ספיישל-עברו של ריי! הגירסה המלאה!
הייתי בן שנה כשזה קרה,הייתי עם הוריי בחדר הירוק בעל טפט הדשא שלי.
צ'יקוריטה קטנה נמה לה על קצה מיטתי,הוריי אמרו ''בואו נלך לחוף הים!'',הדבר הבא שאני זוכר זה אותי,תינוק שמנמן זוחל על חוף הים, בזמן ששיחקתי עם קונכייה קטנה התחלתי לשמוע צווחות,הסתכלתי קדימה וראיתי גל ענק בגובה 27 מטר לפחות,שמעתי צעקות ''ריי,ריי איפה אתה?'',ואז הווחות נאלמו דום,הסתובבתי וראיתי את הוריי משותקים מפחד,לא הבנתי למה כאשר הפנתי מבט, הבנתי הגל התקרב לעברי במהירות מדהימה, תוך כמה רגעים הייתי עטוף בגל הענק ומשום מהאני,תינוק שמנמן מפונק בן שנה,הצלחתי לנשום בתוך גל ענק בגובה 27 מטר,ואז נרדמתי.
הדבר הבא שאני זוכר זה שקמתי על חוף זהוב,הוריי לא היו שם ושמעתי קול מהדהד בתוך ראשי ''הנבחר,זמנך מתקרב'',שני אנשים, אישה בלונדינית תכולת עיינים ואיש גבוהה בעל שיער חום ועייני ענבר עמדו מעליי ואמרו ''מי הילד הזה?של מי הוא?'',זוג האנשים האלה היו טימוטי וענבל,הוריי המאמצים.
טימוטי וענבל חפשו את הוריי בכל מקום ללא הצלחה,לבסוף הם החליטו לאמץ אותי, הם גידלו אותי כאילו הייתי שלהם,האמת לא ידעתי על זה כלום עד יום לפני המסע שלי שחלמתי על כל מה שקרה בעבר, שאלתי את הוריי והם ענו ''הכל נכון'',ואז אמא,ענבל פרצה בבכי מר.
לא הייתה לי בעיה עם זה,אהבתי את הוריי המאמצים מאוד אבל תמיד רציתי להכיר את הוריי האמיתיים,
יצאתי למסע ובחרתי בפיצ'ו בתור מתחיל,אבל..משהוא במהלך המסע השתבש גברים לבושים מדים שחורים עם ציורח ברק ואיקסים תקפו אותי,הם לקחו את פיצ'ו ובעזרת רובה לייזר מוזר חרכו אותו עד הסוף,רק אפר נשאר מפיצ'ו, בכיתי יומם ולילה בלי סוף, פיצ'ו היה,והוא עדיין חברי הטוב ביותר, לקחתי בלוט שמצאתי על האדמה ניקיטי אותו ורוקנתי את תכולתו,מיתאתי אותו באפרו של פיצ'ו ואז אטמתי את הבלוט בעזרת שרף של עץ וחוררתי בוא שני חורים,קניתי חוט ירקרק וענדתי לצווארי את הבלוט לאחר כמה ימים פגשתי את אודיש ונעשינו חברים טובים,קראתי לו לני,לאחר כמה זמן,בערך כחודש פגשתי מאמנת ושמה נגה ו..את ההמשך אתם יודעים,ומה שאתם לא יודעים, עדיין לא נכתב אחרי הכל,אי אפשר לדעת את גורלך ועתידך עד שהגורל נכתב ונחתם וזה קורה רק בזמן שהאירועים מתרחשים...
אלה בעיקרון חיי,עכשיו אתם יודעים עליי הכל ו..זה סוף הספיישל שלנו