Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 348
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cool Nick, לוק -
    אוז.. אוז הוא לא ערס. ;_; אבל הוא מגניב.
    --------------------------
    " אוז ווזאליוס," הוא אומר לך, ומוציא את הסכין, ומחזיר אותה לחגורה שלו. כנראה הוא חשב
    שאתה אויב שלו, ותכנן להרוג אותך עם הסכין. " אתה לומד בבית הספר הזה?~ " הוא שאל,
    וענית לו בחיוב. אתה מבחין בסמל מוזר על ידו של אוז, שנראה כמו קעקוע. צבעו היה שחור והוא היה
    בגודל בינוני. " תגיד, " הוא אומר לך, ובוהה בשמיים. " אתה ראית כאן במקרה נער גבוה
    בעל שער בלונדיני ועיינים ירוקות, אדיש כזה?" הוא שאל אותך. " אני צריך להרוג אותו, " הוא אומר
    בחיוך.
    אאמץ את זכרוני ואפתח את פי אחרי חמש שניות, "כן, בטח, בקפיטריה, אבל הוא כבר הלך.." אומר באדישות.
    אז אחשוב לעצמי על כל ההתרחשויות המוזרות ואשאל אותו "אגב, יש מצב שאתה מכיר מישהי בשם..- מה זה היה? נו זאת שלא זכרה את השם שלי.." אעוות את פניי ברוגז, "אה כן, יוקי.. היא, בוא נגיד.. יודעת סוד שלי, וזה די קשור למי שאתה מחפש כי..- טוב, יש לו כוחות מיוחדים.."
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. Surgeon of Death
    SasoriRedSands, גאארה-
    המורה צועק ברקע צעקות לא ברורות, אך אתה לא שומע אותם כיוון שיש לך חול באוזניך.
    אתה יוצא לבחוץ, ומטפס על הביניין. למעלה, בביניין, אתה מתחיל להתאמן בכוח החול שלך.
    לפתע, מאחוריך נשמע קול של נער. " היי, אתה לומד איך להשתמש בחול? נחמד, " הוא אומר,
    ואתה מסתובב. אתה רואה נער צעיר בעל עיינים ירוקות וקטנות, ושער שחור.
    " רוצה אני יעזור לך?" הוא שואל, ואתה מבחין שגם הוא יכול לשלוט בחולות.
    "גם לך יש את הכוח הזה?" אמור בפליאה,"כן,תעזור לי-איזה מהלכים טובים אתה מכיר?" אשאל אותו,עדין בפליאה שגם לו יש את הכוח הזה

3. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    המשתמשים הבאים:
    Machine X, scizor-x יצאו מהמשחק עם לא יגיבו בשבוע הקרוב!

PizzaBlaster, ריי -
    אתה בודק לשוקו את הדופק, ואתה לא שומע דבר, מלבד דממה.
    אתה מנסה להזרים דם לראשה, אך עדין- שום דבר לא משתנה. " יש מרפאה בקומה השניה,
    שאתה מגיע מהמדרגות תפנה ימינה, יש שם את חדר המרפאה. " ילד אחד אומר לך.
    אתה רץ מהר לכיוון המדרגות תוך כדי ששוקו בידך, ועולה, אתה מגיע למרפאה שטוף זעה
    ומניח את שוקו על מיטה שהייתה במרפאה, והאחות נותנת לך בקבוק מים.
    " היא תיהיה בסדר. " האחות אומרת לך ומרגיעה אותך. הרופאים מבקשים ממך לצאת אל מחוץ לחדר,
    ואתה ממתין בחדר ההמתנה.
    כעבור עשר דקות, האחות קוראת לך להיכנס. אתה נכנס ורואה את שוקו במיטה, פוקחת עיינים.
    " ר-ריי..~?" היא אומרת.

מאסטר ליאון, אייס-
    '' אמ... " היא מהססת. " ידיד שלי~ " היא אומרת לך . " הוא נראה ככה~ " היא אומרת, ומוציאה תמונה, אתה רואה שם ילד בערך בגילך, בעל עיניים כחולות ושיער שחור שמכסה את עינו השמאלית, גבוה שזוף ושרירי,לובש חולצה שחורה ומכנסי ג'ינס. " את... אתה יכול?~ 3: " היא שואלת אותך בחיוך חמוד.

HeavySnorlax, סת'-
    " לא. " הוא אומר לך, בנוגע לפגישה. " קוראים לי אוסאי טאקאומי," הוא אומר, ואתה מבחין בילדה בעלת שער בלונדיני שמגיעה מפינת המסדרון, ורואה את אוסאי ומזדעזעת. "'שלום אוסאי השטן, מה שלומך היום? " הוא אומרת, ומדגישה את ה'שטן'. היא מסתכלת עליך ומנסה להיזכר במשהו.
    " אני לא שטן~ " אוסאי אומר. " I Am Soul Eater, " הוא אומר באנגלית מושלמת.
    " אוכל נשמות. יש גם שמכנים אותי 'טנשי (Tenshi)' '' הוא אומר לילדה, וכנפיו זוהרות בלבן ונעלמות
    למלא נצנוצים קטנים. " ו..מה את בידיוק, גברת בלונדי?" הוא שואל ומכניס את ידיו לכיסים.
    אתה נכנס במהירות לכיתה, ואומר 'סליחה' למורה. המורה מאשרת, ומכניסה אותך לכיתה.
    המורה היא בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, נער בעל שער בלונדיני ארוך מעט האסוף בקוקו קטן. הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
    " התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
    חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידך. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
    " ארץ המוצא שממנה באתי. " הנער אומר. " ממ לא יודע" הוא אומר.
    "תמיד הייתי טס עם הוריי.. אבל אני חושב שישראל" הוא אומר בהחלטיות.
    " יפה מאוד. רק.. מה שמך? " המורה שואלת. " אלון. " הנער אומר, ומתיישב.
    " טוב.. עכשיו אתה ^^" היא אומרת, ומצביעה על נער בעל שער לבן, הוא ניגש לקופסא.
    לפתע, נכנסת נערה בעלת שער שטני לכיתה, ונותנת למורה ערמת דפים.
    " בבקשה תעבירו את זה בינכם," היא אומרת, והמורה מחלקת לכם את הדפים.
    בדף, אתה מבחין שכתוב:
    ''מגמות בחירה.''
    # דרמה ___
    # סייף ___
    # בישול ואפייה ___
    # גראפיקה ___
    # אומנויות לחימה ___
    # קלידים ___
    # תופים ___
    # גיטרה ___
    # שירה ___
    # אנימציה ___
    # קולנוע ___
    # אסטרונומיה ___
    # עיתונאות ___
    # אוריגאמי ___
    # ציור ואומנות ___
    # אלקטרוניקה ___
    * סמן בV שלושה מקצועות שהיית רוצה להיות בהם. *
    ttrrtte, שלי-
    " או, זה. " הוא אומר ומסתכל על כנפיו. " אני לא שטן~ " הוא אומר לך, " I Am Soul Eater, " הוא אומר באנגלית מושלמת. " אוכל נשמות. יש גם שמכנים אותי 'טנשי (Tenshi)' " הוא אומר, והכנפיים שלו זוהרות בלבן, ונעלמות למלא נצנוצים קטנים. " ו.. מה את בידיוק, גברת בלונדי?" הוא אומר לך, ושם ידיים בכיסים. את שמה לב שאת מזהה מעט את הנער עם התלתלים, אך זכרונך מטושטש מאוד.

---
    אני יגיד לך למה:
    כי אוסאי שולט.

Len Kgamine~, מיקואו-
    אתה כותב את מה שלן כתב; גיטרה, דרמה, ותופים.
    " ברור~ " הוא אומר לך בחיוך, ושניכם ניגשים למורה ומביאים לה את הדפים, ומתיישבים.
    " אממ.. בהפסקה אני רוצה ללכת לאחותי בכיתה B, רוצה לבוא? D: " הוא שואל בחיוך חמוד.

Master Po, צ'אד-
    כולם לא מבינים מדוע אתה צוחק, ומסתכלים עליך במבט של 'מי זה לעזאזל?'. אתה חוזר בזמן מספר דקות אחורה, ומזהיר את כולם. הנער שישב לידה, הסתכל עליה בתמיהה ולפתע היא באמת התעלפה.
    הוא רץ מהר למרפאה. "יפה! איך עשית את זה?" שאלה רין בהתלהבות.

~Donphan~, אלון-
    אתה מסמן את הדברים ברשימה, ומוסר את הדף למורה. " נהדר, " היא אומרת, ולוקחת ממך את הדף.
    השיעור ממשיך, ואתה משתעמם. לפתע, אתה רואה דרך החלון של הכיתה מין חיה קטנה הדומה לאוגר, בעלת כנפים קטנטנות מתעופפת לה בשמיים בהנאה. אך פתאום, מגיע דרקון ענק, בערך בגודל 2 מטרים וחצי, ושורף את האוגר קלות.

YellowFlash, קיריה-
    " אתה בטוח שזה מה שאתה? אין משהו נוסף שאני אמורה לדעת? " היא אומרת ומתקרבת אליך יותר ומסתכלת בעיניך. " הממ. " היא בוחנת אותך. " טוב נו, תשחרר אותו, סבסטיאן. " היא אומרת, ומפינת החדר מגיע איש בעל שער שחור ארוך מעט, בגדי משרת, ועיינים אדומות זוהרות. " Yes, My Princess. " הוא אומר באנגלית מושלמת, ומשתחווה אליה. אקימי מסתכלת אליך, והעפעפיים שלך נעשות כבדות, ואתה נרדם. כשאתה מתעורר, אתה נמצא חזרה בבית הספר, שכוב על הדשא.
    " אתה בסדר? " שואלת אותך אקימי בקול חמוד ומתוק, כאילו לא קרה כלום.

DarkTiger, ג'ק-
    יום יבוא ותגיע אליהם. XD לא יודעת מתי בידיוק הוא יבוא, אבל הוא יבוא בסופו של דבר. XD
    -------
    " תודה רבה. אני בטוחה שאתה תמיד תיהיה שם, עם הוא ינסה לעשות לי משהו. " היא אומרת בחיוך.
    " אממ... אני חושבת שלמתקני הכושר. מגלשות וכל זה זה דיי ילדותי, " היא אומרת לך, ושניכם
    הולכים לכיוון מתקני הכושר. אתה תופס מתקן כושר אחד שעוזר לשרירי הידיים והיא תופסת מתקן אחד לרגליים, מין נדנדה כזאת. " אמממ.. תספר לי קצת על עצמך, " היא אומרת לך, ומתנדנדת עם הרגליים.

Cool Nick, לוק -
    " תודה בכל זאת, " הוא אומר לך ומתיישב לידך. " אה? יוקי-סאמה?" הוא שואל בתמיהה. " בוודאי,
    היא הרי ביתו של המלך. " הוא אומר לך ונשכב על הדשא. " אוי נו יופי, כבר 2. עוד חצי שעה מסיימים פה ויהיה בלאגן. " הוא אומר לעצמו, " טוב, אני חושב שאני אלך! נתראה בלילה, " הוא אומר לך, ונעלם.

SasoriRedSands, גאארה-
    " יש את המהלך האהוב עליי, " הוא אומר " הוא נקרא ' ריוגין Ryogin. " הוא אומר לך, " דרקון זהב. " הוא אומר לך, ושואב מכל האזור המון חולות לידיו, ומתרכז מאוד. לאחר מכן, הוא במהירות מצמיד את ידיו לרצפה, והחול מתפזרת למין מערבולת גדולה, והנער ההוא עושה מין סימן של רובה עם ידיו, ומכוון לשמיים. שניות ספורות לאחר מכן, דרקון חול ענקי בעל עיניי זהב מופיע לפניכם. " אגב, " הוא אומר.
    " שמי ראיו קארדו, " הוא אומר בחיוך. " שמך?"

וסליחה על התגובות הקצרות!
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 03-05-2012 בשעה 12:45 AM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte, שלי-
    " או, זה. " הוא אומר ומסתכל על כנפיו. " אני לא שטן~ " הוא אומר לך, " I Am Soul Eater, " הוא אומר באנגלית מושלמת. " אוכל נשמות. יש גם שמכנים אותי 'טנשי (Tenshi)' " הוא אומר, והכנפיים שלו זוהרות בלבן, ונעלמות למלא נצנוצים קטנים. " ו.. מה את בידיוק, גברת בלונדי?" הוא אומר לך, ושם ידיים בכיסים. את שמה לב שאת מזהה מעט את הנער עם התלתלים, אך זכרונך מטושטש מאוד.

---
    אני יגיד לך למה:
    כי אוסאי שולט.

''המף..'' רטנתי למשמע תגובתו המשתחצנת של אוסאי(הלא שולט), והסבתי את ראשי בהסמקה, ואמרתי בחצי רטינה ''אני חצי אדם חצי שועלת שלג עם זה בכלל משנה לך או למישהו אחר'', אשנה לרגע את צורתי לצורת החצוייה שלי ואומר לאוסאי כהוכחה ''רואה?'' ואז אשתנה בחזרה לבת-אדם רגילה, לפתע אזכר בדפים שבידי שהמורה נתן לי, ''אני צריכה ללכת'' אמלמל ואתחיל ללכת לכיוון המזכירו למסור את הדפים אשר המורה נתן לי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. Surgeon of Death
    SasoriRedSands, גאארה-
    " יש את המהלך האהוב עליי, " הוא אומר " הוא נקרא ' ריוגין Ryogin. " הוא אומר לך, " דרקון זהב. " הוא אומר לך, ושואב מכל האזור המון חולות לידיו, ומתרכז מאוד. לאחר מכן, הוא במהירות מצמיד את ידיו לרצפה, והחול מתפזרת למין מערבולת גדולה, והנער ההוא עושה מין סימן של רובה עם ידיו, ומכוון לשמיים. שניות ספורות לאחר מכן, דרקון חול ענקי בעל עיניי זהב מופיע לפניכם. " אגב, " הוא אומר.
    " שמי ראיו קארדו, " הוא אומר בחיוך.
    "מגניב!" אומר ואנסה לעשות ריוגין "יש גם את המהלך האהוב עלי" "הוא נקרא ריוסה באקוריו" אומר ואדגים
    אצמיד ידי לאדמה אתרכז-אוריד ראשי ואפנה ידי קדימה,גל חול ענק מכסה את האזור,אחזיר את החול ואתחיל להתאמן על הריוגין,"יש לך עוד מהלכים?" אשאל

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי May Chan צפה בהודעה
    HeavySnorlax, סת'-
    " לא. " הוא אומר לך, בנוגע לפגישה. " קוראים לי אוסאי טאקאומי," הוא אומר, ואתה מבחין בילדה בעלת שער בלונדיני שמגיעה מפינת המסדרון, ורואה את אוסאי ומזדעזעת. "'שלום אוסאי השטן, מה שלומך היום? " הוא אומרת, ומדגישה את ה'שטן'. היא מסתכלת עליך ומנסה להיזכר במשהו.
    " אוכל נשמות. יש גם שמכנים אותי 'טנשי (Tenshi)' '' הוא אומר לילדה, וכנפיו זוהרות בלבן ונעלמות
    למלא נצנוצים קטנים. " ו..מה את בידיוק, גברת בלונדי?" הוא שואל ומכניס את ידיו לכיסים.
    המורה היא בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, נער בעל שער בלונדיני ארוך מעט האסוף בקוקו קטן. הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
    " התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
    חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידך. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
    בדף, אתה מבחין שכתוב:
    ''מגמות בחירה.''
    # דרמה ___
    # סייף ___
    # בישול ואפייה ___
    # גראפיקה ___
    # אומנויות לחימה ___
    # קלידים ___
    # תופים ___
    # גיטרה ___
    # שירה ___
    # אנימציה ___
    # קולנוע ___
    # אסטרונומיה ___
    # עיתונאות ___
    # אוריגאמי ___
    # ציור ואומנות ___
    # אלקטרוניקה ___
    'סייף ואומנויות לחימה בטוח' אני חושב לעצמי ומסמם ווי, 'מה יהיה השלישי?.. יש לי כושרון למשחק, דרמה' ואני מסמן ווי שלישי.
    אני מקשיב טיפה לשיעור מדעים, לא שאני באמת חושב שאני אוכל ללמוד משם משהו...
    המחשבות שלי נודדות, ואני שואל את עצמי האם ללין היה אכפת אילו הייתה יודעת באיזו כיתה אני, בנוסף אני מתפלא מהתמימות שלה דבר שגורם לי לשאול את עצמי, מה היה הדבר אותו היא ניסתה להסתיר, לא שאני טיפוס שינסה לגלות בכוח, אם היא תרצה לגלות לי היא כבר תספר לבד.
    פתאום אני מבין שחלמתי הרבה זמן כי הרבה דברים קרו ביינתים שלא שמתי לב (בטח המורה דיברה עוד קצת וכאלה, או חזיר מעוףף שעף ופיספסתי...)

~~~~~~~~~~~~~~~
    תעדכני את הדב"שים!!!!
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ~Donphan~, אלון-
    אתה מסמן את הדברים ברשימה, ומוסר את הדף למורה. " נהדר, " היא אומרת, ולוקחת ממך את הדף.
    השיעור ממשיך, ואתה משתעמם. לפתע, אתה רואה דרך החלון של הכיתה מין חיה קטנה הדומה לאוגר, בעלת כנפים קטנטנות מתעופפת לה בשמיים בהנאה. אך פתאום, מגיע דרקון ענק, בערך בגודל 2 מטרים וחצי, ושורף את האוגר קלות.
    "המורה, אוגרים יכולים לעוף?" אשאל בתקווה שזה שיעור על בעלי חיים, כדי שלא אביך את עצמי למוות במהלך שיעור חשבון או משהו אחר.
    לאחר מכן אצייר לי להנאתי פצצה קטנה, ואזרוק אותה דרך החלון.

Spoiler ספוילר

8. היכל התהילה
    " תודה רבה. אני בטוחה שאתה תמיד תיהיה שם, עם הוא ינסה לעשות לי משהו. " היא אומרת בחיוך.
    " אממ... אני חושבת שלמתקני הכושר. מגלשות וכל זה זה דיי ילדותי, " היא אומרת לך, ושניכם
    הולכים לכיוון מתקני הכושר. אתה תופס מתקן כושר אחד שעוזר לשרירי הידיים והיא תופסת מתקן אחד לרגליים, מין נדנדה כזאת. " אמממ.. תספר לי קצת על עצמך, " היא אומרת לך, ומתנדנדת עם הרגליים.

''אממ..'' אחשוב ''אין לי ממש משהו מעניין לספר חוץ מזה שגדלתי ביער, השאר משעמם או שאני לא רוצה להזכיר במקום כזה, אולי אם נהיה לבד איפושהו''.
    ''מה איתך?''

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash, קיריה-
    " אתה בטוח שזה מה שאתה? אין משהו נוסף שאני אמורה לדעת? " היא אומרת ומתקרבת אליך יותר ומסתכלת בעיניך. " הממ. " היא בוחנת אותך. " טוב נו, תשחרר אותו, סבסטיאן. " היא אומרת, ומפינת החדר מגיע איש בעל שער שחור ארוך מעט, בגדי משרת, ועיינים אדומות זוהרות. " Yes, My Princess. " הוא אומר באנגלית מושלמת, ומשתחווה אליה. אקימי מסתכלת אליך, והעפעפיים שלך נעשות כבדות, ואתה נרדם. כשאתה מתעורר, אתה נמצא חזרה בבית הספר, שכוב על הדשא.
    *זה קצר?זה ארוך!
    "לא!למה את כיוונת אליי חרב לעזאזל?!" אשאל את אקימי בזעם.
    NYO HO HO BITCH

10. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    " תודה בכל זאת, " הוא אומר לך ומתיישב לידך. " אה? יוקי-סאמה?" הוא שואל בתמיהה. " בוודאי,
    היא הרי ביתו של המלך. " הוא אומר לך ונשכב על הדשא. " אוי נו יופי, כבר 2. עוד חצי שעה מסיימים פה ויהיה בלאגן. " הוא אומר לעצמו, " טוב, אני חושב שאני אלך! נתראה בלילה, " הוא אומר לך, ונעלם.

תגובות קצרות? הלוואי שעוד אנשים ישקיעו ככה במ"תים שלהם..
    ~~~~
    אתאנח בשקט, 'נו יופי.. יום ראשון בבית ספר וכבר הכל השתבש..' אחשוב ברוגז, בלי רצון ללכת לחפש את אוז.
    'נרשמתי לחוג, עצרתי את הזמן, פגשתי מישהו עם כוחות מיוחדים, פגשתי גם מישהי שכנראה הבת של מלך שלא שמעתי עליו בחיים, ונתקלתי בערס שבסוף מתברר שהוא לא כזה והוא הולך לפוצץ משהו בבית ספר עוד חצי שעה...-מושלם..'
    אקום בהתעצלות מהדשא.. 'טוב.. עכשיו שכל המידע הזה נצרב לי במוח, אני חייב לגלות תשובות..' אסיק, "אז יאללה, בוא נחפש את יוקי-סאמה.." אחקה את הקול של אוז ואצא מהמדשאות, צועד למקום בו נפרדתי מיוקי לאחרונה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    סליחה שלא ציטטתי הפעם מאיצ'אן. אני בגלאקסי וציטוט יסבך את העניינים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני קורץ לרין ולוחש לה "מעבר בזמן". אני מצחקק מעט ומיד חוזר לשפיותי. "המורה, אדוני!" אני פותח בשאלה, "מתי המגמות מתחילות? איפה כל מגמה? תוכל מעט לפרט על מיקום כל מגמה? האם אין מגמות שמתנגשות זו בזו בקשר לזמן?". אני צוחק בשמחה כשאני חושב על רעיון זדוני שעולה למוחי, להתרמן הרבה במגמות ותוך כדי גם במעבר בזמן, עד שאגיע ליכולת של לעבור ימים ואפילו שבועות אחורה. כאשר אגיע ליכולת זו, אחזור לתקופת השיעור הראשון בכל מגמה ואהפוך לתלמיד המצטיין בכל אחת מהמגמות. כך אוכל לקבל את הציונים הגבוהים ביותר. "איזה כיף כשיש כזו מתנה מאלוקים" אני שוב אומר לרין, ומנשק את לחיה בפעם הראשונה שלי, מחכה לראות מהי תגובתה.
    ~~~~~~~~~
    סליחה אם זה קצת ארוך, אבל המשחק שלך ממכר. נסחפתי ^^
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    המשתמשים הבאים:

PizzaBlaster, ריי -
    " היא תיהיה בסדר. " האחות אומרת לך ומרגיעה אותך. הרופאים מבקשים ממך לצאת אל מחוץ לחדר,
    ואתה ממתין בחדר ההמתנה.
    כעבור עשר דקות, האחות קוראת לך להיכנס. אתה נכנס ורואה את שוקו במיטה, פוקחת עיינים.
    " ר-ריי..~?" היא אומרת.

מאסטר ליאון, אייס-
    '' אמ... " היא מהססת. " ידיד שלי~ " היא אומרת לך . " הוא נראה ככה~ " היא אומרת, ומוציאה תמונה, אתה רואה שם ילד בערך בגילך, בעל עיניים כחולות ושיער שחור שמכסה את עינו השמאלית, גבוה שזוף ושרירי,לובש חולצה שחורה ומכנסי ג'ינס. " את... אתה יכול?~ 3: " היא שואלת אותך בחיוך חמוד.

HeavySnorlax, סת'-
    בדף, אתה מבחין שכתוב:

ttrrtte, שלי-

---
    אני יגיד לך למה:
    כי אוסאי שולט.

Len Kgamine~, מיקואו-
    " ברור~ " הוא אומר לך בחיוך, ושניכם ניגשים למורה ומביאים לה את הדפים, ומתיישבים.
    " אממ.. בהפסקה אני רוצה ללכת לאחותי בכיתה B, רוצה לבוא? D: " הוא שואל בחיוך חמוד.

Master Po, צ'אד-
    כולם לא מבינים מדוע אתה צוחק, ומסתכלים עליך במבט של 'מי זה לעזאזל?'. אתה חוזר בזמן מספר דקות אחורה, ומזהיר את כולם. הנער שישב לידה, הסתכל עליה בתמיהה ולפתע היא באמת התעלפה.
    הוא רץ מהר למרפאה. "יפה! איך עשית את זה?" שאלה רין בהתלהבות.

~Donphan~, אלון-

YellowFlash, קיריה-

DarkTiger, ג'ק-
    יום יבוא ותגיע אליהם. XD לא יודעת מתי בידיוק הוא יבוא, אבל הוא יבוא בסופו של דבר. XD
    -------

Cool Nick, לוק -

SasoriRedSands, גאארה-
    " שמי ראיו קארדו, " הוא אומר בחיוך. " שמך?"

אומר לג'ק בלאקריי על המכתב ואחכה לתודתו.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

13. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    המשתמשים הבאים:

PizzaBlaster, ריי -
    ואתה ממתין בחדר ההמתנה.
    " ר-ריי..~?" היא אומרת.

"שוקו?" אני אומר בלחישה. "א-את התעלפת אחרי שהמורה הלך החוצה מהכיתה אחרי שזבוב נכנס לו לפה..." אני אומר בנימה טרגית את החלק עם הזבוב, מה ששמעתי בכוכב שלי שבני אדם צוחקים מהגזמות. אחרי קצת זמן שאני פשוט יושב לידה, אני שואל את אחד הרופאים במרפאה: "כמה זמן היא תצטרך להישאר פה?"

14. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Len Kgamine~, מיקואו-
    "למה לא" אומר לו בחיוך "איך קוראים לה?" אשאל אותו ואנסה להקשיב למשך השיעור

-----------------------------------------------------------

סליחה שזה קצר הסיבה שלחתי בה"פ

כמו תמיד. עמיטריד.

15. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    המשתמשים הבאים: master Po, scizor-x, וMachine X, יוצאים מהמשחק עקב חוסר הגבה/פרישה.
    יש מקום נוסף למשתמש אחד בלבד! הרשמות בה''פ בלבד.

עודכנו הדב''שים!

אישור החייאה מלורדאביזי-
    ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi צפה בהודעה
    אני, LordAbizi, מתיר בזאת ל May Chan להחיות את Supernetual.

ttrrtte, שלי-
    הו, הוא בהחלט שולט ם:
    אני מקווה שתהרגי אותי בדרך מהירה. XD
    --
    ''הממ.. חצי חיה, מעניין." הוא אומר לך בחיוך ובקול אדיש, ושם את ידיו בכיסים.
    את אומרת שאת צריכה ללכת, ומתחילה לפנות לכיוון הנגדי של אוסאי, לכיוון הכיתה.
    " חכי, " נשמע קולו של אוסאי מאחוריך. את מסתובבת לבדוק מה קורה; ולפתע, אוסאי מופיע
    ממש לידך. הוא מצמיד אותך לקיר עם ידיו בצורה כזאת שאת לא יכולה לברוח, ומנשק אותך.

!!♕Sniper♕!!, גאארה-
    "וואו, יפה, " הוא אומר לך בהתפעלות ומסתכל על המתקפה שלך. " כן, יש לי עוד מתקפה,"
    הוא אומר לך, " אבל היא מאוד מסוכנת. היא לוקחת המון אנרגיה ופשוט הופכת אותה
    לכוח, וגורמת לאזור הקרוב אליך להתפוצץ," הוא אומר.

סת' קינגלר, סת'-
    " ועכשיו נמשיך בשיעור!" אומרת המורה, " יש כאן מישהו שלא הגיש את הדף שלו? "
    היא שואלת, ואתה הולך למורה ומגיש לה את הדף.
    " טוב, עוד חצי שעה היום הולך להיגמר!" היא אומרת בחיוך, " ולכן, בגלל שזה היום הראשון,
    אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים אבל בלי רעש כמובן," היא אומרת בחיוך נחמד, וכולם
    מתלהבים.

~Donphan~, אלון-
    " לא, אוגרים לא יכולים לעוף," היא אומרת לך וכל הילדים צוחקים עליך.
    אתה מצייר להנאתך פצצה, וזורק אותה מהחלון. לפתע נשמע ''בום!!!!'' גדול, וכל הילדים
    נלחצים.
    "ת-תרגעו, זה רק פיצוץ קטן," מנסה להרגיעם המורה.
    " טוב, עוד חצי שעה היום הולך להיגמר!" היא אומרת בחיוך, " ולכן, בגלל שזה היום הראשון,
    מתלהבים.

Chopper, ג'ק-
    " אה, " היא אומרת ומסתכלת לרצפה. "אממ.. טוב, אי אפשר לומר שחייתי חיים רגילים."
    היא אומרת לך. " אני נולדתי למשפחת מלוכה, אמא שלי מתה אז אבי הוא זה שמלך. והוא אמר לי שכשאהיה גדולה אצטרך למלוך, אבל
    מעולם לא אהבתי ממש את כל הקטע הזה של המלוכה, " היא אומרת לך.
    " ואז הגיע הקטע של הכוחות והשליחה לכדור הארץ והכל, ואבא שלי הכריח אותי ללכת,
    כי אני חייבת להביא כבוד למשפחה. " היא אומרת לך, מבואסת מעט. " אני, ואחותי הקטנה."

Itachi, קיריה-
    " הא? על מה אתה מדבר?" היא שואלת אותך. " אתה לפתע התעלפת פה ," היא אומרת לך.
    " ו-ואין לי בכלל חרב, רואה?" היא אומרת לך ואתה רואה שבאמת אין לה חרב.

PizzaBlaster, ריי-
    " א-אה.. " היא אומרת לך בחיוך. " תודה שהבאת אותי לכאן. " היא מחייכת שוב.
    " מצטערת שהתעלפתי, לפעמים יש לי התקפים כאלה.. >< " היא אומרת לך במבוכה.
    " היא תכף תשתחרר, אנחנו רק צריכים לערוך בדיקות אחרונות. " אומרת לך האחות
    בחיוך.
    " חכה לבנתיים בחדר ההמתנה," היא אומרת לך, ואתה יוצא מן החדר.
    לאחר מספר דקות, שוקו יוצאת מחדר האחות. "ריי!" היא קוראת ומחבקת אותך.
    " תודה שחיכית לי," היא אומרת, ושניכם הולכים במסדרון.
    לפתע, תוך כדי כשאתם מדברים, אתה מבחין באוזני חתול שחורות שיוצאות מתוך ראשה
    של שוקו, וזנב ארוך ושחור שיוצא מעצם הזנב שלה, היא לא שמה לב
    לכך וממשיכה לדבר איתך.

Amitlv, מיקואו-
    " רין, " אומר לך לן בחיוך, ולפתע המורה מתחילה לדבר.
    מתלהבים. "יש! " צועק לן. " מה דעתך שנלך עכשיו לכיתה של אחותי? היום גם ככה תכף נגמר," הוא שואל
    אותך בחיוך.

הנואש לווינר, לוק-
    אתה הולך ומחפש את יוקי, ומוצא אותה בדשא קוראת ספר. היא שומעת את צעדיך,
    ומרימה את ראשה.
    " הא? לוק קאסטלן (ככה כותבים? XD )? מה אתה רוצה?~" היא שואלת בהבעה מופתעת, וסוגרת את הספר שלה.

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה מחפש את ג'ק בלקרי, אך לא מוצא אותו משום מה.
    " טוב, תודה בכל מקרה!" אומרת לך הילדה בחיוך חמוד, ומביאה לך כתודה 10 דולר.
    אתה מטייל לך ברחבי בית הספר, ולפתע רואה יצורון קטן שנראה כמו מוטציית חתול-ארנב.
    יש לו טבעות זהובות שמרחפות סביב אוזניו, חיוך חמוד, ועיינים אדומות כדם.

סליחה שוב על התגובות הקצרות, כתבתי הכל וזה נמחק לי!

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •