הרבה מכירים אותי מפורום ספרות, מין הסתם גם מהסיפורים שאני מוציא שכולם על פוקימון. טוב, זה היה פורום פוקימון, אבל עדיין נשארו לי רעיונות. אני יודע, לאנשים נמאס מאוד מסיפורים על פוקימון, שרובם על מסע אישי. קהל היעד של הקוראים הוא קטן מאוד יחסית. אני חוויתי את ההרגשה שאתה משקיע בסיפור אבל אין תגובות ממש. אני עשיתי סיפורים שדיי הצליחו להכניס לי קוראים כמו "אלף הפנטזיות" ו"הרפתקאותיו של זורוגו", אבל היה לי קשה עם הזמן לבנות עוד ועוד פרקים שמגדירים את עצמם ואני מסתכל לאחור אני רואה שהם לא היו ממש ארוכים. אבל לפני זה, לא מזמן, פתחתי סיפור קצר, שמזכיר בקצת את "צינוק מסתורי" שבו עלילה היא רק על פוקימונים. הוא לא סחף ממש ואני לא יודע למה. אבל עכשיו, לפני שאני פתוח עוד סיפור ככה סתם, חשבתי לעצמי - איזה סיפור לפתוח? יש לי אחד, אבל השאלה אם יהיו לו קוראים:
שם:הקרב הגורלי של אש קאטצ'ם - אש Vs. ג'ובאני.
עלילה: "אחרי שאש עבר שינוי במסעו, עבר את כל המכונים באנובה, תפס פוקימונים חדשים, נפרד מחבריו והכיר חדשים ועוד הצליח לנצח בליגת אנובה, הוא עומד להגשים את חלומו, להיכנס לקרב בין רבייעת העלית ואז להיות נגד האלוף, אלדר. אך בפינה, עורב לו מישהו שרק מחכה לפגוש את המאמן הצעיר."
ככל הנראה, אם לא יהיולו קוראים, זה יהיה הסיפור האחרון.
אז השאלה היא - מי בעד להוציא את הסיפור לאור?