Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 348
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rin Kagamine צפה בהודעה
    סליחה על התגובות הקצרות!
    אני פשוט עשיתי את כל התגובות ואז זה נמחק לי ><
    מאוד מצטערת!

ttrrtte, שלי-
    " אמרתי כבר, " הוא אומר לך ומביט עליך במבט אדיש, " אני אוסאי טאקאומי, " והתכוונתי מה את, "
    שואל אוסאי. " הגזע שלך. " הוא אומר, ומתקרב אליך מעט. " הא?" הוא שואל בחיוך. אך לפתע, נכנס
    לכיתה נער "היי שלום לא התכוונתי להפריע אבל יש לכם מושג למה כולם ישנים?" שואל הנער בשקט.
    לפתע אתם מבחינים שכל הנערים המעולפים מתחילים להתעורר. "טוב.. הם מתעוררים, אני חושב
    שאני ילך כרגע. " הוא אומר, " ג'אנה*, " הוא אומר בחיוך כובש, ונעלם כלא היה.
    --
    *ג'אנה (Gane) - להתראות, יפנית.

PizzaBlaster, ריי -
    " אוקיי " היא אומרת לך בחיוך, ולמרות כל התירוצים המשכנעים של שאר התלמידים, התלמידים
    האמינו דווקא לך. " חח הם באמת האמינו לזה, כל הכבוד ריי-סאן ^^ " שוקו לוחשת לך בחיוך,
    " וכן יש כאן שיעורים מיוחדים; יש גם 'מועדונים', כל אחד חייב להירשם למועדון אחד לפחות, "
    אומרת לך שוקו. " אך משום מה עדיין לא פרסמו אותם.. כנראה יפרסמו מחר, " היא אומרת לך,
    וכבר כל התלמידים התעוררו.

אין כינוי, גאארה, Amitlv, מיקואו-
    חלק מהילדים מאמינים לגאארה, וחלק לנער השני, שסיפר על המורה להיסטוריה.
    " אוקיי " אומרים שאר הנערים, שהתעוררו עכשיו, והולכים אחרי גאארה.
    לפתע, מיקואו מופיע. " שלום, " הוא אומר בפרצוף מובך. " אני מיקואו אני חדש כאן. "
    הוא אומר, ואח''כ מסיק מסקנות, שאומרות כי התירוץ של הגז לא נכון; בכך שהוא מריח את
    צינור הגז, ואומר שאין שום ריח של גז, ולכן זהו בלתי אפשרי.
    לאחר מכן, הוא אוכל מן האוכל; ואומר שזה לא נכון בכלל, כי האוכל לא גרם לו לשום דבר מוזר.
    גאארה מסכים עם כך שאין דליפת גז כלל. לאחר מכן, גאארה תופס את חולצתו של מיקואו בעזרת
    חול, שזז באופן מוזר. מיקואו עדיין לא מבין שגאארה הוא נער על-טבעי. " תגיד, אתה ורצה להרוס
    הכל? בחיים לא יאמינו לנו כך. " אומר גאארה, ומשליך את מיקואו לרצפה בעזרת החול.
    " תקשיב, אני לא יודע מי אתה! " מיקואו אומר לו בתוקפניות, " אבל אסור לי להתעצבן, אחרת לא
    אשלוט בעצמי. " הוא אומר, ומוסיף " אבל מי אתה? איך שלטת בחול? כל מה שאני יודע זה
    שהיום התקבלתי לבית הספר, ושבאתי כולם ישנו ואז... טוב, מכאן אתה מכיר את הסיפור. ומה אני
    הורס בידיוק?? " שואל מיקואו בחשדנות.
    גאארה מתלבט, ובסוף מספר לו את סודו. " זה הכוח שלי. " אומר גאארה. " ומה שאתה הורס, זה שאסור
    לאף אחד אחר חוץ מבעל כוחות לדעת שקיימים כוחות על טבעיים, אחרת יהיה בלאגן גדול אז ניסינו
    למצוא תירוצים לכך שהם נרדמו והנה אתה בא והורס הכל. " אומר גאארה, והולך מהמקום.

מיקואו-
    אתה ממשיך ללכת במסדרון, ורואה דלת שמעליה נמצא שלט כסוף העשוי מאלומיניום, ועליו חרוט:
    A Class. אתה מבין שזוהי כיתתך, אתה נכנס לכיתה בשמחה, ורואה מספר תלמידים הנמצאים בכיתה;
    הראשונה, נערה זהובת-שער, בעלת עייני דבש, היושבת בספה שחורה ומפוארת, שהייתה בכיתה, שאגב
    מאוד מפוארת ומשוכללת.
    השני, נער שנכנס הרגע לכיתה ושואל 'סליחה שאני מפריע.. אבל למה כולם ישנים?'.
    השלישי, נער בעל שער צהוב ואוזניות, ששומע שירים ונרדם על השולחן.

גאארה-
    אתה הולך במסדרון, ולפתע רואה דלת שמעליה נמצא שלט מעץ איכותי, ועליו חרוט:
    B Class. אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
    אתה שם את התיק שלך ואת חפציך ומתיישב במקום כלשהו בכיתה, הכיתה סטנדרטית ויחסית טובה
    לעומת כיתה C. מיד כשאתה שם את חפציך, נשמע שנית הצלצול המבשר על תחילת שיעור.
    לכיתה נכנס מורה בעל שער כחול ומשקפיים, שנראה דיי חכם. " שלום, אני המורה שלכם
    להיסטוריה. " הוא אומר, ושם את חפציו בשולחן המורה.

~Donphan~, אלון-
    " לפוצץ?! " שאלו בלחץ כמה מהבנות שהתעוררו כרגע. " מ-מה זאת אומרת לפוצץ...? " הן שואלות
    ומתרחקות ממך מעט. " אל תדאגו, הוא סתם צוחק, זה היה ציני. " אומר נער שהיה ער מלכתחילה.
    לאחר כמה דקות, שכולם נרגעים הוא פונה אליך. " מה אתה עושה?! טוב נו, העיקר שניסית. " הוא
    אומר ונאנח. " קדימה, תחזור לכיתה שלך, יש לנו עכשיו שיעור. " הוא אומר, ואתה באמת שומע
    את הצלצול המבשר על תחילת שיעור.

scizor-x, קווין -
    אתה מתחיל לפסוע לכיוון חלקו הפנימי של בית הספר, וכבר מתחיל לראות לאט לאט שהילדים
    מתעוררים, וממשיכים לטייל בבית הספר כהרגלם, הכל חוזר למצבו הקודם. אתה רואה שכל התלמידים
    מתכנסים בקפיטריה ולוקחים מזון. אתה מתחיל ללכת לכיוון הקפיטריה גם כן, אך רואה לפתע את לוח
    המודעות.
    בלוח המודעות, אתה רואה שתי מודעות;
    Spoiler ספוילר

DareDevil, ג'ייק-
    בסדר, שיניתי לך ^^
    --------
    אתה מחזיק בידיהן של איקו ולין, ולוקח לך אוכל מהקפיטריה. " בסדר, " אומרת לך
    איקו בחיוך, ואתם מתחילים לצאת לכיוון השדה של בית הספר, אתם יוצאים לשדה,
    ומתיישבים מתחת לעץ גדול שפרחיו יפיפים ומדהימים. " כן, אני לין 3: " אומרת לך לין
    בחיוך חמוד, " אתה חבר של איקו? O: " היא שואלת בתמימות, " אגב, אפשר להביא איתי
    מישהו, שיאכל איתנו גם? ^^'' " היא אומרת לך בחיוך מובך.

sandslash, צ'אד-
    " נכון, האמת שאני לא ממש יודעת לרקוד ^^'' " אומרת לך רין במבוכה ומסמיקה. " אממ, אני מניחה שחדר דרמה ריק עכשיו, אין שיעורי דרמה בשעות האלה 3: " אומרת לך רין בחיוך, ואתם מחזיקים ידיים
    ומתחילים לפסוע לכיוון חדר דרמה. לאחר מספר דקות, שניכם מגיעים לחדר דרמה. " אז... תוכל ללמד
    אותי? ^^ " היא אומרת לך בחיוך חמוד.

Uzumaki Naruto, בארי-
    אתה מנסה לחשוב על אוסאי, ועל הכוח הזה שבו השתמש. ''מה הוא בכלל?'' אתה שואל את עצמך.
    לפתע, נשמע קול חלוש ומיואש בראשך. 'עזור.. לי... ב-בבקשה.. ' אומר הקול, הקול היה נשמע כמו
    קול של ילד קטן.

DigiSaver, קיריה-
    " אקימי. " אומרת לך אקימי, במבט אדיש ומסמיק מעט. " תוכל.. לבואי איתי רגע?" היא אומרת,
    ומסתכלת עליך בישירות.

HeavySnorlax, סת'-
    מספר רב של נערים מאמינים לך, אך החצי השני מאמינים לתירוצם של שני נערים אחרים.
    אתה מביט בה. " אתה לא כמוני, אתה לא באת מאיפה שאני באתי... בוא נאמר, מארץ אחרת? 3: "
    היא אומרת לך בחיוך חמוד. " האמת שלא, אני חושבת שזה לא ממש מקרה, כאילו שזה קרה בכוונה..
    כי יש כאן כמה אנשים שאני מכירה שהם באו מאותה הארץ שאני באתי... אבל עדין, יכול להיות שזה מקרה. ^^ '' אומרת לך הנערה. לפתע אתה נזכר, ומציג את עצמך. " אה, שם יפה. " היא אומרת לך.
    " אני.. לין הארוהי. D: " היא אומרת לך בחיוך. " אוי! רגע, אחותי וחבר שלה (דניס ואיקו) רוצים שאוכל איתם בחוץ. רוצה להצתרף אלינו? " היא שואלת אותך בחיבה.

Cool Nick, לוק -
    ' גיטרה.. ' אתה חושב לעצמך, ונכנס לקפטריה. אתה הולך ולוקח לעצמך אורז ומעט קציצות, באשר אתה לא נוגע מפני שנראה לך אוכל מחשיד. אתה מתיישב ואוכל לאט לאט ובשקט, כשאתה מסיים לאכול אתה הולך ומחפש את כיתתך. אתה מתחיל להתהלך במסדרונות, ולפתע רואה שלט עץ ישן, שעליו חרוט C Class. אתה מבין שזוהי כתתך, ונכנס. הכיתה שלך נראית נורא; השולחנות שבורים, השולחנות עוד רגע עומדים להישבר, ואין בכלל כיסאות. ועכברים משוטטים בכל פינה. אתה שם את התיק שלך באחד השולנות, ומתיישב על ה'כרית' הישנה, שנחשבת כ'תחליף' לכיסאות שאין. לפתע, עכבר מטפס על רגלך.

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה נכנס לכיתה, אך רואה שהנער הבלונדיני מביט בך מבט ישיר ואדיש. " טוב, אני חושב שאני אלך
    עכשיו... " הוא אומר באדישות, ונעלם כלא היה. אתה מתחיל לשים לב שהנערים שנרדמו
    מתחילים להתעורר בקצב דיי מהיר, לאחר מספר דקות כולם ערים לגמרי.
    "אם הייתי רק יודע משהו בקשר לזה..." אני אומר ומצחקק בשקט. אני מסתכל על רין, מחייך אליה ואומר "בואי ננסה להמציא ריקוד משלנו, כך שאף אחד לא יוכל לצחוק עלינו שאנחנו רוקדים גרוע, מה את אומרת?". אני תופס ביד שמאל שלה ומרים למעלה יחד עם יד ימין שלי, כך שאנו זה מול זו. אני לוקח את יד שמאל שלי וכורך סביב מותניה. "מוכנה?" אני שואל, ומתחיל לזוז כמה צעדים תוך שאני קורא "שלוש צעדים לימין, שלוש לשמאל... שני צעדים קדימה, ארבעה אחורה, עוד שניים קדימה... סיבוב", אני מזיז את יד שמאל שלי ממותניה, ומסובב אותה כמה סיבובים עם יד ימין. אני מחייך אליה, מחזיר את האיזון מהסיבובים, ושוב עושה את אותם צעדים מקודם. לאחר מכן, אני מתכופף באיטיות, תוך שאני אוחז בגבה של רין, כך שהיא תקפל את גבה ותרד לאט לאט למטה. אני מתרומם, מסובב אותה, ומחזיר את האיזון. "איך זה?" אני שואל ומחייך אליה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    סליחה על התגובות הקצרות!
    מאוד מצטערת!

ttrrtte, שלי-
    " אמרתי כבר, " הוא אומר לך ומביט עליך במבט אדיש, " אני אוסאי טאקאומי, " והתכוונתי מה את, "
    שואל אוסאי. " הגזע שלך. " הוא אומר, ומתקרב אליך מעט. " הא?" הוא שואל בחיוך. אך לפתע, נכנס
    לכיתה נער "היי שלום לא התכוונתי להפריע אבל יש לכם מושג למה כולם ישנים?" שואל הנער בשקט.
    לפתע אתם מבחינים שכל הנערים המעולפים מתחילים להתעורר. "טוב.. הם מתעוררים, אני חושב
    שאני ילך כרגע. " הוא אומר, " ג'אנה*, " הוא אומר בחיוך כובש, ונעלם כלא היה.
    --
    *ג'אנה (Gane) - להתראות, יפנית.

PizzaBlaster, ריי -
    " אוקיי " היא אומרת לך בחיוך, ולמרות כל התירוצים המשכנעים של שאר התלמידים, התלמידים
    האמינו דווקא לך. " חח הם באמת האמינו לזה, כל הכבוד ריי-סאן ^^ " שוקו לוחשת לך בחיוך,
    " וכן יש כאן שיעורים מיוחדים; יש גם 'מועדונים', כל אחד חייב להירשם למועדון אחד לפחות, "
    אומרת לך שוקו. " אך משום מה עדיין לא פרסמו אותם.. כנראה יפרסמו מחר, " היא אומרת לך,

אין כינוי, גאארה, Amitlv, מיקואו-
    חלק מהילדים מאמינים לגאארה, וחלק לנער השני, שסיפר על המורה להיסטוריה.
    " אוקיי " אומרים שאר הנערים, שהתעוררו עכשיו, והולכים אחרי גאארה.
    לפתע, מיקואו מופיע. " שלום, " הוא אומר בפרצוף מובך. " אני מיקואו אני חדש כאן. "
    הוא אומר, ואח''כ מסיק מסקנות, שאומרות כי התירוץ של הגז לא נכון; בכך שהוא מריח את
    צינור הגז, ואומר שאין שום ריח של גז, ולכן זהו בלתי אפשרי.
    לאחר מכן, הוא אוכל מן האוכל; ואומר שזה לא נכון בכלל, כי האוכל לא גרם לו לשום דבר מוזר.
    גאארה מסכים עם כך שאין דליפת גז כלל. לאחר מכן, גאארה תופס את חולצתו של מיקואו בעזרת
    חול, שזז באופן מוזר. מיקואו עדיין לא מבין שגאארה הוא נער על-טבעי. " תגיד, אתה ורצה להרוס
    הכל? בחיים לא יאמינו לנו כך. " אומר גאארה, ומשליך את מיקואו לרצפה בעזרת החול.
    " תקשיב, אני לא יודע מי אתה! " מיקואו אומר לו בתוקפניות, " אבל אסור לי להתעצבן, אחרת לא
    אשלוט בעצמי. " הוא אומר, ומוסיף " אבל מי אתה? איך שלטת בחול? כל מה שאני יודע זה
    שהיום התקבלתי לבית הספר, ושבאתי כולם ישנו ואז... טוב, מכאן אתה מכיר את הסיפור. ומה אני
    הורס בידיוק?? " שואל מיקואו בחשדנות.
    גאארה מתלבט, ובסוף מספר לו את סודו. " זה הכוח שלי. " אומר גאארה. " ומה שאתה הורס, זה שאסור
    לאף אחד אחר חוץ מבעל כוחות לדעת שקיימים כוחות על טבעיים, אחרת יהיה בלאגן גדול אז ניסינו
    למצוא תירוצים לכך שהם נרדמו והנה אתה בא והורס הכל. " אומר גאארה, והולך מהמקום.

מיקואו-
    אתה ממשיך ללכת במסדרון, ורואה דלת שמעליה נמצא שלט כסוף העשוי מאלומיניום, ועליו חרוט:
    A Class. אתה מבין שזוהי כיתתך, אתה נכנס לכיתה בשמחה, ורואה מספר תלמידים הנמצאים בכיתה;
    הראשונה, נערה זהובת-שער, בעלת עייני דבש, היושבת בספה שחורה ומפוארת, שהייתה בכיתה, שאגב
    מאוד מפוארת ומשוכללת.
    השני, נער שנכנס הרגע לכיתה ושואל 'סליחה שאני מפריע.. אבל למה כולם ישנים?'.
    השלישי, נער בעל שער צהוב ואוזניות, ששומע שירים ונרדם על השולחן.

גאארה-
    אתה הולך במסדרון, ולפתע רואה דלת שמעליה נמצא שלט מעץ איכותי, ועליו חרוט:
    B Class. אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
    אתה שם את התיק שלך ואת חפציך ומתיישב במקום כלשהו בכיתה, הכיתה סטנדרטית ויחסית טובה
    לעומת כיתה C. מיד כשאתה שם את חפציך, נשמע שנית הצלצול המבשר על תחילת שיעור.
    לכיתה נכנס מורה בעל שער כחול ומשקפיים, שנראה דיי חכם. " שלום, אני המורה שלכם
    להיסטוריה. " הוא אומר, ושם את חפציו בשולחן המורה.

~Donphan~, אלון-
    " לפוצץ?! " שאלו בלחץ כמה מהבנות שהתעוררו כרגע. " מ-מה זאת אומרת לפוצץ...? " הן שואלות
    ומתרחקות ממך מעט. " אל תדאגו, הוא סתם צוחק, זה היה ציני. " אומר נער שהיה ער מלכתחילה.
    לאחר כמה דקות, שכולם נרגעים הוא פונה אליך. " מה אתה עושה?! טוב נו, העיקר שניסית. " הוא
    אומר ונאנח. " קדימה, תחזור לכיתה שלך, יש לנו עכשיו שיעור. " הוא אומר, ואתה באמת שומע

scizor-x, קווין -
    אתה מתחיל לפסוע לכיוון חלקו הפנימי של בית הספר, וכבר מתחיל לראות לאט לאט שהילדים
    מתעוררים, וממשיכים לטייל בבית הספר כהרגלם, הכל חוזר למצבו הקודם. אתה רואה שכל התלמידים
    מתכנסים בקפיטריה ולוקחים מזון. אתה מתחיל ללכת לכיוון הקפיטריה גם כן, אך רואה לפתע את לוח
    המודעות.
    בלוח המודעות, אתה רואה שתי מודעות;
    Spoiler ספוילר

DareDevil, ג'ייק-
    בסדר, שיניתי לך ^^
    --------
    אתה מחזיק בידיהן של איקו ולין, ולוקח לך אוכל מהקפיטריה. " בסדר, " אומרת לך
    איקו בחיוך, ואתם מתחילים לצאת לכיוון השדה של בית הספר, אתם יוצאים לשדה,
    ומתיישבים מתחת לעץ גדול שפרחיו יפיפים ומדהימים. " כן, אני לין 3: " אומרת לך לין
    בחיוך חמוד, " אתה חבר של איקו? O: " היא שואלת בתמימות, " אגב, אפשר להביא איתי
    מישהו, שיאכל איתנו גם? ^^'' " היא אומרת לך בחיוך מובך.

sandslash, צ'אד-
    " נכון, האמת שאני לא ממש יודעת לרקוד ^^'' " אומרת לך רין במבוכה ומסמיקה. " אממ, אני מניחה שחדר דרמה ריק עכשיו, אין שיעורי דרמה בשעות האלה 3: " אומרת לך רין בחיוך, ואתם מחזיקים ידיים
    ומתחילים לפסוע לכיוון חדר דרמה. לאחר מספר דקות, שניכם מגיעים לחדר דרמה. " אז... תוכל ללמד
    אותי? ^^ " היא אומרת לך בחיוך חמוד.

Uzumaki Naruto, בארי-
    אתה מנסה לחשוב על אוסאי, ועל הכוח הזה שבו השתמש. ''מה הוא בכלל?'' אתה שואל את עצמך.
    לפתע, נשמע קול חלוש ומיואש בראשך. 'עזור.. לי... ב-בבקשה.. ' אומר הקול, הקול היה נשמע כמו
    קול של ילד קטן.

DigiSaver, קיריה-
    " אקימי. " אומרת לך אקימי, במבט אדיש ומסמיק מעט. " תוכל.. לבואי איתי רגע?" היא אומרת,
    ומסתכלת עליך בישירות.

HeavySnorlax, סת'-
    אתה מביט בה. " אתה לא כמוני, אתה לא באת מאיפה שאני באתי... בוא נאמר, מארץ אחרת? 3: "
    היא אומרת לך בחיוך חמוד. " האמת שלא, אני חושבת שזה לא ממש מקרה, כאילו שזה קרה בכוונה..
    כי יש כאן כמה אנשים שאני מכירה שהם באו מאותה הארץ שאני באתי... אבל עדין, יכול להיות שזה מקרה. ^^ '' אומרת לך הנערה. לפתע אתה נזכר, ומציג את עצמך. " אה, שם יפה. " היא אומרת לך.
    " אני.. לין הארוהי. D: " היא אומרת לך בחיוך. " אוי! רגע, אחותי וחבר שלה (דניס ואיקו) רוצים שאוכל איתם בחוץ. רוצה להצתרף אלינו? " היא שואלת אותך בחיבה.

Cool Nick, לוק -
    ' גיטרה.. ' אתה חושב לעצמך, ונכנס לקפטריה. אתה הולך ולוקח לעצמך אורז ומעט קציצות, באשר אתה לא נוגע מפני שנראה לך אוכל מחשיד. אתה מתיישב ואוכל לאט לאט ובשקט, כשאתה מסיים לאכול אתה הולך ומחפש את כיתתך. אתה מתחיל להתהלך במסדרונות, ולפתע רואה שלט עץ ישן, שעליו חרוט C Class. אתה מבין שזוהי כתתך, ונכנס. הכיתה שלך נראית נורא; השולחנות שבורים, השולחנות עוד רגע עומדים להישבר, ואין בכלל כיסאות. ועכברים משוטטים בכל פינה. אתה שם את התיק שלך באחד השולנות, ומתיישב על ה'כרית' הישנה, שנחשבת כ'תחליף' לכיסאות שאין. לפתע, עכבר מטפס על רגלך.

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה נכנס לכיתה, אך רואה שהנער הבלונדיני מביט בך מבט ישיר ואדיש. " טוב, אני חושב שאני אלך
    עכשיו... " הוא אומר באדישות, ונעלם כלא היה. אתה מתחיל לשים לב שהנערים שנרדמו
    מתחילים להתעורר בקצב דיי מהיר, לאחר מספר דקות כולם ערים לגמרי.
    " טוב כדאי ללכת לאכולעכשו לפני שייה תור בגודל האחוריים של פיל עסיסי וגדול שזאב מורעב יבלע....." אומר ברעב וארוץ אל האוכל.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    סליחה על התגובות הקצרות!
    מאוד מצטערת!

PizzaBlaster, ריי -
    "אוקי את יודעת במקרה מתי מתחיל השיעור הבא, או אולי מתי יש ארוחת צהרים או משהו?" אני שואל את שוקו. אני כבר חושב בראשי על מגמת הסייף, התיפוף והאוריגמי שאני רוצה להצטרף אליהן.

~~~~~~~~~~~~~

ד"א, זה בסדר שכשאני אלמד קצת במשחק בתיפוף, אני אוכל להקים להקה ביחד עם שחקנים אחרים (אם הם רוצים)? אני רוצה לדעת אם את מסקימה, הו שה"מית דגולה!
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 02-02-2012 בשעה 09:50 PM

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cool Nick, לוק -
    אתן לו לטפס עליי בשלווה, עד שיגיע למקום לא רצוי ואני יעיף אותו. אחרי כמה שניות אדישות ששום מורה או תלמיד לא נכנס, אקום, אנער מעצמי את העכבר, אקח את התיק ואגרור אותו איתי למדשאות, בעצבים. 'שייזכרו את זה, לא הביאו מורה, בעייה שלהם..' אחשוב בכעס. "וואלה, הם מעולפים." אגיד בקול רם וארגיש מטומטם. "סעמק, מה עם השיעור גיטרה?" אמלמל בכעס "שיט, הוא דווקא נשמע טוב.." אוסיף ואחשוב כל הדרך על השיעור ומה היה יכול להיות בו.
    ~~~
    אני יכול שאני כבר כאילו יודע לנגן על גיטרה ויש לי אחת?
    ועוד דבר (כי אני פשוט אני באמת לומד), בשיעור אני גם אלמד באמיתי? את יודעת לנגן..?
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    'וואו!!' אחשוב לעצמי בהתפעלות רבה מהכיתה. 'איזו כיתה!!! יש לי אפילו קפיטריה משלי!!'
    " אה... שלום, " אומר בפרצוף דיי מובך. "אני מיקואו, אני חדש כאן." אומר ואתחיל ללכת לכיוון הילד שישן. "מישהו יושב לידך?" אשאל אותו, ואתיישב בלי לחכות לתשובה ממנו. "אתה בסדר?" אנער את גופו קצת. "אני רואה שאתה אוהב מוזיקה, אתה יודע לשיר או לנגן על משהו?" אשאל אותו ואוסיף "אני שר מדהים, ומנגן לפחות על 3 כלים מכל קטגוריה של כלי נגינה. " אגיד ואכבה את המוזיקה באוזניות. '' רוצה לשמוע שיר שכתבתי והלחנתי? '' אשאל אותו, ואתחיל לנגן את השיר הבא: http://www.youtube.com/watch?v=sCOsKWC8n9o

כמו תמיד. עמיטריד.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ~Donphan~, אלון-
    אם אני לא יודע מה כיתתי- אבדוק באיזו כיתה אני, ואז אלך אליה. (באמת שאין לי מושג אם אני כבר יודע)
    אם אני יודע מה כיתתי- אלך אל הכיתה אשר בה אני לומד, ואז אמהר לעברה ואכנס.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    HeavySnorlax, סת'-
    אני מחייך לנוכך התמימות הגלוייה של לין ואני מסכים להצטרף לאוכל למרות שכבר אכלתי (לא שדבר פעוט כזה יפריע לי אי פעם לאכול שוב... תיאבון בריא...), אני לא אומר לה שכבר אכלתי.
    "אז לין, ספרי לי קצת עלייך," אני אומר לה בנעימות "איך באותה ארץ שהגעת ממנה?" אני שואל בסקרנות וגם כדי להיות נחמד "באיזו שפה מדברים שם לדוגמא? ספרי לי דברים מעניינים."
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    בגלל שעבר וולנטין (יום האהבה) ופספסתי את זה כי לא יכלתי להגיב,
    יהיה שבוע שלם של וולנטיין במשחק D: (מיום חמישי הזה, עד יום חמישי הבא)

(בד''כ בוולנטיין הבנות מכינות שוקולד או משהו לאדם שהם אוהבות; ויש מין תחרות כזאת
    מי מקבל הכי הרבה קופסאות שוקולד. אין פרס, אבל נחמד להשוויץ בזה.)
    תהנו~ ♥

♥ ^ ♥ ^ ♥ ^♥ ^ ♥ ^ ♥ ^♥ ^ ♥ ^ ♥ ^♥ ^ ♥ ^ ♥ ^♥ ^ ♥ ^ ♥ ^

DarkTiger, ג'ייק-
    לין הולכת. אתה מתקרב לאיקו, ושואל אותה. " אני חושבת שכן--" היא אומרת, ובידיוק לין מגיעה, ומביאה איתה בחור גבה קומה, בעל שער מתולתל בצבע חום. " חזרתי D: " היא אומרת בחיוך קל וחמוד על פניה. היא והבחור, שנראה לך דיי מוכר, מתיישבים בעץ שנמצא לידכם, ומדברים.
    " אז... מה אתה חושב שהאוסאי הזה? חוץ מזה, ראיתי שכמה מן הילדים שלא-התעלפו שהיו שם,
    היה להם גם כוח קסם כמו שלנו. " היא אומרת, " אבל לצערי לא הצלחתי להביט בפרצופם
    כדי שאוכל לזכור אותם. " היא אומרת לך באנחה ומעט ביאוס. " אתה גם שמת לב לזה?" היא שואלת
    אותך.

SasoriRedSands, גאארה-

אתה מתיישב בשולחנך, וכך גם כל שאר התלמידים.
    המורה מתחיל ללמד. " טוב, אז כפי שאמרתי אני המורה להיסטוריה. שמי רוי, " הוא אומר בנימוס,
    ומתחיל ללמד. " אז היום אנחנו נלמד על התרבות המוכרת לנו כתרבות היוונית. התחרבות היוונית לא הייתה קיימת לפני האלף ה-1 לפנה"ס. תחילת התרבות היוונית הייתה בכרתים, באלף השני לפני הספירה. ביוון היבשתית התפתחה תרבות מפותחת בעיר מיקנה המכונה התרבות המיקנית, תרבות אשר הייתה השלב האחרון של תקופת הברונזה ביוון. על אף שהמיקנים לא היו יוונים במובן המוכר לנו של המילה, היסטוריונים רבים רואים בה כבסיס לתרבות היוונית העתיקה שהתפתחה אחריה... " התחיל המורה להגיד. לפתע, נכנסה נערה צעירה בגיל ה23 לגילה, שערה היה בגוון שטני, והוא היה אסוף. היא החזיקה חבילת דפים בידה. " אה.. אמ, המזכירה בקשה לחלק את זה. " היא אמרה, והגישה את הדפים למורה,
    ולאחר מכן יצאה מהכיתה. " תעבירו את זה בינכם," המורה אמר, ונתן את ערימת הדפים לתלמיד אחד,
    הוא לקח דף והעביר את הערמה לשאר. הדף הגיע אליך. אתה הבטת בדף, וראית שם את הדברים הבאים;
    ''מגמות בחירה.''
    # דרמה ___
    # סייף ___
    # בישול ואפייה ___
    # גראפיקה ___
    # אומנויות לחימה ___
    # קלידים ___
    # תופים ___
    # גיטרה ___
    # שירה ___
    # אנימציה ___
    # קולנוע ___
    # אסטרונומיה ___
    # עיתונאות ___
    # אוריגאמי ___
    # ציור ואומנות ___
    # אלקטרוניקה ___
    * סמן בV שלושה מקצועות שהיית רוצה להיות בהם. *
    ttrrtte, שלי-
    הנער מאמין לתירוצך, ואז אומר '' טוב, כדאי ללכת לאכול עכשיו לפני שיהיה תור בגודל האחוריים של פיל עסיסי וגדול שזאב מורעב יבלע... " את הולכת למסדרון, ובהחלט מבחינה בילד ההוא, את עוברת
    והוא מביט בך. את מנסה להתעלם, הוא נאנח. לפתע, את מבחינה שהוא נעלם. את מתחילה
    ללכת לכיוון המשך המסדרון, שם את רואה בפינת המסדרון חתול בלונדיני עם כתמים שחורים ועיינים
    ירוקות , בעל חיוך חמוד. הוא הסתכל במבט מתלהב על התלמידים העוברים ושבים, ואז הבטן שלו קרקרה מרעב. לפתע, נשמע הצלצול. מה תעשי? תלכי לכיתתך או שתעזרי לחתול הקטן והחמוד?

sandslash, צ'אד-
    " וואו, אתה ממש טוב בזה," היא אומרת בחיוך, ואתם מנסים לחזור ולהתאמן על הריקוד שנית.
    לאחר מספר ניסיונות, אתם מצליחים לבצע את הריקוד באופן מושלם.
    לפתע נשמע הצלצול המכריז על תחילת שיעור.
    " תודה רבה, צ'אד-קון ^^ " היא אומרת לך בחיוך, " בוא נלך לכיתה, " היא אומרת, ואתם הולכים
    יחד לכיתתכם, כיתה B.
    לכיתה נכנס מורה צעיר יחסית, בגיל ה27 לגילו. שערו כחול כהה, ועיניו מוסתרות על ידי משקפיים.
    הוא נראה דיי חכם, ובידו החזיק ערמת דפים. " שלום, אני המורה שלכם להיסטוריה. שמי רוי,"
    הוא אומר. " פתחו את ספרי ההיסטוריה בעמוד 8. " הוא אומר בחיוך קטנטן בלתי נראה לעין,
    ופותח את ספר ההיסטוריה שלו, ומתחיל להקריא. "אז היום אנחנו נלמד על התרבות המוכרת לנו כתרבות היוונית. התחרבות היוונית לא הייתה קיימת לפני האלף ה-1 לפנה"ס. תחילת התרבות היוונית הייתה בכרתים, באלף השני לפני הספירה. ביוון היבשתית התפתחה תרבות מפותחת בעיר מיקנה המכונה התרבות המיקנית, תרבות אשר הייתה השלב האחרון של תקופת הברונזה ביוון. על אף שהמיקנים לא היו יוונים במובן המוכר לנו של המילה, היסטוריונים רבים רואים בה כבסיס לתרבות היוונית העתיקה שהתפתחה אחריה... " התחיל המורה להגיד, ושנייה אח''כ נכנסה נערה צעירה, בערך בת 20 לכיתה.
    שערה היה שטני ועיניה כחולות כמו הים. " אה.. אמ, המזכירה בקשה שתחלקו את זה בינכם. "
    היא אמרה, והגישה את הערמת דפים שבידה למורה להיסטוריה, רוי. החזקת את הדף בידך, והתבוננת בו. זה מה שהיה כתוב ;
    ''מגמות בחירה.''
    # דרמה ___
    # סייף ___
    # בישול ואפייה ___
    # גראפיקה ___
    # אומנויות לחימה ___
    # קלידים ___
    # תופים ___
    # גיטרה ___
    # שירה ___
    # אנימציה ___
    # קולנוע ___
    # אסטרונומיה ___
    # עיתונאות ___
    # אוריגאמי ___
    # ציור ואומנות ___
    # אלקטרוניקה ___
    מאסטר ליאון, אייס-
    '' כן, אל תשאל,'' היא אומרת לך. ''איזה מפגר אחד החליט להריץ בדיחה ולשיים בכל הלוקרים חומרי הרדמה, אני ועוד כמה ילדים בודדים הספקנו לסגור את הלוקרים בזמן לפני שהחומר יצא לגמרי מן הלוקר והרדים אותנו, יש ילדים ישנים בכל רחבי בית הספר מפני שאורך הזמן שגורם לחומר להרדים משנה מאחד לאחד, רק...אל תפתח את הלוקר שלך'' אומרת הילדה באנחה, ויוצאת מהכיתה.
    אתה רץ לכיוון חדר האוכל, ולוקח לך פיצה, מהפיצות שנשארו. מיד שאתה גומר לאכול, נשמע הצלצול
    המעיד על התחלת השיעור. מה תעשה?

PizzaBlaster, ריי -
    בטח! ^^ זה רעיון מאוד טוב, ויש כאן כמה שרצו לעשות את זה 3:
    בנוסף למגמות יש מועדונים (מועדון ציור, מועדון מוזיקה וכו') זה יהיה בהמשך.
    מועדון המוזיקה זה בעיקר 'להקה' ^^
    (יאי אני שהמ''ית דגולה. )
    ---
    " בטח, השיעור הבא אמור להתחיל בערך... עכשיו. ^^ " היא אומרת בחיוך, ובידיוק נשמע הצלצול.
    " שנלך?" היא שואלת, ובלי תשובה היא תופסת את ידך ואתם רצים לכיתתכם, כיתה B.
    אתם מגיעים בידיוק כשהמורה מגיע; שערו של המורה היה כחול, ואת עיניו כיסו משקפיים.
    " שלום, אני המורה שלכם להיסטוריה." הוא אומר. " שמי.. רוי." הוא אומר ומחייך.
    " עכשיו, פתחו את ספרי ההיסטוריה שלכם בעמוד 8. " הוא אומר ופותח את ספרו, ומתחיל להקריא.
    "אז היום אנחנו נלמד על התרבות המוכרת לנו כתרבות היוונית. התחרבות היוונית לא הייתה קיימת לפני האלף ה-1 לפנה"ס. תחילת התרבות היוונית הייתה בכרתים, באלף השני לפני הספירה. ביוון היבשתית התפתחה תרבות מפותחת בעיר מיקנה המכונה התרבות המיקנית, תרבות אשר הייתה השלב האחרון של תקופת הברונזה ביוון. על אף שהמיקנים לא היו יוונים במובן המוכר לנו של המילה, היסטוריונים רבים רואים בה כבסיס לתרבות היוונית העתיקה שהתפתחה אחריה... '' הוא אומר, ודפיקת דלת קוטעת אותו.
    " כן?" הוא אומר, והדלת נפתחת. נערה בת 20 בערך, נכנסת לכיתה. "אה... אמ. המזכירה בקשה לחלק את זה בינכם, " היא אומרת, ומגישה למורה ערמת דפים, ויוצאת מהכיתה. " תעבירו את זה בינכם," המורה אמר, ונתן את ערימת הדפים לתלמיד אחד, הוא לקח דף והעביר את הערמה לשאר. הדף הגיע אליך. אתה הבטת בדף, וראית שם את הדברים הבאים;

''מגמות בחירה.''
    # דרמה ___
    # סייף ___
    # בישול ואפייה ___
    # גראפיקה ___
    # אומנויות לחימה ___
    # קלידים ___
    # תופים ___
    # גיטרה ___
    # שירה ___
    # אנימציה ___
    # קולנוע ___
    # אסטרונומיה ___
    # עיתונאות ___
    # אוריגאמי ___
    # ציור ואומנות ___
    # אלקטרוניקה ___
    Cool Nick, לוק -
    אממ.. לא, אני לומדת פסנתר. ^^
    אבל אני דיי מבינה בגיטרה; יש לך אקורדים כמו Am וC וכאלה?
    -----
    אתה מתחיל ללכת בעצבים, אך מצד שני אתה מאוד רוצה ללכת לשיעור הגיטרה.
    אתה נעצר ומתיישב על הדשא, רוח קרירה עוברת על פניך. לפתע, נשמע קול של נער
    צעיר מאחוריך. " היי, " הוא שואל, אתה מסתובב לאחור ורואה נער בעל שער בלונדיני,
    עיינים ירוקות וחיוך מלא ביטחון. " מי אתה? " הוא שואל. אתה מבחין שבידו יש סכין
    ארוכה, אך הוא מנסה להסתיר אותה. על גבו היה תיק גדול ושחור.
    (לא, זה לא אוסאי השולט. 3

Len Kgamine~, מיקואו-
    הנער מתלהב ומחייך חיוך חמוד. " סוגוי!* " הוא אומר בהתלהבות. " אני יודע לשיר ולנגן
    פסנתר. " הוא אומר לך בחיוך, " דיי נחמד שיש עוד שמתעניינים בזה. כלומר, במוסיקה, "
    הוא אומר. " רוצה לשבת כאן? המקום פנוי, " הוא אומר לך. " שמי לן קאגאמינה. שמך? .. "
    הוא שואל בנחמדות, ומפנה לך מקום ישיבה. לפתע, נשמע הצלצול המודיע על התחלת
    השיעור, ונער נכנס לכיתה והתיישב במקומו. לפתע, לכיתה נכנסה מורה בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, לן. לן ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
    " התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
    חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו, חזרה לידך. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידכם. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.

מילון-
    סוגוי- מדהים, יפנית.

~Donphan~, אלון-
    אתה אינך יודע מהי כיתתך; ולכן אתה הולך ללוח המודעות. אתה רואה שם שאתה בכיתה A, הכיתה
    הטובה ביותר! אתה שמח ומתהלך במסדרונות בחיפוש אחר כיתתך. לפתע, אתה מבחין בשלט כסוף העשוי ממתחת, ועליו חרוט בכתב יפהפה ' A-3 '. אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
    הכיתה הייתה כיתה גדולה מאוד ומעוצבת באופן יפה ביותר, בעלת חלונות גדולים מזכוכית, לאורך הכניסה פרוס שטיח אדום וגדול, במקום כיסאות רגילים, יש ספות אדומות מעור, שולחנות לבנים גדולים ומבריקים ניצבים ליד הספות, בסוף הכיתה יש מיני-קפיטריה המיועדת רק לכיתות A, ושם ניצב על הקיר מסך פלזמה גדול ושחור.
    אתה רואה שם כמה ילדים; ילד אחד בעל שער טורקיז שמדבר עם ילד בעל שער בלונדיני ארוך מעט,
    שאסוף בקוקו קטן.
    אתה מתיישב במקומך, ונשמע הצלצול המעיד על התחלתו של השיעור.
    לכיתה נכנסת מורה בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה
    מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא.
    בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה. זה היה הנער הבלונדיני עם השער האסוף בקוקו קטן. הוא ניגש לקופסא, והוציא ממנה פתק. " התחביב שלי הוא... " הוא אומר. " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך חמוד. " אה, וקוראים לי לן. " הוא אומר ומתיישב חזרה במקומו. " בסדר, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת,
    ומצביעה עליך. אתה ניגש לקופסא, ומוציא משם פתק. בפתק, היה כתוב את הדבר הבא: 'ארץ המוצא שממנה באתי'.

HeavySnorlax, סת'-
    " יאי ^^ " היא אומרת, ואתם יוצאים לבחוץ, בשדה של בית הספר. הוא היה רחב וגדול, עם המון עצי-סאקורה יפים, ופרחים מדהימים בעלי ריח נעים ביותר. אתם מתיישבים ליד עץ אחד, עץ גדול ופורח.
    רוח נושבת על פניכם, ובעץ שלידכם נמצאים אחותה של לין, וחבר שלה. "אז לין, ספרי לי קצת עלייך," אתה אומר. " איך באותה ארץ שהגעת ממנה? באיזו שפה מדברים שם לדוגמא? ספרי לי דברים מעניינים. " אתה אומר, היא מחייכת ומביטה לשמיים. " אמ... מדברים שם בכל מיני שפות, " היא אומרת. " הנוף שם מאוד יפה. בטירה שלי, בחדר שלי, יש נוף המשקיף לים הכחול ולגבעות הגדולות שעליהם צומחים פרחי לין; שעל שמם אני נקראת. אני מאוד אוהבת שם את החורף; המון שלג יורד ואני ואחותי
    אוהבות לעשות קרבות שלג עם המשרתים, זה מאוד כיף. " היא אומרת בחיוך ילדותי, ובוהה בשמיים;
    כאילו היא נזכרת בעברה, על מה שקרה.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: אייל

(בד''כ בוולנטיין הבנות מכינות שוקולד או משהו לאדם שהם אוהבות; ויש מין תחרות כזאת
    תהנו~ ♥

DarkTiger, ג'ייק-
    לין הולכת. אתה מתקרב לאיקו, ושואל אותה. " אני חושבת שכן--" היא אומרת, ובידיוק לין מגיעה, ומביאה איתה בחור גבה קומה, בעל שער מתולתל בצבע חום. " חזרתי D: " היא אומרת בחיוך קל וחמוד על פניה. היא והבחור, שנראה לך דיי מוכר, מתיישבים בעץ שנמצא לידכם, ומדברים.
    " אז... מה אתה חושב שהאוסאי הזה? חוץ מזה, ראיתי שכמה מן הילדים שלא-התעלפו שהיו שם,
    היה להם גם כוח קסם כמו שלנו. " היא אומרת, " אבל לצערי לא הצלחתי להביט בפרצופם
    כדי שאוכל לזכור אותם. " היא אומרת לך באנחה ומעט ביאוס. " אתה גם שמת לב לזה?" היא שואלת
    אותך.

SasoriRedSands, גאארה-

המורה מתחיל ללמד. " טוב, אז כפי שאמרתי אני המורה להיסטוריה. שמי רוי, " הוא אומר בנימוס,
    ומתחיל ללמד. " אז היום אנחנו נלמד על התרבות המוכרת לנו כתרבות היוונית. התחרבות היוונית לא הייתה קיימת לפני האלף ה-1 לפנה"ס. תחילת התרבות היוונית הייתה בכרתים, באלף השני לפני הספירה. ביוון היבשתית התפתחה תרבות מפותחת בעיר מיקנה המכונה התרבות המיקנית, תרבות אשר הייתה השלב האחרון של תקופת הברונזה ביוון. על אף שהמיקנים לא היו יוונים במובן המוכר לנו של המילה, היסטוריונים רבים רואים בה כבסיס לתרבות היוונית העתיקה שהתפתחה אחריה... " התחיל המורה להגיד. לפתע, נכנסה נערה צעירה בגיל ה23 לגילה, שערה היה בגוון שטני, והוא היה אסוף. היא החזיקה חבילת דפים בידה. " אה.. אמ, המזכירה בקשה לחלק את זה. " היא אמרה, והגישה את הדפים למורה,
    ולאחר מכן יצאה מהכיתה. " תעבירו את זה בינכם," המורה אמר, ונתן את ערימת הדפים לתלמיד אחד,
    הוא לקח דף והעביר את הערמה לשאר. הדף הגיע אליך. אתה הבטת בדף, וראית שם את הדברים הבאים;

ttrrtte, שלי-
    הנער מאמין לתירוצך, ואז אומר '' טוב, כדאי ללכת לאכול עכשיו לפני שיהיה תור בגודל האחוריים של פיל עסיסי וגדול שזאב מורעב יבלע... " את הולכת למסדרון, ובהחלט מבחינה בילד ההוא, את עוברת
    ללכת לכיוון המשך המסדרון, שם את רואה בפינת המסדרון חתול בלונדיני עם כתמים שחורים ועיינים
    ירוקות , בעל חיוך חמוד. הוא הסתכל במבט מתלהב על התלמידים העוברים ושבים, ואז הבטן שלו קרקרה מרעב. לפתע, נשמע הצלצול. מה תעשי? תלכי לכיתתך או שתעזרי לחתול הקטן והחמוד?

sandslash, צ'אד-
    " וואו, אתה ממש טוב בזה," היא אומרת בחיוך, ואתם מנסים לחזור ולהתאמן על הריקוד שנית.
    לאחר מספר ניסיונות, אתם מצליחים לבצע את הריקוד באופן מושלם.
    לפתע נשמע הצלצול המכריז על תחילת שיעור.
    " תודה רבה, צ'אד-קון ^^ " היא אומרת לך בחיוך, " בוא נלך לכיתה, " היא אומרת, ואתם הולכים
    יחד לכיתתכם, כיתה B.
    לכיתה נכנס מורה צעיר יחסית, בגיל ה27 לגילו. שערו כחול כהה, ועיניו מוסתרות על ידי משקפיים.
    הוא נראה דיי חכם, ובידו החזיק ערמת דפים. " שלום, אני המורה שלכם להיסטוריה. שמי רוי,"
    הוא אומר. " פתחו את ספרי ההיסטוריה בעמוד 8. " הוא אומר בחיוך קטנטן בלתי נראה לעין,
    ופותח את ספר ההיסטוריה שלו, ומתחיל להקריא. "אז היום אנחנו נלמד על התרבות המוכרת לנו כתרבות היוונית. התחרבות היוונית לא הייתה קיימת לפני האלף ה-1 לפנה"ס. תחילת התרבות היוונית הייתה בכרתים, באלף השני לפני הספירה. ביוון היבשתית התפתחה תרבות מפותחת בעיר מיקנה המכונה התרבות המיקנית, תרבות אשר הייתה השלב האחרון של תקופת הברונזה ביוון. על אף שהמיקנים לא היו יוונים במובן המוכר לנו של המילה, היסטוריונים רבים רואים בה כבסיס לתרבות היוונית העתיקה שהתפתחה אחריה... " התחיל המורה להגיד, ושנייה אח''כ נכנסה נערה צעירה, בערך בת 20 לכיתה.
    שערה היה שטני ועיניה כחולות כמו הים. " אה.. אמ, המזכירה בקשה שתחלקו את זה בינכם. "
    היא אמרה, והגישה את הערמת דפים שבידה למורה להיסטוריה, רוי. החזקת את הדף בידך, והתבוננת בו. זה מה שהיה כתוב ;

מאסטר ליאון, אייס-
    '' כן, אל תשאל,'' היא אומרת לך. ''איזה מפגר אחד החליט להריץ בדיחה ולשיים בכל הלוקרים חומרי הרדמה, אני ועוד כמה ילדים בודדים הספקנו לסגור את הלוקרים בזמן לפני שהחומר יצא לגמרי מן הלוקר והרדים אותנו, יש ילדים ישנים בכל רחבי בית הספר מפני שאורך הזמן שגורם לחומר להרדים משנה מאחד לאחד, רק...אל תפתח את הלוקר שלך'' אומרת הילדה באנחה, ויוצאת מהכיתה.
    אתה רץ לכיוון חדר האוכל, ולוקח לך פיצה, מהפיצות שנשארו. מיד שאתה גומר לאכול, נשמע הצלצול
    המעיד על התחלת השיעור. מה תעשה?

PizzaBlaster, ריי -
    ---
    " בטח, השיעור הבא אמור להתחיל בערך... עכשיו. ^^ " היא אומרת בחיוך, ובידיוק נשמע הצלצול.
    " עכשיו, פתחו את ספרי ההיסטוריה שלכם בעמוד 8. " הוא אומר ופותח את ספרו, ומתחיל להקריא.
    "אז היום אנחנו נלמד על התרבות המוכרת לנו כתרבות היוונית. התחרבות היוונית לא הייתה קיימת לפני האלף ה-1 לפנה"ס. תחילת התרבות היוונית הייתה בכרתים, באלף השני לפני הספירה. ביוון היבשתית התפתחה תרבות מפותחת בעיר מיקנה המכונה התרבות המיקנית, תרבות אשר הייתה השלב האחרון של תקופת הברונזה ביוון. על אף שהמיקנים לא היו יוונים במובן המוכר לנו של המילה, היסטוריונים רבים רואים בה כבסיס לתרבות היוונית העתיקה שהתפתחה אחריה... '' הוא אומר, ודפיקת דלת קוטעת אותו.
    " כן?" הוא אומר, והדלת נפתחת. נערה בת 20 בערך, נכנסת לכיתה. "אה... אמ. המזכירה בקשה לחלק את זה בינכם, " היא אומרת, ומגישה למורה ערמת דפים, ויוצאת מהכיתה. " תעבירו את זה בינכם," המורה אמר, ונתן את ערימת הדפים לתלמיד אחד, הוא לקח דף והעביר את הערמה לשאר. הדף הגיע אליך. אתה הבטת בדף, וראית שם את הדברים הבאים;

Cool Nick, לוק -
    אממ.. לא, אני לומדת פסנתר. ^^
    אבל אני דיי מבינה בגיטרה; יש לך אקורדים כמו Am וC וכאלה?
    -----
    אתה מתחיל ללכת בעצבים, אך מצד שני אתה מאוד רוצה ללכת לשיעור הגיטרה.
    אתה נעצר ומתיישב על הדשא, רוח קרירה עוברת על פניך. לפתע, נשמע קול של נער
    צעיר מאחוריך. " היי, " הוא שואל, אתה מסתובב לאחור ורואה נער בעל שער בלונדיני,
    עיינים ירוקות וחיוך מלא ביטחון. " מי אתה? " הוא שואל. אתה מבחין שבידו יש סכין
    ארוכה, אך הוא מנסה להסתיר אותה. על גבו היה תיק גדול ושחור.
    (לא, זה לא אוסאי השולט. 3

Len Kgamine~, מיקואו-
    הנער מתלהב ומחייך חיוך חמוד. " סוגוי!* " הוא אומר בהתלהבות. " אני יודע לשיר ולנגן
    פסנתר. " הוא אומר לך בחיוך, " דיי נחמד שיש עוד שמתעניינים בזה. כלומר, במוסיקה, "
    הוא אומר. " רוצה לשבת כאן? המקום פנוי, " הוא אומר לך. " שמי לן קאגאמינה. שמך? .. "
    הוא שואל בנחמדות, ומפנה לך מקום ישיבה. לפתע, נשמע הצלצול המודיע על התחלת
    השיעור, ונער נכנס לכיתה והתיישב במקומו. לפתע, לכיתה נכנסה מורה בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, לן. לן ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
    " התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
    חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו, חזרה לידך. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידכם. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.

מילון-
    סוגוי- מדהים, יפנית.

~Donphan~, אלון-
    אתה אינך יודע מהי כיתתך; ולכן אתה הולך ללוח המודעות. אתה רואה שם שאתה בכיתה A, הכיתה
    הטובה ביותר! אתה שמח ומתהלך במסדרונות בחיפוש אחר כיתתך. לפתע, אתה מבחין בשלט כסוף העשוי ממתחת, ועליו חרוט בכתב יפהפה ' A-3 '. אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
    הכיתה הייתה כיתה גדולה מאוד ומעוצבת באופן יפה ביותר, בעלת חלונות גדולים מזכוכית, לאורך הכניסה פרוס שטיח אדום וגדול, במקום כיסאות רגילים, יש ספות אדומות מעור, שולחנות לבנים גדולים ומבריקים ניצבים ליד הספות, בסוף הכיתה יש מיני-קפיטריה המיועדת רק לכיתות A, ושם ניצב על הקיר מסך פלזמה גדול ושחור.
    אתה רואה שם כמה ילדים; ילד אחד בעל שער טורקיז שמדבר עם ילד בעל שער בלונדיני ארוך מעט,
    שאסוף בקוקו קטן.
    אתה מתיישב במקומך, ונשמע הצלצול המעיד על התחלתו של השיעור.
    לכיתה נכנסת מורה בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה
    מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא.
    בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה. זה היה הנער הבלונדיני עם השער האסוף בקוקו קטן. הוא ניגש לקופסא, והוציא ממנה פתק. " התחביב שלי הוא... " הוא אומר. " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך חמוד. " אה, וקוראים לי לן. " הוא אומר ומתיישב חזרה במקומו. " בסדר, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת,
    ומצביעה עליך. אתה ניגש לקופסא, ומוציא משם פתק. בפתק, היה כתוב את הדבר הבא: 'ארץ המוצא שממנה באתי'.

HeavySnorlax, סת'-
    " יאי ^^ " היא אומרת, ואתם יוצאים לבחוץ, בשדה של בית הספר. הוא היה רחב וגדול, עם המון עצי-סאקורה יפים, ופרחים מדהימים בעלי ריח נעים ביותר. אתם מתיישבים ליד עץ אחד, עץ גדול ופורח.
    רוח נושבת על פניכם, ובעץ שלידכם נמצאים אחותה של לין, וחבר שלה. "אז לין, ספרי לי קצת עלייך," אתה אומר. " איך באותה ארץ שהגעת ממנה? באיזו שפה מדברים שם לדוגמא? ספרי לי דברים מעניינים. " אתה אומר, היא מחייכת ומביטה לשמיים. " אמ... מדברים שם בכל מיני שפות, " היא אומרת. " הנוף שם מאוד יפה. בטירה שלי, בחדר שלי, יש נוף המשקיף לים הכחול ולגבעות הגדולות שעליהם צומחים פרחי לין; שעל שמם אני נקראת. אני מאוד אוהבת שם את החורף; המון שלג יורד ואני ואחותי
    אוהבות לעשות קרבות שלג עם המשרתים, זה מאוד כיף. " היא אומרת בחיוך ילדותי, ובוהה בשמיים;

אלך לכיוון השיעור ואחשוב:"טוב אם כיתה סי תעצבן אותי אאיים על מישהו מכיתה איי ואקח את המקום שלו, מקווה שלא אאחר ואולי הייתה טעות במכתב ואני בכיתה איי או בי" ואוכל את הפיצה בהנאה.

*אל תשפטי אותי אם זה קצר את התעכבת המון
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    [HeavySnorlax, סת'-

[/CENTER]
    אני ממשיך לדבר איתה על כל מיני דברים.
    "נראה לי שצריך להיכנס לכיתה" אגיד לה לבסוף בעצב על שאני נאלץ להפסיק את השיחה "אני ראיתי שאת לא בכיתה שלי, אבל אני אלווה אותך לכיתה שלך אם תרצי." אציע בחיוך.
    אני אחכה לתגובה שלה האם הולכים או נשארים. אם היא תגיד שהולכים אומר לה "שמחתי מאוד לפגוש אותך, נעים לדבר איתך" בחיוך ואז אפרד ממנה אחרי שאלווה אותה לכיתה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה

תהנו~ ♥

PizzaBlaster, ריי -
    ---

אני מסמן ב-V סייף, תופים ואוריגמי. "נו שוקו, למה את הולכת?" אני שואל אותה. אני מנסה להעביר את הזמן בלהפנט זבובים שייתנגשו בתלמידים או ייכנסו להם לפה, ואז שאחד ייכנס גם לפה של רוי. 'זה הולך להיות מצחיק...' אני חושב לעצמי

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte, שלי-

''לעזור לחתול חמוד כזה או לפספס מדעים...'' אתלבט מעט בקול, ''למי יש כח למדעים?'' אומר לעצמי ואגש אל החתול הקטן, אוציא מהתיק שלי מעט אוכל שכבר לקחתי קודם מהקפיטריה ואגיש לחתול הקטן, בזמן שאצפה חתול הקטן אוכל, אלטף בעדינות את ראשו ואומר לו ''אתה ממש חמוד, מה דעתך על השם.... ברונר... כן אני אקרא לך ברונר'' אומר לחתול בחיוך, שברונר יסיים לאכול, ואז אני ירים אותו לידיי ואלך לחצר בכדי לתת לחתול ללכת לחפשי, לאחר מכן אחזור לכיתה ואומר למורה ''אנימאוד מצטערת המורה, לא הרגשתי טוב והקאתי'' ואתיישב במקומי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. bbuuuii
    שם: עידן
    [CENTER][SIZE="5"][COLOR="Red"][B]סליחה על התגובות הקצרות!

Uzumaki Naruto, בארי-
    קול של ילד קטן.
    "זה אוסאי?!" אני שואל בתקיפות בלב. "איך אני אמור לעזור לך בדיוק ובמה?" אני שואל שוב בראש שלי.

Spoiler ספוילר

14. Surgeon of Death
    SasoriRedSands, גאארה-

''מגמות בחירה.''
    # דרמה ___
    # סייף ___
    # בישול ואפייה ___
    # גראפיקה ___
    # אומנויות לחימה ___
    # קלידים ___
    # תופים ___
    # גיטרה ___
    # שירה ___
    # אנימציה ___
    # קולנוע ___
    # אסטרונומיה ___
    # עיתונאות ___
    # אוריגאמי ___
    # ציור ואומנות ___
    # אלקטרוניקה ___
    אכתוב על הדף:אבל אני לא רוצה להיות בשום דבר מהמקצועות העלובים האלה! 'מה באמת זה יעזור לי בחיים המקצועות האלה' אחשוב לעצמי ואז אצא מהכיתה (כמובן אשים לי קצת חול באוזנים כדי לא לשמוע איך המורה צועקת שיצאתי) אצא מהבנין ואטפס עליו,אנסה לחפש דברים מענינים שם,אם לא יהיה שם משהו,אתחיל להתאמן בשליטה על החול.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני מהאייפון אז אני לא מצטט*
    וכשאחזור לביתי יש לי כמה דברים לומר לך •_•

״נממ לא יודע״ אומר.
    ״תמיד הייתי טס עם הוריי״ אומר, ״אבל אני חושב שישראל״ אחליט.

Spoiler ספוילר

עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •