Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 25 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 370
  1. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    אני חושב שיצא לך טיפה גדול, תכלס יצא סבבה, אבל אם אתה רוצה שזה יצא לה יותר סבבה אז שמע מה תעשה, תוריד את התמונה של המדריך תפתח אותו בצייר תעתיק את הריבוע שבתוכו ציירתי את הפייק, ואז תחרבש בתוך הריבוע ככה הפייק שלך יצא בגודל מתאים, וגם זה יעזור לך להשתפר כי ככל שתתרגל יותר ככה זה יצא טוב יותר, אני אומר שתנסה שוב ומבטיח לך זה יצא אפילו יותר טוב.

ttrrtte
    זה יצא גדול מדי, תקשיבי תורידי את התמונה של המדריך, תפתחי בצייר, תעתיקי את הריבוע שבתוכו ציירתי את הפייק, ותחרבשי בתוך המרובע הזה כדי שזה יצא בגודל המתאים ואז תפרסמי שוב.

יצא יותר טוב?

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

2. היכל התהילה

חלוד רצח
    זה דארקטייגר הייתי אצלך בקודמים

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    הנה-(עשיתי אחר)

[IMG][/IMG]
    או יצא יותר טוב, אבל עדיין את צריכה לשפר קווי מתאר יש הרבה קווים כפולים והרבה עקומים, בעיקר באזור האחורי של הפייק, תנסי לשפר את זה.

~Gaara-Kazakh~
    הוא יצא סבבה, לפייק ראשון אפילו אפשר לומר מצויין, ההצללה טיפה לא משהו, אבל בקשר להצללה עוד נלמד בהמשך עליה, הרעיון בחירבוש זה להוציא את המקוריות שבכם בלי שאתם מודעים עליה בכלל, ובפייק הזה בקושי ראיתי חירבוש, בהמשך תבין כמה המקוריות חשובה בפייקים.

BasiliskLizard
    יצא מצויין, באמת יפה, הקווים ישרים מאוד, הוא בנוי מעניין, עוד מעט אני אפרסם את שלב ההמשך, אבל באמת אני חייב להגיד יצא מדהים!

Tigraro
    יצא פייק נחמד מאוד, אבל יש לי בעיה אחת, אני לא אוהב שמדלגים על שלבים, וזה נקרא לדלג על שלבים, במקום להראות את התבנית של הפייק ישר קפצתה לשלב של ההצללה, אם לא תלך שלב שלב אתה תפספס הרבה, אני מבקש ממך עכשיו כמה דברים.
    1 תוריד את התמונה של המדריך תפתח אותו בצייר ותיקח ממנו את הריבוע שבו ציירתי את הפייק
    2 תחרבש בתוך הריבוע הזה מן הפייק, תתקן לו את קווי המתאר ותעלה את התבנית בלי להצליל אותה, רק ככה אני אוכל לעזור לך ללמוד להכין פייקים כמו שצריך.

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן

העליתי את זה בתור תמונה יותר קטנה אבל תראה את התמונה באיכות יותר טובה ובתוך המסגרת:

אתה רציני איתי? אתה צוחק עלי להכין אחד חדש בגלל זה?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וזה?-

[IMG][/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    scizor-x
    לפעמים בגלל שטויות קטנות צריך להתחיל הכל מהתחלה, תאמין לי שאם תקשיב לי זה יצא טוב מאוד, אני לא אומר לך סתם להכין, הגודל בפייקים זה הדבר הכי חשוב.

ttrrtte
    זה גם טוב, אבל עדיין שי קווי מתאר עקומים, את שמה לב מה אני עושה במדריך, תקשיבי תפתחי את התמונה של המדריך בצייר, ותשתמשי בזכוכית מגדלת כדי לראות מקרוב מה אני עושה שם, ככה אולי תביני מה צריך לתקן.

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    נראה סבבה למרות שיש כמה קווי מתאר עקומים, אבל אני חושב שכדי שנעבור כבר לשלב הבא.

9. Surgeon of Death
    מתי שלב נוסף?

10. משתמש מנוסה
    שלב 3 ב - הצללה ובניית פייק
    בשלב זה ניצור את הפייק עצמו, אני ממליץ לכם בשלב זה לעשות אותו מיוחד מאוד, לנסות להיות מקוריים, לצבוע את הפייק בשתי צבעים לפחות, לתת לו הבעה, עצוב, שמח, עצבני ועוד.

טוב זה השלב האחרון
    שלב 1 -בשלב זה נבחר את הסוג של הפוקימון על פיו נעשה גם את הצבעים של הפוקימון, ואז יוצרים מד צבעים כמו שלמדנו במדריך להצללה, ממספרים את הצבעים כמו במדריך להצללה, ואז נשתמש בצבע מספר 2 שהוא הצבע הרגיל.
    שלב 2 - בשלב זה נשתמש בצבע מספר 3 כמו במדריך להצללה, צבע מספר שלו הוא צבע ההצללה הכהה, הוא הצבע של הצל.
    שלב 3 - בלשב זה נשתמש בצבע מספר 1 שהוא הצבע הכי בהיר כמו במדריך של ההצללה, ונצבע חלקים שצריכים להיות בהירים.
    שלב 4 - ניצבע את קווי המתאר בצבע מספר 4, לא לצבוע את כולם רק את החלקים שהכי קרובים לבצע מספר 1 שהוא הכי בהיר.
    שלב 5 - אלמנטים ומראה, אחרי שצבענו את הפוקימון צריך לבחור לו את המראה עצבני שמח עצוב, המראה הוא על פי העיניים והפה, תציירו עיניים ופה שיתאימו לפוקימון שלכם, במדריך הזה רואים את שני העיניים של הפוקימון אל בדרך כלל רואים עין אחד או עין אחת ואז החצי של העין השניה, צריך גם להוסיף לפוקימון אלמטנים של הסוג שלו, נגיד סוג אש, להבה, סוג מים סנפירים, סוג עשב עלים, ועוד ועוד.

11. student of Gakuen Alice
    נראההלי הבנתי-

[IMG][/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    נראההלי הבנתי-

[IMG][/IMG]
    כן יש איזה סוג של שיפור, פרסמתי מעל התגובה שלך את השלב הבא אז קדימה תתחילי לעבוד.

13. Surgeon of Death

הינה הוא
    יש לי בו כמה בעיתו..
    אני לא מוצא פה שמתאים לעינים,
    ואני לא מצליח ליצור לו ידים טובות
    הוא סוג עשב לחימה..
    אני יודע שלא רואים את הלחימה אבל שוב אני לא יכול ליצור ידים..

14. student of Gakuen Alice
    הכיעור המושלם-

[IMG][/IMG]

שם:באבל
    סוג:מים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ~Gaara-Kazakh~
    להתחלה הפייק יצא מצויין, הצללה טובה, הוא נראה בעל עומק, תאמת שהוא לא נראה עשב, הוא נראה יותר לחימה, הייתי מוסיף לו עלים על הגוף, אבל תכלס הוא נראה טוב מאוד.

ttrrtte
    כל הבעיה בפייק שלך שהוא לא מוצלל טוב בכלל, את לא הבנת את עקרון ההצללה לצערי, אני ממליץ לך לחזור על המדריך שוב ולקרוא את המדריך טוב טוב ולהביט על התמונות טוב טוב, תנסי להצליל מחדש.

עמוד 4 מתוך 25 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •