RabbiKingler, סת'-
אתה יושן בספה שלך בנוחות, ולאחר מספר דקות נשמעת טריקת דלת, ואתה רואה שאדם מבוגר בעל שפם וקרחת נכנס לכיתה, " טוב, שלום " הוא אומר " לא, אני לא המורה שלכם~ אני היועץ של בית הספר, ואני באתי הנה כדי לעשות בחירות לראש הכיתה," האיש הקירח אמר, ולקח נשימה " ראש הכיתה, כפי שאתם בטח יודעים- או שלא, הוא תלמיד מהכיתה שינהיג את הכיתה וישלוט עליה. " אמר האיש הקירח. " טוב, אני מחלק לכם דף לבן ובו תמונות של כל תלמידי הכיתה ושמותם, תקיפו בעיגול את התלמיד שאתם מעדיפים שיהיה מנהיג הכיתה. אי אפשר לבחור את עצמך , " אמר האיש, והחל לחלק דפים לכולם. " יש שאלות? " הוא שואל.
nairo908, ריי-
" א.... או-אוקי, " אומרת שוקו בפחד, ועוצמת את עיניה. אתה הופך לצורת המלאך שלך**, ומכין כדור אוויר קטן בידך, ושולח אותו לכיוון גג המעלית, ושובר אותו. אתה מחזיק בשוקו ועף עם כנפייך לכיוון היציאה, ומגיע לקומה של הכיתה שלך בבטחה. " א-אפשר כבר לפתוח את העיינים?.. " שואלת שוקו בפחד, ולפתע אתה מבחין בנער שמביט בך, ומסתכל על כנפיך הפרושות בפה פעור.
--
** בנוגע למלאך, אתה לא חייב להשתנות אליו כדי להשתמש בכוחות, אבל עשיתי שהשתנת רק בשביל לעלות מהמעלית חזרה למסדרון ^ - ^
Vanguard, קיריה-
אתה מבחין בספה שנמצאת מאחוריך, ורואה נער בגובה ממוצע בעל שער לבן שקצוות שערו שחורות, יש לו עור שחום מעט. בספה ליד, יושבת היטארי, ובשורה האחרונה בספה שבצד, נמצא נער בעל שער חום ומתולתל. לפתע נשמעת חריקת דלת, ואיש מבוגר וקירח נכנס לכיתה.
" טוב, שלום. לא, אני לא המורה שלכם ~ " אמר האיש, " אני היועץ של בית הספר, ובאתי הנה כדי לעשות בחירות לראש הכיתה, " האיש אמר, ולקח נשימה, " כפי שאתם יודעים, או שלא, ראש הכיתה הוא תלמיד מהכיתה שינהיג את הכיתה וישלוט עליה. " אמר, " טוב, אני מחלק לכם דף לבן ובו תמונות של כל תלמידי הכיתה ושמותם, תקיפו בעיגול את התלמיד שאתם מעוניינים שיהיה מנהיג הכיתה, אי אפשר לבחור את עצמך. " הוא אומר, ומחלק לכם דפים. " יש שאלות? " הוא אומר.
noamt9, סורה -
אתה מקליק באצבעותיך ושורף את חולצתו של צ'אד, צ'אד ממשיך לדבר עם הילדה, ולפתע הילדה מעירה לו על כך שחולצתו נשרפת. אתה צוחק ועולה לכיתה בהנאה, ולפתע רואה במסדרון נער שמתוך גבו פרושות כנפי-מלאך יפיפיות, והוא מחזיק בשתי ידיו ילדה בעלת שער שחור וארוך. הוא לפתע מבחין בך.
Sandshrew, צ'אד-
אתם מתיישבים בספסל בנוחות רבה, " תודה, גם השם שלך יפה. 3: " אומרת לך רין. ואתה שואל אותה לגבי המעבר בזמן, " א.. לא, אני עדין לא יכולה לראות למרחקים גדולים כמו חודש, אבל אני יכולה להגיד לך מה יהיה לך בעוד כמה שניות. החולצה שלך תשרף!~ DD: " אומרת רין, ואתה מביט בה במבט מוזר, ולפתע מבחין שהחולצה שלך באמת נשרפת!
buizel שולט, בארי-
" ד-דווקא יש לנו כוח, טוב, לפחות לי ^^ " אתה שומע קול בתוך ראשך, אתה מזהה את הקול - זה הקול של היטארי, ואתה מופתע. " ג-גומן! אני לא התכוונתי לקרוא את המחשבות שלך--- אה! המורה בא, טוב, נדבר אח''כ!~ 3: " אומרת היטארי בתוך מחשבות ראשך. לפתע נפתחת הדלת, ונכנס איש קירח ומבוגר בעל שפם. " טוב, שלום " הוא אומר " לא, אני לא המורה שלכם~ אני היועץ של בית הספר, ואני באתי הנה כדי לעשות בחירות לראש הכיתה," האיש הקירח אמר, ולקח נשימה " ראש הכיתה, כפי שאתם בטח יודעים- או שלא, הוא תלמיד מהכיתה שינהיג את הכיתה וישלוט עליה. " אמר האיש הקירח. " טוב, אני מחלק לכם דף לבן ובו תמונות של כל תלמידי הכיתה ושמותם, תקיפו בעיגול את התלמיד שאתם מעדיפים שיהיה מנהיג הכיתה. אי אפשר לבחור את עצמך , " אמר האיש, והחל לחלק דפים לכולם. " יש שאלות? " הוא שואל.
Tigraro, ג'ייק -
" א.. אוקיי, " היא אומרת בהיסוס, עוצמת את עיינה, וקופצת, אתה משתנה במהירות לצורת החצוי שלך, ותופס אותה, ולאחר מכן משתנה חזרה לבן האדם. איקו פוקחת את עיינה ומחייכת. " אא-- אתה יכול להוריד אותי עכשיו ^^''' " היא אומרת במבוכה, ואתה מוריד אותה. " טוב, אז נצא מחוץ לשטח בית הספר, או שנשאר פה במגרש? " שואלת איקו.
Deino Man, לוק -
אתה מגיע לרחוב הראשי בשמחה, ורואה המון בנים שמטיילים עם בנות, וקצת מתחיל לקנא. אבל (בגלל שאני מנהלת נורא נחמדה וחמודה ונדיבה ו--- לא משנה, נמשיך XD) אתה לפתע רואה ילדה בעלת שער שחור שמגיע בערך עד לאמצע הגב שלה, והיא לובשת קפוצ'ון שחור עם אוזני דוב, גופייה לבנה, וחצאית בית ספר אדומה. היא הולכת באדישות לכיוון בית הספר.