Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 25 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 370
  1. היכל התהילה

מזעזע שהכנתי פעם^
    הכנתי עכשיו:

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tigraro צפה בהודעה

מזעזע שהכנתי פעם^
    הכנתי עכשיו:
    הכדור החום יצא מצויין, נראה באמת בעל מבנה.
    פרסמתי עכשיו את השלב הבא שבוא אנחנו מתחילים להכין את הפייק עצמו תנסה לעשות את המדריך הזה ותפרסם את התוצאה

3. Surgeon of Death

ניסיתי להגדיל:

יצא לי גרוע וקטן...-צבעתי גם משיעמום..
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 10-15-2011 בשעה 05:49 PM

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    תתעלם שהעיגול עקום.
    סיפור ארוך.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Gaara-Kazakh~ צפה בהודעה

יצא לי גרוע וקטן...-צבעתי גם משיעמום..
    למה צבעת אותו? הצביע זה רק בשלב הבא, תלך עם המדריכים שלב שלב כמו שצריך בלי להתקדם מהר כי אז אתה תחמיץ שלבים חשובים.
    תשמע, אם תגיד לעצמך כל הזמן יצא לי גרוע לא תתקדם, כי אתה תדכא את עצמך, הפייק שלך יצא בסדר גמור לשלב הזה, יש כאלה שאפילו את זה לא מצליחים לייצר.
    עכשיו בקשר לפייק עצמו, תשמע, בגלל שצבעת אני לא רוצה לתת ביקורת עליו, אני רוצה שתצייר מחדש פייק, ותיתן ליד שלך לחרבש משהו בצייר, ואז תתקן ותפרסם את התבנית, ואז אני אגיד לך מה לשפר בתבנית כדי שכשנעבור לשלב הצביע תוכל להתחיל מהמאה אחוז שלך.
    אני מבקש ממך שתצייר תבנית חדשה של פייק, אל תעשה שטות ותוריד עכשיו את הצבע מהפייק שציירתה עכשיו ותביא, תצייר תבנית חדשה, תנסה לתת ליד שלך להתפרע בצייר, ותראה שככה יצא לך משהו מקורי.

scizor-x
    יצא הצללה סבבה, אבל איפה שהצל הייתה צריך להוסיף יותר הצללה כהה, אבל זה גם סבבה, בשלבים הבאים אתה תבין את העקרון הזה יותר טוב, תתחיל לעבוד על שלב מספר 3 ותפרסם את מה שהכנתה כשתסיים

6. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...

הנה שלי
    ולא הכי הבנתי את חלק 2 של שלב 3

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BasiliskLizard צפה בהודעה

הנה שלי
    ולא הכי הבנתי את חלק 2 של שלב 3
    העיגול יצא לך מצויין, כל הכבוד.
    בקשר לחלק שתיים בשלב שלוש, כאשר אתה מחרבש פייק, יוצאים הרבה קווים עקומים, בשלב הזה אנחנו צובעים באדום את הקווים שבעצם אנחנו רואים אותם בתור אלה שבעזרתם נוכל לישר את האזור, ואיפה שאנחנו רואים שיש קוים או נקודות שחורות מיותרות אנחנו מוחקים, איפה שצבעתי בצבע כחול זה איפה שהוספתי קווים חדשים כדי לעגל או לישר, אני ממליץ לך לשמור את התמונה של המדריך עצמו במחשב שלך, לפתוח אותו בצייר, ולהשתמש בזכוכית מגדלת כדי לראות מה עשיתי שם מקרוב בזמן שאתה קורה את ההוראות של המדריך עצמו, תעבור על זה שלב שלב, ואז תגיד לי אם הבנתה או לא.

8. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    למה צבעת אותו? הצביע זה רק בשלב הבא, תלך עם המדריכים שלב שלב כמו שצריך בלי להתקדם מהר כי אז אתה תחמיץ שלבים חשובים.
    תשמע, אם תגיד לעצמך כל הזמן יצא לי גרוע לא תתקדם, כי אתה תדכא את עצמך, הפייק שלך יצא בסדר גמור לשלב הזה, יש כאלה שאפילו את זה לא מצליחים לייצר.
    עכשיו בקשר לפייק עצמו, תשמע, בגלל שצבעת אני לא רוצה לתת ביקורת עליו, אני רוצה שתצייר מחדש פייק, ותיתן ליד שלך לחרבש משהו בצייר, ואז תתקן ותפרסם את התבנית, ואז אני אגיד לך מה לשפר בתבנית כדי שכשנעבור לשלב הצביע תוכל להתחיל מהמאה אחוז שלך.
    אני מבקש ממך שתצייר תבנית חדשה של פייק, אל תעשה שטות ותוריד עכשיו את הצבע מהפייק שציירתה עכשיו ותביא, תצייר תבנית חדשה, תנסה לתת ליד שלך להתפרע בצייר, ותראה שככה יצא לך משהו מקורי.

scizor-x
    יצא הצללה סבבה, אבל איפה שהצל הייתה צריך להוסיף יותר הצללה כהה, אבל זה גם סבבה, בשלבים הבאים אתה תבין את העקרון הזה יותר טוב, תתחיל לעבוד על שלב מספר 3 ותפרסם את מה שהכנתה כשתסיים
    הבעיה שאני לא מצליח להוציא מי זה כלום אם אני מנסה לתת ליד שלי להתפרע אבל אני לא מצליח להוציא צורה נורמלית שאני יכול לעבוד איתה ולתקן אותה..

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אוקיי זה יצא כמו מוטציה.
    אבל אני אסביר לך כדי שלא תכעס שזה שום דבר:

לפייק אין רגליים.
    הוא מסוג רעל וכנראה עוד משהו והוא סוג של חשופית.
    מאחורה זה הזנב. רוב המקדימה זה הפה והבליטה מעל הפה זה מקום שבו תיהיה העין.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Gaara-Kazakh~ צפה בהודעה
    הבעיה שאני לא מצליח להוציא מי זה כלום אם אני מנסה לתת ליד שלי להתפרע אבל אני לא מצליח להוציא צורה נורמלית שאני יכול לעבוד איתה ולתקן אותה..
    אבל זה כל הרעיון של המקוריות, תפתיע את עצמך, תנסה לקשקש, אבל אל תקשקש יותר מדי, ברגע שאתה מרגיש שקשקשתה מספיק, תנסה להוציא מזה משהו, לא משנה כמה גרוע זה יצא מבחינתך תנסה להוציא מזה אתה טוב ביותר, ברגע שסתיים תעלה לפה את התבנית ואני אגיד לך מה לשפר, אבל העיקר שתנסה ולא תוותר

scizor-x
    תקשיב יש בעיה אחת עם התבנית שעשיתה, היא גדולה מדי, אתה רואה שאת התבנית שאני עשיתי, עשיתי בתוך ריבוע שאומר לי עד איזה גודל אני יכול לקשקש, כי זה הגודל המקסימלי שאפשר לצייר בו פייקים, אז תקשיב מה תעשה, זה יעצבן אותך קצת, אבל תקשיב, תוריד את המדריך למחשב תעתיק את הריבוע שיש בו ותחרבש בתוכו שוב, ואז תעלה את מה שיצא לך.
    אבל אני חייב להגיד לך שהתבנית שציירתה יצאה טוב מאוד בקושי יש בה קווים עקומים שזה כבר טוב מאוד!!
    אה והורדתי עכשיו את הציור שלך למחשב שלי וראיתי שהוא שמור בתור קובץ JPEG וזה לא טוב כי זה הורס את האיכות של הציור, בפעם הבא כשאתה שומר את הציור שציירתה בצייר תשמור אותו בתור קובץ 24BIT BITMAP

11. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    אז הנה עשיתי:

אני לא חושב שיצא לי ממש טוב

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אוקיי הפייק בעל 4 רגליים וה2 ריבועים הגבוהים זה פה פעור (כמו תנין) החלק הקצר האחורי זה זנב, המלבן הגבוהה יותר הוא החלק בוא יהיו העיינים.

[IMG][/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי BasiliskLizard צפה בהודעה
    אז הנה עשיתי:

אני לא חושב שיצא לי ממש טוב
    אני חושב שיצא לך טיפה גדול, תכלס יצא סבבה, אבל אם אתה רוצה שזה יצא לה יותר סבבה אז שמע מה תעשה, תוריד את התמונה של המדריך תפתח אותו בצייר תעתיק את הריבוע שבתוכו ציירתי את הפייק, ואז תחרבש בתוך הריבוע ככה הפייק שלך יצא בגודל מתאים, וגם זה יעזור לך להשתפר כי ככל שתתרגל יותר ככה זה יצא טוב יותר, אני אומר שתנסה שוב ומבטיח לך זה יצא אפילו יותר טוב.

ttrrtte
    זה יצא גדול מדי, תקשיבי תורידי את התמונה של המדריך, תפתחי בצייר, תעתיקי את הריבוע שבתוכו ציירתי את הפייק, ותחרבשי בתוך המרובע הזה כדי שזה יצא בגודל המתאים ואז תפרסמי שוב.

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    הנה-(עשיתי אחר)

[IMG][/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    אבל זה כל הרעיון של המקוריות, תפתיע את עצמך, תנסה לקשקש, אבל אל תקשקש יותר מדי, ברגע שאתה מרגיש שקשקשתה מספיק, תנסה להוציא מזה משהו, לא משנה כמה גרוע זה יצא מבחינתך תנסה להוציא מזה אתה טוב ביותר, ברגע שסתיים תעלה לפה את התבנית ואני אגיד לך מה לשפר, אבל העיקר שתנסה ולא תוותר

scizor-x
    תקשיב יש בעיה אחת עם התבנית שעשיתה, היא גדולה מדי, אתה רואה שאת התבנית שאני עשיתי, עשיתי בתוך ריבוע שאומר לי עד איזה גודל אני יכול לקשקש, כי זה הגודל המקסימלי שאפשר לצייר בו פייקים, אז תקשיב מה תעשה, זה יעצבן אותך קצת, אבל תקשיב, תוריד את המדריך למחשב תעתיק את הריבוע שיש בו ותחרבש בתוכו שוב, ואז תעלה את מה שיצא לך.
    אבל אני חייב להגיד לך שהתבנית שציירתה יצאה טוב מאוד בקושי יש בה קווים עקומים שזה כבר טוב מאוד!!
    אה והורדתי עכשיו את הציור שלך למחשב שלי וראיתי שהוא שמור בתור קובץ JPEG וזה לא טוב כי זה הורס את האיכות של הציור, בפעם הבא כשאתה שומר את הציור שציירתה בצייר תשמור אותו בתור קובץ 24BIT BITMAP
    תודה,נגמה לי הצלחתי להוציא משהו,אני אעלה בהמשך,בקשר לפיקי הקודם,אפשר ביקורת עליו?

התבנית..
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 10-15-2011 בשעה 06:31 PM

עמוד 3 מתוך 25 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •