שלב 6 - גם שלב חשוב - ביסוס על חיה
כמו שאתם יודעים הפוקימונים מבוססים על חיות, לא כולם, אבל רובם כן, השלב הזה ילמד אתכם את חשיבות הביסוס, יש פה שיטה מאוד מסובכת מצד אחד, אבל מאוד חשובה, אם הזמן תחליפו את השיטה הזו באחת מתקדמת יותר, אבל עדיין זו אבן דרך חשובה כדי ליצור פייקים טובים.
שלב 1: בוחרים חיה שעליה אתם רוצים שהפוקימון שלכם יהיה מבוסס, אני בחרתי סמור, לא יודע למה פשוט אהבתי את החיה, בדרך כלל התמונה תהיה גדולה מאוד.
שלב 2: תלחצו מקש ימני ותלחצו על שינוי גודל / הטיה
שלב 3: עכשיו אתם משנים את המספרים איפה שכתוב אופקית , אנכית אתם מורדים מ100 עד ההכי נמוך שיש, כל פעם אתם עושים ככה עד שאתם מגיעים לכך שהתמונה תיכנס למסגרת של ה80 על 80, אבל שהחיה תהיה טיפה קטנה יותר מהמסגרת.
שלב 4: אחרי שקיווצתם את התמונה כמה פעמים תנסו להכניס אותה למסגרת, עד שתצליחו.
5. טוב אחרי שהכנסתם את החיה למסגרת תסמנו את קווי המתאר (הקווים השחורים שמקיפים את נקודות הגוף של הפוקימון)
6. תמחקו את מה שנשאר מהתמונה של החיה ככה שתשאר רק התבנית של הקווי מתאר.
7. עכשיו אתם יוצרים מד צבעים של הצללה , כאשר אתם יוצרים את המד זה אומר שאתם בוחרים את הסוג של הפוקימון, נגיד ירוק סוג עשב, צובעים עם הצבע הפשוט, הראשון מלמעלה במד.
8 בשלב זה מצלילים את הפייק
9 בשלב זה מוסיפים אלמנטים של הסוג, הסמור שלי הוא סוג עשב אז אני מוסיף לו עלים בגב, במקרה שלכם אתם יכולים להוסיף כמה אלמנטים שאתם רוצים.
10 בשלב זה אני צובע ומצליל את העלים.
11. וזהו עכשיו אני מוסיף לפייק עיניים והוא מוכן
חשוב מאוד מאוד!
הרבה יגידו עכשיו מאיפה אני משיג תמונה מיוחד כזו שאפשר להשתמש בה, אני קודם אומר תמצאו חיה שאתם רוצים לבסס עליה את הפייק, לא חיה מסובכת, משהו שאתם יכולים לעבוד איתו, תכתבו בגוגל תמונות את השם באנגלית או בעברית ותחפשו את התמונה המתאימה, אם לא מצאתם תמונה שאתם חושבים שהיא מתאימה תגידו לי את החיה ואז אני אנסה לארגן משהו, אבל אל תבקשו ישר קודם תחפשו, תאמינו לי זה לא כזה קשה.
אפשר לעבור לשלב הבא? אני לא אצליח לתקן אני אצטרך לעשות מחדש
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)