נערך לאחרונה על ידי Kindred, 10-17-2011 בשעה 02:04 AM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
Totodail
בסדר עכשיו הוא קטן, אבל בשלבים הבאים תראה מה קורה במדריך שצריך לתקן קווי מתאר, אז תתקן קווי מתאר כדי שיהיו ישרים
Ilan
כן הוא נראה סבבה מאוד, באיכות גובה, למרות שהייתי מעדיף שתהיה לו רעמה אבל זה הפייק שלך לא שלי.
הוא נראה כאילו הוא עומד לתקוף, אני לא יודע אם יהיה לזה באטל, הכל תלוי כמה יגישו את הפייקים שלהם וכמה משימות נספיק מחר, אבל רוב הסיכויים שעל השלב הזה יהיה באטל
Totodail
יצא סבבה, הצללה טובה לשלב שלך, תמשיך לשלב הבא.
BasiliskLizard
זה נחמד והכל, אהבל הבעיה היא כזו, זה לא דומה לחתול, וזה לא מקורי בכלל, איפה הרגליים האחרויות שלו, איפה הפנים המיוחדות של החתול, זה נחמד, אבל בשלב הזה אני כבר מצפה ליותר, תנסה לחשוב מקורי, תנסה לחשוב איך אתה הייתה שיראה פוקימון שאם הייתה נתקל בו במשחק 100 אחוז שהייתה מנסה לתפוס אותו.
~BarMaster~
יצא די סבבה, חסרה הצללה כהה בפייק, אבל בתכלס אתה עוד תלמד בהמשך על הצללה כהה, הוא מוצלל לשלב שלך די סבבה, אז תעבור לשלב הבא.
DoR_RoD
הפייק יצא טיפה גדול, אבל הוא עשוי טוב, הינה כמה אופציות לשוגים מתאימים
אפשר או סוג חשמל, או אדמה, או מתכת או חושך.
אני אישית ממליץ לך על סוג חשמל או חושך.
Phoenix Arizonix
הפייק די נחמד, טיפה קטן, ההצללה לא משהו והוא גם לא מקורי, נחשתי שביססתה אותו או על שפן או ארנב.
אני חושב שאתה צריך לחשוב מקורי, תחשוב בראש שאם הייתה פוגש את הפוקימון הזה במשחק האם הייתה תופס אותו, ותחשוב מה הייתה עושה כדי להפוך אותו לאיכותי.
אה ויש בו חוזר בתלת מימדיות, תחזור על המדריך לתלת מימד אולי זה יעזור לך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)