Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 348
  1. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ttrrtte, שלי-
    '' אני נמצא בחלקו האחורי של בית הספר שלך, ויש מישהו ששומר עליי, רק בלילה הוא הולך, קוראים לו---"
    אומר הקול ברצינות, אך לפתע הקול נעלם מראשך.
    את מחליפה את בגדיך, ומתכוננת לצאת; אך לפתע הטלפון מצלצל.
    את עונה. " הלו?" את אומרת.
    " אה.. היי," אומר הקול; זהו קול של איש מבוגר.
    " הגעתי ל.. שלי מרקוב?" שואל אותך האיש. " זה בעל הבית של הבית שלך," הוא אומר לך.
    " רק רציתי להזכיר לך שאת צריכה לשלם את התשלום החודשי על הבית בעוד שבוע," הוא אומר לך
    בנחמדות.
    השעה כרגע 5:04.

Chopper,ג'ייק-
    " אמממ... אוקיי ^^" אומרת לך איקו בחיבה. " המ.. כשאני אחזור, אבא שלי מצפה שאני
    אהפוך למלכה," היא אומרת לך. " ואם לא.. אז אני לא ממש בטוחה מה יקרה," היא אומרת
    ופניה הופכות עצובות מעט.
    "אתה הולך באוטובוס?" היא שואלת אותך, ואתם הולכים לכיוון תחנת האוטובוס,
    לאחר כמה שניות של שקט האוטובוס מגיע.
    אתה ואיקו ואחותה והנער עולים לאוטובוס ומתיישבים במושבים האחוריים.
    אתם נוסעים, ואיקו צריכה ללכת. " הבית שלי כאן," היא אומרת לך בחיוך.
    " ליןצ'אן, בואי," היא אומרת לה ושתיהן עומדות לרדת מן האוטובוס. " נתראה בערב,"
    איקו אומרת לך בחיוך.
    אתה ממשיך לנסוע עם הנער שהיה עם לין, ובסופו של דבר מגיע לבניין שאותו אתה מזהה מהבוקר,
    ויורד בתחנה הקרובה.
    השעה היא 5:04, ואין לך שום בגדים להערב או כסף.

Amitlv, מיקואו-
    "ברור!" אומר לך לן בחיוך. " חח בהצלחה איתה, " הוא אומר לך וקורץ. " רק, תבקש ממנה קודם~"
    הוא אומר והולך להבחן, בזמן שלן נבחן, אתה ולן יושבים יחדיו על ספסל ומביטים בלן שנבחן.

!!♕Sniper♕!!, גאארה-
    ''אה,'' אומר לך ראיו. ''אתה דיי צודק, כדאי שגם אני אעשה כך.'' הוא אומר לך. '' טוב, אני הולך הביתה. נפגש בערב~" הוא אומר לך בחיוך, והולך. אתה עף בעזרת החולות שלך לכיוון תחנת האוטובוס, ומחכה שם. לאחר מספר דקות; האוטובוס מגיע ואתה עולה עליו, ואחרי מספר תחנות, מגיע הביתה. אתה נכנס לביתך, ומבחין שהבטן שלך משמיע קולות מוזרים; משמע אתה רעב. השעה 5:04, ויש זמן עד לנשף ואולי לתקיפה של אוסאי.

Itachi, קיריה-
    אתה הולך לכיוון הסגן מנהל בעצלנות, ולוקח ממנו דף בכדי לקרוא אותו.

תלמידים יקרים!
    היום, בשבע בערב, יערך נשף לכבוד פתיחת שנת הלימודים הנוכחית.
    אנו מצפים מכל אחד ואחד מכם להגיע; כיוון שלנו, זה חשוב.
    משבע אפס אפס ועד שבע ושלושים, אנו נמתין לבואם של התלמידים.
    לאחר מכן, מי שיאחר לא יוכל להכנס; אז נא לבוא בהקדם.
    עד שעה שמונה וחצי, התלמידים יאכלו וישתו וידברו ככל רצונם.
    בשעה שמונה וחצי בידיוק, המנהל ישא כהרגלו את נאום פתיחת השנה.
    אח''כ, יוכרזו הנבחרים לכל מגמה (מי שלא בחר עדיין מגמה, יוכל להגיש שם),
    והמועדונים החדשים, והאנשים שנבחרו למועצת ראש התלמידים.
    ואח''כ יערכו ריקודים וסיום הטקס השנתי, והנשף יגמר.

מקווים שתבואו, מומלץ לבוא בזוגות,
    ההנהלה וצוות המורים.
    לאחר מכן, נשמע קול של אישה מאחוריך. " אתה הולך עכשיו?" אומר הקול; אתה מסתובב ורואה שזאת אקימי.

הנואש לווינר, לוק-
    יוקי שרוליק! XD
    ~~~~~~~~
    " יתפוצץ?" היא מגחחת, "טוב, אם הוא אמר." היא אומרת ומסתכלת בדף של הנשף שלך. " לבוא איתך? הממ.. שיהיה, " היא אומרת, ומונית מגיעה. " תיכנס." היא אומרת לך ושניכם נכנסים. יוקי אומרת לנהג את המיקום, והמכונית מתחילה לנסוע. הנסיעה עוברת שקטה; כי אתם לא רוצים לדבר על דבר כזה כשבן אדם נמצא לידכם. במהלך הנסיעה, יוקי נעשת עייפה ונרדמת על כתפך. לאחר כמה דקות, המונית עוצרת ואתה נאלץ להעיר את יוקי. יוקי מפהקת, ומשלמת לנהג את התשלום הנדרש. אתם יוצאים מהמכונית, ואתה רואה מולך בית דיי גדול, עם שלושה קומות. יוקי נגשת לדלת ומוציאה מפתח מכיסה, ופותחת את הבית.

PizzaBlaster, ריי-
    '' א-אל תקרא לי כך ><'' " אומרת שוקו ומסמיקה. " ו.. אוקיי," היא אומרת לך בחיוך. " נלך לבית שלך." היא אומרת, " רק.. איפה אתה גר? ^^''" היא שואלת במבוכה, ושניכם הולכים לתחנת האוטובוס ומשם לבניין שבו התעוררת. "בית יפה," היא אומרת לך בחיוך.
    "אתה גר כאן לבד?"

~Donphan~, אלון-
    אתה נכנס אל הבית שלך ומתחיל להתאמן על ציורים של גורי נמר.
    לאחר מכן כאשר אתה חושב שאתה טוב מספיק, אתה יוצא לרחוב ומתחיל לטייל בחיפוש אחר חנות או כל דבר אחר.
    לפתע לוכדת את עיינך נערה במדי בית הספר שבו אתה לומד, יושבת בצד המדרכה ובוכה.

Uzumaki Naruto, בארי-
    אתה לא מגיב לשאלתה של היטארי, ובמשך כל הנסיעה שוררת בינכם שתיקה מביכה.
    לפתע, לאחר מספר דקות הנדמות כנצח, אתה מגיעה לתחנה שלך ויורד באנחת רווחה, ''אה! בארי-קון, זאת גם התחנה שלי!'' אתה שומע קול שמח מאחורייך 'אוי..שיט' אתה חושב לעצמך ומסתובב, מולך עומדת היטארי ''א-אמ.. א... רוצה לבוא איתי.. לנשף?'' היא שואלת אותך בחיוך ומסמיקה.
    ~~~~
    אתה זה שביקשת בהרשמה מישהי שתאהב אותך 3:<

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=May Chan;1309050]ttrrtte, שלי-
    '' אני נמצא בחלקו האחורי של בית הספר שלך, ויש מישהו ששומר עליי, רק בלילה הוא הולך, קוראים לו---"
    אומר הקול ברצינות, אך לפתע הקול נעלם מראשך.
    את מחליפה את בגדיך, ומתכוננת לצאת; אך לפתע הטלפון מצלצל.
    את עונה. " הלו?" את אומרת.
    " אה.. היי," אומר הקול; זהו קול של איש מבוגר.
    " הגעתי ל.. שלי מרקוב?" שואל אותך האיש. " זה בעל הבית של הבית שלך," הוא אומר לך.
    " רק רציתי להזכיר לך שאת צריכה לשלם את התשלום החודשי על הבית בעוד שבוע," הוא אומר לך
    בנחמדות.

''כן אדוני תוכל להזכיר לי בבקשה מה הסכום?''' לאחר שיענה לי אחליט שמחר אחרי הלימודים(בתרגום מאי עוד שבועיים) אצא לחפש עבודה.
    ביינתים אחליט לצאת לטייל בחץ ושאברר מה עם הקול המוזר לאחר הנשף.
    אני אצא לטייל בפארק הקרוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היכל התהילה
    " אמממ... אוקיי ^^" אומרת לך איקו בחיבה. " המ.. כשאני אחזור, אבא שלי מצפה שאני
    אהפוך למלכה," היא אומרת לך. " ואם לא.. אז אני לא ממש בטוחה מה יקרה," היא אומרת
    ופניה הופכות עצובות מעט.
    "אתה הולך באוטובוס?" היא שואלת אותך, ואתם הולכים לכיוון תחנת האוטובוס,
    לאחר כמה שניות של שקט האוטובוס מגיע.
    אתה ואיקו ואחותה והנער עולים לאוטובוס ומתיישבים במושבים האחוריים.
    אתם נוסעים, ואיקו צריכה ללכת. " הבית שלי כאן," היא אומרת לך בחיוך.
    " ליןצ'אן, בואי," היא אומרת לה ושתיהן עומדות לרדת מן האוטובוס. " נתראה בערב,"
    איקו אומרת לך בחיוך.
    אתה ממשיך לנסוע עם הנער שהיה עם לין, ובסופו של דבר מגיע לבניין שאותו אתה מזהה מהבוקר,
    ויורד בתחנה הקרובה.
    השעה היא 5:04, ואין לך שום בגדים להערב או כסף.

'נהדר' אחשוב 'זה הגיע לי, אפילו בית להיות בו אין לי'.
    אמשיך ללכת בעצב לכיוון היער, לבלות את הלילה על עץ.

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי May Chan צפה בהודעה
    ttrrtte
    ~Donphan~, אלון-
    אתה נכנס אל הבית שלך ומתחיל להתאמן על ציורים של גורי נמר.
    לאחר מכן כאשר אתה חושב שאתה טוב מספיק, אתה יוצא לרחוב ומתחיל לטייל בחיפוש אחר חנות או כל דבר אחר.
    לפתע לוכדת את עיינך נערה במדי בית הספר שבו אתה לומד, יושבת בצד המדרכה ובוכה.
    עכשיו אני חושב על זה.. אולי דווקא אפשר רומן P:
    יש לי ת'אמצעים לזה בכוח שלי חח
    ~
    אוציא את העפרון ואצייר מטפחת, אגש לידה ואטפח על גבה.
    "שלום?" אומר בחיוך ואתן לה, אנגב את דמעותיה ואשב לצידה.
    "אני אלון, גם מהבית ספר.. למה את בוכה?" אשאל תוך כדי שדמעותיה ינגבו והיא תרגיש טוב יותר.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל

מאסטר ליאון, אייס-
    בבקשה תגיב תגובות יותר מושקעות. ואני לא אוכל להכין לך את הציורים כרגע, אני עסוקה, אולי אח''כ.
    ~~~~~~~~~
    אתה לוקח את הדפים, והולך לכיוון תחנת האוטובוס, שם אתה מתיישב ומחכה לאוטובוס.
    בזמן ההמתנה, אתה קורא את הדף.

בידיוק כשאתה מסיים לקרוא, האוטובוס מגיע, ואתה עולה עליו וממתין שיגיע.
    כשהוא מגיע, אתה נכנס לבניין שבו ביתך נמצא ונכנס לבית שלך.
    אתה הולך לכיוון הספה, יושב בה ומתחיל לצפות בטלוויזיה.
    '' חמישה מתושבי העיר היום, טענו כי ראו בשמיים בשעות הבוקר נער צעיר שמצמיח
    כנפיים ומעופף בשמיים," מקריא אחד מהקריינים שבטלוויזיה.
    " שלושה מהם, טוענים כי הנער נשא איתו נערה צעירה, החקירה תמשך
    והמשטרה לא מוכנה כעת למסור יותר מידע.." הוא אומר.
    " ונעבור לתחזית," הוא אומר. " התחזית היומית, היא מעונן בצפון הארץ...."
    הוא ממשיך לומר עוד דברים.

[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/36/34/61/613436/posts/18332956.png[/IMG.
    *הם מוכנים כבר?

אלך לכיוון המטבח ואכין לעצמי ארוחת צהריים קטנה: אקח ארבע פרוסות לחם ואחמם אותן, אשים בתוך שתי פרוסות, סלמי,נקניק,נקניקיות,שניצל וקצת עוף(זאבים אוהבים בשר), בשתי הפרוסות האחרות אשים פסטרמה,סטייק וחומוס עם קצת קטשופ(זאבים אוכלים מוזר ובני אדם אוכלים מוזר). אחמם חמישה שניצלים ואשים קטשופ עם צ'יפס,אשים כוס ובקבוק מיץ תפוחים,בקבוק מיץ תפוזים, בקבוק מיץ ענבים וקולה,גם בקבוק מים. אסדר את השולחן ואז אפתח בארוחה כשאחשוב בראשי "אני עוד אעצור את הנער הזה".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ttrrtte, שלי-הנואש לווינר, לוק-
    יוקי שרוליק! XD
    ~~~~~~~~
    " יתפוצץ?" היא מגחחת, "טוב, אם הוא אמר." היא אומרת ומסתכלת בדף של הנשף שלך. " לבוא איתך? הממ.. שיהיה, " היא אומרת, ומונית מגיעה. " תיכנס." היא אומרת לך ושניכם נכנסים. יוקי אומרת לנהג את המיקום, והמכונית מתחילה לנסוע. הנסיעה עוברת שקטה; כי אתם לא רוצים לדבר על דבר כזה כשבן אדם נמצא לידכם. במהלך הנסיעה, יוקי נעשת עייפה ונרדמת על כתפך. לאחר כמה דקות, המונית עוצרת ואתה נאלץ להעיר את יוקי. יוקי מפהקת, ומשלמת לנהג את התשלום הנדרש. אתם יוצאים מהמכונית, ואתה רואה מולך בית דיי גדול, עם שלושה קומות. יוקי נגשת לדלת ומוציאה מפתח מכיסה, ופותחת את הבית.
    <
    אני רציני.. זה יהיה קטלן P:
    ~~~~~~~~
    "אל תעלבי.." אומר לה ואעקוף אותה ואכנס לבית, "אבל יחסית לבית של מלך זה לא הדבר הכי מרשים שדימיינתי... אבא שלך גר פה בכלל?"
    בזמן שאחכה לתשובה אסתובב בבית, ואנסה לראות דברים מיוחדים או דברים מעניינים למיניהם.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)

סת' קינגלר, סת'-
    זה בסדר שלא הגבת ^^
    ~~~~
    אתה לוקח לך דף, ורואה שגם לין מנסה לקחת לעצמה דף, אבל לא מצליחה כי כולם נדחפים.
    אתה לוקח גם דף בשביל לין, והולך אליה, ונוגע לה בכתף.
    "הא?" היא נבהלת ומסתובבת במהירות. "אה, היי סת'! ^^ " היא אומרת בחיוך חמוד, ואתה נותן לה את
    הדף. " תודה רבה," היא אומרת. " תודה, הכל היה אצלי בסדר היום." היא אומרת. " אני יכול ללוות אותך הביתה?" אתה שואל, והיא עונה לך בחיוב, אתה שמח. '' רגע אבל אני צריכה ללכת גם עם אחותי ^^ '' היא אומרת לך, ותופסת בידך, וגוררת אותך לכיוון אחותה, שמדברת עם הנער ההוא שראית מקודם.
    " אה, ליןצ'אן, בואי, צריך ללכת הביתה. " אומרת אחותה, ואתם הולכים ארבעתכם לכיוון תחנת האוטובוס.
    " איפה אתה גר? 3: "שואלת אותך לין. " אה, כן, הדף! שחכתי לקרוא אותו," היא אומרת, ואתה נזכר
    שגם אתה לא קראת. אתם מסתכלים בעיון על הדף.

[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/36/34/61/613436/posts/18332956.png[/IMG
    איפה באמת אני גר? ותעדכני את רשימת הדבש"ים עד הסוף... (ומהל לעזעזל אומר הסמיילי הזה 3
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    כל הדרך לבית של לין אני מדבר איתה, אלא אם כן היא מראה אחרת.
    אני חוזר לבית שלי ומתקלח, מחליף בגדים ומשחק במחשב עד שהשעה שבע מתקרבת.
    אני מחליט ללכת טיפה קודם כדי לאסוף את לין מהבית שלה קודם (כי ליוויתי אותה עד הבית אז אני יודע איפה הבית שלה) וללכת איתה (או לנסוע באוטובוס) עד בית הספר.
    מובן שאחמיא לה על המראה שלה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. bbuuuii
    שם: עידן
    ttrrtte, שלי-

Uzumaki Naruto, בארי-
    אתה לא מגיב לשאלתה של היטארי, ובמשך כל הנסיעה שוררת בינכם שתיקה מביכה.
    לפתע, לאחר מספר דקות הנדמות כנצח, אתה מגיעה לתחנה שלך ויורד באנחת רווחה, ''אה! בארי-קון, זאת גם התחנה שלי!'' אתה שומע קול שמח מאחורייך 'אוי..שיט' אתה חושב לעצמך ומסתובב, מולך עומדת היטארי ''א-אמ.. א... רוצה לבוא איתי.. לנשף?'' היא שואלת אותך בחיוך ומסמיקה.
    ~~~~
    אתה זה שביקשת בהרשמה מישהי שתאהב אותך 3:<
    אבל לא כזאת מציקה!! ><"
    ~~~~~~~~~~~~
    "אני לא הולך לנשף הזה, אני לא אוהב דברים כאלה" אני אוהב לה ונועץ בה מבט קר. לאחר מכן אני מתקדם לבית שלי.

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Itachi, קיריה-
    אתה הולך לכיוון הסגן מנהל בעצלנות, ולוקח ממנו דף בכדי לקרוא אותו.

ציטוט:
    תלמידים יקרים!
    היום, בשבע בערב, יערך נשף לכבוד פתיחת שנת הלימודים הנוכחית.
    אנו מצפים מכל אחד ואחד מכם להגיע; כיוון שלנו, זה חשוב.
    משבע אפס אפס ועד שבע ושלושים, אנו נמתין לבואם של התלמידים.
    לאחר מכן, מי שיאחר לא יוכל להכנס; אז נא לבוא בהקדם.
    עד שעה שמונה וחצי, התלמידים יאכלו וישתו וידברו ככל רצונם.
    בשעה שמונה וחצי בידיוק, המנהל ישא כהרגלו את נאום פתיחת השנה.
    אח''כ, יוכרזו הנבחרים לכל מגמה (מי שלא בחר עדיין מגמה, יוכל להגיש שם),
    והמועדונים החדשים, והאנשים שנבחרו למועצת ראש התלמידים.
    ואח''כ יערכו ריקודים וסיום הטקס השנתי, והנשף יגמר.

מקווים שתבואו, מומלץ לבוא בזוגות,
    ההנהלה וצוות המורים.
    לאחר מכן, נשמע קול של אישה מאחוריך. " אתה הולך עכשיו?" אומר הקול; אתה מסתובב ורואה שזאת אקימי.
    "אני אלך קודם להיבחר למגמה,אני רוצה ללכת למגמת אלקטרוניקה.אח"כ אני אלך להתארגן לנשף." אומר לאקימי "למה רצית ממני משהו?"
    NYO HO HO BITCH

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    Amitlv, מיקואו-
    "ברור!" אומר לך לן בחיוך. " חח בהצלחה איתה, " הוא אומר לך וקורץ. " רק, תבקש ממנה קודם~"
    הוא אומר והולך להבחן, בזמן שלן נבחן, אתה ולן יושבים יחדיו על ספסל ומביטים בלן שנבחן.
    אתה כבת שאני ולן ישבים בזמן שלן נבחן XDD
    ------------------------------------------------------------------
    "תגידי רין" אגיד במבוחה "אני יודע שהיכרנו רק הרגע אבל רוצה לבוא איתי לנשף?" אשאל
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    סליחה שזה קצר

כמו תמיד. עמיטריד.

11. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX

ttrrtte, שלי-
    '' 50,000 יין," אומר לך האיש הנחמד, "מועד ההגשה הוא בסוף החודש הקרוב." הוא אומר לך
    "אני מקווה שתשיגי את הכסף עד אז. בהצלחה!" הוא אומר, ומתנתק. את מסתכלת על לוח השנה,
    ואת רואה שסוף החודש הוא בעוד שבוע בידיוק!
    את יוצאת לטייל בפארק הקרוב, ומתיישבת על נדנדה. לפתע, את מבחינה שביער
    הקרוב לפארק; נמצא ילד בעל שער חום פרוע שראית בבית הספר, והוא מתפס על העץ.
    לפתע, מופיע מאחוריו מישהו; והוא נעלם.

השעה 5:45.
    ~~~~
    50,000 יין= 500 שקלים ישראליים (ז''א, שיין אחד שווה עשרה שקלים במשחק בלבד כמובן);
    במציאות, יין אחד שווה ל3.5 שקלים ישראליים.

Chopper, ג'ייק-
    אתה הולך לכיוון היער, שנמצא ליד פארק קטן באמצע הרחוב.
    אתה מתייישב על עץ אקראי, ובוהה בירח בעייפות. לפתע, נשמע ''קראק'' מוזר.
    אתה מסתכל סביבך, ולא רואה כלום.
    פתאום, זה שוב נשמע. אתה לפתע רואה שהענף שעליו אתה יושב נשבר.
    אתה נופל מהענף בפחד, אך לפתע אתה מרגיש שמישהו תפס אותך, ואתה מתעלף.

אתה מתעורר בבית גדול ויפה, ואתה מוצא את עצמך על מיטה נוחה למדי.
    סביב ידך נמצאת תחבושת, ולפתע נשמע רעש מכיוון הדלת של החדר, והיא נפתחת.
    " הא, התעוררת?" אומר הקול, ואתה מבחין באוסאי טאקומי, האיש הבלונדיני שהיה בקפיטריה בבית הספר.

~Donphan~, אלון-
    יאי D:<
    ~~~
    אתה מתיישב לידה, ומנגב לה את הדמעות. היא מרימה את מבטה אליך, ואתה מבחין
    בשריטה קטנה ומדממת שנמצאה על הלחי השמאלית שלה.
    " ה-היו כאן נמרים קטנים, והם שרטו אותי T^T" אומרת הילדה בבכי. " ניסיתי להגיד את
    זה למישהו, אבל אף אחד לא האמין," היא אומרת, ומנגבת את דמעותיה.
    " איך קוראים לך?" היא שואלת, מתאוששת מין השריטה " אני אליסיה (Elicia), תוכל לקרוא לי אליס (Elice)."

מאסטר ליאון, אייס-
    אתה חושב על הנער ההוא, ומחליט בכך שאתה הולך לעצור אותו, ולאחר מכן מסיים לאכול.
    אתה רואה שהשעה 5:45, ויש עוד זמן עד לנשף ההוא, ותוהה מה לעשות.
    אתה מחליט לרדת אל מרכז העיר ולהסתובב קצת בין החנויות, אתה מטייל לך בנחת כשידך
    בכיסים, ומתיישב בספסל כלשהו. "אתה!" נשמע קול מאחוריך, ואתה רואה נער בעל שער בלונדיני
    כשעל פניו יש קעקוע של ''96'', ויש לו קפוצ'ון עם כובע בצורת אוזני חתול, ויוצא מתוך תחתית החולצה שלו
    זנב חתול. (ראה דב''ש אחרון ברשימת הדב''שים)
    " תוכל לומר לי איפה אני? ומהי השנה הנוכחית? 3: " הוא אומר לך, ומחייך חיוך קטן וחמוד
    ושיניו נראים כשיני חתול.

הנואש לווינר, לוק-
    מה יהיה קטלני? יוקי שרוליק? XD
    ~~~~~~~~
    "אה, ובכן, כן. " היא אומרת לך "זה לא הבית האמיתי שלי; הציעו לי טירה גדולה בסוף העיר, אבל
    העדפתי את זה." היא אומרת לך. " הטירה האמיתית של אבי נמצאת בכוכב שממנו באת," היא אומרת לך. " ולא הוא לא כאן~" היא אומרת.
    " ובכן, אנחנו צריכים למצוא את אוז. השעה כעת היא 5:45, ולכן נוכל להמתין שעה ו25 דקות עד
    לנשף כדי שנוכל לחפש אותו. לבנתיים, יש לך משהו שהיית רוצה לעשות?" היא אומרת לך,
    " אתה מעוניין בתה? קפה?" היא שואלת, ומכינה לעצמה תה.
    אתה מבית בבית שלה; בית רגיל כמו כל הבתים. בובות חמודות של חתולים וארנבים העשוים מבד
    הונחו ברחבי הבית.

סת' קינגלר, סת'-
    בבית ששכרו לך D: הבית שהתעוררת בו בבוקר. והסמיילי 3: זה.. אמ. אני אסביר לך בתגובה
    הבאה XD
    ~~~~
    אתה מלווה את לין לביתה, ואתה ממשיך באוטבוס לכיוון ביתך.
    אתה מתעסק בדבריך עד לשעה 6:30, שאז אתה הולך לביתה של לין לקחת אותה.
    אתה נוסע במונית לביתה, וניגש לכיוון הדלת. אתה דופק בדלת, ואחותה הגדולה פותחת לה.
    " אה, לין? רק רגע," היא אומרת, והולכת לקרוא ללין. " ליןצ'אן! חבר שלך!" היא קוראת, ולין
    מגיעה מיד. " אה! סת' קון!" היא אומרת בחיוך.
    " יש עוד כמה זמן עד הנשף, למה שלא תכנס לשבת?"
    מציעה אחותה הגדולה, ולין מכניסה אותך. "אתם רוצים לשתות משהו?" אחותה הגדולה שואלת,
    ולבנתיים שניכם מתיישבים בספה שבביתה. אתה מחמיא ללין על המראה שלה, והיא מסמיקה ומודה לך
    על כך. "תודה, גם אתה נראה מאוד יפה," היא אומרת בחיוך. " אממ.. תגיד, סת'," היא שואלת
    אותך בשקט. "גם אתה שמעת את הקול הזה בראש בצהריים בבית הספר, או שאני דמיינתי? ><" היא אומרת לך במבוכה.

Uzumaki Naruto, בארי-
    אין מה לעשות; תסבול בשקט! XD אלא עם כן היא תמות ע''י אוסאי האכזרי והשולט! מוחעחע.
    אגב, אתה כתבת:
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~prinny צפה בהודעה
    "אני לא הולך לנשף הזה, אני לא אוהב דברים כאלה" אני אוהב לה ונועץ בה מבט קר. לאחר מכן אני מתקדם לבית שלי.
    אוהב לה?... 3:
    ~~~~~
    "א-אה.. " היא אומרת ומתבאסת מעט. "טוב, ביי בארי-קון! נתראה מחר," היא אומרת לך בחיוך ומנופפת לך; אתה מתעלם והולך לביתך. השעה 5:45.
    'אתה לא הולך לנשף ההוא?' אתה שומע בראשך את הקול ההוא ששמעת מקודם בראשך,
    שנשמע עדיין חלוש.

Itachi, קיריה-
    ''אה," היא אומרת לך. " לא, לא רציתי.. כלום," היא אומרת לך. ואתה הולך לכיוון
    חדר המורים כדי להבחר למגמות. "ר-רגע!" היא אומרת לך, ואתה מסתובב.
    "אמ....ר-רוצה לבוא איתי לנשף?" היא שואלת.

Amitlv, מיקואו-
    אוי שיט התבלבלתי XD
    ~~~~
    ''ברור!~'' היא אומרת לך בחיוך חמוד. ''נביא איתנו גם את לן, אני לא חושבת שיש מישהו שהולך איתו. 3:" היא אומרת לך ומחייכת. לן גומר להבחן, ושלושתכם הולכים לכיוון תחנת האוטובוס וממתינים לאוטובוס.
    כשהוא מגיע, אתם עולים אליו וממתינים. "או! זאת התחנה שלנו, " אומרת רין, "לן נייצ'אן! הגענו,"
    היא אומרת ומעירה את לן שנרדם. " ביי מיקואו קון!" אומרת לך רין בחיוך, והתאומים יורדים
    מין האוטובוס.
    אתה מחכה עד לבואה של התחנה שלך, וכשאתה מגיע אתה יורד ונכנס לבניין שמולך.
    אתה לוחץ על מספר הקומה, ועולה למעלה.
    אח''כ, אתה נכנס לביתך ומתיישב בספה בעייפות על יום הלימודים הקשה.
    השעה כעת 6:01 ויש עוד שעה שלמה עד לנשף. אתה מרגיש מעט רעב.

מה תעשה?

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=May Chan;1312465]

ttrrtte, שלי-
    '' 50,000 יין," אומר לך האיש הנחמד, "מועד ההגשה הוא בסוף החודש הקרוב." הוא אומר לך
    "אני מקווה שתשיגי את הכסף עד אז. בהצלחה!" הוא אומר, ומתנתק. את מסתכלת על לוח השנה,
    ואת רואה שסוף החודש הוא בעוד שבוע בידיוק!
    את יוצאת לטייל בפארק הקרוב, ומתיישבת על נדנדה. לפתע, את מבחינה שביער
    הקרוב לפארק; נמצא ילד בעל שער חום פרוע שראית בבית הספר, והוא מתפס על העץ.
    לפתע, מופיע מאחוריו מישהו; והוא נעלם.

השעה 5:45.
    ~~~~
    50,000 יין= 500 שקלים ישראליים (ז''א, שיין אחד שווה עשרה שקלים במשחק בלבד כמובן);
    במציאות, יין אחד שווה ל3.5 שקלים ישראליים.

''מוזר'' אמלמל.
    ''אומ....יש לי עוד שעה וחצי בערך עד הנשף כדאי שאלך הביתה ואתארגן.
    כאשר אגיע הביתה אחפש שמלה יפה ואלבש אותה, אבריש את שערי ושיני לא כמובן לפני שאתקלח.
    ב6 וחצי אצא לדרך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

Amitlv, מיקואו-
    אוי שיט התבלבלתי XD
    ~~~~
    ''ברור!~'' היא אומרת לך בחיוך חמוד. ''נביא איתנו גם את לן, אני לא חושבת שיש מישהו שהולך איתו. 3:" היא אומרת לך ומחייכת. לן גומר להבחן, ושלושתכם הולכים לכיוון תחנת האוטובוס וממתינים לאוטובוס.
    כשהוא מגיע, אתם עולים אליו וממתינים. "או! זאת התחנה שלנו, " אומרת רין, "לן נייצ'אן! הגענו,"
    היא אומרת ומעירה את לן שנרדם. " ביי מיקואו קון!" אומרת לך רין בחיוך, והתאומים יורדים
    מין האוטובוס.
    אתה מחכה עד לבואה של התחנה שלך, וכשאתה מגיע אתה יורד ונכנס לבניין שמולך.
    אתה לוחץ על מספר הקומה, ועולה למעלה.
    אח''כ, אתה נכנס לביתך ומתיישב בספה בעייפות על יום הלימודים הקשה.
    השעה כעת 6:01 ויש עוד שעה שלמה עד לנשף. אתה מרגיש מעט רעב.

מה תעשה?
    'מ... אני די רעב' אחשוב 'מענין מה יש במקרר' אחשוב ואלך למקרר אוצי כמה כברים ואתכיל לזלול "טוב צריך להתקלח" אגיד ואלך למכלחת ~מתקלח~ "אחח זה היה טוב" אגיד ואחפס את הדורדורנט שלי והבוסם 'איפה יש לי חליפה' אחשוב "טוב ב 6:30 אני אלך לאסוף את רין" אגיד "רק חבל שגם לן יהי חשבתי שניהיה לבד"

כמו תמיד. עמיטריד.

14. היכל התהילה
    אתה הולך לכיוון היער, שנמצא ליד פארק קטן באמצע הרחוב.
    אתה מתייישב על עץ אקראי, ובוהה בירח בעייפות. לפתע, נשמע ''קראק'' מוזר.
    אתה מסתכל סביבך, ולא רואה כלום.
    פתאום, זה שוב נשמע. אתה לפתע רואה שהענף שעליו אתה יושב נשבר.
    אתה נופל מהענף בפחד, אך לפתע אתה מרגיש שמישהו תפס אותך, ואתה מתעלף.

אתה מתעורר בבית גדול ויפה, ואתה מוצא את עצמך על מיטה נוחה למדי.
    סביב ידך נמצאת תחבושת, ולפתע נשמע רעש מכיוון הדלת של החדר, והיא נפתחת.
    " הא, התעוררת?" אומר הקול, ואתה מבחין באוסאי טאקומי, האיש הבלונדיני שהיה בקפיטריה בבית הספר.

זה לא הגיוני, למה שאתעלף מנפילה? אני חצי טיגריס..
    גם כל כך הרבה שהים ביער בלי לבחור ענפים טובים?
    ---
    ''למה אני כאן?'' אשאל אותו ''מה אתה רוצה?''

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Itachi, קיריה-
    ''אה," היא אומרת לך. " לא, לא רציתי.. כלום," היא אומרת לך. ואתה הולך לכיוון
    חדר המורים כדי להבחר למגמות. "ר-רגע!" היא אומרת לך, ואתה מסתובב.
    "אמ....ר-רוצה לבוא איתי לנשף?" היא שואלת.
    "בכיף למה לא?" אומר לאקימי "אני אאסוף אותך בשבע וחצי טוב?ביי!" ואלך לכיוון חדר המורים.'וואי,מזל ששיחקתי אותה קול,מזמינים אותי לנשף?כבר חשבתי שאני אבוא לבד..' אחשוב לעצמי בזמן ההליכה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •