Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 348
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rin Kagamine צפה בהודעה
    [B]

Machine X, ג'ק -
    אתה מתחיל לקפץ לך לבית הספר בהנאה, וכשאתה מגיע אתה ניגש במהירות ללוח הכיתות.
    אתה מבחין שאתה בכיתה C, הכיתה הגרועה ביותר שיש בעולם. לפתע נשמע הצלצול
    המעיד על הפסקת האוכל. כל התלמידים מתחילים לרוץ לכיוון הקפיטריה.
    למרות שאני מחונן,איכשהו אני תמיד משובץ במטומטמים XD

"חרא." אני אומר כשאני רואה באיזו כיתה אני.למה תמיד שמים אותי במטומטמים? אני חכם יחסית.אני מוותר על הארוחה בגלל שאני מרגיש חרא,והולך לכיתה שלי."אני רוצה לחבוט במישהו." אני אורמ לעצמי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    sandslash, צ'אד-
    " אל תדאג, בדרך כלל החדשים הם אלה שהמון הולכים איתם. " אומרת לך רין. " אממ. האמת שלא 3: אפילו שנה שעברה כל הבנים היו תפוסים, אפילו אח שלי >: אני מקווה שהשנה יהיה לי בן זוג, " אומרת רין, ומסתכלת לעברך. " ולך, יש?" שואלת אותך רין בחיוך נחמד.
    "את האמת?" אני שואל אותה ומסתכל עמוק לתוך עיניה. "חשבתי לקחת אותך". אני מכין את הגוף שלי למצב בו היא תתרגש יותר מדי מהמקרה, כי הרי אני יכול לתקן הכל ע"י חזרה בזמן. 'אבל אם לא עכשיו, מתי?'. "רין קגאמינה, אני רוצה לקחת אותך לנשף. וכל תשובה שתעני לי תשמח אותי, אחרי הכל אני מאמין שתוכלי לבחור בדבר הטוב ביותר בשבילך". אני תוהה לעצמי אם אני בכלל רוצה ללכת לנשף, ואומר לעצמי בלב שאם לא איתה, עדיף שאסתגר בבית.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    הודעה חשובה!
    אתם יכולים להגיב אחד לשני, לדוגמא:
    משתמש A: אני מתחיל ללכת לכיוון הדשא.
    מאי (אני): אתה רואה לידך את משתמש B.
    משתמש B: " היי משתמש A! " אומר למשתמש A.
    משתמש A: " היי! "
    ז''א, שאני לא צריכה לסכם כל הודעה והודעה שלכם, לדוגמא:
    מאי (אני): אתה רואה את משתמש B.
    משתמש B: "היי משתמש A!" אומר למשתמש A.
    מאי (אני): משתמש B אומר לך '' היי משתמש A! "

~Donphan~, אלון-
    " נרו, " אומרת לך נרו. " שם יפה, אלון ^^ " היא אומרת לך, ולפתע מבחינה
    שאתה הולך לכיוון בית הספר שלך. " א-אה! אתה לומד בsuka?" שואלת אותך נרו.
    " באסה. אני דווקא לומדת בבית ספר אחר, " היא אומרת לך בביאוס. " טוב, לא נורא!"
    " להתראות, ניפגש!" היא אומרת לך ונעלמת. אתה מתחיל ללכת לכיוון בית הספר, וכשאתה מגיע אתה מבחין שיש הפסקה. לאחר מכן, אתה הולך לכיוון לוח המודעות ורואה את המודעות האלו:
    Spoiler ספוילר

לפתע, כל התלמידים שהיו לידך, נרדמו; רק אתה לא.

ריי, PizzaBlaster -
    " מה זאת אומרת איפה אתה? א-אתה בבית הספר.. " היא אומרת לך בלחץ. " אתה בסדר? זה כואב לך?" היא שואלת ומסתכלת על החתך בצוואר. " לקרוא לאחות?" היא שואלת בדאגה. לפתע, כל התלמידים שהיו לידכם, נרדמו. רק שניכם לא.

Cool Nick, לוק -
    " אני יוקו קאג'י, כמו שאמרתי. אני לבנתיים אשאיר את הגזע שלי כ'חסוי'. " היא אומרת לך. " אתה שד. נכון? " היא שואלת אותך ובוחנת אותך.

ttrrtte, שלי-
    את מתיישבת באחד מן השולחנות, ויושבת עם חבריך לשולחן. לפתע, את רואה בפינת הכיתה, ילד בלונדיני, דיי יפה, שמצמיד ילדה בעלת שער בלונדיני לקיר ומטריד אותה. לפתע, מגיעים אליו שני ילדים
    ומתחילים לריב איתו ולומר לו שיפסיק, אבל הוא מצליח לעצור בעזרת ידיו את המתקפות שלהם, ולפתע,
    אור כחול יוצא מן ידו, והוא מכוון את האור על התלמידים שבהו בו בפליאה, תוך מספר רגעים, כולם
    נרדמו. חוץ ממך, ומעוד מספר תלמידים שהיו איתך בחדר. לפתע הילדה שהוטרדה ע''י הבחור הבלונדיני,
    רצה לכיוונך בבהלה, ולא ידעה מה לעשות.

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה הולך לחדרו של המנהל, אבל רואה שהוא רדום; אתה יוצא מחדר המנהל ורואה שכל התלמידים נרדמו, רק אתה לא. אתה רואה שגם בקפיטריה, יש ילדים שלא נרדמו. מה תעשה?

DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-
    אתם שניכם הולכים לכיוון הנער, וסת' שואל לשמו. " אוסאי. " הוא אומר באדישות, ולפתע יוצא מידו אור כחול,כל הילדים מתפעלים למראה המוזר, ולפתע, הוא מרים את ידו לכיוון הילדים, ושולח מין קרן כחולה על הילדים. אתם שמים לב, שכל הילדים לפתע נרדמו; חוץ ממכם ועוד מספר ילדים שהיו בקפיטריה.
    הילדה שאותה הטריד הילד, ברחה לכיוון ילדה אחרת; שגם היא לא נרדמה.

DareDevil, ג'ק -
    אתה מצליח לשבור את הדלת, לאחר ניסיונותך הרבים, ולפתע אתה מביט לבחוץ, ורואה שכל המורים שהיו באולם, וכל התלמידים, שוכבים על הרצפה, או שהם נרדמו, או שהם מתים.
    הבית ספר שקט מתמיד. אך לפתע, נשמע רעש מן הקפיטריה.
    מה תעשה?

אין כינוי, גאארה-
    אתה מתחיל להתאמן עם החול, ולפתע שומע 'בום!' חזק, מכיוון בית הספר.
    אתה רואה שכל האנשים שבבית הספר נופלים לאדמה, או שהם מתו, או שהם ישנים.

Machine X, ג'ק -
    גם אתה מחונן? D: גם אני. 3:
    ----
    אתה מתעצבן, והולך לבעוט במשהו, ולפתע, נשמע 'בום!' חזק מן הקפיטריה, אתה מבחין שכל התלמידים
    שהיו לידך נפלו לרצפה; כאילו התעלפו. אתה רואה שאתה, ועוד מספר ילדים שבקפיטריה היחידים שלא התעלפו.

sandslash, צ'אד-

" כן! " קופצת עליך רין ומחבקת אותך, אתה מסמיק.
    " אני ישמח לבוא איתך D: " היא אומרת. לפתע, כמה שניות לאחר דיבורה של רין, כל האנשים
    שהיו סביבכם התעלפו- נשארתם רק שניכם. לפתע נשמע 'בום!' מהקפיטריה.
    " מ-מה זה?!" אומרת רין ונלחצת מעט.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

4. היכל התהילה
    לא הצלחתי לצטט מהאייפוד
    ---
    'איקו? איפה את? מה קרה פה לעזאזל?!' ארוץ לקפטריה בחשאי, בצורת החיה שלי כי יש לי כריות של חתול ברגליים, כך שלא שומעים את צעדיי.
    ---
    אפשר להחליף כוח להזזת חפצים בכוח המחשבה? אני שונא את הכוח שיש לי עכשיו..

5. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"]הודעה חשובה!
    [SIZE="4"]אתם יכולים להגיב אחד לשני, לדוגמא:

Machine X, ג'ק -
    ----
    אתה מתעצבן, והולך לבעוט במשהו, ולפתע, נשמע 'בום!' חזק מן הקפיטריה, אתה מבחין שכל התלמידים
    שהיו לידך נפלו לרצפה; כאילו התעלפו. אתה רואה שאתה, ועוד מספר ילדים שבקפיטריה היחידים שלא התעלפו.

[B]sandslash, צ'אד-
    "אוקיי,זה הזמן לבדוק מה זה. אחרי הכול,אני לא פה רק בשביל ללמוד,אני פה גם בשביל לכסח!" אני אומר בזעם ורץ לכיוון הקפיטריה. כשאני מגיע אני צועק לכל מי שלא נפל-"אוקיי,אם אתם אל יכולים לעשות איזה משהו שיעזור,עדיף שתישארו פה. אני אלך. וכן,אני יכול לעשות משהו,למרות שאני בכיתה C." אני אומר,ומחפש את מקור הרעש.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הודעה חשובה!

~Donphan~, אלון-
    " להתראות, ניפגש!" היא אומרת לך ונעלמת. אתה מתחיל ללכת לכיוון בית הספר, וכשאתה מגיע אתה מבחין שיש הפסקה. לאחר מכן, אתה הולך לכיוון לוח המודעות ורואה את המודעות האלו:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

'או..קיי S:' אחשוב ואסתכל על התלמידים. אוציא עפרון ואחשוב לעצמי 'אולי כדאי לצייר להם על הפרצוף או ליצור משחת שיניים ולמרוח להם על הפרצוף..' תוך כדי שאני מכין משחת שיניים.
    ואז אקלוט שזה שהם נרדמו זה דבר רע, אזרוק את משחת השיניים ואתחיל להסתובב בתוך מסדרון בית הספר עד שאמצא דבר חריג.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    הודעה חשובה!

~Donphan~, אלון-
    Spoiler ספוילר

ריי, PizzaBlaster -
    " מה זאת אומרת איפה אתה? א-אתה בבית הספר.. " היא אומרת לך בלחץ. " אתה בסדר? זה כואב לך?" היא שואלת ומסתכלת על החתך בצוואר. " לקרוא לאחות?" היא שואלת בדאגה. לפתע, כל התלמידים שהיו לידכם, נרדמו. רק שניכם לא.

Cool Nick, לוק -
    " אני יוקו קאג'י, כמו שאמרתי. אני לבנתיים אשאיר את הגזע שלי כ'חסוי'. " היא אומרת לך. " אתה שד. נכון? " היא שואלת אותך ובוחנת אותך.

ttrrtte, שלי-
    את מתיישבת באחד מן השולחנות, ויושבת עם חבריך לשולחן. לפתע, את רואה בפינת הכיתה, ילד בלונדיני, דיי יפה, שמצמיד ילדה בעלת שער בלונדיני לקיר ומטריד אותה. לפתע, מגיעים אליו שני ילדים
    ומתחילים לריב איתו ולומר לו שיפסיק, אבל הוא מצליח לעצור בעזרת ידיו את המתקפות שלהם, ולפתע,
    אור כחול יוצא מן ידו, והוא מכוון את האור על התלמידים שבהו בו בפליאה, תוך מספר רגעים, כולם
    נרדמו. חוץ ממך, ומעוד מספר תלמידים שהיו איתך בחדר. לפתע הילדה שהוטרדה ע''י הבחור הבלונדיני,

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה הולך לחדרו של המנהל, אבל רואה שהוא רדום; אתה יוצא מחדר המנהל ורואה שכל התלמידים נרדמו, רק אתה לא. אתה רואה שגם בקפיטריה, יש ילדים שלא נרדמו. מה תעשה?

אתם שניכם הולכים לכיוון הנער, וסת' שואל לשמו. " אוסאי. " הוא אומר באדישות, ולפתע יוצא מידו אור כחול,כל הילדים מתפעלים למראה המוזר, ולפתע, הוא מרים את ידו לכיוון הילדים, ושולח מין קרן כחולה על הילדים. אתם שמים לב, שכל הילדים לפתע נרדמו; חוץ ממכם ועוד מספר ילדים שהיו בקפיטריה.

DareDevil, ג'ק -
    אתה מצליח לשבור את הדלת, לאחר ניסיונותך הרבים, ולפתע אתה מביט לבחוץ, ורואה שכל המורים שהיו באולם, וכל התלמידים, שוכבים על הרצפה, או שהם נרדמו, או שהם מתים.
    הבית ספר שקט מתמיד. אך לפתע, נשמע רעש מן הקפיטריה.
    מה תעשה?

אין כינוי, גאארה-

Machine X, ג'ק -
    ----

sandslash, צ'אד-

" כן! " קופצת עליך רין ומחבקת אותך, אתה מסמיק.
    " אני ישמח לבוא איתך D: " היא אומרת. לפתע, כמה שניות לאחר דיבורה של רין, כל האנשים
    שהיו סביבכם התעלפו- נשארתם רק שניכם. לפתע נשמע 'בום!' מהקפיטריה.
    " מ-מה זה?!" אומרת רין ונלחצת מעט.
    "גיייאאאאאהההה!!" נפלטת מפי הקריאה המבוהלת כאשר רין מתנפלת עליי. אני מנער את בגדיי וקורא "וואו, את ממש... נלהבת! מה קרה, אף פעם לא יצאת לאיזשהו נשף עם מישהו?". אני חושב לעצמי שאפילו אני לא כל כך מתלהב מזה, אבל עצם המחשבה שאני יוצא עם רין היא הסיבה היחידה שאני הולך לשם, הזדמנות ראשונה לדייט ראשון.
    הלאחר הפיצוץ, אני קורא לרין "תפסי את היד שלי!". אני תופס אותה, פורש את כנפיי ומעופף לעבר הקפיטריה במהירות, כדי לוודא מה קורה שם.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Rin Kagamine;1275655][CENTER][COLOR="Red"][B][SIZE="6"]הודעה ttrrtte, שלי-

אני יעצור את הנערה המבוהלת ואומר לה לצאת מן הקפיטריה ולהרגע, לאחר שתעשה כך אלך אל הילד אשר הציק לאותה נערה מסכנה ואומר, ''אוקיי ילד מפגר שכמוך! אולי תפסיק להציק לילדות?! בוא תראה איך זה שמציקים לך!'' אומר ואצמיד את ידיו וגופו לקיר מבלי שאתן לו לזוז, ''מה אתה אומר על זה עכשיו?!'' אשאל אותו בעצבים()
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. Surgeon of Death
    אין כינוי, גאארה-
    ארוץ במהירות שהחול על רגלי לבית הספר,אכניס את הילדים הישנים לתוך בועת חול בלי צ'אקרה מרוכזת בה (היית חיב) לאחר מכן ארוץ ליד הקפיטריה ואזמן עין חול שתראה מה קורה שם בפנים
    אשים לב לתלמיד שרץ לחפש את מקור הרעש ואתפוס אותו עם החול, "זה מסוכן מידי,מישהו מכשף שם כישוף שינה כלשהו ואנחנו בנס עכשיו כאן ערים,אני מעדיף בשבילך שתתחבא שם,ברגע הנכון נתקיף"

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אין כינוי צפה בהודעה
    ארוץ במהירות שהחול על רגלי לבית הספר,אכניס את הילדים הישנים לתוך בועת חול בלי צ'אקרה מרוכזת בה (היית חיב) לאחר מכן ארוץ ליד הקפיטריה ואזמן עין חול שתראה מה קורה שם בפנים
    אשים לב לתלמיד שרץ לחפש את מקור הרעש ואתפוס אותו עם החול, "זה מסוכן מידי,מישהו מכשף שם כישוף שינה כלשהו ואנחנו בנס עכשיו כאן ערים,אני מעדיף בשבילך שתתחבא שם,ברגע הנכון נתקיף"
    "צודק.תודה." אני אומר."מעניין מה גרם לזה שאנחנו עדיין ערים.למישהו שי רעיון?" אני שואל את כל התלמידים הערים.

~~~

אגב,אם דניס מחליף כוח,אני יכול לקבל את הכוח שלו?

11. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    "צודק.תודה." אני אומר."מעניין מה גרם לזה שאנחנו עדיין ערים.למישהו שי רעיון?" אני שואל את כל התלמידים הערים.

~~~

אגב,אם דניס מחליף כוח,אני יכול לקבל את הכוח שלו?
    "לא יודע,בטח סתם מזל,טוב אני מציע שנתכננן תוכנית ואז נפגע בו,אני מציע שנפתה אותו לכאן,ואז נתפוס אותו בחבלים של יסודות (אדמה עשב וכאלה) ונתחיל להקיף אותו אז נתחיל לפגוע בו" אומר ואחשוב כמה דקות "לא משנה זה מטופש הוא ירדים גם אותנו,למישהו יש רעיון אחר?"

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cool Nick, לוק -

"אממ.. לא, מלאך" ארגיש מוזר ומוקל בו זמנית. "כדי לחסוך ממני את הבושות, בואי נתקדם לבית ספר ולא נדבר על זה יותר בחיים, מוסכם?" אומר בלי להסתקרן מהי.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ttrrtte, שלי-
    את מחזיקה את הנער מהחולצה, ומתכוננת להביא לו אגרוף, אך הוא עוצר אותך עם ידו ואת נפגעת מעט, מהחוזק
    שלו. " סליחה, את בסדר? ~ " שואל הנער בדאגה ומחזיק את ידך בעדינות, לראות עם נפצעת.

אין כינוי, גאארה, Machine X, ג'ק -
    אתם מתכוננים לעשות 'מארב' לאוסאי, גאארה מתחיל לכלוא אותו עם החול, אך אוסאי מתחמק, אך נחתך בידו.
    אתם מבחינים שהוא שם את ידו הזוהרת בכחול על החתך, ולפתע החתך נעלם כלא היה.
    " תפסיקו לנסות לעשות לי דברים, אני לא באתי לכאן כדי לפגוע, " הוא אומר לכם באדישות.

DareDevil ג'ק -
    אתה התחלת לרוץ לכיוון הקפיטריה, ואתה רואה שם ילד בלונדיני, שילדה בעלת שער צהוב בהיר, תופסת אותו בחולצתו ומתכוונת להביא לו אגרוף. הילד, נראה אדיש למדי. לפתע, נכנסת מהכניסה השניה איקו, היא מתנשפת וצועקת " לין! את בסדר ?!" היא שאלה את הילדה בעלת השער הצהוב. " איקו-*נהצ'אן! T^T" אמרה הילדה בעלת השער הצהוב, שדמתה מאוד לאיקו.
    --
    נה-צ'אן - אחות גדולה, יפנית.

~Donphan~, אלון-

אתה מתהלך במסדרונות בית הספר, ואז רואה בקפיטריה קבוצת ילדים שמתקבצים סביב בחור בלונדיני יפה תואר,
    שעל פרצופו מבט אדיש וילדה אחת מחזיקה אותו מהחולצה, ומנסה לתת לו אגרוף, אך הוא עוצר אותה, ובטעות פוגע
    לה ביד. " סליחה. את בסדר? ~" שואל הנער בדאגה. לפתע נכנסת לקפיטריה נערה בעלת שער חום. " לין-צ'אן! "
    היא צועקת, ומחבקת ילדה שקטנה ממנה בשנה, שדומה לה מאוד.
    " תפסיקו עם זה. " הנער הבלונדיני אומר לכל הילדים, כאשר שהוא רואה שהם מתכננים להפעיל את כוחותיהם.

sandslash, צ'אד-
    אתם מחזיקים ידיים, ומתחילים להתעופף לכיוון הקפיטריה. אתם רואים בקפיטריה קבוצת ילדים שמתקבצים סביב בחור בלונדיני יפה תואר,שעל פרצופו מבט אדיש וילדה אחת מחזיקה אותו מהחולצה, ומנסה לתת לו אגרוף, אך הוא עוצר אותה, ובטעות פוגע לה ביד. " סליחה. את בסדר? ~" שואל הנער בדאגה. לפתע נכנסת לקפיטריה נערה בעלת שער חום. " לין-צ'אן! " היא צועקת, ומחבקת ילדה שקטנה ממנה בשנה, שדומה לה מאוד.
    " תפסיקו עם זה. " הנער הבלונדיני אומר לכל הילדים, כאשר שהוא רואה שהם מתכננים להפעיל את כוחותיהם.

Cool Nick, לוק -
    "אה," היא אומרת בהבנה. " בסדר. " היא אומרת לך, אתם מתחילים ללכת לכיוון בית הספר, כשאתם מגיעים,
    אתם רואים את כל תלמידי בית הספר והמורים שוכבים על הרצפה, מעולפים. לפתע נשמע 'בום!' מהקפיטריה.
    " מה זה לאזעזל? " שואלת יוקו. מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 01-26-2012 בשעה 01:09 AM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אני מחייך חיוך אסטרטגי קטן, אין לי מושג מה אותו ילד עשה, אבל אני בטוח שזה לא מקרה שדווקא אותם הילדים הם אלו שלא נרדמו...
    "מה זה היה?" אני אשאל בפליאה את הילד המוזר. אני כבר מגשש אחר המים שנמצאים אצל האוסאי הזה במערכת העיכול כדי לתכנן את הצעד הבא. אין דבר מלחיץ הרבה יותר מלהיות מותקף על ידי הקיא/שישלול שלך.
    אם אני רואה שהילד מתכנן לעשות שטויות, הוא יקיא וישלשל לפני שהוא יספיק לזוז (אני אשלוט במים שבקיבה ובמעי שלו) ואותם המים ינסו לחדור לו לאף. מובן שאני אעשה פרצוף אפילו יותר מופתע ונדהם ממה שעשיתי קודם במקרה והתרחיש הזה באמת יתקיים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    ttrrtte, שלי-
    יערך.

אין כינוי, גאארה, Machine X, ג'ק -
    יערך.

DareDevil ג'ק -
    אתה התחלת לרוץ לכיוון הקפיטריה, ואתה רואה שם ילד בלונדיני, שילדה בעלת שער צהוב בהיר, תופסת אותו בחולצתו ומתכוונת להביא לו אגרוף. הילד, נראה אדיש למדי. לפתע, נכנסת מהכניסה השניה איקו, היא מתנשפת וצועקת " לין! את בסדר ?!" היא שאלה את הילדה בעלת השער הצהוב. " איקו-*נהצ'אן! T^T" אמרה הילדה בעלת השער הצהוב, שדמתה מאוד לאיקו.
    --
    נה-צ'אן - אחות גדולה, יפנית.

~Donphan~, אלון-
    יערך.

sandslash, צ'אד-
    יערך.
    'איקו! היא בסדר!' אחשוב בשמחה
    ׳'מי אתה?'' אשאל את הנער הבלונדיני בזלזול ''מה עשית לילדה?''

עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •