DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-
" מה זאת אומרת 'מה זה היה?' ~ " שואל אוסאי אתכם. לפתע, הוא שם את ידו
על הבטן שלו, סימן שהתכסיס של סת' הצליח. לפתע, הוא משתעל, ויוצא מפיו
דם שחור. " מי עשה את זה? " הוא אומר רגוע ונינוח, במבט אדיש.
קיריה כבר מתכונן ומכין אש מאחורי גבו. " אני שוב אומר לכם, אתם לא יכולים לנצח
אותי ככה, עם הכוח החלש הזה שלכם~ " הוא אומר לכם ונשען על הקיר.
" ואתה, " הוא אומר, ומצביע על סת'. " אתה לא צריך להכין את עצמך למצב כזה, כשהם
יתעוררו הם ישכחו את מה שקרה מהרגע שנכנסו לקפיטריה, " הוא אומר לכם.
---
לגלעד:
לא, היא יכולה לבנתיים רק לשלוט ברגשות של אנשים, וגם זה בקושי. כי הכוח שלכם לבנתיים לא 'מושלם', צריך להתאמן כדי שהוא יהיה טוב יותר.
DareDevil ג'ק -
" אוסאי טאקאומי~ " הוא אומר לך. " ולא עשיתי לה כלום. " הוא אומר לך בנינוחות, במבט אדיש.
לפתע אתה רואה שהנער שם את ידו על הקיבה, ולפתע משתעל ומקיא דם שחור. " מי עשה את זה?"
הוא שואל באדישות. ואח''כ, אתה מבחין בילד שעומד ליד אוסאי, הוא מכין כדור אש מאחורי גבו.
" אני שוב אומר לכם, " הנער אומר, " אתם לא תוכלו לנצח אותי ככה, עם הכוח החלש שיש לכם עכשיו,"
הוא אומר.
ttrrtte, שלי-
הוא נאנח, ונותן לך ללכת, את מתעצבנת והולכת לכיוון הדשא. את מביטה לשמיים ונרגעת מעט.
את שומעת לפתע קול בתוך ראשך. " עזרי.. עזרי לי. " אומר הקול. " בבקשה. " הוא אומר, בחוסר אונים.
sandslash, צ'אד-
הנערה מתעלמת, והולכת בעצבנות לבחוץ. " הממ. מוזר ם: " אומרת לך רין.
" הוא קצת מפחיד אותי, הנער הזה. הוא נראה ממש חזק ומוזר, " היא אומרת לך ומתרחקת מעט
מהנער הבלונדיני.
Cool Nick, לוק -
הזמן נעצר, ויוקו נשארת איפה שהיא. אתה מתחיל ללכת לכיוון הקפיטריה. אתה רואה ילדה שיוצאת מהקפיטריה בכעס, ויוצאת לבחוץ. אתה רואה בתוך הקפיטריה המון תלמידים שהתעלפו; ובינהם קבוצת תלמידים קטנה שלא התעלפה, בידיוק כמוך. בינהם, היה ילד בלונדיני, דיי יפה. הוא לפתע שם את ידו
על בטנו, והחל להשתעל ולהקיא דם שחור.
Uzumaki Naruto, בארי-
אתה לוקח עוגיה, והיטארי קצת נעלבת והולכת בעצב לכיוון המסדרון. לפתע, נשמע 'בום!' מהקפיטריה,
וכולם מתעלפים; רק שניכם נשארתם. אתם שומעים רעשים של דיבורים מחדר הקפיטריה, אתה הולך לכיוון הקפיטריה, ורואה בתוך הקפיטריה המון תלמידים שהתעלפו; ובינהם קבוצת תלמידים קטנה שלא התעלפה, בידיוק כמוך. בינהם, היה ילד בלונדיני, דיי יפה. הוא לפתע שם את ידו
על בטנו, והחל להשתעל ולהקיא דם שחור.
PizzaBlaster, ריי -
אתה משתנה לצורת המלאך שלך. " אני עשיתי את זה, " אומר לך הנער הבלונדיני. " אני אוסאי טאקאומי, " הוא אומר לך. " יש בעיה כל שהיא? " הוא עונה לך באדישות, ונשען על הקיר.
אין כינוי, גאארה -
אתה קושר את ידו לאדמה, בעזרת כוח החול שלך. " אתה חושב שהיד שלי זהו מקור הכוח שלי?~" הוא אומר לך באדישות, '' וחוץ מזה, אני לא באתי הנה כדי להזיק לכם, אז אין לך סיבה לקשור אותי כך. " הוא אומר לך, עדיין קשור לאדמה.