RabbiKingler, סת'-
חח אתה באמת טוב D:
--
המורה ממשיך להסתכל אליך במבט חשדני, אך לפתע מסיט מבטו לכיוון הצינור, שכבר אחד מילדי הכיתה, בארי, מתחיל לתקן אותו. לאחר שהברז תוקן, נשמע הצלצול, המעיד על הפסקת האוכל.
" טוב, " אומר המורה ואוסף את הכרטיסים שבהם כתבתם את מי שרציתם שיבחר, " הנבחר
יופיע בלוח המודעות מאוחר יותר, ביחד עם שאר מנהיגי הכיתות האחרים. " אומר המורה, ומתכונן לצאת מהכיתה. רגע לפני שהוא יוצא מהכיתה, הוא אומר " אגב, יש בלוח המודעות מקצועות-בחירה, בחרו באיזה מקצועות אתם מעוניינים להיות, תודה " הוא אומר, ויוצא מהכיתה.
nairo908, ריי -
" אממ... אני חושבת שאבחר ב.... " אומרת שוקו ומתלבטת. " שירה, ובישול ואפיה ^^ " אומרת לך שוקו בהחלטיות. אתה מתחיל להכין את האוריגאמי, ונותן אותו לשוקו, ואת הדרקון מניח על השולחן.
" ת-תודה.. " אומרת שוקו ומסמיקה." קיאא!* זה ממש יפה! " אומרת לך שוקו בהתפעלות.
לפתע נשמע צלצול. " טוב, נפגש שיעור הבא!" אומרת קים המורה, ומתכוננת ללכת. " אגב, על לוח המודעות יש אולי כמה מודעות שתתעניינו בהם, ^^ " היא אומרת בחיוך, ויוצאת.
-
עם לא הבנת מה זה 'קיא' זה סוג של קול התפעלות כזה XD זה נשמע כמו: GIAA!
בד''כ אומרים את זה למשהו ממש חמוד או יפה D: (יפניתיפנית)
sandslash, צ'אד-
" אנחנו מכינים את המגרש לנשף של תחילת השנ---- " אמר לכם מורה אחד. " רגע, אתם בכלל ילדים.
מה אתם עושים פה? " שאל המורה " לעזאזל, סיפרתי לכם את הסוד.. בבקשה אל תספרו לאף אחד. " אמר המורה. " אממ.. אוקיי 3: " אומרת רין, ואתם הולכים משם לכיוון הכניסה של בית הספר.
" נשף, הא? D: " אומרת לך רין.
Tigraro, ג'ייק -
הלוואי שלי היו אומרים את זה X3
---
איקו מסמיקה, ומחייכת אליך חיוך, אתם מסתכלים אחד על השני למשך כמה שניות, ואז באים להתנשק,
לפתע הפאלפון של איקו מצלצל, מה שמפריע מאוד. " ג-גומנסיי* >< " אומרת לך איקו ועונה לטלפון.
" הלו? ~ הא? היטארי-צ'אן? א... אוקי, אני אשאל אותו ^~^ " אומרת איקו, ומנתקת את השיחה.
" אמ.. ג'ייק-קון*, היטארי-צ'אן אמרה לי שיש משהו מיוחד בבית הספר, אתה רוצה ללכת או להישאר?" שואלת איקו.
--
** גומנסיי = סליחה, ברשמיות- יפנית.
* קון (KUN)= כינוי חיבה שמוסיפים לשם של מישהו (זכר) שמחבבים, או שהוא ידיד טוב, יפנית.
Gold.N.Ace, סורה-
א-אה. נכון T-T אבל זה לא פייר שלכל בן יהיה בת משלו. תנסו להשיג בעצמכם! XD
--
אתה הולך לכיוון קים, והיא אומרת לך " שלום סורה ^^ ואת המקצועות בחירה שאתה רוצה אתה כותב בדף
שנמצא בלוח המודעות ^ - ^ " היא אומרת לך, ואתה הולך חזרה למקום. "איזה מקצועות בחירה תיקחו? אני לוקח בטוח תופים וסייף, ולדעתי הקורס הכי מעניין שיהיה הוא עוד המון ^^" שואל ריי בצחקוק, "מה נעשה עשר דקות? נראה לי אני אכין אוריגמי. אני מקווה שיהיה קורס אוריגמי. יש שלושה קורסים שאני רוצה ללכת אליהם: תופים, סייף ואוריגמי, שאני מקווה שיהיה" הוא אומר, ומתחיל להכין אוריגאמי מדהים, את האוריגאמי הראשון בצורת ורד הוא נותן לשוקו, ואת הדרקון היפהפה שהוא הכין הוא מניח על השולחן.
לפתע נשמע צלצול. " טוב, נפגש שיעור הבא!" אומרת קים המורה, ומתכוננת ללכת. " אגב, על לוח המודעות יש אולי כמה מודעות שתתעניינו בהם, ^^ " היא אומרת בחיוך, ויוצאת.
master chief, קאיטו-
אתה יכול לעשות המון דברים, כמו להשתמש בכוח שלך או בגזע שלך ><
--
אתה מנסה לטפס על הגדר, אך נופל ולא מצליח.
לפתע אתה שומע צלצול, המראה על הפסקה, אתה מבחין באיש-זקן שמגיע לכיוון השער, ופותח לך אותו.
Uzumaki Naruto, בארי-
XDDD
--
אתה הולך לכיוון הברז, ומתחיל לתקן אותו. המורה מסתכל עליך, " תודה. " הוא אומר לך.
לאחר שהברז תוקן, נשמע הצלצול, המעיד על הפסקת האוכל.
" טוב, " אומר המורה ואוסף את הכרטיסים שבהם כתבתם את מי שרציתם שיבחר, " הנבחר
יופיע בלוח המודעות מאוחר יותר, ביחד עם שאר מנהיגי הכיתות האחרים. " אומר המורה, ומתכונן לצאת מהכיתה. רגע לפני שהוא יוצא מהכיתה, הוא אומר " אגב, יש בלוח המודעות מקצועות-בחירה, בחרו באיזה מקצועות אתם מעוניינים להיות, תודה " הוא אומר, ויוצא מהכיתה.
Cool Nick, לוק -
יוקי מסמיקה, ומסתכלת אלייך, ואז רואה שאתה מסתכל אליה, ובמהירות היא מסיטה את מבטה
לכיוון מקום אחר. "נעצרתי בגלל שראיתי משהו מוזר בשמיים, טוב.. אמ.. שנחזור לבית הספר? ~" היא אומרת לך במהירות, כשידיה מאחורי גבה.