איפה זה הwater Lab ? יש משימה שם
איפה זה הwater Lab ? יש משימה שם
קודם כל עשית דאבל פוסט שתי הודעות ברציפות ואתה יכול להגיד לי איך להיכנס אני כל פעם מנסה וזה אומר לי שצריך משהו מה צריך לעשות תודה מראש.
לך לדוג ליד הדייג בעיר של מיסטי תילחם במג'יקארפים ואז תשיג כובע ודבר עם הדייג והוא יביא לך מפתח למקום
מתוך חוקי פורום משחקים שונים של פוקימון:
בפעם הבאה תערוך.5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
מתוך חוקי פורום משחקים שונים של פוקימון:
ננעל, תקראו חוקים!8. תגובות של "אסור לעשות...", "עברת על החוקים" וכל הצורות של זה אסורות בהחלט. תשאירו את זה למנהלים.
13. אסור לשאול שאלה בנושא שלא אתם פרסמתם, חוץ במקרים מסויימים.
למשל, אם מישהו פתח נושא על "מתי פוקימון X לומד מתקפה Y?" ושם המתקפה שהוא רשם לא מובן, אפשר לשאול אותו "מה זו המתקפה הזו?" או משהו בסגנון.
עם זאת, אם מישהו פותח נושא על "איפה משיגים פוקימון X" ומישהו אחר עונה לו "בגן הטרופי", אסור לכם לשאול "איפה זה הגן הטרופי?". רק לפותח הנושא מותר לשאול זאת.
רק ואך לפותח הנושא מותר לשאול שאלות נוספות, ולשאר המשתמשים אסור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)