nairo908, ריי, noamt9, סורה-
" כן גם אני בB, נעים להכיר קוראים לי סורה. ולא, אני אסתר כבר כי אני בידיוק באתי משם אז אני יודע את הדרך " אומר לך סורה " אבל... הכרתי עוד מישהו מעשרת הנבחרים, יש לו את היכולת להעביר את הזמן לאחורה , בכל מקרה תזהר ואני אומר לך את זה כבר כי הייתי בכיתה והזמן זז אחורה אז בעיקרון אני זוכר איפה הכיתה, " אומר לך סורה, " אני כבר אצתרף אליכם, אני הולך לשתות ובא

" סורה אומר, והולך לבר המים שעמד ליד המדרגות ושותה, לבנתיים ריי ושוקו ממתינים לו. כשהוא חוזר, אתם מתחילים ללכת. " אממ. אתם מכירים? ~ " שאלה שוקו את ריי וסורה, ולבנתיים כבר הם הגיעו לכיתה.
התחלתם להיכנס לכיתה;
כיתה בינונית, מעוצבת, בעלת חלונות בינוניים עם ווילון גדול בצבע שחור-אפרפר, כיסאות מרופדים ונוחים, שולחנות אפורים מעץ ניצבים ליד הכיסאות, ובקיר שליד הדלת, נמצא לוח גדול. המראה היה כבר מוכר לסורה, אבל שוקו התפעלה ממנו. " וואו, דיי יפה כאן!~ " היא אמרה.
תלמידי כיתה A -
בארי וולפר, קיריה אאונומו, היטארי קארו, סת' קינגלר
כולם גומרים לכתוב את הדברים במחשב, והאיש הקירח מתחיל להציג את מה שהתלמידים כתבו על הלוח-
" טוב, ארבעה מתמודדים נבחרו מתוך כל השמונה. והם .. ~ " אמר האיש הקירח, ולפתע הוצגה על הלוח תמונה:
" היטארי קארו, בארי וולפר, קיריה אאונומו, סת' קינגלר. " אמר האיש הקירח. " ועכשיו, נקרין את מה שכל אחד כתב. נתחיל , " אמר, ועל המסך הוצגה תמונה של סת' וליד התמונה היה כתוב המון דברים.
סת' קינגלר
אין לי מושג למה דווקא כדאי לבחור בי, אני גם לא כל כך רוצה להיות מנהיג.
אם בכל זאת תחליטו לבחור בי אני מבטיח להשתדל ככל יכולתי ולתת את המירב בשביל לעזור להצלחת הכיתה, אני מתחייב.
קיריה אאונומו
שלום, אני קיריה.אני בספק אם אתם מכירים אותי אבל לא חשוב.אתם לא חייבים להצביע לי, כי לי אין קישורים מיוחדים.כן-אני נער כמוני וכמוכם,קצת חכם אבל כמוני וכמוכם.אוהב טיפה ספורט, אוהב מחשבים ומשחקי וידאו כמו שאר הבנים.אני לא מחייב אתכם להצביע לי.אם תרצו-תרגישו חופשיים.
בארי וולפר
*שגיאה! לא נשלח מידע למערכת. *
היטארי קארו
א.. היי , אני היטארי קארו ^^ אני הייתי פה גם שנה שעברה, ואני דיי מכירה את כללי בית הספר ואתם יכולים לבחור בי עם אתם רוצים, אבל אני לא חושבת שמתאים לי התפקיד, אלא יותר לאחד הבנים בכיתה, כמו .. אמ. בארי, לדוגמא.
האיש הקירח נתן לכולכם דפים עם התמונות והשמות של הילדים, " טוב, ההחלטה היא שלכם." הוא אמר, ועמד ליד הדלת.
מה תעשו? במי תבחרו?
** את ההצבעות לשלוח בה''פ, תודה ^^ **
Deino Man, לוק -
"אממ. אוקיי, זה נשמע נחמד, " אמרה יוקי, " איזה כיתה אתה? " שאלה יוקי, תוך כדי הליכה לכיוון הנגדי של בית הספר.
Tigraro, ג'ייק -
"וואו.." ממלמלת איקו בחיבה ומסמיקה "זה היה מפתיע" היא אומרת ונותנת לך עוד נשיקה קטנה ומסמיקה.
אז לפתע חשבת שעוד רגע היא הולכת לצעוק שאתה משוגע, אך משום מה, זה לא קרה.
"אממ.." היא מגמגמת בחוסר רצון "גם אני לא ממש בן אדם, אני.. מלאכית, מה אתה בדיוק?"
אתה שמח שהיא גם באה מהעולם ההוא, ואתה לא צריך להסביר לה הסברים מה אתה.
--
קרדיט לעומר D:
Sandshrew, צ'אד-
" כן תודה D: " אומרת רין, ואתה מכין לשניכם קפה. אתה מגיש לה את הקפה, ומחליף את החולצה שלך בסלון. " וואו ממש חמים כאן, לעומת בחוץ 3: " אומרת רין ושותה מעט מהקפה, " אני למעשה.. שניהם, גם שדה וגם חצויה, " אומרת רין. " אבא שלי היה שד, אך אימי הייתה חצויה, ולכן עכשיו אני גם זה וגם זה ^ ^ " אומרת לך רין בחיוך חמוד ומחכה שתגיב, לאחר שאתה מגיב היא שואלת " ו.. מה אתה? "
duel master-
רשום, תכף אני יערוך ויעשה לך התחלה ^^