Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 348
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    [B]RabbiKingler,Deino Man, לוק -
    אתה מגיע לרחוב הראשי בשמחה, ורואה המון בנים שמטיילים עם בנות, וקצת מתחיל לקנא. אבל (בגלל שאני מנהלת נורא נחמדה וחמודה ונדיבה ו--- לא משנה, נמשיך XD) אתה לפתע רואה ילדה בעלת שער שחור שמגיע בערך עד לאמצע הגב שלה, והיא לובשת קפוצ'ון שחור עם אוזני דוב, גופייה לבנה, וחצאית בית ספר אדומה. היא הולכת באדישות לכיוון בית הספר.
    Spoiler ספוילר
    XD.. את גם צנועה מאוד..
    ~~~~
    אגש אליה "שלום.. תלמידה חדשה?" אנסה לומר הכי טוב שאוכל. "קוראים לי לוק.." אוסיף.
    ~~~
    בגלל שיש רק רומן אחד ניסיתי להיראות גוד בוי אבל היה לי משפט תחילה מזה טוב.. מהטלויזיה:
    "תנשמי חזק ותחזיקי טוב-טוב כי אני הולך להפעיל עלייך את הקסם האישי שלי"
    אה? נכון מחוכם?
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    Deino Man, לוק -
    אתה פונה אל הילדה בעלת השער השחור, " שלום.. תלמידה חדשה?" אתה אומר " קוראים לי לוק~ "
    " היי, " היא אומרת באדישות " יוקי. " וממשיכה לצעוד לכיוון בית הספר.
    " מה אתה עושה פה? אתה הברזת או שעדין לא הגעת לבית הספר? " שאלה אותך יוקי.
    ----
    כן זה באמת משפט טוב D:
    היית עושה את זה 3:
    ולמה התכוונת כשאמרת 'רק רומן אחד'? XD

RabbiKingler, סת'-
    " חיכיתי שמישהו ישאל את זה. " אמר האיש הקירח. " בשביל זה כל אחד מכם יכתוב על הלוח-- כלומר, בתוך המחשב שלו מדוע הוא מתאים להיבחר, ולאחר מכן יקרין את מה שכתב על הלוח, " אמר האיש הקירח, " תכתבו משהו בין שורה לשתי שורות, לא המון מידי. " הוא אמר, וחלק מילדי הכיתה החלו לכתוב דברים במחשב שעמד מולם.

תלמידי כיתה A -
    בארי וולפר, קיריה אאונומו, היטארי קארו, סת' קינגלר
    לפתע אחד מהתלמידים הצביע, " איך נדע מי מתאים להיות המנהיג? " שאל התלמיד, " עוד לא הספקנו להכיר אחד את השני, רובנו כנראה. " הוא אומר " חיכיתי שמישהו ישאל את זה. " אומר הקירח, " בשביל זה כל אחד מכם יכתוב על הלוח-- כלומר, בתוך המחשב שלו מדוע הוא מתאים להיבחר, ולאחר מכן יקרין את מה שכתב, על הלוח. " אמר האיש הקירח, " תכתבו משהו בין שורה-שתי שורות, לא המון מידי. " הוא אמר, וחלק מילדי הכיתה החלו לכתוב דברים במחשב שעמד מולם.

Tigraro, ג'ייק -
    " אוקיי! " אומרת איקו בשמחה, ואתם מטפסים על הגדר של בית הספר, ומצליחים להגיע לצידו השני של בית הספר בהצלחה. " יש ! " צועקת איקו בהתלהבות, ואתם מתחילים לפסוע ברחוב הראשי. " הממ. טוב, מה אתה רוצה לעשות? " שואלת איקו כשידיה מאחורי גבה " ממ. רגע, נראה לי שיש לי קצת כסף. רוצה ללכת לקנות משו לאכול? יש כאן פיצריה מעבר לרחוב, " היא אומרת ומחפשת משהו בתיק שלה. לפתע, אתם רואים מצד אחד שלכם נער ונערה, והנער מוכר לכם- זה הנער בעל השער התכלת שפגשתם בבוקר. מצד שני שלכם, אתם רואים עוד נער ונערה, בלונדיניים, והנער הפך לשד, החזיק את ידה של הנערה, והחל לעוף למקום כלשהו.

Sandshrew, צ'אד-
    אתה שואל את כמה ילדים עם יש להם חולצה להביא לך, אך הם עונים בשלילה. אתה נאלץ לחזור הביתה " רוצה לבוא איתי? " אתה שואל את רין, " כן~ אני אשמח D: " היא אומרת, ואתם הולכים למקום שבו אף אחד לא יכול לראות אותכם, ואתה משתנה לשד ותוך כדי מחזיק את רין ועף לכיוון הבית שלך.
    אתם מגיעים לבית.

noamt9, סורה, nairo908, ריי-
    " א.. אוקיי, " אומרת שוקו לריי ופותחת את עייניה. "אתה מעשרת הנבחרים נכון?, למה אתה עם כנפיים בחוץ?! אתה יודע שאסור שידעו עלינו..." לוחש סורה לריי, " ומה איתה? היא בסדר? "אומר סורה ומצביע על שוקו.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    Deino Man, לוק -
    אתה פונה אל הילדה בעלת השער השחור, " שלום.. תלמידה חדשה?" אתה אומר " קוראים לי לוק~ "
    ----
    כן זה באמת משפט טוב D:
    היית עושה את זה 3:

RabbiKingler, סת'-
    " חיכיתי שמישהו ישאל את זה. " אמר האיש הקירח. " בשביל זה כל אחד מכם יכתוב על הלוח-- כלומר, בתוך המחשב שלו מדוע הוא מתאים להיבחר, ולאחר מכן יקרין את מה שכתב על הלוח, " אמר האיש הקירח, " תכתבו משהו בין שורה לשתי שורות, לא המון מידי. " הוא אמר, וחלק מילדי הכיתה החלו לכתוב דברים במחשב שעמד מולם.

תלמידי כיתה A -
    לפתע אחד מהתלמידים הצביע, " איך נדע מי מתאים להיות המנהיג? " שאל התלמיד, " עוד לא הספקנו להכיר אחד את השני, רובנו כנראה. " הוא אומר " חיכיתי שמישהו ישאל את זה. " אומר הקירח, " בשביל זה כל אחד מכם יכתוב על הלוח-- כלומר, בתוך המחשב שלו מדוע הוא מתאים להיבחר, ולאחר מכן יקרין את מה שכתב, על הלוח. " אמר האיש הקירח, " תכתבו משהו בין שורה-שתי שורות, לא המון מידי. " הוא אמר, וחלק מילדי הכיתה החלו לכתוב דברים במחשב שעמד מולם.

Tigraro, ג'ייק -
    " אוקיי! " אומרת איקו בשמחה, ואתם מטפסים על הגדר של בית הספר, ומצליחים להגיע לצידו השני של בית הספר בהצלחה. " יש ! " צועקת איקו בהתלהבות, ואתם מתחילים לפסוע ברחוב הראשי. " הממ. טוב, מה אתה רוצה לעשות? " שואלת איקו כשידיה מאחורי גבה " ממ. רגע, נראה לי שיש לי קצת כסף. רוצה ללכת לקנות משו לאכול? יש כאן פיצריה מעבר לרחוב, " היא אומרת ומחפשת משהו בתיק שלה. לפתע, אתם רואים מצד אחד שלכם נער ונערה, והנער מוכר לכם- זה הנער בעל השער התכלת שפגשתם בבוקר. מצד שני שלכם, אתם רואים עוד נער ונערה, בלונדיניים, והנער הפך לשד, החזיק את ידה של הנערה, והחל לעוף למקום כלשהו.

Sandshrew, צ'אד-
    אתה שואל את כמה ילדים עם יש להם חולצה להביא לך, אך הם עונים בשלילה. אתה נאלץ לחזור הביתה " רוצה לבוא איתי? " אתה שואל את רין, " כן~ אני אשמח D: " היא אומרת, ואתם הולכים למקום שבו אף אחד לא יכול לראות אותכם, ואתה משתנה לשד ותוך כדי מחזיק את רין ועף לכיוון הבית שלך.
    אתם מגיעים לבית.

" א.. אוקיי, " אומרת שוקו לריי ופותחת את עייניה. "אתה מעשרת הנבחרים נכון?, למה אתה עם כנפיים בחוץ?! אתה יודע שאסור שידעו עלינו..." לוחש סורה לריי, " ומה איתה? היא בסדר? "אומר סורה ומצביע על שוקו.
    אני מזמין אותה לבית ושואל אם היא רוצה שאני אכין לה קפה. אם כן אני מכין, ואם לא אני לא(די ברור 3:), אני משתנה לצורת אדם ומחליף חולצה בסלון(איפה שרין יושבת) ושואל אותה מה היא(מלאך\חצוי\שד).
    עריכה: חח עכשיו שמתי לב שדניס ראה אותי
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Deino Man, לוק -
    ----
    כן זה באמת משפט טוב D:
    היית עושה את זה 3:

אני מתכוון שאני לא יתחיל עם כל אחת שאני רואה XD
    ~~~~~~
    "הברזתי.." אמלמל "אבל אל תשפטי, אני תקוע בכיתה הכי מסריחה שיש.. אני אתפלא אם יש שם מישהו שלא הבריז.." אוסיף.
    "את מתכוונת להבריז? כי עצה אישית- הבית ספר הזה לא משהו" אנסה לשכנע אותה. "חוץ מזה.. משעמם להבריז לבד.."
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    ״בטח״ אחייך אליה בשמחה ואבדוק אם יש לי כסף קטן (אל תהיה מניאקית Xd) ואגיד אם יש לי ״אבל אני משלם״.
    ״שמעי...״ אגיד בהתייסרות, לא מבין מה נכנס בי פתאום ״אפילו שרק היום פגשתי אותך, אני כבר מאוד מחבב אותך״
    ואז אנשק אותה נשיקה קטנה על השפתיים (d=) ואגיד ״ואני לא רוצה להסתיר ממך סודות, אני לא לגמרי.. לא לגמרי.. ל.. לא לגמרי בן אדם״.

אה ולא אתייחס לילד הבלונדיני, יהרוס לי את התגובה XD

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    תלמידי כיתה A -
    "טוב.." אומר ואתחיל לכתוב במחשב את הדברים הבאים:
    'שלום, אני קיריה.אני בספק אם אתם מכירים אותי אבל לא חשוב.אתם לא חייבים להצביע לי, כי לי אין קישורים מיוחדים.כן-אני נער כמוני וכמוכם,קצת חכם אבל כמוני וכמוכם.אוהב טיפה ספורט, אוהב מחשבים ומשחקי וידאו כמו שאר הבנים.אני לא מחייב אתכם להצביע לי.אם תרצו-תרגישו חופשיים.'
    NYO HO HO BITCH

7. bbuuuii
    שם: עידן
    [CENTER]Deino Man, לוק -

תלמידי כיתה A -
    חח למה את מדברת יפנית?
    ~~~~~~~~~~~~
    ' אני לא רוצה בכלל להיבחר לזה' אני חושב לעצמי ואז מסתכל על (מה שמה? זאתי שקוראת מחשבות חח) בידיעה שהיא יודע מה חשבתי כרגע. אני יודע שאם אני אבחר אני אבלוט ואני לא רוצה לבלוט.
    אני משאיר את המחשב ריק ולא כותב כלום.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    RabbiKingler, סת'-

תלמידי כיתה A -
    אני כותב על המחשב:
    "אין לי מושג למה דווקא כדאי לבחור בי, אני גם לא כל כך רוצה להיות מנהיג.
    אם בכל זאת תחליטו לבחור בי אני מבטיח להשתדל ככל יכולתי ולתת את המירב בשביל לעזור להצלחת הכיתה, אני מתחייב."
    אחר כך אני מביט על הלוח לראות מה ילדים אחרים כתבו.
    בין היתר אני תוהה אם יש כאן עוד מעשרת הנבחרים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

9. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    Deino Man, לוק -
    ----
    כן זה באמת משפט טוב D:
    היית עושה את זה 3:

RabbiKingler, סת'-

תלמידי כיתה A -

Tigraro, ג'ייק -

Sandshrew, צ'אד-
    אתם מגיעים לבית.

"היא קלסטרופובית, ונתקענו במעלית, אז חילצתי אותה. איזה מזל שגם אתה אחד מהעשרה, אם מישהו היה רואה אותי הייתי מאבד את התואר כשליט כבר עכשיו" אני לוחש לסורה. "היא בסדר, הצלחנו לצאת מהמעלית. אתה יודע איפה הכיתה שלך נמצאת או ששוקו תדריך אותנו?" אני אומר ומחייך אל שוקו. "דרך אגב, באיזו כיתה אתה? אנחנו בכיתה B (אני צודק נכון?)" אני שואל את סורה

10. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nairo908 צפה בהודעה
    "היא קלסטרופובית, ונתקענו במעלית, אז חילצתי אותה. איזה מזל שגם אתה אחד מהעשרה, אם מישהו היה רואה אותי הייתי מאבד את התואר כשליט כבר עכשיו" אני לוחש לסורה. "היא בסדר, הצלחנו לצאת מהמעלית. אתה יודע איפה הכיתה שלך נמצאת או ששוקו תדריך אותנו?" אני אומר ומחייך אל שוקו. "דרך אגב, באיזו כיתה אתה? אנחנו בכיתה B (אני צודק נכון?)" אני שואל את סורה
    "באמת מזל XD" אחייך אל ריי ואוסיף " כן אני גם בכיתה B (חח יפה!) נעים להכיר קוראים לי סורה ולא אני אסתדר כבר כי אני בדיוק באתי משם אז אני יודע את הדרך אבל..." אתקרב לריי ואלחש "הכרתי עוד מישהו מעשרת הנבחרים... יש לו את היכולת להעביר את הזמן האחורה, אז בכל מקרה תיזהר ואני אומר לך את זה כי כבר הייתי בכיתה והזמן זז אחורה אז בעיקרון אני זוכר איפה הכיתה." אחזור לדבר רגיל ואוסיף "אני יודע את הדרך אז אני אסתדר, תודה לכם בכל מקרה תמשיכו להתקדם אני כבר אצטרף אני רק הולך לשתות ובא "

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שם משתמש:duel master (משתנה לmaster chief)
    שם הדמות + שם משפחה:קאיטו אינאקי
    תיאור/ תמונה במצב רגיל:

תיאור/ תמונה במצב הגזע:

אופי:טוב:חכם שקט מתחשב ומחושב רע:לפעמים ציני
    הכוח המיוחד:שליטה בצמחים
    גזע:מלאך
    רקע:
    קשרים: לא לגעת.
    רומנטיקה:כן
    כח/חכמה/זריזות:כח:3זריזות:3חכמה:4
    הערות/הארות/שאלות/אייס קפה:מקוה להרשם ואם את ממש חייבת רקע אז תתני לי לחשוב על זה אבל מעדיף שלא

12. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    nairo908, ריי, noamt9, סורה-
    " כן גם אני בB, נעים להכיר קוראים לי סורה. ולא, אני אסתר כבר כי אני בידיוק באתי משם אז אני יודע את הדרך " אומר לך סורה " אבל... הכרתי עוד מישהו מעשרת הנבחרים, יש לו את היכולת להעביר את הזמן לאחורה , בכל מקרה תזהר ואני אומר לך את זה כבר כי הייתי בכיתה והזמן זז אחורה אז בעיקרון אני זוכר איפה הכיתה, " אומר לך סורה, " אני כבר אצתרף אליכם, אני הולך לשתות ובא " סורה אומר, והולך לבר המים שעמד ליד המדרגות ושותה, לבנתיים ריי ושוקו ממתינים לו. כשהוא חוזר, אתם מתחילים ללכת. " אממ. אתם מכירים? ~ " שאלה שוקו את ריי וסורה, ולבנתיים כבר הם הגיעו לכיתה.
    התחלתם להיכנס לכיתה;
    כיתה בינונית, מעוצבת, בעלת חלונות בינוניים עם ווילון גדול בצבע שחור-אפרפר, כיסאות מרופדים ונוחים, שולחנות אפורים מעץ ניצבים ליד הכיסאות, ובקיר שליד הדלת, נמצא לוח גדול. המראה היה כבר מוכר לסורה, אבל שוקו התפעלה ממנו. " וואו, דיי יפה כאן!~ " היא אמרה.

תלמידי כיתה A -
    כולם גומרים לכתוב את הדברים במחשב, והאיש הקירח מתחיל להציג את מה שהתלמידים כתבו על הלוח-
    " טוב, ארבעה מתמודדים נבחרו מתוך כל השמונה. והם .. ~ " אמר האיש הקירח, ולפתע הוצגה על הלוח תמונה:
    Spoiler ספוילר

" היטארי קארו, בארי וולפר, קיריה אאונומו, סת' קינגלר. " אמר האיש הקירח. " ועכשיו, נקרין את מה שכל אחד כתב. נתחיל , " אמר, ועל המסך הוצגה תמונה של סת' וליד התמונה היה כתוב המון דברים.

סת' קינגלר
    אין לי מושג למה דווקא כדאי לבחור בי, אני גם לא כל כך רוצה להיות מנהיג.
    אם בכל זאת תחליטו לבחור בי אני מבטיח להשתדל ככל יכולתי ולתת את המירב בשביל לעזור להצלחת הכיתה, אני מתחייב.

קיריה אאונומו
    שלום, אני קיריה.אני בספק אם אתם מכירים אותי אבל לא חשוב.אתם לא חייבים להצביע לי, כי לי אין קישורים מיוחדים.כן-אני נער כמוני וכמוכם,קצת חכם אבל כמוני וכמוכם.אוהב טיפה ספורט, אוהב מחשבים ומשחקי וידאו כמו שאר הבנים.אני לא מחייב אתכם להצביע לי.אם תרצו-תרגישו חופשיים.

בארי וולפר
    *שגיאה! לא נשלח מידע למערכת. *

היטארי קארו
    א.. היי , אני היטארי קארו ^^ אני הייתי פה גם שנה שעברה, ואני דיי מכירה את כללי בית הספר ואתם יכולים לבחור בי עם אתם רוצים, אבל אני לא חושבת שמתאים לי התפקיד, אלא יותר לאחד הבנים בכיתה, כמו .. אמ. בארי, לדוגמא.

האיש הקירח נתן לכולכם דפים עם התמונות והשמות של הילדים, " טוב, ההחלטה היא שלכם." הוא אמר, ועמד ליד הדלת.
    מה תעשו? במי תבחרו?

** את ההצבעות לשלוח בה''פ, תודה ^^ **

Deino Man, לוק -
    "אממ. אוקיי, זה נשמע נחמד, " אמרה יוקי, " איזה כיתה אתה? " שאלה יוקי, תוך כדי הליכה לכיוון הנגדי של בית הספר.

Tigraro, ג'ייק -
    "וואו.." ממלמלת איקו בחיבה ומסמיקה "זה היה מפתיע" היא אומרת ונותנת לך עוד נשיקה קטנה ומסמיקה.
    אז לפתע חשבת שעוד רגע היא הולכת לצעוק שאתה משוגע, אך משום מה, זה לא קרה.
    "אממ.." היא מגמגמת בחוסר רצון "גם אני לא ממש בן אדם, אני.. מלאכית, מה אתה בדיוק?"
    אתה שמח שהיא גם באה מהעולם ההוא, ואתה לא צריך להסביר לה הסברים מה אתה.
    --
    קרדיט לעומר D:

Sandshrew, צ'אד-
    " כן תודה D: " אומרת רין, ואתה מכין לשניכם קפה. אתה מגיש לה את הקפה, ומחליף את החולצה שלך בסלון. " וואו ממש חמים כאן, לעומת בחוץ 3: " אומרת רין ושותה מעט מהקפה, " אני למעשה.. שניהם, גם שדה וגם חצויה, " אומרת רין. " אבא שלי היה שד, אך אימי הייתה חצויה, ולכן עכשיו אני גם זה וגם זה ^ ^ " אומרת לך רין בחיוך חמוד ומחכה שתגיב, לאחר שאתה מגיב היא שואלת " ו.. מה אתה? "

duel master-
    רשום, תכף אני יערוך ויעשה לך התחלה ^^
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 10-25-2011 בשעה 05:44 PM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    "וואו.." ממלמלת איקו בחיבה ומסמיקה "זה היה מפתיע" היא אומרת ונותנת לך עוד נשיקה קטנה ומסמיקה.
    "אממ.." היא מגמגמת בחוסר רצון "גם אני לא ממש בן אדם, אני.. מלאכית, מה אתה בדיוק?"
    --
    קרדיט לעומר D:
    ״החיים מלאי הפתעות״ אקרוץ אליה ״לא התכוונו ללכת לאכול פיצה?״
    *
    לא אמרת לי אם יש לי כסף או לא
    אגש איתה אל הפיצריה הקרובה, בעליזות אתפוס בידה ואדלג בדרך כמו מטומטם Xd ״חחח וככה מדלגים כמו ילדה קטנה ועליזה, שכל הפנים שלה חיוורים ומלאי נמשים״ אגחך

14. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    nairo908, ריי, noamt9, סורה-

Sandshrew, צ'אד-
    " כן תודה D: " אומרת רין, ואתה מכין לשניכם קפה. אתה מגיש לה את הקפה, ומחליף את החולצה שלך בסלון. " וואו ממש חמים כאן, לעומת בחוץ 3: " אומרת רין ושותה מעט מהקפה, " אני למעשה.. שניהם, גם שדה וגם חצויה, " אומרת רין. " אבא שלי היה שד, אך אימי הייתה חצויה, ולכן עכשיו אני גם זה וגם זה ^ ^ " אומרת לך רין בחיוך חמוד ומחכה שתגיב, לאחר שאתה מגיב היא שואלת " ו.. מה אתה? "

duel master-
    רשום, תכף אני יערוך ויעשה לך התחלה ^^
    "וואו" אני אומר, "לאיזה חיה את יכולה להפוך?". אני מחכה שתענה, ואומר לה "אני שד שלם, במשחק הזה יש מגבלות(חח)". אני מחייך אליה, ושואל אותה "רוצה לחזור לתיכון, או שאולי נלך להסתובב קצת בעיר?"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    תלמידי כיתה A -
    כולם גומרים לכתוב את הדברים במחשב, והאיש הקירח מתחיל להציג את מה שהתלמידים כתבו על הלוח-
    " טוב, ארבעה מתמודדים נבחרו מתוך כל השמונה. והם .. ~ " אמר האיש הקירח, ולפתע הוצגה על הלוח תמונה:
    Spoiler ספוילר

" היטארי קארו, בארי וולפר, קיריה אאונומו, סת' קינגלר. " אמר האיש הקירח. " ועכשיו, נקרין את מה שכל אחד כתב. נתחיל , " אמר, ועל המסך הוצגה תמונה של סת' וליד התמונה היה כתוב המון דברים.

האיש הקירח נתן לכולכם דפים עם התמונות והשמות של הילדים, " טוב, ההחלטה היא שלכם." הוא אמר, ועמד ליד הדלת.
    מה תעשו? במי תבחרו?

Deino Man, לוק -
    "אממ. אוקיי, זה נשמע נחמד, " אמרה יוקי, " איזה כיתה אתה? " שאלה יוקי, תוך כדי הליכה לכיוון הנגדי של בית הספר.

Tigraro, ג'ייק -
    --
    קרדיט לעומר D:
    אני כותב משהו בדף, ואני אשלח לך מה בפרטי.
    אני מתמתך רגע כשאני מסיים ובודק מי כבר סיים, הרגל מוזר.
    לפתע אני חושב על דרך לדעת מי בכיתה הוא מהנבחרים, אז אני מתרכז לבדוק איפה עובר צינור (של מים) מעל הכיתה, ברגע שאני מרגיש בתודעה שלי במים אני מתחיל למשוך אותם לאט לאט כדי לעשות פתח קטן ונזילה בצינור ואז אני מפסיק להשתמש בכוח שלי.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •