Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    Acreus זה הפוקימון הכי חזק? ואם לא מי נראה לכם. סתם מעניין אותי לדעת אני פשות בהתחלה של הסרט ה12 וראיתי שהוא מפרק את Dialga וPalkia

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    הוא בתיאוריה הכי חזק אבל אין פוקימון הכי חזק... יש אחד חזק יותר מהשני אבל אין פוקימון בלתי מנוצח או הכי חזק...
    רק לשם הפרוטוקול מיוטו הורס את ארכיוס בקלות....
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    ארכאוס נחשב אלוהים באנימה ובמשחקים, מי שיצר את פאלקיה, דיאלגה, גירטינה וכל הפוקימון ובעצם את כל העולם (אגדה). האנימה והמשחקים הם שונים. גם לפי המשחקים וגם לפי האנימה ארכאוס נחשב הכי חזק. לתגובה של אילן, הוא לא שאל אם הוא בלתי מנוצח, הוא שאל אם הוא הכי חזק. ולא, מיוטו יכול לנצח את ארכאוס במשחקים, כמו שאפילו קאנגנסטן יכול לנצח אותו וגם ההפך, אבל לארכאוס יש יתרון יותר.

האנימה שונה מאוד מהמשחקים, העוצמה היא בלתי מוגבלת באנימה, אבל זה לא ההבדל היחיד.

4. משתמש מנוסה
    אם הוא יצר את כל הפוקימונים ואת העולם איך זה שרק בסרט ה12 יודעים עליו? (תתקנו אותי אם אני טועה אני לא מבין גדול) ולמה דיאלגה, פלקיה וגירוטינה התקיפו אותו אם הוא יצר אותם?

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קודם כל חשפו את ארכאוס רק בדור הרביעי, זאת אומרת שעד הדור הרביעי אפילו אנחנו לא ידענו עליו ורק בסרט ה-12 הסבירו את האגדה על ארכאוס(באנימה).
    דיאלגה,פלאקיה וגיראטינה תקפו את ארכאוס כי הוא רצה להשמיד את האנושות והם רצו להגן עליה.
    NYO HO HO BITCH

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    זה לא בדיוק ככה,
    יש יהודים מוסלמים נוצרים בודהיסטיים וכו'
    לכל אחד יש אל אחר, ככה זה גם בפוקימון יש כאלה שחושבים שארכסיוס הוא ה' ויש כאלה שאומרים שמיו הוא אב כל הפוקימונים אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא.

וכן ארכסיוס הוא הפוקימון הכי חזק (לפי סטאטים ~)
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    כן, אבל אמרו במפורש בסרט ה-12 שהוא יצר את טריו היצירה, זאת אומרת, שאפשר להסיק מזה שהוא גם ברא את הכל. עם זאת, יש לו את ההתקפה "שפיטה" שהבטוי של זה אומר להעמיד למשפט את כל ה"חוטאים" למינהם.

8. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ארכאוס בהחלט יכול לזכות בתואר הפוקימון החזק ביותר, אם לא נחשב את יתרון הסוגים של פוקימוני לחימה למיניהם.
    אבל אני דווקא חושב שגנסקט חזק יותר ומגניב יותר.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אי אפשר לדעת, בינתיים חלק יגידו שארכאוס הכי חזק
    אתה רוצה לדעת מי הכי חזק? לא תמצא, אבל אתה יכול לחפץ הכי חזק במשהו
    אם זה סטאטים אז ארכאוס
    אבל עדיין יש מי שינצח אותו
    וארכאוס כן "ברא" את עולם הפוקימונים, למרות שאני חושב שיש דברים בסדרה שסותרים את זה קצת
    מיוטו לא יכול לנצח את ארכאוס אבל הוא עדיין חזק, כמו שמיו לא יכול לנצח ולפי הסדרה והסרטים הכוחות שלהם שווים

ארכאוס בסרט ה12 ניצח את דיאלגיה פאלקיה וגיראטיניה ביחד אבל, כשהם חזרו אחורה בזמן ובדקו למה המה שמו בגד בו ורצו להחזיר לו תפלטינות, הם ראו שזה שיש לו את ההיטרן הוא זה שגרם להכל ואז הוא כלא את ארכאוס בנוזל כסוף כזה
    אז מבחינה אחת ארכאוס לא יכול להתמודד עם משהו אחד אבל כן עם משהו אחר

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •