ttrrtte, שלי-
'' אני נמצא בחלקו האחורי של בית הספר שלך, ויש מישהו ששומר עליי, רק בלילה הוא הולך, קוראים לו---"
אומר הקול ברצינות, אך לפתע הקול נעלם מראשך.
את מחליפה את בגדיך, ומתכוננת לצאת; אך לפתע הטלפון מצלצל.
את עונה. " הלו?" את אומרת.
" אה.. היי," אומר הקול; זהו קול של איש מבוגר.
" הגעתי ל.. שלי מרקוב?" שואל אותך האיש. " זה בעל הבית של הבית שלך," הוא אומר לך.
" רק רציתי להזכיר לך שאת צריכה לשלם את התשלום החודשי על הבית בעוד שבוע," הוא אומר לך
בנחמדות.
השעה כרגע 5:04.
Chopper,ג'ייק-
" אמממ... אוקיי ^^" אומרת לך איקו בחיבה. " המ.. כשאני אחזור, אבא שלי מצפה שאני
אהפוך למלכה," היא אומרת לך. " ואם לא.. אז אני לא ממש בטוחה מה יקרה," היא אומרת
ופניה הופכות עצובות מעט.
"אתה הולך באוטובוס?" היא שואלת אותך, ואתם הולכים לכיוון תחנת האוטובוס,
לאחר כמה שניות של שקט האוטובוס מגיע.
אתה ואיקו ואחותה והנער עולים לאוטובוס ומתיישבים במושבים האחוריים.
אתם נוסעים, ואיקו צריכה ללכת. " הבית שלי כאן," היא אומרת לך בחיוך.
" ליןצ'אן, בואי," היא אומרת לה ושתיהן עומדות לרדת מן האוטובוס. " נתראה בערב,"
איקו אומרת לך בחיוך.
אתה ממשיך לנסוע עם הנער שהיה עם לין, ובסופו של דבר מגיע לבניין שאותו אתה מזהה מהבוקר,
ויורד בתחנה הקרובה.
השעה היא 5:04, ואין לך שום בגדים להערב או כסף.
Amitlv, מיקואו-
"ברור!" אומר לך לן בחיוך. " חח בהצלחה איתה, " הוא אומר לך וקורץ. " רק, תבקש ממנה קודם~"
הוא אומר והולך להבחן, בזמן שלן נבחן, אתה ולן יושבים יחדיו על ספסל ומביטים בלן שנבחן.
השעה כרגע 5:04.
!!♕Sniper♕!!, גאארה-
''אה,'' אומר לך ראיו. ''אתה דיי צודק, כדאי שגם אני אעשה כך.'' הוא אומר לך. '' טוב, אני הולך הביתה. נפגש בערב~" הוא אומר לך בחיוך, והולך. אתה עף בעזרת החולות שלך לכיוון תחנת האוטובוס, ומחכה שם. לאחר מספר דקות; האוטובוס מגיע ואתה עולה עליו, ואחרי מספר תחנות, מגיע הביתה. אתה נכנס לביתך, ומבחין שהבטן שלך משמיע קולות מוזרים; משמע אתה רעב. השעה 5:04, ויש זמן עד לנשף ואולי לתקיפה של אוסאי.
Itachi, קיריה-
אתה הולך לכיוון הסגן מנהל בעצלנות, ולוקח ממנו דף בכדי לקרוא אותו.
לאחר מכן, נשמע קול של אישה מאחוריך. " אתה הולך עכשיו?" אומר הקול; אתה מסתובב ורואה שזאת אקימי.תלמידים יקרים!
היום, בשבע בערב, יערך נשף לכבוד פתיחת שנת הלימודים הנוכחית.
אנו מצפים מכל אחד ואחד מכם להגיע; כיוון שלנו, זה חשוב.
משבע אפס אפס ועד שבע ושלושים, אנו נמתין לבואם של התלמידים.
לאחר מכן, מי שיאחר לא יוכל להכנס; אז נא לבוא בהקדם.
עד שעה שמונה וחצי, התלמידים יאכלו וישתו וידברו ככל רצונם.
בשעה שמונה וחצי בידיוק, המנהל ישא כהרגלו את נאום פתיחת השנה.
אח''כ, יוכרזו הנבחרים לכל מגמה (מי שלא בחר עדיין מגמה, יוכל להגיש שם),
והמועדונים החדשים, והאנשים שנבחרו למועצת ראש התלמידים.
ואח''כ יערכו ריקודים וסיום הטקס השנתי, והנשף יגמר.
מקווים שתבואו, מומלץ לבוא בזוגות,
ההנהלה וצוות המורים.
הנואש לווינר, לוק-
יוקי שרוליק! XD
~~~~~~~~
" יתפוצץ?" היא מגחחת, "טוב, אם הוא אמר." היא אומרת ומסתכלת בדף של הנשף שלך. " לבוא איתך? הממ.. שיהיה, " היא אומרת, ומונית מגיעה. " תיכנס." היא אומרת לך ושניכם נכנסים. יוקי אומרת לנהג את המיקום, והמכונית מתחילה לנסוע. הנסיעה עוברת שקטה; כי אתם לא רוצים לדבר על דבר כזה כשבן אדם נמצא לידכם. במהלך הנסיעה, יוקי נעשת עייפה ונרדמת על כתפך. לאחר כמה דקות, המונית עוצרת ואתה נאלץ להעיר את יוקי. יוקי מפהקת, ומשלמת לנהג את התשלום הנדרש. אתם יוצאים מהמכונית, ואתה רואה מולך בית דיי גדול, עם שלושה קומות. יוקי נגשת לדלת ומוציאה מפתח מכיסה, ופותחת את הבית.
PizzaBlaster, ריי-
'' א-אל תקרא לי כך ><'' " אומרת שוקו ומסמיקה. " ו.. אוקיי," היא אומרת לך בחיוך. " נלך לבית שלך." היא אומרת, " רק.. איפה אתה גר? ^^''" היא שואלת במבוכה, ושניכם הולכים לתחנת האוטובוס ומשם לבניין שבו התעוררת. "בית יפה," היא אומרת לך בחיוך.
"אתה גר כאן לבד?"
~Donphan~, אלון-
אתה נכנס אל הבית שלך ומתחיל להתאמן על ציורים של גורי נמר.
לאחר מכן כאשר אתה חושב שאתה טוב מספיק, אתה יוצא לרחוב ומתחיל לטייל בחיפוש אחר חנות או כל דבר אחר.
לפתע לוכדת את עיינך נערה במדי בית הספר שבו אתה לומד, יושבת בצד המדרכה ובוכה.
Uzumaki Naruto, בארי-
אתה לא מגיב לשאלתה של היטארי, ובמשך כל הנסיעה שוררת בינכם שתיקה מביכה.
לפתע, לאחר מספר דקות הנדמות כנצח, אתה מגיעה לתחנה שלך ויורד באנחת רווחה, ''אה! בארי-קון, זאת גם התחנה שלי!'' אתה שומע קול שמח מאחורייך 'אוי..שיט' אתה חושב לעצמך ומסתובב, מולך עומדת היטארי ''א-אמ.. א... רוצה לבוא איתי.. לנשף?'' היא שואלת אותך בחיוך ומסמיקה.
~~~~
אתה זה שביקשת בהרשמה מישהי שתאהב אותך 3:<