למרות שאני יודע שרוב הילדים פה בני 11- אני אעשה את הסקר הזה... מה הדעה הפוליטית שלכם? ימין או שמאל? ואין כזה דבר מרכז נוטה לימין מרכז נוטה לשמאל או מרכז (בשבילי מרכז= מישהו שמתכחש לדעות שלו)
ימין.
אני מזכיר - בלי ויכוחים בנושא.
מרכז וזה לא מתכחש.
מרכז אומר, אני איפשהו באמצע.
כן, אני בעד מדינה פלסטינית. בגבולות 67. ואני בעד הבדואים בנגב, ועוד הרבה דברים.
אבל, אני לא בעד להפקיר את יושבי אריאל, אני בעד סיפוח גושי התנחלויות, אני בעד עונש מוות לרוצחים, ההסגר על עזה, ונגד עסקת שליט. והכי חשוב- אני בעד קפיטליזם (אבל לא קפיטליזם קיצוני, כמובן).
אני מאמין שבשתי הגישות יש חולשות. השמאל מתרפס והימין מנותק מהמציאות. אני מאמין שכל בני האדם שווים, וגם מאמין שצריך להרוג טרוריסטים, שהם בעיני אפילו לא בני אדם.
אני לא בעד תגי מחיר, ולא בעד היהודים שעושים דה-לגיטימציה לישראל בעולם. אני מרכז. ואני לא מתכחש ל"דעה האמיתית שלי". אבקש שתשנה את הבחירות בסקר כי הם פוגעות בי בתור איש מרכז. מרכז הוא לא מתכחש. מרכז זו דרך פוליטית כמו שמאל וימין.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
בכלל, אני מוגדר (לא מגדיר את עצמי) כימני, אבל אלו הגדרות שטחיות וחיצוניות.
מי שמגדיר את עצמו לזרם מסויים בעצם ממציא לעצמו הגדרה שלא קיימת על זרם שלא קיים (אבל הדעה שלי חריגה טיפה).
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש קצת יותר מידי סטיגמות בהודעה שלך pizza
ימין זה לא תגי מחיר, ימין זה לא התנגדות לעסקת שליט, הימנים לא מנותקים מהמציאות.
יש ימנים כמו מה שהבאת נח נחים מפגרים... אבל רוב הימנים (ושאני אומר רוב אני מתכוון למעל ל85%)
נגד תגי מחיר מברכים את עסקת שליט ומחוברים מאוד למציאות שבה אי אפשר לחיות בשלום עם צד אחד מעונין להשמיד את הצד השני ועוד מפרסמים את זה ב"אומות המאוחדות" (האו"ם). (ראה נאומי אבו מאזן ואחמדינג'ד מעל בימת האו"ם)
כנ"ל יש מס' סטיגמות על השמאלנים אבל אני מקוה שמישהו אחר כבר יעשה את העבודה.
מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי
[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]
עד שיהיה לי חתימה:
ספוילר
ספוילר
אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:
ספוילר
עוד משהו עם כבר משחקים עם סטיגמות למה שאני לא אדביק סטיגמה על ה"מרכזיים"?
אם אתה אמור לייצג את המרכז אז כשאתה כותב: "אני בעד מדינה פלסטינית. בגבולות 67." דבר שכל שמאלני חורט על דגלו אז בעצם המרכז הוא דומה לשמאל... רשמת שאתה לא בעד הפקרת אריאל וההתנחלויות אבל ע"י תמיכה בחזרה לקווי 67 אתה מפקיר את כל המדינה!
נ.ב. רותם אני יודע שאמרת בלי ויכוחים אבל זה קצת קשה לנו... אז סליחה.
מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי
[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]
עד שיהיה לי חתימה:
ספוילר
ספוילר
אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:
ספוילר
אה, אני עם הסטיגמות?
הימנים ועוד איך מנותקים. זאת האמת.
יש בכלל משהו מאוד ילדותי בגישה הימנית. בגישה של "אכלו לי שתו לי".
לא יזיק לכם קצת ענווה. וגם אולי קצת שכל. אחמדינג'ד הוא סתם זבל שאף אחד לא מקשיב לו.
איראן לא באמת שונאים יהודים, הם פשוט מנסים לקבל נקודות זכות אצל הערבים, וזה עובד.
הכי קל בעולם להפוך להיות בעל השפעה על הערבים דרך ישראל. ובקשר לאבו-מאזן-
אם אתה באמת מעוניין בשלום, אתה צריך להבין שאין בררה. לא יהיה מנהיג פלסטיני שיודה שהוא עומד להכיר במדינת ישראל כיהודית ולוותר על זכות השיבה, כמו שלא יהיה מנהיג ישראלי שיודה שהוא עומד לפנות את כל ההתנחלויות ולפעול למען שילוב ערביי ישראל בחברה היהודית.
ואני מודה על הסטיגמות על השמאלנים, ואני מסכים עם רובן. אמרתי לך-אני מרכז. ואני לא מוכן שתנסה להפוך אותי לשמאלן. אני לא מסכים עם הסוציאליזם ובלהתרפס לפני ערבים.
יש דבר כזה, ואני ועוד הרבה אנשים שנתנו 30 מנדטים לקדימה מבטאים את זה.
וימנים מנותקים מהמציאות, זו האמת.
להגיד "אין עלינו והעולם יכול לקפוץ" זה להיות מנותק מהמציאות. להגיד "מי צריך את הטורקים" זה להיות קצר-רואי. להגיד "בוא נצא למלחמה במצרים ונחזיר את סיני" זאת טיפשות.
ולחלל קברים של ערבים רק כי "הם עשו לנו קודם" זה ילדותיות.
נו באמת. זו הבעיה של המרכז. הימני מסתכל ואומר "זה שמאל" והשמאלן מסתכל ואומר "זה ימין".
ומה מפקיר את כל המדינה? אני אומר שלדעתי לפלסטינים מגיע מדינה. עזוב את העבר, בתור אחד שקיבל 95 בבגרות בהיסטוריה אני די בטוח שאני יודע אותו יותר טוב ממך. אני מדבר על המצב כיום שבו יש עם ביהודה ושומרון שדורש עצמאות ואי אפשר באמת להרוג אותו או לגרשו.
מפקיר את המדינה? לא. ממש לא. ובכלל, חשבתי שאתם הימנים הם אלה שמאמינים בכוח של צה"ל ושהוא כל יכול. אם הוא כל יכול, הוא יסתדר בגבולות 67. במיוחד אם מדינת הפלסטינים תהיה מדינה נחשלת שתלויה במדינת ישראל (והיא תהיה, אני מבטיח לך).
וד"א, אם אני שמאלני, איך אני לאומן? וכן. אני לאומן. אני חשבתי ועדיין חושב הרבה על שנת שירות ועוד כמה שנות קבע בצה"ל. אני מתרגש כשאני שומע את התקווה ואם היית רואה איזו תגובות אני רושם באתרים בינלאומיים לערבים ולאירופאים שהלכו שבי אחר התעמולה הארסית של הפלסטינים לא היית מפקפק בזה.
המרכז לא דומה לשמאל ולא לימין. הוא גם לא מתכחש לשום דבר. הוא פשוט מאמין שיש היגיון בשתי הגישות.
וד"א, הנושא הזה מועד לויכוחים. זה ברור כבר מראש.
אם רותם לא רוצה ויכוחים, שינעל אותו כבר עכשיו.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
ואתה אומר שימינים מנותקים.
מה בדיוק חסר לערבים שהם רוצים מדינה ממש כאן? יש חמש מדינות ערביות, גדולות משטח ישראל בהרבה, מסביבינו, יש להם די והותר שטח.
ושכחת כבר את נצרים? את גוש קטיף? שטחים ענקיים של אדמה ניתנו לפלסטניים, ומה קרה? איפה שהיהודים הוציאו ירוק, ואת תוצרת החקלאות הטובה בארץ, עכשיו הדבר היחיד שם זה חולות, שממה, בשביל מה הם רצו את השטחים האלה?
הדבר היחיד שיצא מזה זה שעכשיו הם רוצים עוד חלק נוסף ממדינת ישראל, מהמדינה שה' הבטיח לנו. וזה חבל.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הם גרים כאן. זה מה שהם רוצים. כמו שאתה נולדת כאן, גם הם.
גם הם מרגישים שייכות לכאן, ולא למצרים, סוריה או ערב הסעודית.
לא משנה שמשם הם הגיעו, העובדות בשטח שהם מרגישים שייכות לפה.
מרגע שהם הוכיחו שהם מוכנים למות עבור האדמה הזאת, אי אפשר להגיד שאין להם זכות עליה.
זה כמו שאני אשאל למה היהודים רוצים את הנגב והגליל? בתור אחד שגר בגליל אני יכול להגיד לך שגם פה שממה, כלום. רק עכשיו בונים ביישוב שלי קניון. 60 ומשהו שנה אחרי קום המדינה.
אבל למה אנחנו רוצים את הנגב והגליל? כי יש לנו קשר לאדמה הזאת. זאת האדמה שאנחנו קשורים אליה ונלחמנו ומתנו עליה זה אלפי שנים.
ואני לא אכנס עכשיו לענייני אמונה, ואני מקווה שתכבד את החלטתי.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
זה יותר מזה.
אותם ערבים שעבדו קודם בחקלאות בגוש קטיף בשביל היהודים, ניכנסו לאותם מכשירים בדיוק ולאותן חממות לאחר גירוש היהודים. אבל נחש מה? מאותה שנה רמת היבולים שלהם ירדה מהאיכות הכי גבוהה בארץ ל... אפס! שום תוצרים.
אצלך מפתחים עדיין, נכון, אומנם הפיתוח בגליל הוא נמוך מבשאר הארץ, אבל עדיין מפתחים.
ולגבי קשר לאדמה ספציפית, גם למתנחלים יש קשר לאותה אדמה בדיוק שממנה רוצים לגרש אותם ולהקים שם מדינה לפלסטינים שיבואו להתישב שם, כאלה שמעולם לא גרו שם.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)