אסתכל על ריי בתמיה "האמת היא שאין לי מושג אני חדש פה בדיוק כמוך" אומר ואקרוץ לו. "אני מציע שנתפצל אתה ושוקו תלכו לכיוון אחד ואני לשני, ברגע שמישהו מוצא נודיע אחד לשני" אומר לריי ולשוקו בעודי מחייך ואצא לדרכי בכיוון האחר ואחפש את לוח המודעות ועוד אנשים חדשים להכיר.
המ''ת חוזר!
אם יש אנשים שרוצים לפרוש, להודיע בהודעה פרטית בבקשה D:
מצב המקומות הפנויים לבנתיים: 1.
מי שרוצה להירשם, נא להירשם בהודעה פרטית בלבד D:
האנשים שעוד לא הגיבו: sandslash
סורה, Gold.N.Ace, ריי PizzaBlaster -
שלושתכם מתפצלים.
שוקו וריי- " אוקיי! " אתם אומרים לסורה, ואתם מתחילים ללכת ביחד במסדרונות בית הספר, " אמ.. ריי?" שוקו אומרת לך. אתה מסתכל אליה, " ס- סליחה. " היא אומרת לך, ולפתע מתקרבת אליך ואתה מרגיש נשיכה קטנה באזור הצוואר, אתה מתעלף. לאחר זמן מה, אתה מתעורר ושוכח את כל מה שקרה לך מאז הנשיכה. (גם את הנשיכה שחכת.) " אתה בסדר?" אומרת שוקו.
סורה- " אוקיי!" הם אומרים לך, ואתה מתחיל ללכת במסדרונות בית הספר הנגדיים.
לפתע, אתה רואה מרחוק קיר שנראה כמו לוח מודעות, שעליו תלויות המון שלטים, וסביבו יש המון
תלמידים, אתה נדחף בין התלמידים ורואה מספר שלטים, בינהם השלטים האלו:
ספוילר
Uzumaki Naruto, בארי-
אתה הולך לקחת אוכל, כשאתה מגיע לקפיטריה אתה לוקח לעצמך צלחת, ואתה רואה המון
סוגי אוכל; ראית מדף עם עשרה מגשי פיצה, שכל התלמידים מתנפלים עליהם, עוד מדף עם המון קרואסונים, עוד מדף עם המון סוגי לחם, עוד מדף עם צלוחיות קטנות של שוקולד, ריבה, וכו'.
בדרך, הצצת בלוח המודעות, וזה מה שראית:
ספוילר
DareDevil ג'ק -
" אוקיי ^^ " אומרת לך איקו בחיוך ומצחקקת צחקוק קל, ושניכם לוקחים את הפיצה ורצים לכיוון
בית הספר. כשאתם מגיעים לבית הספר, אתם רואים המון עובדים של בית הספר מתכנסים בתוך אולם
גדול וצבעוני, וכנראה הם מתכננים שם משהו. על האולם תלוי שלט: ' לא להיכנס, הכניסה לעובדי
בית הספר בלבד. הכניסה תיפתח לתלמידים ב7:30 בערב בלבד. ' שניכם מסתכלים על השלט
בפליאה, " הא? מה זה?" שואלת איקו.
HeavySnorlax, סת'-
אתה מבין שהוא אחד מעשרת הנבחרים, אך לפתע כל הילדים מתחילים לצחקק.
" חחח! על מה אתה מדבר? לשלוט במים? כוח המחשבה? איפה אתה חיי, בסרט?" שואלים אותו התלמידים וצוחקים, חלק מהתלמידים כבר נגשו לאכול, וחלק הלכו ללוח המודעות;
אתה מתחיל ללכת לכיוון חדר האוכל, ובדרך מסתכל על לוח המודעות. שאתה מגיע לחדר האוכל אתה רואה המוני ילדים, אתה לוקח לעצמך צלחת, ואתה רואה המון
סוגי אוכל; ראית מדף עם עשרה מגשי פיצה, שכל התלמידים מתנפלים עליהם, עוד מדף עם המון קרואסונים, עוד מדף עם המון סוגי לחם, עוד מדף עם צלוחיות קטנות של שוקולד, ריבה, וכו'.
