Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Erepublik-The New World

שלום חברים,
    אני רוצה להציג לפניכם משחק דפדפן אסרטגיה-מלחמה.
    יתכן כי אתם לא חסידים גדולים של משחקי דפדפן, אבל המשחק הזה שונה.
    אני מקווה שההשקעה שעשיתי בנושא הזה כדי לעזור לכם תשכנע אתכם להצטרף לאירפובליק.
    ובכן, כדי לא לחפור יותר מדי, נתחיל בסיקור פשוט:

מה זה אירפובליק?

אירפובליק הוא כאמור, משחק דפדפן מסוג אסרטגיה-מלחמה שנכון לכתיבת הודעה זו, חוגג 1421 יום של "העולם החדש".
    למשחק, יש שתי מישורים- מישור פרטי ומישור מדיני.
    המישור הפרטי הוא כל מה שקשור לדמות שלכם. במשחק אתם פותחים משתמש שהוא הדמות שלכם במשחק. לכל שחקן דמות אחת. המטרה של המישור הפרטי זה לפתח את הדמות שלכם על ידי עבודה, פתיחת מפעלים, מכירת דברים בשוק, התאמנות כדי לחזק את ה"כוח" שלכם, לחימה, ריצה לפוליטיקה, לקונגרס, לנשיאות ועוד אינספור אפשרויות נוספות. על כל הפעולות שהזכרתי אתם מקבלים נקודות ניסיון, ועבור חלקן אף עוד דברים. המטרה שלכם היא להיות הכי חזקים, הכי עשירים וברמה הכי גבוהה שתוכלו להיות.
    לעומת זאת, יש את המישור המדיני. במשחק יש מפת עולם משלו. כל "דמות" שייך למדינה שהוא בוחר בעת ההרשמה. מתוך הכ-190 המדינות שיש כיום בעולם, רק כ-50 או 60 מדינות קיימות באירפובליק. בעיקר המפותחות והגדולות שבהן. מדינת ישראל אף היא במשחק, וכאן אנחנו מגיעים ללמה אני השקעתי כל כך ופתחתי את כל הנושא הזה:
    במדינת ישראל (או אי-ישראל(eIsrael), כפי שקוראים לה במשחק) יש קהילה קטנה יחסית של כ1000 אזרחים, שמתוכם אולי 200 פעילים. היות שסוריה ולבנון אינן קיימות במשחק, שכנתנו בצפון הינה אי-טורקיה. ובמשחק, אי-טורקיה היא מעצמה עולמית. מהחזקות במשחק. היא מונה בדר"כ בסביבות העשרת אלפים איש, פי עשר מאי-ישראל כשאחוז הפעילים בה גם גבוה יותר. ובמשחק הזה מספר השחקנים הפעילים הוא הכל.
    אי-ישראל גם גובלת באי-סעודיה, שכבושה כעת בעיקר על ידי אי-קפריסין ואי-איראן. ובאי-מצרים, שהיא חלשה עוד יותר מאי-ישראל וכבושה גם בחלקה. בנוסף, אנו גובלים באי-קפריסין שעולה על אי-ישראל במקצת. מכולן יש לנו יחסים טובים רק עם אי-קפריסין, וגם הם לא-משהו לאור כיבוש קפריסאי קצר.
    אז איך לא תוקפים אותנו? אז זהו, תקפו. אי-ישראל כבושה ע"י טורקיה כבר יותר מחודש. בפעם הראשונה (הם כבשו אותנו כמה פעמים) זה נמשך שמונה חודשים.
    אנחנו לא רוצים שזה יקרה, לא נוותר לטורקים. אבל בשביל זה. אי-ישראל צריכה אתכם!
    אם אתם תבואו למשחק, ותתחזקו, ותעזרו לישראל במלחמות שלה (ע"י גיוס לאי-צה"ל כמובן חיוך ), ותביאו גם אתם חברים שלכם למשחק, אנחנו נוכל להביס את הטורקים עם עזרה מבני בריתנו באי-עולם!
    גם אם "אין לכם זמן", המשחק אינו דורש זמן רב, בעיקר בהתחלה. בהתחלה המשחק משעמם כי פשוט אין ממש מה לעשות. גם לא צריך יותר מדי ידע באנגלית (למרות שכן דרוש ידע בסיסי) למשחק כך שגם ילדים צעירים יחסית יכולים לשחק (אבל לא יותר מדי צעירים קריצה ).
    בהתחלה, המשחק מסתובב סביב שלוש פעולות קדושות כמעט- "לעבוד, להתאמן, להילחם." זה שלושת הפעולות הבסיסיות של המשחק. ובמדריכים שתמצאו בנושא הזה אני ילמד אתכם איך לבצע אותם באופן שלא יותיר שאלות.
    לסיכום, אי-רפובליק הוא משחק חברתי רב שחקנים שמטפח את האנגלית שלכם (תשאלו את המורה שלי לאנגלית על העלייה המפתיעה בציונים שלי חיוך ). במשחק תוכלו להכיר חברים לא רק מישראל, אלא גם מכל העולם!

אז איך נרשמים למשחק?

למרות שזה סוג של רווח אישי, אני אשמח אם תרשמו למשחק הזה "דרכי".
    חוץ מהבונוסים שאני מקבל על זה (בונוסים ) זה יעזור לנו לשמור על קהילה מלוכדת כדי שנוכל לשלוח זה לזה אוכל, נשק וכסף. נוכל לתמוך זה בזה באופן יותר ממוקד וכך כולם מרוויחים =]
    אם תרשמו דרכי ד"א, זה יוסיף אתכם ישירות לרשימת החברים שלי, ובנוסף לכך גם לרשימת "האנשים שהזמנתי למשחק" שם אני יכול לעקוב אחרי ההתקדמות שלכם ביתר נוחות.
    עבור הרשמה דרכי היכנסו ללינק הזה: http://www.erepublik.com/en/referrer/Gil013
    אם זאת, אם אתם ממש מניאקים וכואב לכם לתת לי קצת בונוסים, וכמובן לא אכפת לכם לא להיות חלק מקבוצה מלוכדת, אתם יכולים פשוט להיכנס לעמוד הבית הרגיל ולהירשם ככה סתם: http://www.erepublik.com/en
    בהודעה הבאה תוכלו למצוא בין היתר מדריך שילמד אתכם איך להירשם למשחק צעד אחר צעד, אז אלא אם אתם ממש בטוחים באנגלית שלכם, קראו את המדריך!

נא לא להגיב, אני מקווה שלא אכפת לכם שאעשה דאבל פוסט כדי להוסיף בהודעה הבאה שתי מדריכים שעבדתי עליהם- איך להירשם למשחק ואיך מתחילים לשחק.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

2. מִיסְטֵר פִיזַָה
    מדריך ראשון:איך נרשמים למשחק?

החלטתם לשחק. יופי. אתם נכנסים להירשם דרכי (או שלא) ומגלים שמדובר בדף הבית המסובך ביותר שראיתם בחיים. איך לעזאזל נרשמים לדבר הזה?
    ולכן, הקמתי את המדריך הזה. אם תעקבו אחרי צעד אחר צעד אין סיכוי שלא תצליחו להירשם.
    צעד ראשון: אתם נכנסים ללינק, ומגיעים לדף שיראה פחות או יותר כך-
    http://ufu.co.il/files/m061qeh2gamrqw46hlqa.png
    צעד שני: לחצו על הכפתור הירוק הגדול באמצע הדף שכתוב עליו "Sign Up" ותגיעו לדף הזה:
    http://ufu.co.il/files/5ee6tzoa28u4gltj8psg.png
    המלבן הראשון הוא הכינוי שלכם, הכינוי חייב להיות באנגלית ולהיות תקין. תזכרו שאי אפשר לשנות את הכינוי, ולכן אל תרשמו כינוי שאולי אחר כך תתביישו בו.
    המלבן השני הוא לאיזו מדינה אתה רוצה להיות שייך, אחנו נבחר כמובן בישראל. אל תבחרו במדינה אחרת- אומנם ניתן להחליף אזרחות אבל זה תהליך מסובך שדורש התערבות של חבר קונגרס (ובמקרה שלנו, חבר כנסת). אז בבקשה ממכם-תבחרו ישראל!
    במלבן השלישי אתם בוחרים באיזה מחוז אתם רוצים להתחיל במשחק. זה לא ממש קריטי, כולם כבושים ע"י טורקיה. תבחרו איזה שבא לכם, כל עוד זה לא חיפה. אל תבחרו בחיפה! כי אחר כך, כשתרצו לעבור למשל ליוון, תשלמו 60 ש"ח במקום 20- וחבל.
    אחרי שסיימתם את זה תלחצו על Next.
    צעד שלישי: אחרי שלחצתם תגיעו לדף הזה:
    http://ufu.co.il/files/cooaq16quk973s97oenl.png
    בדף הזה, שהוא יחסית פשוט, תרשמו את שתי הפרטים האולי החשובים ביותר-
    אימייל וסיסמה. במלבן הראשון תרשמו את האימייל שלכם- תרשמו את האימייל האמיתי, ולא אימייל פיקטיבי, כדי להימנע מאי-נעימויות בעתיד.
    בקשר לסיסמה, אני לא צריך להסביר, רק תזכרו שסיסמה צריכה להיות קלה לזיכרון ובת לפחות שש אותיות או מספרים. בסוף אל תשכחו ללחוץ על Next.
    צעד רביעי: סוף סוף הגענו לשלב הסופי, אתם תגיעו לדף הבא:
    http://ufu.co.il/files/vyudv62ay100678xrzcm.png
    בדף הזה יש רק דבר אחד לעשות, והוא לא מסובך.
    כדי למנוע הרשמה של בוטים, כל מה שעליכם לעשות הוא להוכיח שאתם בני אדם, על ידי העתקה במדויק של האותיות שכתובות בקוד. אחרי זה תלחצו על "Become a Citizen" וברכותינו! נרשמתם למשחק!

מדריך שני:מתחילים לשחק!

נכנסתם למשחק, אך אבוי! המשחק מסובך אף יותר מההרשמה אליו. אז לפני שאתם הופכים את כל העולם, מקללים אותי ומכריזים שזה משחק גרוע, קחו נשימה עמוקה וקראו את המדריך לאט לאט, ואני מבטיח שלא ישארו לכם שאלות אחר כך. המדריך הוא מדריך הסבר בלבד שאחרי שתקראו אותו לא תהיה לכם בעיה עם המשימות שיפעילו אתכם.
    המדריך יסביר לכם מה אתם צריכים לעשות כל יום מתשע בבוקר (בדרך כלל זה מעשר, אבל המשחק עוד לא עבר לשעון חורף) כאשר מתחלף יום במשחק החל מהכניסה למשחק:
    צעד ראשון: אתם נכנסים לדף הבית של המשחק ששוב, נראה כך:
    http://ufu.co.il/files/acyo7n9611dv7pqk9kre.png
    הפעם כפי שוודאי ראיתם, סימנתי במלבן אדום את התיבות שבצד ימין-למעלה של המסך. בתיבה השמאלית יותר עליכם לרשום את האימייל שאיתו נרשמתם למשחק ובשניה את הסיסמה. אלא אם המחשב שלכם משותף(לא אישי שלכם), אני ממליץ לכם ללחוץ על המלבן הקטן "Remember Me". זה הרבה יותר נוח מאשר להתחבר כל פעם למשחק.
    צעד שני: אתם נכנסים למשחק, וככה פחות או יותר יראה לכם המשחק (המחיקות שלי נועדו לשמור על פרטיות ובנוסף לכך, מדובר בהרחבות חינמיות למשחק שלא יופיעו אצלכם במחשב):
    http://ufu.co.il/files/21ok8tmzxwzpu956n1u8.png
    בוודאי נכנסתם לתמונה ואמרתם- וואו! מה זה לעזאזל?!
    אז תרגעו, אני עומד להסביר על הכל, נלך משמאל-למעלה ונמשיך לימין-למטה:
    המלבן האפור בהיר שבצד: במלבן הזה כתוב לכם השם של הדמות שלכם, מתחת הרמה שלכם וכמות נקודות הניסיון, אייקון קטן של המדינה בה אתם נמצאים (במקרה שלי, ארה"ב), והאווטר שלכם, התמונה האישית הקטנה ששמתם (ד"א, איך שלי?).
    נרד למטה, לריבוע הורוד:
    כאן יש את מד החיים או הבריאות שיש לכם. הבריאות עולה ע"י אכילת אוכל שעולה כסף.
    כל יום אתם מקבלים מס' מקסימלי של חיים שאפשר למלא ביום. במקרה שלי זה 550. אתם תתחילו עם כ300. כדי לאכול אוכל, צריך להיות לכם אוכל במחסן ופחות מ100 חיים. אני לא בטוח איך, אבל אם הבריאות מגיעה ל-0 ונראה לי עובר יום אתם יכולים למות. עצה ידידותית- תשמרו על ה100 חיים. ובמקרה חירום- לפחות 20-10 חיים.
    טוב, נמשיך ונגיע למלבן חום:
    זה הכסף שלכם. כפי שאפשר לראות, לא חסר לי יותר מדי כסף
    יש שתי מיני כסף במשחק, מטבע מקומי-אחד לכל מדינה (שקל ישראלי בישראל, דולר אמריקאי בארה"ב, וכדומה). הסוג השני הוא זהב (Gold). הזהב הוא הכסף החשוב במשחק. הוא מעין מטבע בינלאומי ששווה הרבה כסף ויש לו שימושים רבים- הקמת עיתון, חברות, שידרוג חברות ועוד רבים וטובים. כמה שיותר זהב יותר טוב. אני מניח שאין לי ממש מה לפרט והריבוע הבא מאוד מעניין.
    המלבן השחור: עומד להיות המלבן האהוב עליכם. מלבן המשימות. בדרך כלל יש שלוש משימות, אני פשוט גמרתי כמעט את כולן לבינתיים. לפני שתשיכו במדריך, תבצעו את כל המשימות. הן ילמדו אתכם הרבה יותר טוב ממני ולמעשה, המדריך הזה מיותר אם תבצעו את המשימות. אבל בכל זאת אני ממליץ על קריאתו עבור הבהרה. כל משימה נותנת פרס, ובדרך כלל זהו פרס טוב ששווה לבצע את המשימה בשבילו.
    המלבן הכתום: משמאל לימין- הודעות חדשות שקיבלתם במשחק, התראות (כמו תרומה של כסף, בקשת צירוף לרשימת חברים, הורדה או העלאת שכר בחברה שאתה עובד בה(ראו בהמשך), פיטורים ועוד) והתראות מיוחדות על מאמרים חדשים שנתפרסמו בעיתונים אליהם אתה מנוי.
    הכפתור האדום הוא כפתור ההתנתקות. לא צריך להסביר עליו אני מקווה.
    המלבן הצהוב: זו הרחבה שאני הורדתי, עזבו אותה. זה לא יופיע אצלכם.
    כעת עוברים לאמצע, למלבן הירוק-כהה:
    אלו הקרבות הזמינים במדינה שלך. עליכם ללחוץ על Fight כדי להיכנס לדף הקרב. פירוט יתווסף אח"כ.
    עוברים לצד ימין, למלבן האפור כהה:
    זוהי הודעה מיוחדת מהמפקד של היחידה הצבאית שלך(אם יש לך). במקרה הזה כתוב לי שיש פקודות חדשות, אז כדי לי להלחם על פיהם!
    כעת אנחנו מגיעים למלבן האחרון באיזור הזה, המלבן הורוד-סגול:
    זוהי "צעקה", מאין צ'אט פנים משחקי שיכולים לראות רק אתה והחברים שלך. במקרה הזה מדובר בצעקה של השחקן "israel3", שהוא מפרסם מאמר סטטיסקי שיוצא כל יום לחיילי אי-צה"ל.
    כפי שהדגשתי בכתום, אתה יכול לרשום "תגובה" לצעקה, או כפי שמודגש בחום אתה יכול גם להצביע לה. מניסיון- הרבה הצבעות מושכות תשומת לב. בנוסף, ליד השם רשום מתי התפרסמה הצעקה (לפני שעה).
    כעת נעלה למעלה, לתפריט הכחול שבתחילת הדף.
    חלקכם אולי התפלאתם שדילגתי עליו, אבל הנה חזרנו:
    המלבן הירוק בהיר: הוא כפתור "My Land" (האדמה שלי). הכפתור הזה יוביל לכל החברות שבבעלותכם, ולעוד כמה דברים כמו מתקן האימונים, בניין "מרכז העיר" שלכם ועוד. הכפתור הזה מאוד חשוב, ולכן כנראה שמו אותו ראשון.
    המלבן התכלת: פחות שימושי, הוא מוביל לכל הקרבות הפעילים באי-עולם, גם אלה שאתם לא יכולים להילחם בהם.
    המלבן הסגול: זהו השוק. הוא כולל תת תפריט שמוביל לשוק המוצרים, היכן שתוכלו לקנות אוכל, נשק ואת חומרי הגלם לאלו. הוא מוביל גם לשוק העבודות-היכן שמתפרסמות הצעות עבודה. תבחרו תמיד בעבודה הראשונה, היא תהיה ההצעה עם השכר הכי גבוה בשוק. הוא מוביל גם לשוק הכספים, שם ניתן לסחור במטבעות מקומיים ובזהב, אבל אני ממליץ לא להיכנס לזה בהתחלה. אתם סתם תסתבכו. לבסוף, חברות למכירה. האמינו לי, עדיף שלא תיכנסו גם לזה כי כמעט תמיד זה עולה בדיוק כמו שזה עולה גם בלי השוק. חוץ מזה שהפעם הכסף ילך למישהו אחר.
    שתי האפשרויות האחרות לא חשובות לבינתיים.
    ובכן, זהו דף הבית של השחקן שלכם, כעת אנחנו ניכנס להיכן שמעניין אותנו- לכפתור "My Land".

צעד שלישי: כשתיכנסו לMy Land שלכם הוא אמור להראות פחות או יותר ככה:
    http://ufu.co.il/files/jkyg5dym3mtrs5q2y7hp.png
    (יש לציין שזהו הMy Land שלי, ולכן הוא יותר מפותח מהאחד שיהיה לכם. למשל, בניין העיר ברמה חמש ויש כמה חברות, במקום המקום עם האיילים יהיה לכם בניין קומות ריק)
    גם פה, המשכתי עם שיטת המלבנים ולהלן הפירוט-
    המלבן הורוד: סוג של מחסן עזר קטן, יראה לכם כמה אוכל, נשק וחומרי גלם שלהם יש לכם במחסן. זה לא ממש משמעותי אבל זה תוסף עזר נחמד.
    המלבן האדום: מקום העבודה שלך. כפי שכתבתי למעלה בהתחלה צריך להיות לכם בניין רב- קומות ולא שדה של איילים כמו שלי (מקום העבודה שהיה לי בעת הכנת המדריך). אם תלחצו עליו תגיעו ל"שוק העבודות" שם תוכלו להשיג עבודה. אחרי שתעבדו תייצרו כמות מסוימת של משהו (אוכל, נשק או חומר גלם, תלוי במקום העבודה) שיישלחו לבעל החברה ואילו אתם תרוויחו שכר של ככה וככה מהמטבע המקומי. ניתן לעבוד פעם ביום מהשעה עשר או תשע ולעבוד במקום אחד בלבד. ניתן להחליף עבודה ע"י התפטרות אחרי שלוש ימי עבודה לפחות או פיטורים (שבו המנהל מפטר אותך). כל עבודה מורידה 10 חיים. על כל 30 ימים שתעבדו ברצף (בלי הפרעות) תקבלו את מדליית "העובד הקשה" ו5 גולד.
    המלבן הצהוב: מוביל לשוק. אין בו יותר מדי טעם חוץ מ"קיצור דרך".
    המלבן הכחול: זהו בית מרכז העיר שלך. הוא קובע כמה בריאות אתה יכול לרפא ביום. יש לו חמש רמות כאשר יש דרישות כדי להעלות אותו מרמה לרמה. ברמה המקסימלית (חמש) אתה יכול לרפא 500 חיים ביום. יש לציין שכל שעה אתה יכול לרפא עוד 100 חיים. (הערה: אם רפאת 70 חיים ואתה מחכה שעה אתה לא תוכל לרפא 530 חיים. אלא 500. אם לא רפאת בכלל ותחכה שעה זה ישאר בדיוק כמו שהוא. כך שלא תוכל להשיג יותר מ500 חיים ליום).
    המלבן הירוק: מקום האימונים. כל יום אתה מתאמן כאן ומקבל תוסף לכח שלך. הכח חשוב ליצור יותר נזק בקרב. כל אימון מוריד 10 חיים. שתי המבנים שליד ד"א הם מבני אימון מיוחדים, שאתה משלם בזהב כדי לזכות בתוסף לכוח. מומלץ רק למי שקונה זהב בכסף אמיתי. על כל 250 נקודות כוח שתעלו, תקבלו מדליית "סופר חייל" ו5 גולד.
    המלבן החום: המחסן שלכם. בכל מחסן 1000 מקומות. ניתן לקנות מחסן נוסף תמורת 1750 כסף מקומי (1000 עבור האדמה, 750 עבור המחסן). ישנם מחסנים גדולים יותר העולים זהב. אולם לפי הידוע לי הם לא שווים באמת.
    כעת, אחרי שהסברנו על My Land, עבדנו והתאמנו, נלך להילחם קצת.
    צעד רביעי: להילחם. הדבר הכי כיפי כנראה במשחק הזה.
    זה יכול להיות קצת מבלבל. לכן תחזרו לדף הראשי ותיכנסו לאחד הקרבות (שימו לב שלא להילחם עבור טורקיה, כמעט תמיד יש מרד של ישראל באחד המחוזות, תצטרפו לצד ישראל. אם לא, תשלחו לי הודעה במשחק ואני אשלח לכם כסף כדי שתעברו למדינה אחרת שהיא בת ברית שלנו)
    אחרי שתיכנסו זה אמור להראות ככה:
    http://ufu.co.il/files/e9elp8oghaf8czmc1kew.png
    גם זה יכול להיות מבלבל לשחקן הצעיר, בשביל זה יש לנו מלבנים, לא?
    המלבן האדום והמלבן הכחול שלמעלה: שתי הצדדים בקרב. במקרה שלנו זהו קרב של יפן נגד דרום קוריאה. ליד שמותיהן של המדינות ישנה רשימת בני ברית. איזו מדינות יכולות גם להילחם בקרב הזה. בנוסף לכך, ישנם מס' כתרים ליד כל שם של מדינה ודבר גדול ומוזר...
    ובכן, נתחיל בלתאר את מבנה הקרב. כל קרב מורכב מסיבובים (מיני-באטלים). כל סיבוב אורכו כשעה ו35 דקות (או דקה וחמישים אם יש הארכה). הדבר הארוך והמוזר מראה כמה אחוז מכלל הנזק שנעשה במיני באטל הנוכחי עשתה כל מדינה. כפי שניתן לראות, דרום קוריאה מנצחת את יפן (שעבורה אנו נלחמים) עם 65.64%. כאשר צד אחד מוביל(יותר מ50%) לאורך זמן מסוים, הוא מקבל נקודות. בסוף המיני-באטל, הצד שלו יש יותר נקודות, מנצח אותו ומקבל "כתר". כאשר יש שמונה "כתרים" המחוז המותקף נכבש, או להפך, המחוז מוגן בהצלחה מפני הפולשים. בכל קרב יש בין 8 ל17 מיני באטלים. אם כי בדרך כלל הוא יותר קרוב ל8.
    המלבן השחור: הזמן שעבר מאז החל הסיבוב הנוכחי.
    המלבנים הכתומים: שתי המלבנים הכתובים מסמלים את "גיבור הקרב". "גיבור הקרב" הוא האדם אשר עשה הכי הרבה נזק (השפעה) במיניבאטל הנוכחי. על היותך גיבור קרב אתה מקבל מדליה מיוחדת ונחשקת במיוחד וגם 5 גולד. אבל אל תפתחו תקוות. אנשים חזקים- "טנקרים" מבזבזים הרבה כסף וזהב על השגת המדליה הזאת ולא תשיגו אותה כל כך בקלות.
    המלבן התכלת: מציג את החיים שלך ואת הכוח שלך. מתעדכן עם הקרב. אין ממש מה לפרט.
    המלבן הירוק בהיר: הנשק שאתה תוקף איתו. נשק מחזק את "המכה" שלך הן מבחינת החיים שיירדו ליריב והן מבחינת השפעה על הקרב. יש שישה סוגי נשקים, המדורגים מ1 (רובה פשוט) עד חמש (טנק איימתני). הנשק השישי הוא בזוקה שלא ניתן לקנות אלא רק להרכיב(מחלקים שמוצאים באופן אקראי כשנלחמים). לא חובה להילחם על נשק, אבל אם זה אפשרי אז עדיף. המלבן למטה הוא מלבן להחליף נשק, אם יש לך יותר מסוג אחד של נשקים.
    המלבן האדום: מציג את היריב. את החיים שלו, הנשק שלו (יותר קשה להרוג יריב עם נשק) והכוח שלו (כנ"ל). הוא מציג גם את שמו ואת המדינה ממנו הגיע. היריב אקראי ולא משחק בזמן אמת, ויש סיכוי ש"תהרגו" אותו כמה פעמים באותו מיניבאטל.
    המלבן הצהוב: הכי חשוב, קודש הקודשים. המטרה שלשמה נוצר המשחק הזה. כפתור ה"Fight".
    הכפתור הזה יגרום למכה (Hit) שתוריד ליריב חיים. יהיו יריבים שידרשו מכה אחת, יהיו כאלה שידרשו אף עשר. אך כל מכה תוריד לכם 10 חיים. אבל, כל הריגה תוסיף לך גם "נקודות דרגה" ונקודות ניסיון. "נקודות דרגה" שלך יצטברו בבאר(נראה לי ככה קוראים לזה) הכחול עד שתעלה רמה צבאית. ככל שתעלה יותר רמות ככה המכות שלך יורידו יותר נזק ואתה תתחזק. למעט זאת, אין ממש מה לפרט על המלבן הזה.
    לבסוף אני חייב להגיד- אם אין לכם כסף לאוכל, אל תלחמו. אתם תמצאו את עצמכם עם מעט חיים על סף מוות (אלקטרוני כמובן, חח). תמיד תלחמו כאשר אתם יודעים שבמחסן שלכם יש מספיק אוכל כדי להשיבכם אחר כך לבריאות מלאה.

בסך הכל, המשחק די פשוט. ועם הזמן גם תלמדו להינות.
    אם אני אראה שהרבה נרשמים ויש דרישות לעניין, אני אוסיף עוד מדריכים לפי הצורך =]
    ואם יש לכם שאלות נוספות, פנו אליי במשחק- השם הוא Gil013.
    בתודה רבה,
    גיל.

(נ.ב. תרשמו... עבדתי על זה חמש וחצי שעות במצטבר XP)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    נרשמ תי! בוא נפיל את טורקיה אני קוראת כשיו איך משחקים!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אם יש לך מסן, שלח לי אותו בה"פ.
    נשמע נחמד ובגלל שעשית מדריכים במקום להמשיך את העבודה המטורפת אני אשקיע את זמני בלנסות לשחק. ולא, אני מספיק רשע כדי לא להרשם דרכך.

דרך אגב, גם לאביב הורוד יש שחקן בזה.

ו... אני כבר מגוייס לצה"ל.. חח
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-14-2011 בשעה 12:15 PM

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    אם יש לך מסן, שלח לי אותו בה"פ.
    נשמע נחמד ובגלל שעשית מדריכים במקום להמשיך את העבודה המטורפת אני אשקיע את זמני בלנסות לשחק. ולא, אני מספיק רשע כדי לא להרשם דרכך.

דרך אגב, גם לאביב הורוד יש שחקן בזה.

ודרך אגב- אני כבר מגוייס לצה"ל.. חח
    בקשר למסן אמרתי לך בפרטי.
    ואני שמח שאתה לפחות מנסה =0 אם יהיו שאלות אני אשמח לעזור לך
    ולאביב הורוד הזה יש שחקן והוא לא סיפר לי? אביב, We have a talk.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

6. משתמש מנוסה
    כמעט נרשמתי. אתה תקבל את הבונוסים כראוי. איזה עיר לבחור?

7. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    כמעט נרשמתי. אתה תקבל את הבונוסים כראוי. איזה עיר לבחור?
    שמע יש מדריך "איך נרשמים", שם כתוב שזה לא ממש משנה איזו עיר כי כולם בשלטון טורקי.
    העיקר שזה לא חיפה, בגלל טיפשות של האדמינים זה עולה יותר כסף לעבור משם למחוזות אחרים.
    מיוון לתל אביב עולה 20 ש"ח, אבל מחיפה לתל אביב עולה 60 ש"ח.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

8. משתמש מנוסה
    כן כן, קראתי.

אני רמה 5. להצטרף לאיזשהו מקום נוסף?

9. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    נירשמתי דרכך!!! אבל לא קראתי את כל המדריך זה חופר...
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

10. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה
    נירשמתי דרכך!!! אבל לא קראתי את כל המדריך זה חופר...
    חח טוב אבל הוא יכול לעזור לך
    אם יהיו שאלות, תנסה לחפש תשובות במדריך.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •