AmitBuscus, קיריה-
אתה מניח את הדף בצד השולחן, ולפתע אחד צינורות-המים של הכיתה נפתח, והמון מים זורמים לכיתה.
" המורה!~ יוצא מים, " צועק אחד התלמידים " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות
שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו. " תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה.
shacharmor -
אין מקום ^^ '
מצטערת ><
Cool Nick, לוק -
לא X3 אתה רוצה שזאת תיהיה היא? 3:
----
אתה ממתין במשך כמה דקות, ולאחר מכן היא חוזרת אליך. " חזרתי. " היא אומרת,
שניכם מתחילים לטייל, כשאתה הולך מאחוריה. לפתע יוקי נעצרת, ואתה ממשיך ללכת ולא שם
לב שהיא נעצרה, ונתקע בה ונופל עליה, בצורה כזאת שאתה שוכב מעליה.
nairo908, ריי -
" אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " אומרת המורה, אתה מתבאס אבל היא ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אומרת המורה, אתה דיי שמח, ולאחר מכן מרים שוב את ידך ושואל את השאלה שלך, המורה עונה לך '' אתה צודק,
אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, " היא אומרת בנחמדות, " ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " אומרת המורה.
Gold.N.Ace, סורה-
למה כולם רוצים בלונדיניות? XD לא שאני נגד, אני אוהבת אנשים בלונדינים 3: אבל
כל המשחק הפך למ''ת עם אנשים בלונדינים! XD
--
'' היי ^-^ " היא אומרת לך בנחמדות, ולאחר מכן אחד מהילדים מצביע. " קים, מה נלמד השנה? " שואל הילד, שהתגלה כ-ריי. " אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " המורה אומרת, אתה דיי מתבאס כי אלה מקצועות דיי משעממים, אך המורה ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אתה שמח מאוד, ורואה שגם שאר ילדי הכיתה שמחים. לפתע
ריי מרים שוב את ידו, '' המורה, חוץ משוקו וסורה.. אני לא מכיר אף אחד, אולי נעשה משהו שנוכל להכיר אחד את השני? " שואל ריי, '' אתה צודק, אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, המורה אומרת.
" ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " היא אומרת.
master chief, קאיטו-
אתה מתחיל לרוץ לעבר בית הספר, תוך כדי התנשפות. אתה מגיע לבית הספר, ורואה שאין אף אחד
בסביבה, ושער בית הספר נעול. מה תעשה?
RabbiKingler, סת'-
לחפור זה טוב! XD
--
" תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. המורה מביט בך במבט חשדני, אתה נבהל מעט אך מנסה לא להראות
זאת. מה תעשה?
sandslash, צ'אד-
" תודה D: " היא אומרת לך, ואתם מגיעים לבית הספר, בחוץ אין ילדים ואתה מבחין שבשער בית הספר
יש נער שאיחר כנראה, והשער נעול. מצד שני, אתה רואה במגרש הענקי של בית הספר המון מורים שמכינים משהו ענקי. " הו.. מה זה? O: " שואלת רין בפליאה.
Tigraro, ג'ייק -
" אוקיי ^^ " אומרת לך איקו בחיבה, ואתם מזמינים את הפיצה שלכם. " תודה שקניתם! " אומרת המוכרת,
ואתם מתיישבים לאכול. " אממ.. אז . מה אתה אוהב לעשות? ^ ~ ^ " שואלת אותך איקו.
Uzumaki Naruto, בארי-
אתה עוצם עיינים ומתרכז בשיר שלך, אך לפתע מרגיש שמים נוזלים על ראשך. אתה מביט למעלה ורואה צינור
מים שנפתח, והוא בידיוק נמצא מעליך. " המורה, יוצא מים! " צועק אחד מתלמידי הכיתה, " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו." תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. אח''כ המורה מביט עליך בעיינים חשדניות,
כיוון שאתה היית זה שמעל הצינור, ולכן הייתה לך אפשרות לעשות זאת.