Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 25 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 370
  1. The eternal hunters
    שם: אילן

סיימתי..
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BasiliskLizard צפה בהודעה
    עשיתי את שלב 7:
    הפייק סבבה, לא מקורי במיוחד, השימוש בצבע החדש סבבה, תכלכס הפייק הכי טוב שלך, העיניים לא משהו, הייתי עושה לו עיניים אחרות. אבל בתכלס פייק נחמד, אז קדימה תמשיך לשלב הבא

Ilan
    יצא פייק נחמד מאוד, חמוד, הראש שלו טיפה קטן, אבל תכלס אחלה של פייק, הוא נראה די מקורי.

3. Surgeon of Death

השלב של הפיכת חיה לפייק
    עובד על שלב 8..

4. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    יצא טוב?
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Gaara-Kazakh~ צפה בהודעה

השלב של הפיכת חיה לפייק
    עובד על שלב 8..
    על איזה חיה מבוסס הפייק שהכנתה? והפיכת חיה לפייק זה שלב 6, שלב 7 זה הצללה עם הצבע החמישי.

yairb1a
    זה משתפר
    תקשיב תעשה אותו עם פה סגור, אבל שהפה לא יהיה לאורך כל הראש, שיהיה באמצע הפנים ושהלשון של הפייק נחש תצא
    ותחליף לו עיניים לעיניים שיגמרו לו להראות כמו פייק, הינה כמה אפשרויות שאתה יכול לנסות לבחור מביניהם.

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    הנה-לא ממש הבנתי את ההצללה הנטרלית אבל..ואיך לעשות את זה תלת מימד אבל ניסיתי-
    העלתי את הפייק הלא נכון בטעות הנה-

[IMG][/IMG]
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-19-2011 בשעה 10:12 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    הנה-לא ממש הבנתי את ההצללה הנטרלית אבל..ואיך לעשות את זה תלת מימד אבל ניסיתי-
    [IMG][/IMG]
    זה עדיין לא תלת מימדי, אני חושב שזה בגל הפייק שציירת, המבנה שלו לא טוב, לא משנה, תעברי לשלב הבא.

8. student of Gakuen Alice
    שלב 5-
    [IMG][/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שלב 5-
    [IMG][/IMG]
    אבל למה לא צבעת את הפוקימון בצבעים של הספרייט ולמה לא הצללת, ולמה לא עשית קווי מתאר בתוך הפוקימון, את עשית רק קווי מתאר מחוץ לפוקימון וזהו, תקראי שוב את המדריך בבקשה ותיראי מה אני עשיתי שם.

10. משתמש מנוסה
    שלב 9 - התפתחות!! שלב מאוד חשוב

טוב משתמשים אנחנו מתקרבים לסוף הלימודים, ככה שמי שמי שצבר פער כדי שישלים אותו כמה שיותר מהר כי חבל לפספס את השיעורים האחרונים. השלב הזה הוא השלב הכי חשוב, כי תחשבו שאם יצרתם פייק טוב וההתפתחות שלו תהרוס אותו זה יהיה מבאס, זה שלב ההתפתחות ההתחלתי, בהמשך תקבלו שלב מתקדם יותר של התפתחות שבתוכו כבר תבינו את הבסיס של ההתפתחות ברמה גבוה יותר, ממליץ לך בשלב זה לקחת פייק הכנתם פה בקורס ולעשות לו התפתחות אבל זה לא חובה.

הסבר - השלב הזה יסביר לכם איך לעשות היתפתחות לפוקימון בלי הרבה בעיות.
    שלב 1 - ניקח את החלקים החשובים בפייק, החלקים הבולטים שצריכים להשתנות בפיתוח ונסמן אותם.
    אני לקחתי את הפייק אש, סמנתי את הקרן, את העיגול ליד הפה, את הזנב את הלהבה ואת הידיים, כל אלה חלקים שיעבור שינוי בפיתוח.
    שלב 2 - בשלב השני נעשה חירבוש מחושב, על הרעיון כבר נחשוב לפני שנצייר החירבוש הוא רק הדרך לעשות את זה במהירות, ואז נתקן קווי מתאר שיתאימו להתפתחות.
    שלב 3 - הצללה פשוטה שתגרום לפוקימון להראות דו מימדי, בהצללה ניקח צבע חדש, לא אתם הצבע הקודם, ניקח צבע כהה יותר מהקודם כדי שהפוקימון יראה מפותח ובוגר.
    שלב 4 - הוספת עיניים ואף, אם תשימו לב העיניים השתנו בהיתפתחות, בכל התפתחות חשוב לשנות את העיניים, זה דבר חשוב שמראה על הבגרות של הפוקימון.
    שלב 5 בשלב זה נוסיף את הצבע הצהוב לחלקים שבהם הוא היה.
    שלב 6 מוסיפים להבה שתהיה יותר גדולה יותר מהלהבה שהיייתה בגוף הקודם, כמו האלמנטים האחרים שהשתמשנו בהם בשלב הקודם העלה יגל, הזימים יגדלו וישתנו.
    הסבר סופי - כמו שאם רואים כל השינויים מומשו, הזנב השתנה כמו שאמרתי, הצהוב ליד הפה גדל והשתנה, הלהבה גדלה והשתנתה, הקרן הוכפלה הידיים השתנו וקיבלו אצבעות, והנה כל השינויים.
    בתכלס זה מה שצריך להיות בהתפתחות.
    + צבע גוף חדש
    + שינוי בעין
    + שינוי חלקים בגוף שהיו בפוקימון כאשר הוא היה קטן, צריכים להיות לפחות 4 שינויים כאלה.
    + תוספת חדשה לפוקימון שבפיתוח הבא תהיה משפיע יותר בשינויי החלקים - דבר זה לא חובה אבל מומלץ.

11. student of Gakuen Alice
    הנה-אני מקווה שזה טוב

[IMG][/IMG]

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    הנה-אני מקווה שזה טוב

[IMG][/IMG]
    זה נראה רע, ממש רע, תקשיבי אני מרגיש שאת לא עברת על המדריכים כמו שצריך, אני רוצה שתחזרי לשלב 3 א, את פשוט מציירת קווי מתאר אבל הם עקומים, תראי מה עשיתי בשלב 3 אחרי החירבוש, צריך לעשות קווי מתאר מתוקנים, אני רוצה שתעברי לשלב 6 ותנסי אותו ותנסי כמה שיותר שקווי המתאר שאת עושה יהיו ישרים

13. student of Gakuen Alice
    הקווים עדיין יצאו לי טיפה עקומים אבל נראה לי שיפור מהקודם-
    [IMG][/IMG]

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    הקווים עדיין יצאו לי טיפה עקומים אבל נראה לי שיפור מהקודם-
    [IMG][/IMG]
    אמרתי לך לעבור לשלב הבא, וזה רק אחרי שתחזרי על מדריך מספר 3, את צריכה ללמוד לתקן קווי מתאר ולעשות אותם ישרים, בעבודה שעשית קווי המתאר צבועים כולם באדום ככה, והם צריכים להיות בצבע שחור בכלל, זה יותר נחמד מהקודם, אבל עדיין יש מקום לשיפור

15. student of Gakuen Alice
    עשיתי כמובן על החייה האהובה עליי,דינגו-אני יודעת שזה לא בסדר אבל אין לי רעיונות מה עוד לשים-

[IMG][/IMG]

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 21 מתוך 25 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •