תמונות ראשונות של גלעד מחוץ לשבי
לפי התמונות האלה אי אפשר לראות יותר מידי את אותם עיגולים שחורים סביב העיניים שהיו לו בקלטת
אפשר לראות שהוא נראה שמח
![]()
הוא לא נראה שמח. יותר הייתי אומר בשוק. כרגע לדעתי הוא יותר המום.
מבחינה פיסית הוא נראה די בסדר.
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
בושה...
הבנאדם חזר אחרי 5 שנים בשבי, והוא עכשיו בראיון מטומטם עם מראיינת מטומטמת ששואלת שאלות מטומטמות! אין להם שכל?! זה מה שבוער להם עכשיו?! זה אפילו אכזרי! "מה תעשה כשתחזור הבייתה?" "למה אתה הכי מתגעגע?". 5 שנים לא דיבר עם אף בן אדם ועכשיו הוא בראיון חסר טעם ושוב: מטומטם.
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
ותראו אותו גם בראיון. מאוד קשה לו גם ככה. ועוד מקשים עליו עם השאלות האלה, השפת גוף שלו מביעה ממש שהוא סובל. ועוד המראיינת מחייכת לו חיוך מזוייף, תוך כדי שאילת שאלות מפגרות.
לא הייתי אומר שמח.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
http://news.walla.co.il/?w=/22
הנה כל המבזקים,לפי המבזקים הוא פגש כבר את כל הקצינים הבכירים בצה"ל ומספר אלופים.
בכל מקרה יש כתבה שהוא הועלה מראש לדרגת רב סמל והוא נחשב חייל קבע...מקווה שהוא ישתחרר מצה"ל אחרי שכל העיניינים שלו יוסדרו...
כבר מעכשיו מחשיבים אותו כנפגע טראומה ונכה צה"ל משהו כזה...ראיתי גם כתבה כזו...אני שמח שהוא בסדר ושלם =]
לפחות זה...אני מקווה שגם בפנים הוא בסדר =0
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)