Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 24 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 348
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver, קיריה-
    " אני לא.. אנסתי אותה. " " טוב, בערך. " הוא אומר ונאנח, " והם לא יזכרו את זה, זה בטוח. או.. שכן, אני לא יודע, " הוא אומר לך, " עכשיו אני צריך ללכת, אשמח לשחק איתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם.
    "אוף אני מעוצבן עליו כל כך!" אומר לעצמי ואלך להמשיך לאכול.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rin Kagamine צפה בהודעה
    הודעה חשובה!
    עקב אי-הגבה של כמה מהמשתמשים, הם נמחקים ובמקומם
    מצתרפים שני משתמשים חדשים.
    המשתמשים שהוסרו: Gold.N.Ace, סורה. master chief, קאיטו.
    המשתמשים החדשים: Amitlv, ג'ונסון סמיפ. scizor-x, קווין סטון.

DareDevil, ג'ייק-
    אתה רץ לכיוון אוסאי, ושורט אותו בלחי שלו, נוצרת לו שריטה עמוקה בלחי.
    הוא מנקה את הדם עם ידו, ואתה עוזר לו לקום, אך החול מחזיק אותו ולא נותן לו ללכת.
    " לא משנה, אני יישאר שכוב על הרצפה. " הוא אומר לך באדישות.
    " אז ככה, אני בסה''כ נתתי לכל בני האדם כאן סם הרדמה ושכחה, " אומר אוסאי באדישות,
    ומביט בילדה, שחלפה על פניו. לפתע, הוא מלקק את הדם, שהיה בחתך שלו. " אני כבר בא. " הוא אומר,
    ונעלם כלא היה.

ג'ק, Machine X, אין כינוי, גאארה -
    " הממ.. זה יכול להיות מענין, " הוא אומר, " אבל אני צריך ללכת עכשיו, אני אחזור בקרוב. " הוא אומר
    לכם, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם כלא היה. החול של גאארה נופל על הרצפה, ומסביבכם עומדים שאר
    הילדים, שמסתכלים עליכם.

PizzaBlaster, ריי -
    " כי הייתי צריך להשאיר רק אתכם, " הוא אומר. " אממ.. אני צריך ללכת עכשיו, אחזור לשחק איתכם
    בקרוב. " הוא אומר ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם כלא היה. " ה-הא? לאן הוא נעלם? " שואלת שוקו
    בפחד.

DigiSaver, קיריה-
    " אני לא.. אנסתי אותה. " " טוב, בערך. " הוא אומר ונאנח, " והם לא יזכרו את זה, זה בטוח. או.. שכן, אני לא יודע, " הוא אומר לך, " עכשיו אני צריך ללכת, אשמח לשחק איתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם.

HeavySnorlax, סת'-
    אתה גומר לאכול, ורואה שלפתע הנער, אוסאי, יוצר מסביבו אור כחול, ונעלם כלא היה.
    אתה הולך לכיוון הילדה ושואל אותה למה הוא הציק לה. " א-אני לא יודעת. " אומרת הילדה בעצב. " הוא פשוט בא אלי והתחיל להטריד אותי, ואז הוא גרם לכולם להתעלף, ואז אתם באתם ו.. " היא אומרת במהירות, ואתה בקושי מבין את דבריה.

Cool Nick, לוק -
    אתה מביט סביב, ורואה שהזמן חזר לקדמותו הרגע. " כלום. אני בסדר, " הנער אומר לך.
    " אתה לא צריך לקרוא למורים. הם גם ככה מעולפים, " הוא אומר, ומנקה את הדם השחור
    מפיו. " טוב, אני צריך ללכת. אחזור לשחק איתכם מאוחר יותר. אגב, אני טאקאומי אוסאי. " הנער אומר, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם מהמקום כלא היה.

sandslash, צ'אד-
    " היא איימה עליי כי היא כעסה עליי שעילפתי את כולם, וגם כי 'הצקתי' או איך שלא תקראו לזה, לנערה
    ההיא עם השער הבלונדיני. " הוא אומר ומצביע על נערה אחת, שעמדה ליד נער בעל שער חום פרוע.
    " טוב, אני צריך ללכת, אפגוש אתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר סביבו אור כחול, ונעלם כלא היה.
    " מוזר ם: " רין אומרת ומביטה על המקום בו היה הנער לפני שנעלם.

ttrrtte, שלי-
    את מתיישבת בכיתתך, ומתחילה לבכות. אחד מהנערים המעולפים שהיו לידך נשכב על הכתף שלך, וניסית להזיז אותו. לפתע, הרגשת מגע של יד חמימה על כתפך, הבטת לאחור וראית את אוסאי, (האמהשולט♥האמהאמ) הנער הבלונדיני ממקודם.
    " ... " הוא הסתכל עלייך במבט אדיש. לאחר מספר שניות של שקט, התחיל לדבר. " למה הלכת?~"
    הוא שאל, ונשען על הקיר. הוא אמר עוד משהו, אך לא שמעת אותו; מכיוון שנשמע שוב, הקול במוחך. " עזרי לי! בבקשה!! " הקול היה אותו קול ממקודם, קול של ילד קטן, או ילדה.

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה הולך אליהם, ואחת מהילדות עונה לך " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על נער אחד, בלונדיני, יפה תואר, שבידיוק נעלם.

Uzumaki Naruto, בארי-
    אתה רואה שהוא ממשיך להשתעל דם, אך בשלב כלשהו הוא מפסיק. " מי עשה את זה? " הוא שואל,
    ומנקה את הדם עם ידו. לאחר שיחות עם כמה מהילדים, הוא זוהר בכחול, ונעלם.
    אתה פונה לאחד הילדים כדי לשאול אותם מה קרה, וילדה אחת עונה לך ולעוד ילד " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על אותו נער , הבלונדיני, יפה התואר, שבידיוק נעלם.

התחלה למשתמשים החדשים שהצתרפו -
    (עמית, יונתן)
    אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
    ועליו כתוב בגדול: Suka. אתם פותחים את המכתב, ושם כתוב שהתקבלתם לבית הספר!
    אתם מביטים לכיוון השעון, השעה 3:30 בצהריים(!), והרחובות רקים מילדים.
    מה תעשו?
    "שיהיה" אני אומר ומושך בכתפי, "אני עוד אפגוש אותו ואדבר איתו מאוחר יותר". אני מסתכל על רין, מחייך חצי חיוך, ומתחיל לצחוק. "בעצם..." אני אומר, "למה שלא נלך לשם עכשיו?". אני מחזיק בידה של רין, ומשתגר חצי שעה אחורה, לזמן עוד לפני שאוסאי הציק לילדה. אני ניגש אליו ומדבר איתו. "תיזהר," אני משקר לו בלי חשש, "בעוד כמה דקות אתה אמור להטריד ילדה. אני יודע זאת כי ראיתי, באתי מהעתיד. בעתיד, כשעשית את זה, הרגו אותך". אני מחכה לתגובתו, וממשיך, "אתה יכול להינל. אני רוצה לעזור לך. לשם כך, תצטרך להתרחק מהקפיטריהף ולא להציק לאף אחד, אחרת תיהרג". אני מחכה לתגובתו. אם הוא מסכים, אני אומר "יפה מאוד, בחרת בדרך הנכונה" והולך. אם הוא מסרב, אני אומר "חבל, אתה תיהרג... אם לא תקשיב לעצתי, גורלך ייחרץ".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. Surgeon of Death
    "או יופי,אבל הוא יגיע לפה שוב בקרוב לצערנו" אומר באכזבה ואלך לקפיטריה

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    [COLOR="Red"]הודעה חשובה!

PizzaBlaster, ריי -
    " כי הייתי צריך להשאיר רק אתכם, " הוא אומר. " אממ.. אני צריך ללכת עכשיו, אחזור לשחק איתכם
    בקרוב. " הוא אומר ויוצר מסביבו אור כחול, ונעלם כלא היה. " ה-הא? לאן הוא נעלם? " שואלת שוקו
    בפחד.
    "אני ממש לא יודע" אני אומר וחוזר לצורתי המקורית. "הממ... את יכולה לא לספר לאף אחד שאני מלאך? זה די סודי..." אני אומר ומסיט את מבטי. "מה את אומרת, שנעיר אותם? ולמה הוא אתכוון לשחק?" אני שואל את עצמי.

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    הודעה חשובה!

DareDevil, ג'ייק-
    אתה רץ לכיוון אוסאי, ושורט אותו בלחי שלו, נוצרת לו שריטה עמוקה בלחי.
    הוא מנקה את הדם עם ידו, ואתה עוזר לו לקום, אך החול מחזיק אותו ולא נותן לו ללכת.
    " לא משנה, אני יישאר שכוב על הרצפה. " הוא אומר לך באדישות.
    " אז ככה, אני בסה''כ נתתי לכל בני האדם כאן סם הרדמה ושכחה, " אומר אוסאי באדישות,
    ומביט בילדה, שחלפה על פניו. לפתע, הוא מלקק את הדם, שהיה בחתך שלו. " אני כבר בא. " הוא אומר,
    ונעלם כלא היה.

ג'ק, Machine X, אין כינוי, גאארה -
    " הממ.. זה יכול להיות מענין, " הוא אומר, " אבל אני צריך ללכת עכשיו, אני אחזור בקרוב. " הוא אומר
    לכם, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם כלא היה. החול של גאארה נופל על הרצפה, ומסביבכם עומדים שאר
    הילדים, שמסתכלים עליכם.

PizzaBlaster, ריי -
    בפחד.

DigiSaver, קיריה-

HeavySnorlax, סת'-
    אתה גומר לאכול, ורואה שלפתע הנער, אוסאי, יוצר מסביבו אור כחול, ונעלם כלא היה.
    אתה הולך לכיוון הילדה ושואל אותה למה הוא הציק לה. " א-אני לא יודעת. " אומרת הילדה בעצב. " הוא פשוט בא אלי והתחיל להטריד אותי, ואז הוא גרם לכולם להתעלף, ואז אתם באתם ו.. " היא אומרת במהירות, ואתה בקושי מבין את דבריה.

Cool Nick, לוק -
    אתה מביט סביב, ורואה שהזמן חזר לקדמותו הרגע. " כלום. אני בסדר, " הנער אומר לך.
    " אתה לא צריך לקרוא למורים. הם גם ככה מעולפים, " הוא אומר, ומנקה את הדם השחור
    מפיו. " טוב, אני צריך ללכת. אחזור לשחק איתכם מאוחר יותר. אגב, אני טאקאומי אוסאי. " הנער אומר, ולפתע זוהר בכחול, ונעלם מהמקום כלא היה.

sandslash, צ'אד-
    " היא איימה עליי כי היא כעסה עליי שעילפתי את כולם, וגם כי 'הצקתי' או איך שלא תקראו לזה, לנערה
    ההיא עם השער הבלונדיני. " הוא אומר ומצביע על נערה אחת, שעמדה ליד נער בעל שער חום פרוע.
    " טוב, אני צריך ללכת, אפגוש אתכם מאוחר יותר. " הוא אומר, ויוצר סביבו אור כחול, ונעלם כלא היה.
    " מוזר ם: " רין אומרת ומביטה על המקום בו היה הנער לפני שנעלם.

ttrrtte, שלי-
    את מתיישבת בכיתתך, ומתחילה לבכות. אחד מהנערים המעולפים שהיו לידך נשכב על הכתף שלך, וניסית להזיז אותו. לפתע, הרגשת מגע של יד חמימה על כתפך, הבטת לאחור וראית את אוסאי, (האמהשולט♥האמהאמ) הנער הבלונדיני ממקודם.
    " ... " הוא הסתכל עלייך במבט אדיש. לאחר מספר שניות של שקט, התחיל לדבר. " למה הלכת?~"
    הוא שאל, ונשען על הקיר. הוא אמר עוד משהו, אך לא שמעת אותו; מכיוון שנשמע שוב, הקול במוחך. " עזרי לי! בבקשה!! " הקול היה אותו קול ממקודם, קול של ילד קטן, או ילדה.

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה הולך אליהם, ואחת מהילדות עונה לך " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על נער אחד, בלונדיני, יפה תואר, שבידיוק נעלם.

Uzumaki Naruto, בארי-
    אתה רואה שהוא ממשיך להשתעל דם, אך בשלב כלשהו הוא מפסיק. " מי עשה את זה? " הוא שואל,
    ומנקה את הדם עם ידו. לאחר שיחות עם כמה מהילדים, הוא זוהר בכחול, ונעלם.
    אתה פונה לאחד הילדים כדי לשאול אותם מה קרה, וילדה אחת עונה לך ולעוד ילד " הנער הזה שפה, הוא עילף את כולם, גם את המורים! ויש לו כוחות מוזרים O: " היא הצביעה על אותו נער , הבלונדיני, יפה התואר, שבידיוק נעלם.

התחלה למשתמשים החדשים שהצתרפו -
    (עמית, יונתן)
    אתם קמים בבוקר בעייפות. אתם רואים מתחת לדלת שלכם, מכתב לבן עם חותמת אדומה,
    ועליו כתוב בגדול: Suka. אתם פותחים את המכתב, ושם כתוב שהתקבלתם לבית הספר!
    אתם מביטים לכיוון השעון, השעה 3:30 בצהריים(!), והרחובות רקים מילדים.
    מה תעשו?
    אלך לבית הספר כלא מאמין

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    DareDevil, ג'ייק-
    עדיין לא, תזכיר לי איזה כוח רצית? ^^''
    --
    " כן. " היא אומרת ומחבקת אותך בחיוך. " אני לא יודעת. " אומרת לך איקו. " הוא פשוט נעלם, " אמרה
    איקו. " את אולי יודעת, ליןצ'אן? " שאלה איקו את אחותה הקטנה. " אה.. לא 3: " אומרת אחותה הקטנה
    בחיוך חמוד. " כדאי שנלך לחפש אותו, לפני שיעשה שוב צרות.. " היא אומרת לך באנחה. " מי הוא בכלל?
    הוא מפחיד אותי ;_; " אומרת אחותה של איקו, לין, במבט מפוחד. אתם לפתע רואים שחלק
    מהילדים המעולפים מתחילים להתעורר. אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.

ttrrtte, שלי-
    " המ? נאני?* למה את מסתכלת עליי ככה? ם: " שואל אוסאי, ובאופן מפתיע את לא מצליחה לחוש
    את רגשותיו. " ארי...גטו. " אומר לך הקול בקול חלש ומיואש. " אז.. מה את?~ " שואל אוסאי במבט אדיש, ומתיישב בכסא שלידך, מפהק.

--
    נאני - מה?, יפנית.
    אריגטו- תודה, יפנית.

Uzumaki Naruto, בארי-
    " אוסאי טאקאומי, ככה הוא אמר שקוראים לו " קראת את שפתייה של הילדה. "ואנחנו לא יודעים
    איפה הוא נמצא, הוא פשוט נעלם~ " אמרה הנערה בהבעה מופתעת. אתה רואה שחלק מהילדים
    מתחילים להתעורר. אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.

HeavySnorlax, סת'-
    " א-אה, לא. " היא אומרת, עדין בלחץ. " כשבאתי אני פשוט הלכתי להתיישב במקום ו..אה! אני זוכרת!
    קרה לי משהו. אבל אני לא בטוחה שאני יכולה לספר לך, כי אתה לא ממש כמוני. " היא אומרת לך.
    אתה רואה לפתע שחלק מהילדים המעולפים מתחילים להתעורר. אתם צריכים
    למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.
    מאסטר ליאון, אייס-
    אתה משתנה לצורתך הזאבית, ומתחיל ללכת ולחפש את אוסאי. לפתע, אתה שומע קול מאחת הכיתות.
    אתה נכנס לכיתה, ורואה את אוסאי, עם הילדה בעלת השער הבלונדיני הבהיר. הוא מתיישב לידה
    ושואל אותה משהו, בזמן שהילדה מעט מסמיקה.

Cool Nick, לוק -
    אתה הולך ללוח המודעות ורואה שם שתי מודעות;
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

Amitlv, מיקואו-
    אתה מגיע לבית הספר, ומסתכל עליו, נושם נשימה עמוקה לקראת יומך הראשון, ומתחיל לרוץ בספרינט פנימה בכדי שלא תאחר לכיתה כבר ביומך הראשון. אתה הולך ללוח המודעות, ורואה שאתה בכיתה A! אתה שמח ומאושר, והולך לחפש את דלת כיתתך, כשאתה מוצא את הדלת, אתה נכנס לכיתה ורואה דרך החלון המון ילדים בחוץ; כנראה שיש כעט הפסקה. אתה מתכוון להיכנס לסקור את כיתתך, אך שלפתע אתה מבחין שרק חלק מן הילדים בכיתה ערים, ורובם מעולפים. אותם נערים מסתכלים סביבם בלחץ, חוץ מכמה מהם, בעלי מבט אדיש על פניהם. לפתע כל התלמידים מתחילים להתעורר והילדים שהיו כבר ערים, מתרצים תירוצים כגון '' מישהו שם חומר מרדים באוכל, התבלבלו בין החומר המרדים לבין הרוטב, המורה להיסטוריה היה כאן... '' או, '' ואו! איזה מזל שדליפת הגז נעצרה ולא הייתה חמורה מידי! מזל שהצלחנו לסדר הכל בזמן, " הכל בכדי להסביר לאלה שהתעלפו את פשר הסיבה להתעלפותם.
    ---
    תודה רבה לטל צ'אן על העזרה בכתיבת התגובה! 3:

DigiSaver, קיריה-
    אתה אוכל את האוכל שלך בעצבנות על אוסאי, לפתע, אתה שומע קול נשי מאחוריך. " א-אמ.. אתה..
    קיריה-סאן. אני צודקת?~ " אתה מסתובב, ורואה נערה בערך בגילך, בעלת שער שחור, עייני-דבש, ובגדים חמודים.

sandslash, צ'אד-
    רין מצחקקת ומשתפת איתך פעולה. אתם חוזרים חזרה לעבר, ואומרים לאוסאי את הדברים.
    " נו באמת.. אתה צוחק עליי, " הוא אומר לך באדישות. " קודם כל, כשאמרת תצטרך להתרחק מהקפיטריה ולא להציק לאף אחד, כבר ידעתי שאני הולך לפגוש בכם וכנראה לעשות לכם משהו.
    דבר שני, אני לא הולך למות; כיוון שאף אחד מכם עם הכוחות שלכם לא יכול לנצח אותי. " הוא אומר לך באדישות, ונושם אוויר כדי לעשות הפסקה. " אתה אמור לחזור להווה בערך... עכשיו. " הוא אומר לך, ובאמת אתה חוזר חזרה להווה. כנראה שהוא יודע מהי כמות הזמן שאתה יכול לחזור חזרה לעבר.

אין כינוי, גאארה -
    אתה הולך באכזבה לקפיטריה ומתחיל לראות שחלק מהילדים מתחילים לפקוח עיינהם, אתם צריכים
    למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.

PizzaBlaster, ריי -
    " כן ^^ " אומרת לך שוקו. " אמ... ריי-סאן.. " אומרת לך שוקו. " הא?" אתה מסתכל לכיוונה.
    " א-אה. כלום >< " היא אומרת, כנראה שהיא רוצה לספר לך דבר מה. אתה לפתע מתכונן לשאול את
    השאלה, אך רואה שכבר חלק מהילדים מתחילים להתעורר. הילדים מתחילים לפקוח עיינהם, אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.

scizor-x, קווין -
    אתה מתחיל ללכת לבית הספר, ורואה שהרחובות רקים, רק כמה זקנים מטיילים ורצים ריצת בוקר.
    אתה מגיע לבית הספר, ורואה שכל האנשים שנמצאים בתוכו מעולפים, אתה שומע רעשים מכיוון פנים-בית-הספר.

~Donphan~, אלון-
    אתה הולך במסדרונות, ולפתע רואה קבוצת ילדים בקפיטריה, שלא התעלפו כמוך. הם מסתכלים מסביב,
    כאילו הם מחפשים משהו. אתה לפתע רואה שהילדים המעולפים מתחילים להתעורר, וקבוצת הילדים נלחצת.

נערך לאחרונה על ידי Yafe, 01-31-2012 בשעה 02:04 AM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte, שלי-
    " המ? נאני?* למה את מסתכלת עליי ככה? ם: " שואל אוסאי, ובאופן מפתיע את לא מצליחה לחוש
    את רגשותיו. " ארי...גטו. " אומר לך הקול בקול חלש ומיואש. " אז.. מה את?~ " שואל אוסאי במבט אדיש, ומתיישב בכסא שלידך, מפהק.

--
    נאני - מה?, יפנית.
    אריגטו- תודה, יפנית.

אני אסתכל על הילד הבלונדיני החתיך שמולי ואומר לו בקול חשדני ביותר ''למה אתה מתכוון בדיוק? ומי אתה בכלל?'', אסתכל בעיניו של הילד הבלונדיני החתיך שמולי, ''אין בעד מה, נתראה בלילה'' אשיב שוב לקול שבראשי, ואחכה לתשובת הילד הבלונדיני החתיך שמולי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה

PizzaBlaster, ריי -
    " כן ^^ " אומרת לך שוקו. " אמ... ריי-סאן.. " אומרת לך שוקו. " הא?" אתה מסתכל לכיוונה.
    " א-אה. כלום >< " היא אומרת, כנראה שהיא רוצה לספר לך דבר מה. אתה לפתע מתכונן לשאול את
    השאלה, אך רואה שכבר חלק מהילדים מתחילים להתעורר. הילדים מתחילים לפקוח עיינהם, אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.

יש לי את התירוץ הכי טוב בעולם לזה XD
    ~~~~~~~~~
    "שוקו" אני לוחש לאוזנה. "תזרמי עם זה. הממ..." אני אומר בקול רם. "המורה להיסטוריה של המתמטיקה בה לפה והרצה, וכולנו התעלפנו X|. אני ושוקו התעוררנו לפני כמה שניות, ואז אתם התעוררתם." אני מפהק פיהוק מזויף, ושואל את שוקו: "תגידי, איפה אפשר להרשם לשיעורים מיוחדים? ויש קפיטריה בבי"ס הזה, נכון?"

9. Surgeon of Death
    אין כינוי, גאארה -
    אתה הולך באכזבה לקפיטריה ומתחיל לראות שחלק מהילדים מתחילים לפקוח עיינהם, אתם צריכים
    "תזרמו איתי" אלחש לילדים שהיו ערים קודם "היה בתוך האוכל בקפיטריה את החומר שהאחות מרדימה ילדים הם התבלבלו בין הבקבוקים של הרטוב והחומר שינה" אומר ואז אוסיף "אנחנו לא אכלנו עוד את האוכל אז לא נרדמנו"

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~Donphan~, אלון-
    אתה הולך במסדרונות, ולפתע רואה קבוצת ילדים בקפיטריה, שלא התעלפו כמוך. הם מסתכלים מסביב,
    כאילו הם מחפשים משהו. אתה לפתע רואה שהילדים המעולפים מתחילים להתעורר, וקבוצת הילדים נלחצת.

אנסה להילחץ כדי לשתף פעולה עם הילדים.
    "מה נעשה?" אשאל, ואעשה מאמצים על מנת שיחשבו שאני איתם בכנופייה.
    "אולי נפוצץ את הקפיטרייה?" אשאל.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    DareDevil, ג'ייק-

scizor-x, קווין -
    אתה מתחיל ללכת לבית הספר, ורואה שהרחובות רקים, רק כמה זקנים מטיילים ורצים ריצת בוקר.
    אתה מגיע לבית הספר, ורואה שכל האנשים שנמצאים בתוכו מעולפים, אתה שומע רעשים מכיוון פנים-בית-הספר.

"אוי לא!" אצעק וארוץ לכיוון פנים בית הספר בזמן שאחפש אנשים ערים או שנראה לי שאפשר להעירם.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

12. היכל התהילה
    " כן. " היא אומרת ומחבקת אותך בחיוך. " אני לא יודעת. " אומרת לך איקו. " הוא פשוט נעלם, " אמרה
    איקו. " את אולי יודעת, ליןצ'אן? " שאלה איקו את אחותה הקטנה. " אה.. לא 3: " אומרת אחותה הקטנה
    בחיוך חמוד. " כדאי שנלך לחפש אותו, לפני שיעשה שוב צרות.. " היא אומרת לך באנחה. " מי הוא בכלל?
    מהילדים המעולפים מתחילים להתעורר. אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.
    הזזת חפצים בכוח המחשבה

''בואו לא נכנס לעניין הזה'' אתפוס בידיהם של איקו ולין וארוץ מבעד לדלת הפתוחה
    בדרך אני חוטף אוכל הרי אני בתוך הקפטריה ורץ אל הלוח מודעות, אולי יש שם משהו מעניין.
    ''בואו נצא החוצה ונאכל'' אציע ואציג את עצמי ''אני ג'ייק, את בוודאי לין''.

13. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    DareDevil, ג'ייק-
    עדיין לא, תזכיר לי איזה כוח רצית? ^^''
    --

ttrrtte, שלי-

--
    נאני - מה?, יפנית.
    אריגטו- תודה, יפנית.

Uzumaki Naruto, בארי-
    " אוסאי טאקאומי, ככה הוא אמר שקוראים לו " קראת את שפתייה של הילדה. "ואנחנו לא יודעים
    מתחילים להתעורר. אתם צריכים למצוא תירוץ למה הם מעולפים ואתם לא. " ה-הא?.. מה קרה....? " שואלים הילדים בעייפות ומפהקים.

HeavySnorlax, סת'-
    " א-אה, לא. " היא אומרת, עדין בלחץ. " כשבאתי אני פשוט הלכתי להתיישב במקום ו..אה! אני זוכרת!
    קרה לי משהו. אבל אני לא בטוחה שאני יכולה לספר לך, כי אתה לא ממש כמוני. " היא אומרת לך.
    אתה רואה לפתע שחלק מהילדים המעולפים מתחילים להתעורר. אתם צריכים
    מאסטר ליאון, אייס-
    אתה משתנה לצורתך הזאבית, ומתחיל ללכת ולחפש את אוסאי. לפתע, אתה שומע קול מאחת הכיתות.
    אתה נכנס לכיתה, ורואה את אוסאי, עם הילדה בעלת השער הבלונדיני הבהיר. הוא מתיישב לידה
    ושואל אותה משהו, בזמן שהילדה מעט מסמיקה.

Cool Nick, לוק -
    אתה הולך ללוח המודעות ורואה שם שתי מודעות;
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?

Amitlv, ג'ונסון -
    אתה מתחיל לעוף לכיוון בית הספר, ואתה לפתע רואה שכל האנשים שבבית הספר, גם המורים,
    מעולפים על האדמה. אתה שומע קולות דיבור מחלקו הפנימי של בית הספר.

DigiSaver, קיריה-
    אתה אוכל את האוכל שלך בעצבנות על אוסאי, לפתע, אתה שומע קול נשי מאחוריך. " א-אמ.. אתה..
    קיריה-סאן. אני צודקת?~ " אתה מסתובב, ורואה נערה בערך בגילך, בעלת שער שחור, עייני-דבש, ובגדים חמודים.

sandslash, צ'אד-
    רין מצחקקת ומשתפת איתך פעולה. אתם חוזרים חזרה לעבר, ואומרים לאוסאי את הדברים.
    " נו באמת.. אתה צוחק עליי, " הוא אומר לך באדישות. " קודם כל, כשאמרת תצטרך להתרחק מהקפיטריה ולא להציק לאף אחד, כבר ידעתי שאני הולך לפגוש בכם וכנראה לעשות לכם משהו.
    דבר שני, אני לא הולך למות; כיוון שאף אחד מכם עם הכוחות שלכם לא יכול לנצח אותי. " הוא אומר לך באדישות, ונושם אוויר כדי לעשות הפסקה. " אתה אמור לחזור להווה בערך... עכשיו. " הוא אומר לך, ובאמת אתה חוזר חזרה להווה. כנראה שהוא יודע מהי כמות הזמן שאתה יכול לחזור חזרה לעבר.

אין כינוי, גאארה -

PizzaBlaster, ריי -

scizor-x, קווין -

~Donphan~, אלון-

אז אני מבין שלגברת מאי אין רצון שאחזור לדבר איתו, נכון? חשבתי שיש לי בחירה חפשית במשחק הזה, מסתבר שלא, אבל לא חשוב. נזרום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוב..." אני אומר בנימה קצת מהססת, "אז מה נעשה עכשיו?" אני שואל את רין. "רק רגע, יש לי רעיון!" אני קורא בשמחה, "הרי אנחנו הולכים לנשף ביחד, נכון? ויהיו שם ריקודים, נכון?". אני מחכה לתשובתה של רין. "אז אולי נלך ביחד לאיזה חדר נפרד, בלי שיפריעו לנו, ונראה אם אנחנו בכלל יודעים לרקוד?". אני מסתכל עליה ואומר "את יודעת למה, שלא נעשה בושות ברחבת הריקודים... את מכירה אולי חדר ריק?" אני שואל אותה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

14. bbuuuii
    שם: עידן
    [CENTER]DareDevil, ג'ייק-

Uzumaki Naruto, בארי-

['-[/B]
    אני מתעלם מהם ונותן לשאר הילדים לענות להם. המחשבות שלי יותר מתרכזות באוסאי הזה, מי הוא ומה הקטע שלו.

Spoiler ספוילר

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver, קיריה-
    "תלוי מי מבקש את קיריה-סאן.." אגיד לנערה בציניות "כן, זה אני.מי את,זאת השאלה היחידה."
    NYO HO HO BITCH

עמוד 15 מתוך 24 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •