פורסם במקור על ידי
May Chan
המשתמשים הבאים:
Machine X, scizor-x יצאו מהמשחק עם לא יגיבו בשבוע הקרוב!
PizzaBlaster, ריי -
אתה בודק לשוקו את הדופק, ואתה לא שומע דבר, מלבד דממה.
אתה מנסה להזרים דם לראשה, אך עדין- שום דבר לא משתנה. " יש מרפאה בקומה השניה,
שאתה מגיע מהמדרגות תפנה ימינה, יש שם את חדר המרפאה. " ילד אחד אומר לך.
אתה רץ מהר לכיוון המדרגות תוך כדי ששוקו בידך, ועולה, אתה מגיע למרפאה שטוף זעה
ומניח את שוקו על מיטה שהייתה במרפאה, והאחות נותנת לך בקבוק מים.
" היא תיהיה בסדר. " האחות אומרת לך ומרגיעה אותך. הרופאים מבקשים ממך לצאת אל מחוץ לחדר,
ואתה ממתין בחדר ההמתנה.
כעבור עשר דקות, האחות קוראת לך להיכנס. אתה נכנס ורואה את שוקו במיטה, פוקחת עיינים.
" ר-ריי..~?" היא אומרת.
מאסטר ליאון, אייס-
'' אמ... " היא מהססת. " ידיד שלי~ " היא אומרת לך . " הוא נראה ככה~ " היא אומרת, ומוציאה תמונה, אתה רואה שם ילד בערך בגילך, בעל עיניים כחולות ושיער שחור שמכסה את עינו השמאלית, גבוה שזוף ושרירי,לובש חולצה שחורה ומכנסי ג'ינס. " את... אתה יכול?~ 3: " היא שואלת אותך בחיוך חמוד.
HeavySnorlax, סת'-
" לא. " הוא אומר לך, בנוגע לפגישה. " קוראים לי אוסאי טאקאומי," הוא אומר, ואתה מבחין בילדה בעלת שער בלונדיני שמגיעה מפינת המסדרון, ורואה את אוסאי ומזדעזעת. "'שלום אוסאי השטן, מה שלומך היום? " הוא אומרת, ומדגישה את ה'שטן'. היא מסתכלת עליך ומנסה להיזכר במשהו.
" אני לא שטן~ " אוסאי אומר. " I Am Soul Eater, " הוא אומר באנגלית מושלמת.
" אוכל נשמות. יש גם שמכנים אותי 'טנשי (Tenshi)' '' הוא אומר לילדה, וכנפיו זוהרות בלבן ונעלמות
למלא נצנוצים קטנים. " ו..מה את בידיוק, גברת בלונדי?" הוא שואל ומכניס את ידיו לכיסים.
אתה נכנס במהירות לכיתה, ואומר 'סליחה' למורה. המורה מאשרת, ומכניסה אותך לכיתה.
המורה היא בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, נער בעל שער בלונדיני ארוך מעט האסוף בקוקו קטן. הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
" התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידך. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
" ארץ המוצא שממנה באתי. " הנער אומר. " ממ לא יודע" הוא אומר.
"תמיד הייתי טס עם הוריי.. אבל אני חושב שישראל" הוא אומר בהחלטיות.
" יפה מאוד. רק.. מה שמך? " המורה שואלת. " אלון. " הנער אומר, ומתיישב.
" טוב.. עכשיו אתה ^^" היא אומרת, ומצביעה על נער בעל שער לבן, הוא ניגש לקופסא.
לפתע, נכנסת נערה בעלת שער שטני לכיתה, ונותנת למורה ערמת דפים.
" בבקשה תעבירו את זה בינכם," היא אומרת, והמורה מחלקת לכם את הדפים.
בדף, אתה מבחין שכתוב:
ttrrtte, שלי-
" או, זה. " הוא אומר ומסתכל על כנפיו. " אני לא שטן~ " הוא אומר לך, " I Am Soul Eater, " הוא אומר באנגלית מושלמת. " אוכל נשמות. יש גם שמכנים אותי 'טנשי (Tenshi)' " הוא אומר, והכנפיים שלו זוהרות בלבן, ונעלמות למלא נצנוצים קטנים. " ו.. מה את בידיוק, גברת בלונדי?" הוא אומר לך, ושם ידיים בכיסים. את שמה לב שאת מזהה מעט את הנער עם התלתלים, אך זכרונך מטושטש מאוד.
---
אני יגיד לך למה:
כי אוסאי שולט.
Len Kgamine~, מיקואו-
אתה כותב את מה שלן כתב; גיטרה, דרמה, ותופים.
" ברור~ " הוא אומר לך בחיוך, ושניכם ניגשים למורה ומביאים לה את הדפים, ומתיישבים.
" אממ.. בהפסקה אני רוצה ללכת לאחותי בכיתה B, רוצה לבוא? D: " הוא שואל בחיוך חמוד.
Master Po, צ'אד-
כולם לא מבינים מדוע אתה צוחק, ומסתכלים עליך במבט של 'מי זה לעזאזל?'. אתה חוזר בזמן מספר דקות אחורה, ומזהיר את כולם. הנער שישב לידה, הסתכל עליה בתמיהה ולפתע היא באמת התעלפה.
הוא רץ מהר למרפאה. "יפה! איך עשית את זה?" שאלה רין בהתלהבות.
~Donphan~, אלון-
אתה מסמן את הדברים ברשימה, ומוסר את הדף למורה. " נהדר, " היא אומרת, ולוקחת ממך את הדף.
השיעור ממשיך, ואתה משתעמם. לפתע, אתה רואה דרך החלון של הכיתה מין חיה קטנה הדומה לאוגר, בעלת כנפים קטנטנות מתעופפת לה בשמיים בהנאה. אך פתאום, מגיע דרקון ענק, בערך בגודל 2 מטרים וחצי, ושורף את האוגר קלות.
YellowFlash, קיריה-
" אתה בטוח שזה מה שאתה? אין משהו נוסף שאני אמורה לדעת? " היא אומרת ומתקרבת אליך יותר ומסתכלת בעיניך. " הממ. " היא בוחנת אותך. " טוב נו, תשחרר אותו, סבסטיאן. " היא אומרת, ומפינת החדר מגיע איש בעל שער שחור ארוך מעט, בגדי משרת, ועיינים אדומות זוהרות. " Yes, My Princess. " הוא אומר באנגלית מושלמת, ומשתחווה אליה. אקימי מסתכלת אליך, והעפעפיים שלך נעשות כבדות, ואתה נרדם. כשאתה מתעורר, אתה נמצא חזרה בבית הספר, שכוב על הדשא.
" אתה בסדר? " שואלת אותך אקימי בקול חמוד ומתוק, כאילו לא קרה כלום.
DarkTiger, ג'ק-
יום יבוא ותגיע אליהם. XD לא יודעת מתי בידיוק הוא יבוא, אבל הוא יבוא בסופו של דבר. XD
-------
" תודה רבה. אני בטוחה שאתה תמיד תיהיה שם, עם הוא ינסה לעשות לי משהו. " היא אומרת בחיוך.
" אממ... אני חושבת שלמתקני הכושר. מגלשות וכל זה זה דיי ילדותי, " היא אומרת לך, ושניכם
הולכים לכיוון מתקני הכושר. אתה תופס מתקן כושר אחד שעוזר לשרירי הידיים והיא תופסת מתקן אחד לרגליים, מין נדנדה כזאת. " אמממ.. תספר לי קצת על עצמך, " היא אומרת לך, ומתנדנדת עם הרגליים.
Cool Nick, לוק -
" תודה בכל זאת, " הוא אומר לך ומתיישב לידך. " אה? יוקי-סאמה?" הוא שואל בתמיהה. " בוודאי,
היא הרי ביתו של המלך. " הוא אומר לך ונשכב על הדשא. " אוי נו יופי, כבר 2. עוד חצי שעה מסיימים פה ויהיה בלאגן. " הוא אומר לעצמו, " טוב, אני חושב שאני אלך! נתראה בלילה, " הוא אומר לך, ונעלם.
SasoriRedSands, גאארה-
" יש את המהלך האהוב עליי, " הוא אומר " הוא נקרא ' ריוגין Ryogin. " הוא אומר לך, " דרקון זהב. " הוא אומר לך, ושואב מכל האזור המון חולות לידיו, ומתרכז מאוד. לאחר מכן, הוא במהירות מצמיד את ידיו לרצפה, והחול מתפזרת למין מערבולת גדולה, והנער ההוא עושה מין סימן של רובה עם ידיו, ומכוון לשמיים. שניות ספורות לאחר מכן, דרקון חול ענקי בעל עיניי זהב מופיע לפניכם. " אגב, " הוא אומר.
" שמי ראיו קארדו, " הוא אומר בחיוך. " שמך?"
וסליחה על התגובות הקצרות!