Acreus זה הפוקימון הכי חזק? ואם לא מי נראה לכם. סתם מעניין אותי לדעת אני פשות בהתחלה של הסרט ה12 וראיתי שהוא מפרק את Dialga וPalkia
הוא בתיאוריה הכי חזק אבל אין פוקימון הכי חזק... יש אחד חזק יותר מהשני אבל אין פוקימון בלתי מנוצח או הכי חזק...
רק לשם הפרוטוקול מיוטו הורס את ארכיוס בקלות....
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
ארכאוס נחשב אלוהים באנימה ובמשחקים, מי שיצר את פאלקיה, דיאלגה, גירטינה וכל הפוקימון ובעצם את כל העולם (אגדה). האנימה והמשחקים הם שונים. גם לפי המשחקים וגם לפי האנימה ארכאוס נחשב הכי חזק. לתגובה של אילן, הוא לא שאל אם הוא בלתי מנוצח, הוא שאל אם הוא הכי חזק. ולא, מיוטו יכול לנצח את ארכאוס במשחקים, כמו שאפילו קאנגנסטן יכול לנצח אותו וגם ההפך, אבל לארכאוס יש יתרון יותר.
האנימה שונה מאוד מהמשחקים, העוצמה היא בלתי מוגבלת באנימה, אבל זה לא ההבדל היחיד.
זה לא בדיוק ככה,
יש יהודים מוסלמים נוצרים בודהיסטיים וכו'
לכל אחד יש אל אחר, ככה זה גם בפוקימון יש כאלה שחושבים שארכסיוס הוא ה' ויש כאלה שאומרים שמיו הוא אב כל הפוקימונים אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא.
וכן ארכסיוס הוא הפוקימון הכי חזק (לפי סטאטים ~)
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ארכאוס בהחלט יכול לזכות בתואר הפוקימון החזק ביותר, אם לא נחשב את יתרון הסוגים של פוקימוני לחימה למיניהם.
אבל אני דווקא חושב שגנסקט חזק יותר ומגניב יותר.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אי אפשר לדעת, בינתיים חלק יגידו שארכאוס הכי חזק
אתה רוצה לדעת מי הכי חזק? לא תמצא, אבל אתה יכול לחפץ הכי חזק במשהו
אם זה סטאטים אז ארכאוס
אבל עדיין יש מי שינצח אותו
וארכאוס כן "ברא" את עולם הפוקימונים, למרות שאני חושב שיש דברים בסדרה שסותרים את זה קצת
מיוטו לא יכול לנצח את ארכאוס אבל הוא עדיין חזק, כמו שמיו לא יכול לנצח ולפי הסדרה והסרטים הכוחות שלהם שווים
ארכאוס בסרט ה12 ניצח את דיאלגיה פאלקיה וגיראטיניה ביחד אבל, כשהם חזרו אחורה בזמן ובדקו למה המה שמו בגד בו ורצו להחזיר לו תפלטינות, הם ראו שזה שיש לו את ההיטרן הוא זה שגרם להכל ואז הוא כלא את ארכאוס בנוזל כסוף כזה
אז מבחינה אחת ארכאוס לא יכול להתמודד עם משהו אחד אבל כן עם משהו אחר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)