המשכים לחדשים
שלי מרקוב, ג'ק בלקריי, אייס ראיו ,אלון דונפאן, גאארה סאבוקו נו.
אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
ועליו כתוב בגדול: SUka. אתם פותחים את המכתב, ושם כתוב שהתקבלתם לבית הספר!
אתם מביטים לכיוון השעון, השעה 2 בצהריים(!), והרחובות רקים מילדים.
מה תעשו? D:[/CENTER][/QUOTE]
''שיט,שיט,שיו,שיט,שיט'' אומר לעצמי תוך כדי לבישת בגדים לבית הספר, אקח תיק ובו ציוד לימודי, אחטוף סנדוויץ מבין שיני המעט חדות בהיותי חצי זאבה וארוץ במהירות אל בית ספרי החדש, אגיע מתנשמת ומתנשפת ואסתכל ביריאת כבוד על התיכון החדש שלי, ואומר ''לכיתה A!'' ארוץ במהרה אשתנה לצורת בן אדםואתפרץ לכיתה ואומר ''סליחה על האיחור קיבלתי רק הרגע את המכתב....''
המחשב החדש שלי קצת עושה לי בעיות (הוא שונא אותי) אז בהתחלה לפני ה''שיט שיט....'' יש ''omg''
נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-23-2012 בשעה 06:24 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
DigiSaver, קיריה-
אתה מתיישב בשולחן, ומתחיל לאכול. לפתע אתה רואה שבפינה של חדר האוכל הגדול,
נער גבוה בעל שער בלונדיני קצר, שלידו עומדת ילדה, בעלת שער בלונדיני אסוף בקוקיות, ועיינים
צהובות. לפתע הנער מתחיל להטריד את הילדה ולהצמיד אותה לקיר ללא רצון. הילדה מנסה ללכת
אך היא לא יכולה. מצד שני, יש את לוח המודעות; מה תעשה? תלך ללוח המודעות או תעזור לילדה?
מאסטר ליאון, אייס-
אתה מתחיל ללכת לכיוון בית הספר, וכשאתה מגיע, אתה נגש במהירות ללוח המודעות בכדי
לראות באיזה כיתה אתה; אתה מבחין שאתה בכיתה C, הכיתה הנמוכה ביותר.
מה תעשה?
Cool Nick, לוק -
" נו באמת. לוק קסטאלאן." אומרת לך יוקי, " מה אתה באמת? " היא שואלת אותך.
" אני יודעת שאתה לא בן אדם רגיל, אל תשקר. " היא אומרת לך, כאילו שהיא יודעת המון
דברים על זה.
HeavySnorlax, סת'-
אני שמחה שאתה שמח D:
---
אתה יושב לאכול, לפתע אתה רואה שבפינה של חדר האוכל הגדול,
נער גבוה בעל שער בלונדיני קצר, שלידו עומדת ילדה, בעלת שער בלונדיני אסוף בקוקיות, ועיינים
צהובות. לפתע הנער מתחיל להטריד את הילדה ולהצמיד אותה לקיר ללא רצון. הילדה מנסה ללכת
אך היא לא יכולה. לפתע מגיע אליך ילד בעל שער לבן, ושואל אותך " אממ. היי ^^ אפשר לשבת כאן? " הוא שואל בחיוך.
ריי, PizzaBlaster -
" ה-הא? על מה אתה מדבר? חצי בת אדם? מלאכית? " היא אומרת בפחד, ומתרחקת ממך
עוד יותר, עד שהיא כבר מגיעה לקיר. אתה מרגיש במשהו מוזר.
ttrrtte, שלי-
" זה בסדר. טוב, ילדים, תכירו, זאת ש--- " בא להגיד המורה, אך לפתע נשמע הצלצול וכל התלמידים
יצאו מהכיתה בצעקות של ' יש! ', כנראה השיעור ממש ממש שעמם אותם. " אממ.. סליחה ^^'' " אומר לך
המורה. " בשיעור הבא נציג אותך יותר טוב. לבנתיים, לכי לקפיטריה, יש עכשיו הפסקת אוכל. תוכלי
גם להציץ בלוח המודעות, יש שם בחירות למגמות ולעוד דברים, " המורה הנחמד אומר לך בחיוך.
מה תעשי?
DareDevil, ג'ק -
" א-אה, אוקיי. אתה בטוח? " היא שואלת אותך, אתה אומר שכן, ושניכם מתפצלים. " ניפגש אח''כ בקפיטריה! '' היא אומרת לך מרחוק, ואתה בורח. אתה מגיע למין מחסן קטן ומאובק. אתה נכנס לתוכו,
וממתין עד שהמורה ההוא ילך. כשאתה שומע את צעדיו של המורה מתרחקים, אתה מנסה לפתוח את דלת המחסן, אך היא נתקעת ולא מצליחה להיפתח.
מה תעשה?
~Donphan~, אלון-
אתה מנסה לצייר אופניים, וזה מצליח לך! אתה מתחיל לרכוב עליהם בהנאה, אך כעבור דקה הם נשברות ואתה נופל. " אתה בסדר? " שואלת אותך נערה בעלת שער סגול ועיינים תכולות, ועוזרת לך לקום.
Machine X, ג'ק -
אתה מתחיל לקפץ לך לבית הספר בהנאה, וכשאתה מגיע אתה ניגש במהירות ללוח הכיתות.
אתה מבחין שאתה בכיתה C, הכיתה הגרועה ביותר שיש בעולם. לפתע נשמע הצלצול
המעיד על הפסקת האוכל. כל התלמידים מתחילים לרוץ לכיוון הקפיטריה.
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
"איפה אני?" אני שואל אותה. אני מנסה להבין מה אני מרגיש שהוא מוזר (זה תגובה די תוקעת... אבל אני ממשיך 3: ) 'מוזר... אם הכוח שלי לא עובד עלייה, או שזה בגלל משהו במקום, או שאני עייף, או שזה קשור איכשהו לדבר הזה בצוואר שלי... ומה זה התחושה המוזרה הזאת? ממה היא נובעת?!?!' אני חושב.
ttrrtte, שלי-
" זה בסדר. טוב, ילדים, תכירו, זאת ש--- " בא להגיד המורה, אך לפתע נשמע הצלצול וכל התלמידים
יצאו מהכיתה בצעקות של ' יש! ', כנראה השיעור ממש ממש שעמם אותם. " אממ.. סליחה ^^'' " אומר לך
המורה. " בשיעור הבא נציג אותך יותר טוב. לבנתיים, לכי לקפיטריה, יש עכשיו הפסקת אוכל. תוכלי
גם להציץ בלוח המודעות, יש שם בחירות למגמות ולעוד דברים, " המורה הנחמד אומר לך בחיוך.
מה תעשי?
''זה בסדר'' אומר למורה בנימוס עדיין בשוק מן העובדה שאני על כדור הארץ ובאמת מדברת עם בן אדם אמחתי, אלך אל לוח המודעות ואחליט ללכת לריקוד ואמנות, אלך לקפיטריה ואסרוק את השולחנות, לבסוף אחליט ללכת לשולחן האמצעי ואשב, אנסה ליצור שיחה עם ''שכניי'' לשולחן
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-25-2012 בשעה 07:29 PM
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
"הוא מעצבן אותי הדבר הזה.." אומר לעצמי וארוץ אל הנער הבלונדיני.כשאגיע אליו אסובב אותו אליי ואגיד לו:"תעזוב אותה יא דפוק!" ואתן לו בוקס חזק לפנים.DigiSaver, קיריה-
אתה מתיישב בשולחן, ומתחיל לאכול. לפתע אתה רואה שבפינה של חדר האוכל הגדול,
אך היא לא יכולה. מצד שני, יש את לוח המודעות; מה תעשה? תלך ללוח המודעות או תעזור לילדה?
NYO HO HO BITCH
"טוב, מזל שאני חצי טיגריס" אמלמל לעצמי בשקט אבל אחשוב בפסימיות "ברור שזה ייקרה לי".
אנסה לשלוף טופר מאצבע ולפרוץ את הדלת, ואם לא אהפוך לצורת הטיגריס שלי ואשבור את הדלת בבעיטות.
אם לא אצליח, אשתמש בשאגה וביכולת שלי כדי לנתק את הדלת מהמקום.
אם גם זה לא יעבוד, אחפש חלון, אשבור אותו ואצא לחפש את איקו.
ואם אין חלון, אסתכל אם יש ציוד במחסן שאוכל להעזר בו לצאת.
גם אני שמח שאני שמח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כן בטח..." אני אומר לילד במבט וטון מהורהר "רק רגע, אני כבר חוזר" אני מוסיף.
אני מתקרב אל הפינה כדי לבחון מה קורה.
"הי!" אני אומר לילד כדי שיבחין בי "מה קורה כאן?!" אני שואל בדרישה לתשובה. אני משער שאני לא אאלץ להשתמש בכוחות שלי, אני מוצק ושרירי מטבעי ולא תהיה לי בעייה לנצח במקרה שיתפתח עימות.
אני מחכה לתשובה. אם הוא אומר משהו בסגנון "לא עניינך/מה אתה קשור" אני מגיב עם מבט כועס "נצא מנקודת הנחה שאני קשור, מה קורה כאן?"
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
"טוב אז אני יכול לקחת את הזמן,אחרי הכל יש לי כבר תירוץ מוכן שקיבלתי את המכתב רק לפני כמה דקות."אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
ועליו כתוב בגדול: Soka. אתם פותחים את המכתב, ושם כתוב שהתקבלתם לבית הספר!
אתם מביטים לכיוון השעון, השעה 2 בצהריים(!), והרחובות רקים מילדים.
מה תעשו? D:
אומר ואפהק
"טוב כדאי שאתאמן בשליטה שלי בחול,בעיקר בחתיכת דברי םעם חול"
אצא אלך באיטיות ואתאמן בו זמנית..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)