Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 50
  1. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    מחר,אחרי יותר מחמש שנים גלעד שליט חוזר הביתה,הוא יעבור דרך הצלב האדום במצרים כדי שיאשרו שהוא חי,בריא ושלם
    יבקר בכמה בסיסים בארץ עם המשפחה
    וב"ה הכל יהיה טוב יותר
    המחיר-1000 אסירים פלשתינים
    לפי דעתי זה היה שווה אבל שישבתי ודיברתי עם ידיד שלי על העניין הוא אמר שעם כל הכבוד זה לא שווה את המחיר
    אותם 1000 יכולים מחר לקום ולחטוף או לרצוח הרבה יותר אנשים
    ויש משהו בדברים שהוא אומר

אף אחד לא יודע מה עבר עליו שם
    יכול להיות שהוא יחזור בכיף ושטיפלו בו יפה
    ויכול להיות שהוא יחזור לא שפוי אחרי התעללות של חמש שנים

מה דעתכם האישית בעניין?
    האם מחיר האסירים היה שווה את זה?
    באיזה מצב נפשי הוא יחזור?

And If You Don't Know, Now You Know

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    לפי דעתי זה טוב שהחזירו אותו לפחות לא נטשו אותו כמו את רון ארד (פעם דרשו 40 אסירים עליו ורבין סירב O.o)
    דבר שהיה צריך לעשות על החודש הראשון.

מחיר האסירים לידיעתך ישראל תופסת כ1000 פלשתינאים בשנה אז 1000 פחות זה רק שנה פחות מקסימום אם יעשו בעיות יתפסו אותם שוב א שהם יחוסלו יכול להיות שחלק השתנו בכלל והרוב פשוט מסולקים משטחי ישראל.

לפי מה שאמרו הוא יבוא שפוי אמרו שהוא היה בתנאים טובים יחסית לכן רוב הסיכויים שיהיה שפוי
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ישש!!! סוף סוף!! למרות ש1000 אסירים זה די הבה... אבל עדיין!!! הגיע הזמן!!

לדעתי מחיר האסירים ממש לא הוגן! ועוד אחרי כליאה שלו 5 שנים?? הם מבקשים 1000 אסירים?!! אבל הכל בשביל שהוא יחזור הביתה!
    לדעתי (לפחות על פי הסרטון שלו מ2009) הוא יחזזור במצב נפשי סביר,אולי טיפה מתבודד או משהו כזה,אחרי הכל 5 שנים בשבי.. אבל נראה לי שבמצב טוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    אני לא רוצה לצאת רשע יותר מידי.. אבל לדעתי זו טעות חמורה.
    המחיר שהביאו תמורת חייל אחד. מצטער לא שווה ורימו את הממשלה עם זה.
    אלו כולם רוצחים עם דם על הידיים שהודו כולם שיחזרו לעסוק בפשע, לא מתחרטים על מעשיהם ומצטערים אפילו שלא הרגו יותר יהודים.

אני שמח שהוא סוף סוף יוצא משם ואף בן אדם לא אמור לעבור כזאת טראומה נפשית כמו שהוא עבר.
    אבל טעות איומה להחזיר אותו במחיר הזה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    לפי דעת כמו שאילן אמר זה באמת טוב שהחזירו אותו! אבל הדרישה היא ממש גבוהה... זאת דילמה קשה מאוד ואני מקווה שעשינו את הדבר הנכון. שמעתי שבהתחלה דרשו על גלעד משהו כמו 400 אסירים שזה יותר מפי 2 ממה שחתמו עכשיו. אבל העיקר שהוא חוזר.

קשה להגיד אם זה היה שווה את זה, וקשה להגיד שזה לא היה שווה את זה.. אי אפשר לדעת מה יקרה עם אותם האסירים אבל סביר להניח שחלק מהם יחזרו לעשות פיגועים ובעיות. גם אם הם יסולקו משטחי ישראל הם עדיין ינסו לפגוע בנו בכל דרך אפשרית. לא לשכוח גם שהיחס אצלנו והטיפולים אצלנו הרבה יותר טובים מאשר אצלם, כל האלף אסירים יחזרו כמו חדשים לשם..

גלעד לא יחזור כמו שהוא היה, אחרי הכל הוא עבר סיוטים במשך 5 שנים שזה קשה לא משנה מי הבן אדם. כבר בקלטת שפרסמו לפני כמה שנים ניתן לראות שגלעד לא כלכך בריא וגם הרזה המון. קשה לי להאמין שהוא יחזור למה שהוא היה לפני זה אבל אני מקווה שהפגיע אצלו תהיה מינימלית ושהוא יחזור לעצמו כמה שיותר מהר.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בשעה טובה!
    ובכל זאת אנחנו מדינה כל כך מטומטמת אם לא היה את כל הרעש ואת כל הבלאגן סביב גלעד שליט(ז"א שיהיה בלאגן צריך אבל לא בסדר גודל כזה, ממש לא) הם היו דורשים הרבה הרבה הרבה פחות אסירים הרבה!

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    לפי דעתי המחיר טיפה גבוה אבל משתלם,הוא יחזור עם טראומות זה במיליון אחוז,שפוי או משוגע אני לא יודע בוודאות אבל הוא לא יחזור כמו שיצא.
    הכי מרושע מצד הצבא לקרוא לו למילואים או להמשיך צבא

8. היכל התהילה
    אני שמח שהוא חוזר, מחיר יקר, אבל שיחזירו אותו כבר!
    יכול להיות שהוא יחזור חצי בן אדם ... זאת גם בעיה..

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noamt9 צפה בהודעה
    לפי דעת כמו שאילן אמר זה באמת טוב שהחזירו אותו! אבל הדרישה היא ממש גבוהה... זאת דילמה קשה מאוד ואני מקווה שעשינו את הדבר הנכון. שמעתי שבהתחלה דרשו על גלעד משהו כמו 400 אסירים שזה יותר מפי 2 ממה שחתמו עכשיו. אבל העיקר שהוא חוזר.

קשה להגיד אם זה היה שווה את זה, וקשה להגיד שזה לא היה שווה את זה.. אי אפשר לדעת מה יקרה עם אותם האסירים אבל סביר להניח שחלק מהם יחזרו לעשות פיגועים ובעיות. גם אם הם יסולקו משטחי ישראל הם עדיין ינסו לפגוע בנו בכל דרך אפשרית. לא לשכוח גם שהיחס אצלנו והטיפולים אצלנו הרבה יותר טובים מאשר אצלם, כל האלף אסירים יחזרו כמו חדשים לשם..

גלעד לא יחזור כמו שהוא היה, אחרי הכל הוא עבר סיוטים במשך 5 שנים שזה קשה לא משנה מי הבן אדם. כבר בקלטת שפרסמו לפני כמה שנים ניתן לראות שגלעד לא כלכך בריא וגם הרזה המון. קשה לי להאמין שהוא יחזור למה שהוא היה לפני זה אבל אני מקווה שהפגיע אצלו תהיה מינימלית ושהוא יחזור לעצמו כמה שיותר מהר.
    מסכים איתו (ציטוט למעלה).
    אני חושב שזה היה טעות לשחרר את האסירים האלה מאחר ובסופו של דבר הם יכולים לפגוע בגלעד שליט אחרי זמן מה משיבתו הביתה.ואז הממשלה תראה שהיא עשתה באמת טעות...
    בכל מקרה,הם יכולים לפגוע בחיים אחרים.

ככה שיוצא שגלעד שליט תמורת חייהם של אחרים...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

10. משתמש מנוסה
    שם: רן
    אני שמח שגלעד חוזר, כמובן זה גם מעודד חיילים ואת האזרחים שישראל כן משחררת חייל שנמצא בשבי. מצד שני, חוץ מהמחיר הכבד מאוד, איפה הגבול? יחטפו עוד חייל, נשלם עוד 1000 אסירים? נשלם בכלל? יבואו בטענות: "למה את גלעד שחררתם ואת הבן שלי לא"? אפילו לא צריך לחטוף עוד חייל, מספיק אזרח. אין יותר פשוט מזה. לא תשחררו? לא תשחררו עוד 1000 בשביל האזרח המסכן?
    ושוב אני שואל: איפה הגבול?
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

11. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אני מסכים עם הידיד שלך, ניצן.
    1000 אסירים זה הרבה יותר מדי. אביו של גלעד אמר "את הנרצחים לא ניתן להשיב, אבל את גלעד ניתן".
    אני מסכים איתו, את העבר לא ניתן כבר לשנות, אבל אני מדבר על העתיד, על אלו שירצחו בעקבות העסקה.
    חייל במדינת ישראל, צריך לדעת- יכול להיות שתמות בקרב. יכול להיות שתיפול בשבי. זה חלק מהסיכון. ואם תשאלו חלק מהמגויסים הם עושים את זה בשמחה כמעט.
    בנוסף, אחרי כמעט 2000 ימים בשבי, מה יצא מהבור שבעזה? בטוח שלא בחור צלול. גלעד יצא משם חצי-אדם. מבחינה פסיכולוגית ואולי אף מבחינה פיזית.
    בנוסף, מדובר בזריקת מורל לחמאס והגברת הלגיטימציה שלו. בפת"ח כמעט כועסים על ישראל כי השחרור הזה מחזק את מעמד חמאס. בנוסף, כפי שאמרתי, זה להוסיף שמן למדורה, הרבה אנשים ימותו בעקבות העסקה. ורובם אזרחים תמימים. לא כמו החייל.
    לבסוף, השחרור ייתן דרבון ויקשה על ההתמודדות עם חטיפות עתידיות.
    לדעתי, הצדדים הרעים בעסקה עולים בהרבה על הצדדים הטובים בו. אבל אנחנו בדמוקרטיה, והרוב קובע.
    חבל שהרוב לא תמיד כל כך חכם.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    אני נגד, לדעתי זאת חתיכת טעות להביא חייל אחד תמורת 1000 אסירים (יותר נכון 1027) שכמו שידיד שלך אמר יכולים לקום ולרצוח שוב..

ואנחנו, כמו מטומטמים מקיימים את העסקה.. וחוץ מזה, מי אמר שחמאס לא יחטפו ככה עוד חייל?
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תראו מה חושבים המומחים הרופאים:
    http://news.walla.co.il/?w=/18/1868684
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Deino Man צפה בהודעה
    אני נגד, לדעתי זאת חתיכת טעות להביא חייל אחד תמורת 1000 אסירים (יותר נכון 1027) שכמו שידיד שלך אמר יכולים לקום ולרצוח שוב..

ואנחנו, כמו מטומטמים מקיימים את העסקה.. וחוץ מזה, מי אמר שחמאס לא יחטפו ככה עוד חייל?
    די לז*** תשכל טוב?!
    סבבה אלף אסירים יותר מדי יותר מדי אבל אם זה היה אבא שלך עדיין היית נגד? אה?! נראלי שלא ואם היה צריך היית מבקש גם אלפיים אז נכון 1000 זה הרבה אבל זה לגיטימי ומגיע לו כי בינינו אם אף אחד אחר יכול להבין תהרגשה של המשפחה הזאת עכשיו שלא ישנה חמש וחצי שנים כבר!

15. משתמש מנוסה
    שם: רן
    "מה היה קורה אם" זה לא צורה טובה להסתכל על דברים. אם הוא היה הבן שלי ברור שהייתי רוצה אפילו בעד 10000 אסירים. אבל הוא לא. צריך להסתכל על זה ממבט אובייקטיבי ולטובת הכלל. אני לא אומר שלא צריך לשחרר. אני רק אומר ש"מה היה קורה אם", זה לא דרך להסתכל על דברים.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •