Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 25 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 370
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    עשיתי כמובן על החייה האהובה עליי,דינגו-אני יודעת שזה לא בסדר אבל אין לי רעיונות מה עוד לשים-

[IMG][/IMG]
    תגידי את בתוכה שקראת את המדריך, את לא שמת לב שכתבתי שצריך לכווץ את התמונה של החיה להכניס אותה לתוך מסגרת של 80 על 80 פיקסלים כדי שזה יהיה בגודל המתאים של הכנת פייקים.
    הוא יצא גדול מדי, ואני מרגיש כאילו לא קראת את המדריך

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    מה קורה המורה? :]
    הינה שיעור 1 ו2, אחרי כל הפעמים שעשיתי אני מקווה שזה טוב.

תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Element צפה בהודעה
    מה קורה המורה? :]
    הינה שיעור 1 ו2, אחרי כל הפעמים שעשיתי אני מקווה שזה טוב.

יצא סבבה, תשלים את השלבים הבאים

4. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    עשיתי את שלב 8:

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    עשיתי התפתחות לו (די מזמן תאמת)

פשוט שיפרתי לו את ההצללה

מאפיינים שנשארו: הזנב, העין המרכזית גדלה והפה נשאר
    בעיקרון הראשון זה יותר חפץ חי והשני זה השד שנמצא בתוך המטרייה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    על איזה חיה מבוסס הפייק שהכנתה? והפיכת חיה לפייק זה שלב 6, שלב 7 זה הצללה עם הצבע החמישי.

yairb1a
    זה משתפר
    תקשיב תעשה אותו עם פה סגור, אבל שהפה לא יהיה לאורך כל הראש, שיהיה באמצע הפנים ושהלשון של הפייק נחש תצא
    ותחליף לו עיניים לעיניים שיגמרו לו להראות כמו פייק, הינה כמה אפשרויות שאתה יכול לנסות לבחור מביניהם.
    לטאה,הראו אותה דו מימדית ולא ראו את שני הרגלים..

7. משתמש מנוסה
    BasiliskLizard
    יש שיפור בהכנת הפייקים שלך, אבל עדיין יש עוד מה לשפר. הוא נראה די חתול, אבל אין בו מי יודע מה מקוריות, סתם ציירתה כמה פסים לאורך כל הגוף וזהו, אחי תתחיל לחשוב מקורי, תתפרע ככה יצאו לך פייקים נדרים. יש קצת בעיות עם ההצללה, תנסה לראות פוקימונים שמבוססים על חתול תראה איך עשו אותם אולי זה יעזור לך לחשוב מקורי

Ilan
    תאמת, אחד הפייקים הפחות טובים שלך, בקושי רואים את ההצללה, זה בגלל שעשיתה את צבעי ההצללה דומים מדי, ואין בניהם הבדלים גדולים, תנסה לעשות מד צבעים חדש ושבו בין הצבעים, ההתפתחות לא מקורית וגם לא מבוססת על משהו שאפשר להגיד שזה ממש ביסוס, מה למדנו על ביסוס, שהוא צריך להיות מבוסס על משהו שקיים, אתה סתם באתה ואמרתה יאללה בואו נעשה שד ממטריה.
    אני שתיצור התפתחות חדשה, הפעם תחפש חפץ אגדה או חיה שעליה אתה יכול לבסס את ההתפתחיות, אני רוצה שיצאו לך פייקים טובים, בגלל זה אני כועס, תנסה שבהתפתחות החדשה הזו יהיה את כל השיפורים שאמרתי לך לשפר.

~Gaara-Kazakh~
    כו אבל אתה יודע שאתה שלמרות שהתמונה לא הייתה תלת מימדית אתה יכולה להפוך אותה לאחת כזו, אתה יודע מה תעבור לשלב הבא, נראה אם לפחות הבנתה את העיקרון של מה שלמדתה עד עכשיו.

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    BasiliskLizard
    יש שיפור בהכנת הפייקים שלך, אבל עדיין יש עוד מה לשפר. הוא נראה די חתול, אבל אין בו מי יודע מה מקוריות, סתם ציירתה כמה פסים לאורך כל הגוף וזהו, אחי תתחיל לחשוב מקורי, תתפרע ככה יצאו לך פייקים נדרים. יש קצת בעיות עם ההצללה, תנסה לראות פוקימונים שמבוססים על חתול תראה איך עשו אותם אולי זה יעזור לך לחשוב מקורי

Ilan
    תאמת, אחד הפייקים הפחות טובים שלך, בקושי רואים את ההצללה, זה בגלל שעשיתה את צבעי ההצללה דומים מדי, ואין בניהם הבדלים גדולים, תנסה לעשות מד צבעים חדש ושבו בין הצבעים, ההתפתחות לא מקורית וגם לא מבוססת על משהו שאפשר להגיד שזה ממש ביסוס, מה למדנו על ביסוס, שהוא צריך להיות מבוסס על משהו שקיים, אתה סתם באתה ואמרתה יאללה בואו נעשה שד ממטריה.
    אני שתיצור התפתחות חדשה, הפעם תחפש חפץ אגדה או חיה שעליה אתה יכול לבסס את ההתפתחיות, אני רוצה שיצאו לך פייקים טובים, בגלל זה אני כועס, תנסה שבהתפתחות החדשה הזו יהיה את כל השיפורים שאמרתי לך לשפר.

~Gaara-Kazakh~
    כו אבל אתה יודע שאתה שלמרות שהתמונה לא הייתה תלת מימדית אתה יכולה להפוך אותה לאחת כזו, אתה יודע מה תעבור לשלב הבא, נראה אם לפחות הבנתה את העיקרון של מה שלמדתה עד עכשיו.

עצם ביססתי אותו על אותו דבר הלשון זה משהו שמייצג את שד המטרייה המרקם והצורה שייכים למנטרה ריי והזנב כן.. לא קשור אולי אפתח אותו לפוקימון שימשייה עם יותר מאפיינים של קאסה אובקה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    עצם ביססתי אותו על אותו דבר הלשון זה משהו שמייצג את שד המטרייה המרקם והצורה שייכים למנטרה ריי והזנב כן.. לא קשור אולי אפתח אותו לפוקימון שימשייה עם יותר מאפיינים של קאסה אובקה
    תחפש איזה משהו מקורי, יש כל כך הרבה מטריות או דברים שיש להם קשר למטרייה תנסה להפתיע

10. Surgeon of Death

שלב 8

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Gaara-Kazakh~ צפה בהודעה

שלב 8
    יצא נחמד, יש טיפה חוסר במקורות, איפה הפה המפורסם של החתולים, במדריך כתבתי שצריך שלפייק יהיו לפחות שתי צבעים על הגוף כדי שיהיה מקורי, תשפר בבקשה.

12. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    BasiliskLizard

Ilan

~Gaara-Kazakh~
    זה יותר טוב?:

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

13. Surgeon of Death
    יצא נחמד, יש טיפה חוסר במקורות, איפה הפה המפורסם של החתולים, במדריך כתבתי שצריך שלפייק יהיו לפחות שתי צבעים על הגוף כדי שיהיה מקורי, תשפר בבקשה.
    חח רואים מאיזה פוקימון לקחתי צבעים

בקשר לפה,הוא לא מתאים לעינים ואני שונא אותו..

14. משתמש מנוסה
    BasiliskLizard
    או סוף סוף רואים שיפור, אחלה התקדמות, יצא סבבה, אתה משתפר מרגע לרגע וזה חשוב, נכון שקצת קשה, אבל זה שווה את זה, קדימה תעבור לשלב הבא.

~Gaara-Kazakh~
    אחי זה לא נראה כמו חתול, ואני די לא מאמין שלא שמתה לב לזה, אבל לחתול יש אף, מה שאתה לא ציירתה, הפה של החתול מחובר לאף שלו, הוא נראה חייזר ולא חתול, תנסה לחשוב איך להפוך אותו לחתולי יותר

15. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה
    יצא טוב?
    לא הגבת לי!!!
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

עמוד 22 מתוך 25 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •