Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 50 מתוך 50
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    מסכים איתך. חוץ מלהיראות טוב בפני העולם, זה גם עוזר לתדמית שלנו כמדינה שמשחררת את חיליה. חיילים בקרבי ירגישו שיש על מי לסמוך שישחררו אותם, או משהו כזה. גם זה עוזר לתדמית של ביבי אחרי כל המחאה החברתית.
    כל כך נכון, לדעתי זה הצד החיובי היחידי בשחרור גלעד שליט (חוץ מהשחרור מילולית...)

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Barney Stinson צפה בהודעה
    יש כלכך הרבה חיסולים מידי שנה שאתה אפילו לא יודע עליהם.
    נכון אבל אם נצא עכשיו ונחסל את 1000 האסירים בטוח ידעו או יחשבו שזה אנחנו והעולם לא יסתכל על זה בעיין יפה... ובד"כ החיסולים האלה הם לבן אדם אחד שניים גג..

ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    מסכים איתך. חוץ מלהיראות טוב בפני העולם, זה גם עוזר לתדמית שלנו כמדינה שמשחררת את חיליה. חיילים בקרבי ירגישו שיש על מי לסמוך שישחררו אותם, או משהו כזה. גם זה עוזר לתדמית של ביבי אחרי כל המחאה החברתית.
    חחח זה כל כך עוזר לתדמית של ביבי שאנשים לא מבינים בכלל.. ועוד אחרי המחאה החברתית בכלל.
    הוא מקבל כלכך הרבה תשועות למרות שעד עכשיו הוא קיבל הצעות יותר טובות תמורת גלעד והוא דחה אותם.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noamt9 צפה בהודעה
    נכון אבל אם נצא עכשיו ונחסל את 1000 האסירים בטוח ידעו או יחשבו שזה אנחנו והעולם לא יסתכל על זה בעיין יפה... ובד"כ החיסולים האלה הם לבן אדם אחד שניים גג..

חחח זה כל כך עוזר לתדמית של ביבי שאנשים לא מבינים בכלל.. ועוד אחרי המחאה החברתית בכלל.
    הוא מקבל כלכך הרבה תשועות למרות שעד עכשיו הוא קיבל הצעות יותר טובות תמורת גלעד והוא דחה אותם.
    הם לא יחסלו את כל ה1000 הם יחסלו את הכבדים, ואם לא השנה אז שנה הבאה, יש להם זמן אתם סתם בלחץ. גם אם יעשו פיגועים עכשיו אין להם איום שהם יפגעו בגלעד או משו ברגע שהם יעשו פיגוע נפציץ אותם מהאוויר
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    הדיון הזה רק מוכיח כמה ילדים קטנים יש בפורום הזה ><
    אני לא זוכר אפילו לפניי כמה זמן היה הפיגוע האחרון...
    טילים הם ימשיכו לשלוח גם בלי קשר לכמות האסירים ששחררו.
    השב"כ לא ילך עכשיו למבצע חיסול, אתם חיים בסרט.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי alonsiro צפה בהודעה
    זו היית רק דוגמא, ושכנעת אותי, זה נכון שצריך לתת לו יותר "פוקוס" כי הוא זה שעוד אפשר להציל אבל עדיין, מדי פעם להזכיר גם את החיילים שמתו, למה רק את גלעד ?
    מישהו אמר שרק את גלעד מזכירים?
    גם בבתי הספר מלמדים על החיילים שנחטפו, אבל כל החטיפות קרו מלפני זמן רב, כמובן שזוכרים אותם, אבל אנשים מתרכזים בהווה לא בעבר, יותר חשוב לזכור את גלעד שהיה אפשר להציל אותו, וככה קרה, מאשר להתרכז במה עשינו שגוי ובמה היה.
    אגב הצורה הראשונה בה התבטאת הייתה צורה מגעילה מאוד, מה זה "הייתי סוחר מתנקש לצלוף בגלעד"..צורה חסרת חשיבה, וממש מגעילה.

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •