למה אתה מקשה על עצמך, הבאתי את טיפיג כי אותו קל לעשות, פיקאצ'ו קטן מדי וזה עושה את זה מסובך, תעשה חדש, הפעם תבחר בפוקימון שהוא מרכז התמונה ותנסה פחות לסבך.
BasiliskLizard
עכשיו יצא יותר סבבה, תעבור כבר לשלב הבא, שלב 5
Phoenix Arizonix
כל העבודות יצאו טוב, האחרונה לא יצאה טוב בכלל, תנסה שוב, תנסה לקחת את אחת התמונות שאני הבאתי
תאמין לי שלהוריד את הרקע זה רק כמה דקות, אחרי שמכווצים את הפוקימון זה נהיה קל, ותבין שאי אפשר לדלג על השלב הזה, תראה מה כתבתי עליו שהוא אחד השלבים הכי חשובים עד עכשיו, אי תפספס אותו כל הבסיס שלך יהרס, תנסה, כל הרעיון של פייקים זה לטעות וללמוד, תנסה שוב, זה רק ישפר אותך
BasiliskLizard
נו גם אצלי במדריך זה התעוות אבל הייתה לי תמונה שלו ליד ובעזרתה הפכתי אותו להיות כמו שצריך
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
העבודה של שלב 5 יצא טוב אבל יש הרבה בעיות עם ההצללה, תגיד איך יש צל על הראש שלו עם השמש פוגעת באותו אזור ישירות, העיניים ללא אישונים, הספרייט עצמו יצא מצויין אבל צריך לעשות בו הרבה תיקונים של צביעת קווי מתאר הוספה והורדה, הצללה, תנסה להשוות אותו לתמונה שלו בגדול ולהצליל אותו כך.
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
כדי שלא תגידו שלא ניסיתי הינה, לא היה מסובך כל כך
may-chan
למרות שהוא יצא טיפה מחוץ וטיפה גדול, הוא יצא הכי טוב מבין מה שכולם עשו היום, מבחינתי את המצטיינת של המשימה הזו
Ilan
קווי המתאר הרסו לך העבודה, ההצללה ניראת טוב, אבל קווי המתאר הורסים, אני הייתי ממצליץ לך לנקות לישר אותו לתקן את קווי המתאר
Phoenix Arizonix
יש שיפור אבל הוא יצא גדול יותר, הוא היה צריך להיות בגודל של הספרייט שלידו, הגודל הרס אבל בתכלס הוא נראה טוב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)