Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 348
  1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    nairo908, ריי, noamt9, סורה-
    " כן גם אני בB, נעים להכיר קוראים לי סורה. ולא, אני אסתר כבר כי אני בידיוק באתי משם אז אני יודע את הדרך " אומר לך סורה " אבל... הכרתי עוד מישהו מעשרת הנבחרים, יש לו את היכולת להעביר את הזמן לאחורה , בכל מקרה תזהר ואני אומר לך את זה כבר כי הייתי בכיתה והזמן זז אחורה אז בעיקרון אני זוכר איפה הכיתה, " אומר לך סורה, " אני כבר אצתרף אליכם, אני הולך לשתות ובא " סורה אומר, והולך לבר המים שעמד ליד המדרגות ושותה, לבנתיים ריי ושוקו ממתינים לו. כשהוא חוזר, אתם מתחילים ללכת. " אממ. אתם מכירים? ~ " שאלה שוקו את ריי וסורה, ולבנתיים כבר הם הגיעו לכיתה.
    התחלתם להיכנס לכיתה;
    כיתה בינונית, מעוצבת, בעלת חלונות בינוניים עם ווילון גדול בצבע שחור-אפרפר, כיסאות מרופדים ונוחים, שולחנות אפורים מעץ ניצבים ליד הכיסאות, ובקיר שליד הדלת, נמצא לוח גדול. המראה היה כבר מוכר לסורה, אבל שוקו התפעלה ממנו. " וואו, דיי יפה כאן!~ " היא אמרה.
    "אנחנו מכירים בערך..." אני עונה לשאלה של שוקו. אני הולך איתם ונכנס לכיתה. "כן הכיתה די יפה... בואי נתפוס מקומות טובים מאחורה שוקו" אני אומר לה "אם תרצה, תשב בשולחן לידנו" אני אומר בחיוך אל סור "רק אם את מסקימה שוקו" אני מוסיף בעודי פונה לשוקו. אחרי שאני מתיישב ליד שוקו אני מסתכל על הכיתה לבחון אותה יותר טוב.

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Deino Man, לוק -
    "אממ. אוקיי, זה נשמע נחמד, " אמרה יוקי, " איזה כיתה אתה? " שאלה יוקי, תוך כדי הליכה לכיוון הנגדי של בית הספר.

Tigraro, ג'ייק -
    "וואו.." ממלמלת איקו בחיבה ומסמיקה "זה היה מפתיע" היא אומרת ונותנת לך עוד נשיקה קטנה ומסמיקה.
    אז לפתע חשבת שעוד רגע היא הולכת לצעוק שאתה משוגע, אך משום מה, זה לא קרה.
    "אממ.." היא מגמגמת בחוסר רצון "גם אני לא ממש בן אדם, אני.. מלאכית, מה אתה בדיוק?"
    אתה שמח שהיא גם באה מהעולם ההוא, ואתה לא צריך להסביר לה הסברים מה אתה.
    --
    קרדיט לעומר D:
    חח.. יא עצלנית,

"C, קיבלתי פחות מ60 במבחן.." אמלמל ואביט על הכיתה מרחוק, וארחם על מי שנשאר שם. אעצור ואשאל אותה "איזה כיתה את..? את כבר יודעת או שלא בדקת?".
    אביט לה בעיניים ואחכה לתשובה, בתקווה מוסתרת שנהיה חברים לכיתה.
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 10-25-2011 בשעה 05:58 PM
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    " כן גם אני בB, נעים להכיר קוראים לי סורה. ולא, אני אסתר כבר כי אני בידיוק באתי משם אז אני יודע את הדרך " אומר לך סורה " אבל... הכרתי עוד מישהו מעשרת הנבחרים, יש לו את היכולת להעביר את הזמן לאחורה , בכל מקרה תזהר ואני אומר לך את זה כבר כי הייתי בכיתה והזמן זז אחורה אז בעיקרון אני זוכר איפה הכיתה, " אומר לך סורה, " אני כבר אצתרף אליכם, אני הולך לשתות ובא " סורה אומר, והולך לבר המים שעמד ליד המדרגות ושותה, לבנתיים ריי ושוקו ממתינים לו. כשהוא חוזר, אתם מתחילים ללכת. " אממ. אתם מכירים? ~ " שאלה שוקו את ריי וסורה, ולבנתיים כבר הם הגיעו לכיתה.
    התחלתם להיכנס לכיתה;
    כיתה בינונית, מעוצבת, בעלת חלונות בינוניים עם ווילון גדול בצבע שחור-אפרפר, כיסאות מרופדים ונוחים, שולחנות אפורים מעץ ניצבים ליד הכיסאות, ובקיר שליד הדלת, נמצא לוח גדול. המראה היה כבר מוכר לסורה, אבל שוקו התפעלה ממנו. " וואו, דיי יפה כאן!~ " היא אמרה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי nairo908 צפה בהודעה
    "אנחנו מכירים בערך..." אני עונה לשאלה של שוקו. אני הולך איתם ונכנס לכיתה. "כן הכיתה די יפה... בואי נתפוס מקומות טובים מאחורה שוקו" אני אומר לה "אם תרצה, תשב בשולחן לידנו" אני אומר בחיוך אל סור "רק אם את מסקימה שוקו" אני מוסיף בעודי פונה לשוקו. אחרי שאני מתיישב ליד שוקו אני מסתכל על הכיתה לבחון אותה יותר טוב.
    'יש לי תחושה של דג'וו..XP' אחשוב לעצמי בעודי מצחקק. "אשמח לשבת בשולחן לידכם" אומר לריי ולשוקו ואתיישב בשולחן לידם.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    Tigraro, ג'ייק -
    " חח LOL " אומרת איקו ומצחקקת בחמידות, " הנה זה, שם! " היא אומרת בשמחה.
    " שלום לכם, אתם צריכים עזרה? ^^ " אומרת המוכרת בחיוך קטנטן.
    אתה מחטט בכיס שלך, ומוצא שם שטר של 20, חמש שקל, וחצי שקל.

sandslash, צ'אד-
    " חתול, אבל אני לא יכולה להפוך ל2 הגזעים ביחד, אני צריכה להפוך לכל אחד מהם בנפרד, " אמרה רין ונאנחה. " אה מגניב, גם אתה שד!~ D: " אומרת רין בחיוך. " אממ. אני חושבת ש... נחזור לתיכון D: "
    היא אומרת בחיוך קטנטן, " זה היום הראשון, ובטח יעשו משהו מיוחד, אתה יודע ^^ " היא אומרת.

RabbiKingler, סת'-
    אתה כותב משהו בדף, ומקפל אותו, ולאחר מכן מביט על ילדי הכיתה ורואה מי סיים.
    לאחר מכן, אתה מנסה לזהות היכן נמצאים צינורות המים הראשיים של הכיתה, אתה מצליח לזהותם,
    ומרגיש את המים זורמים במהירות. אתה בטעות מושך את המים יותר מידי חזק, כך שמצינור המים יוצא
    זרם מים דיי חזק. " המורה, יוצא מים! " צועק אחד התלמידים. " הממ. מעניין.. מי עשה את זה? הרי זה לא יכול להיות שמים יצאו סתם ככה.." אומר האיש, בקול שלא תואם לו.

nairo908, ריי, Gold.N.Ace, סורה-
    ' אנחנו מכירים בערך.. ' אומר ריי לשוקו, ושלושתם נכנסים לכיתה. ' בואי נתפוס מקומות טובים מאחורה, שוקו ' אומר ריי לשוקו, ושניהם מתחילים לפסוע לכיוון השולחנות האחוריים, ' אם תרצה, תוכל לשבת לידנו ' אומר ריי לסורה, ' אשמח לשבת בשולחן לידכם ' אומר סורה, ושלושתם מתיישבים בשולחנות.
    לפתע הדלת נפתחת, ונכנסת לכיתה אישה בת כ21, שנראת דיי חמודה. " שלום לכולכם ^^ אני קים,
    ואני המורה שלכם ^^ " היא אומרת בחיוך קטן, ומניחה את הספרים שלה על השולחן.

master chief, קאיטו-
    אתה מתעורר באיחור גדול, של שעתיים שלמות, והשעון מצלצל.
    אתה מתעורר בעצבנות ומכבה אותו, בעוד שאתה חצי ישן.
    " האאה... " אתה מפהק פיהוק גדול, ומסתכל לשעון כשעין אחת שלך עדין סגורה, אתה מבחין בכך שהשעה היא כבר 10:11!!
    מה תעשה?

Cool Nick, לוק -
    " אה, C. הכיתה הגרועה. שנה שעברה הייתי בה, " אומרת יוקי, " ואני... המ. האמת שעדיין לא בדקתי. " היא אומרת, " תזכיר לי שוב איך קוראים לך?.. " היא אומרת במעט מבוכה.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    " חח Lol " אומרת איקו ומצחקקת בחמידות, " הנה זה, שם! " היא אומרת בשמחה.
    ''כן באנו לקנות פיצה'' אגיד ברצינות בלי להתחכם למרות שעלו לי המון בדיחות למוחי, אשלוף את הכסף ואחכה שתגיד את המחירים.
    ''אני משלם'' אחייך אל איקו ואפזר את שערי החום הפרוע בידיי.

6. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rin Kagamine צפה בהודעה
    Tigraro, ג'ייק -

sandslash, צ'אד-
    " חתול, אבל אני לא יכולה להפוך ל2 הגזעים ביחד, אני צריכה להפוך לכל אחד מהם בנפרד, " אמרה רין ונאנחה. " אה מגניב, גם אתה שד!~ D: " אומרת רין בחיוך. " אממ. אני חושבת ש... נחזור לתיכון D: "
    היא אומרת בחיוך קטנטן, " זה היום הראשון, ובטח יעשו משהו מיוחד, אתה יודע ^^ " היא אומרת.
    "בשמחה!" קראתי, "בואי נחזור לתיכון!". אני מרים אותה בין שני ידיי, ומעיף אותה יחד איתי לתיכון.
    כשאנו מגיעים, אני מוריד אותה ואומר "צריך עכשיו להבין מה בדיוק הולך כאן שמיוחד כל כך...". אני מחפש תלמידים אחרים שיודעים האם משהו מיוחד קורה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    RabbiKingler, סת'-
    לאחר מכן, אתה מנסה לזהות היכן נמצאים צינורות המים הראשיים של הכיתה, אתה מצליח לזהותם,
    ומרגיש את המים זורמים במהירות. אתה בטעות מושך את המים יותר מידי חזק, כך שמצינור המים יוצא
    זרם מים דיי חזק. " המורה, יוצא מים! " צועק אחד התלמידים. " הממ. מעניין.. מי עשה את זה? הרי זה לא יכול להיות שמים יצאו סתם ככה.." אומר האיש, בקול שלא תואם לו.
    אני מראה שאני מופתע ומביט בהשתאות במים הזורמים במהירות.
    אני נשאר לשבת אבל מתרחק לאט לאט ומפנה את הדברים כשהמים מתקרבים ומנסה לא להירטב.
    כשאני רואה שהילדים בשורה שלי מתחילים לצאת מהכיתה אני יוצא איתם כשאני שם את אותה הבעה שיש למרבית הילדים על הפנים (כל זה כדי לא להתגלות).
    אני מביט הייטב לצדדים, לא שתם עשיתי את הסיטואציה הזאת, עכשיו אני צריך לזהות ילדים שיתנהגו כאילו הם יודעים משהו או כאילו הם מחפשים מישהו בעצמם.
    אני שם את הילקוט על הגב מחוץ לכיתה ועוטה הבעה משועממת.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ואוו חפרתי! XD
    בסוף כבר הגבתי היום אחרי מקלחת.
    דרך אגב, נדמה לי ששכחת את שאר תלמידי כיתה A.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Tigraro, ג'ייק -

sandslash, צ'אד-

RabbiKingler, סת'-

' אנחנו מכירים בערך.. ' אומר ריי לשוקו, ושלושתם נכנסים לכיתה. ' בואי נתפוס מקומות טובים מאחורה, שוקו ' אומר ריי לשוקו, ושניהם מתחילים לפסוע לכיוון השולחנות האחוריים, ' אם תרצה, תוכל לשבת לידנו ' אומר ריי לסורה, ' אשמח לשבת בשולחן לידכם ' אומר סורה, ושלושתם מתיישבים בשולחנות.
    לפתע הדלת נפתחת, ונכנסת לכיתה אישה בת כ21, שנראת דיי חמודה. " שלום לכולכם ^^ אני קים,

master chief, קאיטו-
    אתה מתעורר באיחור גדול, של שעתיים שלמות, והשעון מצלצל.
    אתה מתעורר בעצבנות ומכבה אותו, בעוד שאתה חצי ישן.
    " האאה... " אתה מפהק פיהוק גדול, ומסתכל לשעון כשעין אחת שלך עדין סגורה, אתה מבחין בכך שהשעה היא כבר 10:11!!
    מה תעשה?

Cool Nick, לוק -
    " אה, C. הכיתה הגרועה. שנה שעברה הייתי בה, " אומרת יוקי, " ואני... המ. האמת שעדיין לא בדקתי. " היא אומרת, " תזכיר לי שוב איך קוראים לך?.. " היא אומרת במעט מבוכה.
    אארגן בזריזות את התיק אצעק בחיפזון "ביי אימא"וארוץ לבית הספר

9. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    התגעגענו מאי
    ~~~~
    'פעם ראשונה שיש לי מורה חמודה... אני התרגלתי כבר לזקנות XD' אחשוב לעצמי בחיוך.
    "שלום קים" אומר למורה בעודי מחייך ואחשוב ' לא היא לא הטעם שלי P: אני צריך משהיא בגיל שלי, בלונדינית עם שיער ארוך אבל הכי חשוב שהיא תהיה נחמדה ואוהבת...אני מקווה שיש משהיא כזאת בבית הספר הזה.'
    נערך לאחרונה על ידי Gold.N.Ace, 11-10-2011 בשעה 01:36 AM

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    Tigraro, ג'ייק -

sandslash, צ'אד-

RabbiKingler, סת'-

אני מרים את ידי ואומר "קים, איזה מקצועות אנחנו נלמד השנה?" אחרי שהיא עונה לי אני מרים שוב את ידי. "חוץ משוקו וסורה" אני אומר ומצביע על כל אחד מהם בתורו, "אני לא מכיר פה אף אחד. אולי נעשה איזה משהו שנוכל להכיר אחד את השני?" אני מציע.

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    אכעס עליה קצת "לוק קאסטלאן.." ואמשיך לצעוד לי בחוץ עד שיוקי תחזור.
    ~~~~~~~~~~
    זאת מיטסוקי????? O=
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    תלמידי כיתה A -
    בארי וולפר, קיריה אאונומו, היטארי קארו, סת' קינגלר
    כולם גומרים לכתוב את הדברים במחשב, והאיש הקירח מתחיל להציג את מה שהתלמידים כתבו על הלוח-
    " טוב, ארבעה מתמודדים נבחרו מתוך כל השמונה. והם .. ~ " אמר האיש הקירח, ולפתע הוצגה על הלוח תמונה:
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן

" היטארי קארו, בארי וולפר, קיריה אאונומו, סת' קינגלר. " אמר האיש הקירח. " ועכשיו, נקרין את מה שכל אחד כתב. נתחיל , " אמר, ועל המסך הוצגה תמונה של סת' וליד התמונה היה כתוב המון דברים.

ציטוט:
    סת' קינגלר
    אין לי מושג למה דווקא כדאי לבחור בי, אני גם לא כל כך רוצה להיות מנהיג.
    אם בכל זאת תחליטו לבחור בי אני מבטיח להשתדל ככל יכולתי ולתת את המירב בשביל לעזור להצלחת הכיתה, אני מתחייב.

קיריה אאונומו
    שלום, אני קיריה.אני בספק אם אתם מכירים אותי אבל לא חשוב.אתם לא חייבים להצביע לי, כי לי אין קישורים מיוחדים.כן-אני נער כמוני וכמוכם,קצת חכם אבל כמוני וכמוכם.אוהב טיפה ספורט, אוהב מחשבים ומשחקי וידאו כמו שאר הבנים.אני לא מחייב אתכם להצביע לי.אם תרצו-תרגישו חופשיים.

בארי וולפר
    *שגיאה! לא נשלח מידע למערכת. *

היטארי קארו
    א.. היי , אני היטארי קארו ^^ אני הייתי פה גם שנה שעברה, ואני דיי מכירה את כללי בית הספר ואתם יכולים לבחור בי עם אתם רוצים, אבל אני לא חושבת שמתאים לי התפקיד, אלא יותר לאחד הבנים בכיתה, כמו .. אמ. בארי, לדוגמא.

האיש הקירח נתן לכולכם דפים עם התמונות והשמות של הילדים, " טוב, ההחלטה היא שלכם." הוא אמר, ועמד ליד הדלת.
    מה תעשו? במי תבחרו?
    "טוב, הינה הבחירה שלי." אומר, אסמן את בחירתי ואשים את הדף בפינת השולחן.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם משתמש: shacharmor
    שם הדמות + שם משפחה: תומאס קרטר
    תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוהה,חסון,בעל צבע אור בהיר,כשכועס נראה כמו בולדוג
    תיאור/ תמונה במצב הגזע: זועף,מפחיד,מי שרואה אותו במצב זה שומר מרחק
    עם אתם מתקשים במציאות התמונה, תוכלו לכתוב תיאור או לבקש ממני לעזור לכם ^^
    אופי: עקשן,נדיב,קפדן.
    הכוח המיוחד: יסוד אוויר
    גזע: שד
    כח/ חכמה/ זריזות: חכמה:3 כח:4 זריזות:4
    רקע: שימו לב- לא חובה.
    קשרים: לא לגעת.
    רומנטיקה: איך שהתפתח מבחינת המשחק

14. bbuuuii
    שם: עידן

תלמידי כיתה A -
    בארי וולפר, קיריה אאונומו, היטארי קארו, סת' קינגלר
    כולם גומרים לכתוב את הדברים במחשב, והאיש הקירח מתחיל להציג את מה שהתלמידים כתבו על הלוח-
    " טוב, ארבעה מתמודדים נבחרו מתוך כל השמונה. והם .. ~ " אמר האיש הקירח, ולפתע הוצגה על הלוח תמונה:
    Spoiler ספוילר

" היטארי קארו, בארי וולפר, קיריה אאונומו, סת' קינגלר. " אמר האיש הקירח. " ועכשיו, נקרין את מה שכל אחד כתב. נתחיל , " אמר, ועל המסך הוצגה תמונה של סת' וליד התמונה היה כתוב המון דברים.

האיש הקירח נתן לכולכם דפים עם התמונות והשמות של הילדים, " טוב, ההחלטה היא שלכם." הוא אמר, ועמד ליד הדלת.
    מה תעשו? במי תבחרו?

** את ההצבעות לשלוח בה''פ, תודה ^^ **

-[/B]
    אני מתעצבן על מה שהיטארי כתבה ולא עיניין אותי אם היא יודעת מה מחשבותיי או לא. אני שם את התמונה של מי שבחרתי בדף ושם את זה במרכז השולחן ועוצם עיניים ומתרכז בשיר שמתנגן עכשיו.

Spoiler ספוילר

15. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    AmitBuscus, קיריה-
    אתה מניח את הדף בצד השולחן, ולפתע אחד צינורות-המים של הכיתה נפתח, והמון מים זורמים לכיתה.
    " המורה!~ יוצא מים, " צועק אחד התלמידים " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות
    שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו. " תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה.

shacharmor -
    אין מקום ^^ '
    מצטערת ><

Cool Nick, לוק -
    לא X3 אתה רוצה שזאת תיהיה היא? 3:
    ----
    אתה ממתין במשך כמה דקות, ולאחר מכן היא חוזרת אליך. " חזרתי. " היא אומרת,
    שניכם מתחילים לטייל, כשאתה הולך מאחוריה. לפתע יוקי נעצרת, ואתה ממשיך ללכת ולא שם
    לב שהיא נעצרה, ונתקע בה ונופל עליה, בצורה כזאת שאתה שוכב מעליה.

nairo908, ריי -
    " אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " אומרת המורה, אתה מתבאס אבל היא ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אומרת המורה, אתה דיי שמח, ולאחר מכן מרים שוב את ידך ושואל את השאלה שלך, המורה עונה לך '' אתה צודק,
    אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, " היא אומרת בנחמדות, " ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " אומרת המורה.

Gold.N.Ace, סורה-
    למה כולם רוצים בלונדיניות? XD לא שאני נגד, אני אוהבת אנשים בלונדינים 3: אבל
    כל המשחק הפך למ''ת עם אנשים בלונדינים! XD
    --
    '' היי ^-^ " היא אומרת לך בנחמדות, ולאחר מכן אחד מהילדים מצביע. " קים, מה נלמד השנה? " שואל הילד, שהתגלה כ-ריי. " אנחנו נלמד השנה מתמטיקה, ביולוגיה, היסטוריה, ואלגברה, " המורה אומרת, אתה דיי מתבאס כי אלה מקצועות דיי משעממים, אך המורה ממשיכה לדבר " אלה יהיו השעות הראשונות בכל יום, בכל שאר השעות יהיו מקצועות-בחירה, שאותם אתם תבחרו. יש המון מקצועות מהנים; דרמה, סייף, בישול ואפיה, גראפיקה ממוחשבת, אומנויות לחימה, קלידים, גיטרה, תופים, שירה, אנימציה, זאולוגיה, אסטרונומיה, ועוד המון ^^ " אתה שמח מאוד, ורואה שגם שאר ילדי הכיתה שמחים. לפתע
    ריי מרים שוב את ידו, '' המורה, חוץ משוקו וסורה.. אני לא מכיר אף אחד, אולי נעשה משהו שנוכל להכיר אחד את השני? " שואל ריי, '' אתה צודק, אולי באמת כדאי שנתחיל במשחק הכירות קטן, המורה אומרת.
    " ובכן.. הממ. אני מבחינה שחלק מהתלמידים לא הגיעו עדיין. אני ימתין עוד 10 דקות עד שכולם יבואו כדי שנוכל להתחיל, לבנתיים אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים ^^ " היא אומרת.

master chief, קאיטו-
    אתה מתחיל לרוץ לעבר בית הספר, תוך כדי התנשפות. אתה מגיע לבית הספר, ורואה שאין אף אחד
    בסביבה, ושער בית הספר נעול. מה תעשה?

RabbiKingler, סת'-
    לחפור זה טוב! XD
    --
    " תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. המורה מביט בך במבט חשדני, אתה נבהל מעט אך מנסה לא להראות
    זאת. מה תעשה?

sandslash, צ'אד-
    " תודה D: " היא אומרת לך, ואתם מגיעים לבית הספר, בחוץ אין ילדים ואתה מבחין שבשער בית הספר
    יש נער שאיחר כנראה, והשער נעול. מצד שני, אתה רואה במגרש הענקי של בית הספר המון מורים שמכינים משהו ענקי. " הו.. מה זה? O: " שואלת רין בפליאה.

Tigraro, ג'ייק -
    " אוקיי ^^ " אומרת לך איקו בחיבה, ואתם מזמינים את הפיצה שלכם. " תודה שקניתם! " אומרת המוכרת,
    ואתם מתיישבים לאכול. " אממ.. אז . מה אתה אוהב לעשות? ^ ~ ^ " שואלת אותך איקו.

Uzumaki Naruto, בארי-
    אתה עוצם עיינים ומתרכז בשיר שלך, אך לפתע מרגיש שמים נוזלים על ראשך. אתה מביט למעלה ורואה צינור
    מים שנפתח, והוא בידיוק נמצא מעליך. " המורה, יוצא מים! " צועק אחד מתלמידי הכיתה, " ממ. מעניין. מי עשה את זה? הרי, זה לא יכול להיות שהמים יצאו סתם כך..'' אומר המורה בקול שלא-שלו." תפנו את הכיתה. " המורה אומר, והילדים מתחילים לצאת מהכיתה. " יש כאן אולי מישהו שיודע איך לתקן את זה? " שואל המורה. אח''כ המורה מביט עליך בעיינים חשדניות,
    כיוון שאתה היית זה שמעל הצינור, ולכן הייתה לך אפשרות לעשות זאת.
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 11-11-2011 בשעה 12:13 AM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •