מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
על איזה חיה מבוסס הפייק שהכנתה? והפיכת חיה לפייק זה שלב 6, שלב 7 זה הצללה עם הצבע החמישי.
yairb1a
זה משתפר
תקשיב תעשה אותו עם פה סגור, אבל שהפה לא יהיה לאורך כל הראש, שיהיה באמצע הפנים ושהלשון של הפייק נחש תצא
ותחליף לו עיניים לעיניים שיגמרו לו להראות כמו פייק, הינה כמה אפשרויות שאתה יכול לנסות לבחור מביניהם.
![]()
נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-19-2011 בשעה 10:12 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שלב 9 - התפתחות!! שלב מאוד חשוב
טוב משתמשים אנחנו מתקרבים לסוף הלימודים, ככה שמי שמי שצבר פער כדי שישלים אותו כמה שיותר מהר כי חבל לפספס את השיעורים האחרונים. השלב הזה הוא השלב הכי חשוב, כי תחשבו שאם יצרתם פייק טוב וההתפתחות שלו תהרוס אותו זה יהיה מבאס, זה שלב ההתפתחות ההתחלתי, בהמשך תקבלו שלב מתקדם יותר של התפתחות שבתוכו כבר תבינו את הבסיס של ההתפתחות ברמה גבוה יותר, ממליץ לך בשלב זה לקחת פייק הכנתם פה בקורס ולעשות לו התפתחות אבל זה לא חובה.
הסבר - השלב הזה יסביר לכם איך לעשות היתפתחות לפוקימון בלי הרבה בעיות.
שלב 1 - ניקח את החלקים החשובים בפייק, החלקים הבולטים שצריכים להשתנות בפיתוח ונסמן אותם.
אני לקחתי את הפייק אש, סמנתי את הקרן, את העיגול ליד הפה, את הזנב את הלהבה ואת הידיים, כל אלה חלקים שיעבור שינוי בפיתוח.
שלב 2 - בשלב השני נעשה חירבוש מחושב, על הרעיון כבר נחשוב לפני שנצייר החירבוש הוא רק הדרך לעשות את זה במהירות, ואז נתקן קווי מתאר שיתאימו להתפתחות.
שלב 3 - הצללה פשוטה שתגרום לפוקימון להראות דו מימדי, בהצללה ניקח צבע חדש, לא אתם הצבע הקודם, ניקח צבע כהה יותר מהקודם כדי שהפוקימון יראה מפותח ובוגר.
שלב 4 - הוספת עיניים ואף, אם תשימו לב העיניים השתנו בהיתפתחות, בכל התפתחות חשוב לשנות את העיניים, זה דבר חשוב שמראה על הבגרות של הפוקימון.
שלב 5 בשלב זה נוסיף את הצבע הצהוב לחלקים שבהם הוא היה.
שלב 6 מוסיפים להבה שתהיה יותר גדולה יותר מהלהבה שהיייתה בגוף הקודם, כמו האלמנטים האחרים שהשתמשנו בהם בשלב הקודם העלה יגל, הזימים יגדלו וישתנו.
הסבר סופי - כמו שאם רואים כל השינויים מומשו, הזנב השתנה כמו שאמרתי, הצהוב ליד הפה גדל והשתנה, הלהבה גדלה והשתנתה, הקרן הוכפלה הידיים השתנו וקיבלו אצבעות, והנה כל השינויים.
בתכלס זה מה שצריך להיות בהתפתחות.
+ צבע גוף חדש
+ שינוי בעין
+ שינוי חלקים בגוף שהיו בפוקימון כאשר הוא היה קטן, צריכים להיות לפחות 4 שינויים כאלה.
+ תוספת חדשה לפוקימון שבפיתוח הבא תהיה משפיע יותר בשינויי החלקים - דבר זה לא חובה אבל מומלץ.
זה נראה רע, ממש רע, תקשיבי אני מרגיש שאת לא עברת על המדריכים כמו שצריך, אני רוצה שתחזרי לשלב 3 א, את פשוט מציירת קווי מתאר אבל הם עקומים, תראי מה עשיתי בשלב 3 אחרי החירבוש, צריך לעשות קווי מתאר מתוקנים, אני רוצה שתעברי לשלב 6 ותנסי אותו ותנסי כמה שיותר שקווי המתאר שאת עושה יהיו ישרים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)