Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 25 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 370
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אחרי פרישה חזרתי!

[IMG][/IMG]
    את עושה צחוק? אני יודע שאני לא אמור להגיב אבל מה זה אמור להיות? זה סתם גוש של משהו עם עין...

על מה חשבת כשעשית את זה? לפחות יש אנשים שזה יוצא להם רע אבל יש להם לפחות משהו זה סתם קישקוש!

ואגב למה את משתמשת בציבעי הפיינט תשתמשי במשנה הצבעים ותשני את סקאלת הבהירות...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    בסדר, עכשיו תנסה לעשות אותו תלת מימדי
    אם לא אמרת, אז איך?

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

3. משתמש מנוסה
    Sandshrew
    נראה טוב מאוד, קווי המתאר די ישרים, קדימה תעבור לשלב הבא.

Ilan
    אני מבקש, לא אני דורש, שלא תבקר את העבודות של ttrrtte
    העלבתה אותה פעם אחת ובגלל זה היא כמעט פרשה מהקורס, אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיב ביכלל, את הביקורת הבונה אני אתן פה.
    אל תעלב או משהו, פשוט לא תיתן ביקורת בשלב זה, על המטרה של הקורס זה לעזור בשיפור הכנת הפייקם, שנסיים את הקורס אז תוכל להגיד מה שאתה רוצה, כרגע כולם בשלב למידה, עוד מותר לטעות, כי מטעויות לומדים.

BasiliskLizard
    איך מה?

4. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    Sandshrew
    נראה טוב מאוד, קווי המתאר די ישרים, קדימה תעבור לשלב הבא.

Ilan
    אני מבקש, לא אני דורש, שלא תבקר את העבודות של ttrrtte
    העלבתה אותה פעם אחת ובגלל זה היא כמעט פרשה מהקורס, אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיב ביכלל, את הביקורת הבונה אני אתן פה.
    אל תעלב או משהו, פשוט לא תיתן ביקורת בשלב זה, על המטרה של הקורס זה לעזור בשיפור הכנת הפייקם, שנסיים את הקורס אז תוכל להגיד מה שאתה רוצה, כרגע כולם בשלב למידה, עוד מותר לטעות, כי מטעויות לומדים.

BasiliskLizard
    איך מה?
    לעשות אותו תלת מימדי

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BasiliskLizard צפה בהודעה
    לעשות אותו תלת מימדי
    זה משהו שאתה צריך לשאול את עצמך, אמרתי לך דבר פשוט אתה צריך להעביר אותו מהפרופיל המלא לחצי פרופיל, כמו שלמדתי במדריך של התלת מימד, הוא צריך להביט על הפוקימון שמולו הוא נלחם ולהיות עם כל הגוף לכיוון הפוקימון היריב.

6. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    ערכתי!
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה
    ערכתי!
    עכשיו רואים את ההצללה, קדימה תעבור לשלב הבא

8. משתמש מנוסה
    אה...באיזה עמוד הוא?
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    את עושה צחוק? אני יודע שאני לא אמור להגיב אבל מה זה אמור להיות? זה סתם גוש של משהו עם עין...

על מה חשבת כשעשית את זה? לפחות יש אנשים שזה יוצא להם רע אבל יש להם לפחות משהו זה סתם קישקוש!

ואגב למה את משתמשת בציבעי הפיינט תשתמשי במשנה הצבעים ותשני את סקאלת הבהירות...
    הפעם ממש הגזמה!! קודם בפרטי עכשיו פה? עובדה שפוזן אמר שזה בסדר,ואתה בעצמך אמרתה לי שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה ממך! אז תבין-

תפסיק לרשום דברים כאלה,זה ממש פוגע! שלחתה לי כבר את דעתך בפרטי אז די!!! מה אתה רוצה ממני? תפסיק לבקר אותי על כל דבר שאני עושה1!!!!! תתעסק בפייקים שלך !

וזה גם ממש ספאם אז די כי ברצינות שבסו אני ידווח על זה למנהל!!!!!!

ורק שתדע אלה צבעי לפרס!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    yairb1a
    הוא בעמוד 6

ttrrtte
    בואו נהיה בוגרים ולא נתחיל ריב פה, באנו לעבוד, אני אמרתי לו שזה לא בסדר וזה מספיק, בואו נתעסק בהכנת פייקים ונעזוב את השטויות בצד

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    שלב 4 - תלת מימד
    בשלב זה תלמדו איך לתת עומק לפייק שהכנתם, אני ממליץ לכם להכין פייק חדש או לקחת פייק ישן שיצא לכם לא טוב ולנסות את המדריך הזה עליו.
    בפייקים התלת מימדיות שיוצרת ההצללה גורמת לפייק להראות מציאותי יותר

שלב 1 - בשלב הראשון ניקח את הפוקימון כמו שהוא, נראה מה הבעיות בפייק, הבעיה הגדולה שמופיעה בהרבה פוקימונים, הצללה לא טובה ומראה שהוא חד מימדי, אז איך משפרים את זה.
    שלב 2 - בשלב 2 נתחיל בשלב הבסיסי של הפיכת החד מימדי לדו מימדי ואולי אפילו תלת מימדי, הפוקימון צריך להראות בסוג של פרופיל, לא פרופיל מלא אלה חלקי, שיראו קצת מהגב, שיראו קצת מהפנים, ושלפוקימון יהיה מבט לפוקימון היריב.
    שלב 3 - הבלטת הגב, כדי שיהיה מראה של פרופיל חלקי צריך להבליט את חלק הגב, ואת זה עושים בעזרת דחיפת חלקים לכיוון אחד ויצירת קווי מתאר שמבליטים חלקים, בפייק הבלטנו את היד והזזנו את האוזן וככה הבלטנו את הגב.
    שלב 4 - נתחיל לתקן, צריך שחלקים בגוף יהיו שווים זה לזה, במקרה שלנו הידיים לא שוות מבחינת המראה, ולכן צריך שהן יהיו דומות
    שלב 5 - בשלב זה תיקנתי עוד בעיה ספציפית שהיא לעגל את הראש, רב האנשים פשוט לא מעגלים את הראש כמו שצריך, הזזתי טיפה את האוזן כדי שתתחבר לעיגול הראש.
    שלב 6 - הצללה מחדש , בשלב זה נעשה הצללה נטרלית שהיא בעצם הצללה שהיא לא בהירה מדי לא ככה מדי, היא תתאים לנו את המראה התלת מימדי.
    שלב 7 - בשלב זה צריך להצליל את הפוקימון מאוד בזהירות, צריך להבליט את ההצללה התלת מימדית, ואיך עושים את זה, נצליל חלקים אחוריים כמו הגב שאמרנו שאנחנו נראה חלק ממנו, או חלקים שהצבעים הבהירים לא מגיעים אליהם
    שלב 8 הצללה בהירה, היכן שההצללה הבהירה מגיעה נצליל שם, לכל פוקימון יש הצללה בהירה משלו, הכל תלוי מה הסוג של הפוקימון, יש פוקימונים בעלי פרווה שההצללה הבהירה שלהם וגם ההצללה ההכללית שונה מפוקימונים אחרים, גם לפוקימוני מים יש הצללה שונה בגלל הקסקסים שלהם.
    שלב 9 - צביעת קווי מתאר, בשלב זה נצבע את קווי המתאר באזורים הבהירים ביותר בגוף.
    שלב 10 בשלב זה נעבור על הפייק נבדוק מה צריך לתקן ואחר כך זהו יש לנו סוג של פוקימון דו מימדי, תלת מימדי

מקווה מאוד שיצא טוב...
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה

מקווה מאוד שיצא טוב...
    הוא לא נראה תלת מימדי, הייתה צריך לעשות אותו בחצי פרופיל, שיראו לפחות את שתי העיניים שלו, אתה רק שיניתה קצת את ההצללה אבל חוץ מזה לא ממש עשיתה אותו תלת מימדי

13. משתמש מנוסה
    שם: אופק

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Totodail צפה בהודעה
    יש שיפור, עדיין יש מה לשפר, אבל לא משנה, תעבור לשלב הבא

15. משתמש מנוסה
    שלב 8 מקוריות

אחרי שלמדנו על הצללה, על קווי מתאר, על ביסוס הגיעה הזמן לשלב המקוריות, בכל פייק צריך גם להיות מקורי, צריך לעצב אותו בצורה כזו שהוא יהיה מושך לעין שאם נגיד הוא היה מופיע במשחק אז הרבה אנשים היו רוצים לתפוס אותו, המקוריות היא אחד הדברים הכי חשובים ביצירת פייק.

שלב 1: כמו שלמדנו במדריך החירבוש ניצור פייק חדש על פי החירבוש, ואז נתקן את קווי המתאר וניצור סוג של פייק.
    שלב 2: עכשיו ניצור מד צבעים ונצבע את הפייק על פי הסוג שלו, סוג אש- אדום, סוג מים - כחול, עשב - ירוק.
    שלב 3: נצליל את הפייק, צריך לחשוב בהגיון עם ההצללה של הפייק, כמו שאתם רואים עשיתי הצללה מיוחד לגרון שיעשה צורה לרש, וצריך גם להצליל עוד חלקים.
    שלב 4 - בשלב זה נוסיף את החלק החשוב בפייק שכולכם מדלגים עליו, לפייק יש סוג עיניים שצריך להראות כמו פוקימון אמיתי, כל עין תעשה לפייק מראה אחר, לפייק עשב הוספתי עיניים בצבע צהוב, לפייק אש עשיתי עיניים בצבע ירוק, לפייק מים עשיתי עיניים בצבע סגול.
    העיניים משקפות את המראה של הפוקימון, תנסו לעשות עיניים כמו שעשיתי שיראה מגניב.
    שלב 5 הפה, הפה משקף גם על הפייק, לפייק עשב עשיתי פה קטן שמשקף מסטוריות.
    לפייק אש עשיתי פה עם שיניים בולטות שמראה שהוא כמו פוקימון דרקון וזה עושה אותו גם זועף.
    לפייק מים עשיתי פה שמח שעושה אותו פוקימון חמוד.
    שלב 6 - בשלב זה נוסיף עוד צבע, נעשה אולי פסים, או כל מני תוספת שעושים עם צבע אחד.
    בפייק מים עשיתי פסים לבנים אחד סביב הפה, בבטן ועל הזנב.
    בפייק אש השתמשתי בצבע צהוב, עשיתי כמו עיגול של פקאצ'ו ועשיתי על הזנב כמו להבות בצבע צהוב, ועיגולים על הידיים והרגליים.
    בפייק עשב הוספתי צבע חום, עשיתי לו פסים על הגוף על הזב ועל הרגליים
    לא חובה לעשות מה שעשיתי עם הפייקים אבל זו דרך מקורית להשתמש בעוד צבעים, וכמה שיותר צבעים זה הריי מבורך.
    שלב 7
    בשלב האחרון נוסיף אלמנט, כל פוקימון שיש לו סוג הוא בעל אלמנט של הסוג
    לפייק מים הוספתי כמו זימים כאלה על הראש.
    לפייק אש הוספתי להבה מאחורי הראש.
    לפייק עשב הוספתי עלים על הידיים.
    אני עשיתי את זה בצורה פשוטה אפשר להוסיף עוד ועוד אלמנטים.

חשוב מאוד מאוד מאוד

כאשר אתם עושים את השלב הזה אני רוצה שתבססו את הפייק שתעשו על חתול! ושהחתול הזה יהיה או סוג אש או סוג מים או סוג עשב.

עמוד 19 מתוך 25 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •