RabbiKingler, סת', noamt9, סורה -
אתם נכנסים לאולם הגדול, והמנהל מתחיל לדבר.
" האמהאמ.. " הוא מכחכח (ככה כותבים? 0-0') בגרונו, ומתחיל לדבר.
" טוב, אז.. ההמ. השנה היא שנה חדשה, וכפי שאתם יודעים, כמו כל שנה נחלק אותכם לכיתות לפי הציונים של המבחן שכולכם כאן עשיתם, " המנהל אמר במהירות, ונשם נשימה עמוקה " טוב, אני יתחיל. כל השמות שאני קורא בהם עכשיו, הם בכיתה A. " אמר המנהל.
" קיריה אאונומו, בארי וולפר, היטארי קארו, רין קאגאמינה, בלהבהלבלהלה, בלהלבלה, " אמר המנהל.
" ישש!!" צעקו כמה מהתלמידים שבקהל.
" ועכשיו אני יקריא את שמות הילדים של כיתה C, " הוא אמר, והחל לקרוא מהדף שמונח מולו.
" ריי מיצובישי, שוקו קירישמה, בלהבלהלבהל, בלהבלה, צ'אד זאורוס, בלהבלה,סורה טאקאשי.
" טוב נו... זה גם טוב, רק לא להיות בכיתה F " קרא אחד מהילדים שעמד לידכם.
" ועכשיו, אני אקרא את תלמידי כיתות F. " המנהל אמר ברצינות, והחל לקרוא ;
" ג'ייק ווילד, שירו בלאק, בלהלה, איקו הארוהי, לוק קאסטלאן, בלהבלה,
Vanguard,קיריה . Tigraro, ג'ייק -
* אתה מתכוון לפירוש ? הפירוש מיפנית זה - אי (אהבה, חיבה) וקו (ילד/ה) ^^
---
אתם שמים לב שיידיה של היטארי קשורות, ויש לה מטפחת בפה, ולכן היא לא יכולה לדבר.
" מהר תעזרו לי, לפני שיישימו לב אלינו " אומרת איקו, והולכת לכיוון היטארי כדי לעזור לה להשתחרר.
nairo908, ריי-
" כן, אני לומדת בתיכון סוקה ^^ " היא מהנהנת. "רוצה ש... אמ... נלך ביחד לבית ספר?" אתה שואל אותה, והיא מסכימה. אתם מגיעים יחד לבית הספר. " אממ. טוב, עכשיו אני מניחה שצריך ללכת לאולם הגדול, כמו בשנה שעברה~ " היא אומרת, ומתחילה ללכת לחלק האחורי של בית הספר, שם הסתתר לו מבנה בינוני בצבע שחור, והיא רצה לכיוונו, ואתה אחריה.
נכנסתם למבנה, ובידיוק שמעתם את המנהל אומר את שמות התלמידים וכיתותהם.
" " טוב, אני יתחיל. כל השמות שאני קורא בהם עכשיו, הם בכיתה A. " אמר המנהל.
" קיריה אאונומו, בארי וולפר, היטארי קארו, רין קאגאמינה, , בלהלבלה, " אמר המנהל.
" ישש!!" צעקו כמה מהתלמידים שבקהל.
" ועכשיו אני יקריא את שמות הילדים של כיתה C, " הוא אמר, והחל לקרוא מהדף שמונח מולו.
" ריי מיצובישי, שוקו קירישמה, בלהבלהלבהל, בלהבלה, צ'אד זאורוס, בלהבלה,סורה טאקאשי.
" טוב נו... זה גם טוב, רק לא להיות בכיתה F " קרא אחד מהילדים שעמד בשורות הראשונות.
" ועכשיו, אני אקרא את תלמידי כיתות F. " המנהל אמר ברצינות, והחל לקרוא ;
" ג'ייק ווילד, שירו בלאק, בלהלה, איקו הארוהי, לוק קאסטלאן, בלהבלה, .
Sandshrew, צ'אד-
אתה קם בבוקר ורואה שהשעה כבר 8:30. אתה לא מתרגש, וחוזר אחורנית בזמן 20 דקות לפני.
אתה מתארגן ומתלבש, ומתחיל ללכת לכיוון בית הספר בנינוחות.
כשאתה מגיע, אתה רואה שלט שאומר ללכת לאולם הראשי של בית הספר, אתה מגיע, בידיוק בזמן שהמנהל אומר את שמות הילדים ובאיזה כיתות הם. (תקרא את ההודעות שלמעלה ותראה איזה כיתה אתה, אין לי כוח שוב לכתוב את כל הרשימה הזאתי XD)
buizel שולט, בארי ,Deino Man, לוק -
בארי משתמש בנשיפת אש, ופוגע על הרצפה, קרוב לחבורת הילדים. הילדים נתרעים לאחור ומתכוננים לברוח, אך לוק משתנה למלאך ומכה את האנשים אחד אחד.
" את בסדר, היטארי-סאן? D: " שואל לוק את היטארי. " ת-תודה שהצלת אותי.. " אומרת היטארי, ולוק אתה שם לב שהיא בכלל התכוונה לבארי, למרות שלוק היה זה ש'הציל' אותה. 3:<