אתה מציץ לאחר מכן בלוח המודעות, ורואה את זה:
ספוילר
Cool Nick, לוק -
" אני חושבת שאשאר, " אומרת יוקי. " למרות שבד''כ יש את הדברים האלה של היום הראשון,
אז בטח יעשו איזה משהו מיוחד, אם היית פה שנה שעברה אתה בטח יודע את זה~ " היא אומרת
לך ומתיישבת בספסל שהיה במקרה לידה.
master chief, קאיטו-
אתה נכנס לבית הספר, ומבחין בלוח המודעות; אתה רואה שאתה בכיתה C.
ליד המודעה של הכיתות, אתה רואה עוד שני מודעות חדשות:
ספוילר
אתה רואה המון תלמידים ליד הלוח מודעות, ביחד איתך, וגם המון תלמידים הולכים לחדר האוכל, לקפיטריה.
--
תוכל לשלוח לי שוב את הרשמתך בה''פ בבקשה?~
DigiSaver, קיריה-
" חחח! על מה אתה מדבר? לשלוט במים? כוח המחשבה? איפה אתה חיי, בסרט?" צוחקים עליך התלמידים, ולא מבינים על מה אתה מדבר בכלל. אתה נזכר שבני האדם בכלל לא יודעים על כוחות הקסם, ואסור שידעו גם. חלק מהתלמידים מפסיקים לצחוק, והולכים לכיוון חדר האוכל, וחלק
הולכים לכיוון לוח המודעות.
נערך לאחרונה על ידי Yafe, 01-22-2012 בשעה 08:54 PM
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
אחשוב על תגובה שלא תוציא אותי כאפות סתם סתם..Cool Nick, לוק -
" אני חושבת שאשאר, " אומרת יוקי. " למרות שבד''כ יש את הדברים האלה של היום הראשון,
אז בטח יעשו איזה משהו מיוחד, אם היית פה שנה שעברה אתה בטח יודע את זה~ " היא אומרת
לך ומתיישבת בספסל שהיה במקרה לידה.
"טוב, קלטתי את הרמז.." אמלמל וארים אותה מהספסל "יאללה, הולכים לבית ספר.." אומר לה בחיוך.
"הממ... קצת מטושטש, לא זוכר משהו מהזמן הקרוב..." אני אומר ומחפש מקום לשבת בו. היד שלי זזה בתנועה בלתי רצונית (שהחלטתי עלייה, XD) לכיוון הצוואר ומשפשפת אותו. אחרי שאני מרגיש את הנשיכה (אם אני מרגיש) אני מפעיל את הכוח שלי ואומר בתקיפות מופרזת על שוקו "מה קרה? את יודעת? דברי אמת!".
"שיט, הם לא יודעים." אומר לעצמי ואלך לכיוון חדר האוכל כדי לנקות את הראש מכול הצרות.DigiSaver, קיריה-
" חחח! על מה אתה מדבר? לשלוט במים? כוח המחשבה? איפה אתה חיי, בסרט?" צוחקים עליך התלמידים, ולא מבינים על מה אתה מדבר בכלל. אתה נזכר שבני האדם בכלל לא יודעים על כוחות הקסם, ואסור שידעו גם. חלק מהתלמידים מפסיקים לצחוק, והולכים לכיוון חדר האוכל, וחלק
הולכים לכיוון לוח המודעות.
NYO HO HO BITCH
"את יכולה להתקשר להיטארי ולשאול אותה מה זה?" אשאל את איקו בחיבה אך בבלבול.
"אני אציץ מה יש שם" אמלמל ואחפש חלון או משהו, אציץ דרכו ואם אצטרך אשלוף טפרים ואטפס.
'מעניין מה זה, ולמה היטארי התקשרה אם אין כלום' אחשוב בעודי מסתכל בסקרנות דרך החלון.
אהיה מוכן לברוח בכל רגע מהמקום, למקרה שייראו אותי.
הממ..." אני חושב לעצמי, "נשף...". אני מסתכל לרגע על רין ואומר "אני לא יודע את מי לקחת... אני מקווה שלא אצא מסכן מכל הסיפור הזה... אחרי הכל, אני די חדש". אני מסתכל שוב על רין, והפעם שואל אותה, "רין, לך יש בן זוג לנשף? אני מבטיח שלא לקנא או לכעוס, או להתעצב, אני אשמח בשבילך!". ובאמת שלא אכפת לי מה רין תענה; כל תשובה שתשמח אותה, תשמח אותי. אני מחייך לעבר רין.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
המ''ת חוזר!
אם יש אנשים שרוצים לפרוש, להודיע בהודעה פרטית בבקשה D:
מצב המקומות הפנויים לבנתיים: 0.
מי שרוצה להירשם, נא להירשם בהודעה פרטית בלבד D:
האנשים שעוד לא הגיבו: , Gold.N.Ace, HeavySnorlax, master chief .
האנשים שהתקבלו למ''ת:
ttrrtte - שלי מרקוב.
Machine X - ג'ק בלקריי.
אייס ראיו. - מאסטר ליאון
~Donphan~ - אלון דונפאן.
גאארה סאבוקו נו - אין כינוי
אני מקווה שתשקיעו ותהנו ^^
Cool Nick, לוק -
XDD
--
" ^ ^ " מחייכת אליך יוקי, " קדימה. " אתם מתחילים ללכת לכיוון בית הספר. "אממ.. " אומרת לך
יוקי במהלך הדרך. " אתה.. אתה לא באת מהעולם הזה, נכון? " היא שואלת אותך, ואתה מעט נלחץ;
הייתכן שהיא יודעת על עולם החצויים, בני השדים, והמלאכים?
Uzumaki Naruto, בארי-
אתה לוקח עט שהיה מחובר למודעה, ורושם את שמך באומניות לחימה.
אתה מתחיל ללכת, ולפתע נתקע בהיטארי. " א-אמ, בארי? " היא אומרת לך, ומוציאה עוגיות מהתיק
שלה. " רוצה? ^^ " היא שואלת אותך.
ריי, PizzaBlaster -
שוקו נלחצת והולכת במהירות אחורה בפחד, " ע-על מה אתה מדבר?! " היא אומרת בפחד ומתרחקת
ממך. אתה מבחין שהכוח שלך אינו משפיע עליה, באופן מוזר. " איך זה קרה לך? " היא שואלת אותך.
DigiSaver, קיריה-
אתה מתחיל ללכת לכיוון חדר האוכל, אתה לוקח לעצמך צלחת, ואתה רואה המון
אתה לפתע מבחין בלוח המודעות, שבו היה תלויות שני מודעות.
ספוילר
DareDevil ג'ק -
" כן, אני יתקשר אליה. " היא אומרת ומוציאה אייפון לבן ומבריק, ומתקשרת להיטארי.
" מוזר, היא לא עונה. " היא אומרת לך אחרי כמה רגעים.
אתם הולכים לכיוון האולם, ורואים חלון קטן, אך הוא גבוה. אתה מוציא את טפריך ומתחיל לטפס, אתה
מגיע לחלון ורואה שם מקום גדול ומקושט עם המון אנשים ומורים שעוזרים לסדר אותו, וכתוב בגדול:
' נשף פתיחת השנה~! ' לפתע, אתה רואה איש רחב כתפיים שנראה עצבני, הוא מבחין בך ומתחיל
ללכת לכיוונך בכעס.
sandslash, צ'אד-
" אל תדאג, בדרך כלל החדשים הם אלה שהמון הולכים איתם. " אומרת לך רין. " אממ. האמת שלא 3: אפילו שנה שעברה כל הבנים היו תפוסים, אפילו אח שלי >: אני מקווה שהשנה יהיה לי בן זוג, " אומרת רין, ומסתכלת לעברך. " ולך, יש?" שואלת אותך רין בחיוך נחמד.
המשכים לחדשים
שלי מרקוב, ג'ק בלקריי, אייס ראיו ,אלון דונפאן, גאארה סאבוקו נו.
אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
ועליו כתוב בגדול: Soka. אתם פותחים את המכתב, ושם כתוב שהתקבלתם לבית הספר!
אתם מביטים לכיוון השעון, השעה 2 בצהריים(!), והרחובות רקים מילדים.
מה תעשו? D:
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
"הממ..אולי אני אלך לבחור מגמה.." אומר לעצמי ואלך לקחת קוראסון מצלחת הקוראסונים.לאחר מכן אלך להתיישב ליד שולחן כלשהו ואתחיל לאכול.DigiSaver, קיריה-
אתה מתחיל ללכת לכיוון חדר האוכל, אתה לוקח לעצמך צלחת, ואתה רואה המון
אתה לפתע מבחין בלוח המודעות, שבו היה תלויות שני מודעות.
NYO HO HO BITCH
:ההתחלה:
אתם קמים בבוקר בעייפות, ונזכרים שהיום מתחיל בית הספר.
אתם קמים מהמיטה, ורואים שמתחת לרצפת הדלת יש מכתב לבן.
אתם פותחים את המכתב, ובו כתוב שהתקבלתם לבית הספר!
לפתע אתם מביטים בשעון ורואים שהשעה עכשיו היא 7:30, ויש לכם רק חצי שעה להתלבש ולהתארגן.[/center][/quote]
"אני חייב להשאיר רושם מוי טוב מזל שזאבים מהירים נראה לי שאלך אחר כך לקנות שעון מעורר אולי אמצא ממישהו או מישהי יש לי קסם אישי אבל זה לא יעזור עכשו" אומר בלחץ ואוסיף בזמן שאתלבש:"אני חייב לקבל A אחרת יהרגו אותי ביום הראשון בשני יסקלו אותי ובשלישי יכניסו אותי למיכל של פיראנות, טוב אני מוכן" אומר ואלך אל בית הספר עם מחשבות טובות.
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אביט עליה ואצחק, "ברור, אני ארניו ממאדים" אצחק עליה ואסתיר את הלחץ והחשד.Cool Nick, לוק -
XDD
--
" ^ ^ " מחייכת אליך יוקי, " קדימה. " אתם מתחילים ללכת לכיוון בית הספר. "אממ.. " אומרת לך
יוקי במהלך הדרך. " אתה.. אתה לא באת מהעולם הזה, נכון? " היא שואלת אותך, ואתה מעט נלחץ;
הייתכן שהיא יודעת על עולם החצויים, בני השדים, והמלאכים?
"למה שאלת את זה?" אשאל אותה, ואנסה להיראות לא ממש מתעניין.
יש!! המ"ת האגדי חזר! אני לא רואה את מה שכתו על הלוח כי משום מה התמונות לא עובדות, מצטער. אולי בבית שלי זה יעבוד, אני פשוט בבית ספר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני לוקח מכל מיני דברים (זה לא באמת חשוב מה, אני לא הולך לבזבז על זה תגובות) לצלחת.
אני מחפש בעיינים האם יש מישהו שאני יכול לשבת לידו (שלא נראה שיתרחק בגלל שאנ מתיישב) ומתיישב לידו כשאני מתרכז באוכל, אבל לא בצורה שמסמלת סגירות לשיחה. אני מתחיל לאכול. (אם אין שיחה מעניינת אפשר פשוט להגיע לחלק שאני גומר לאכול)
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)