ימין
אז כנראה שזה לא היה לאותם מכשירים ולאותם חממות. והתגובה שלך נגועה בגזענות כמעט, לידיעתך.
והפלסטינים לא מפתחים? מפתחים. אבל תשאל כל פלסטיני ברחוב ותגלה שכמו בכל מדינה נחשלת אצל הפלסטינים יש שחיתויות גדולות מאוד. בגלל זה הפיתוח שלהם נמוך יותר מבנגב ובגליל. אבל לפי השמועות רמאללה התפתחה מאוד יפה בשנים האחרונות.
ובקשר למתנחלים, זה כבר עניין אחר. העובדה היא שהם אומנם קשורים לאדמה ריקה, אבל האדמה הזאת מוקפת באדמה פלסטינית. זה לא בטיחותי, ואני לא מוכן שישלמו מהכיס שלי בשביל שאיזה בחור יוכל לחיות על גבעה בלב המדינה הפלסטינית. אז אולי למתנחלים יש זכות על האדמה, אבל רק בתנאי שהם יסכימו לגור בשקט במדינה הפלסטינית. ואני כבר יודע שאתה עומד להגיד לי על כמה אנטישמים מהרשות שאמרו שהם לא רוצים יהודים בפלסטין, עזוב אותם. הם טיפשים וגזענים.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
לפחות בפורום הזה אין שמאלנים מטומטמים...
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
מרכז
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
שישלמו מהכיס שלך? האנשים האלו מסתכנים ומוסרים את הנפש שלהם ובזכות זה אתה מוגן יותר.
תחשוב על זה, אתה אומר שזה לא בטיחותי לחיות בין כל כך הרבה שטח עויין, אבל מה שאתה עושה בגירוש זה רק להגדיל את כמות השטח העויין סביב ישראל. סליחה שאני לא מוכן לשלם על זה.
ומסתבר שאנחנו (המדינה) לא חושבת לא כמוני, ולא כמוך. לדעתה יש לערבים יותר זכויות על הארץ מאשר לערבים, וזה בכלל עצוב.
מפנים ישוב שנבנה על "אדמות פרטיות" שכביכול שיכות לצאצאיו של מלך ירדן, דבר שאפילו לפי החוק הירדני לא נכון, לעומת זאת, אם זה ערבים שהתיישבו על אדמה יהודית פרטית, חסר למי שיגע בהםץ.
וזה לא שלמתנחלים יש זכות על האדמה. בזכותם לכל ישראל יש זכות על האדמה, לפלסטינים לא הייתה שום טענת ביסוס למדינה, הייתה להם בתוכנית החלוקה של האו"ם, הם הרסו אותה כשהם יצאו למתקפה על ישראל במטרה למחוק אותנו.
תאמין לי, יהיה הרבה יותר טוב לפלסטינים תחת משטר ישראלי מאשר תחת משטר ערבי (שישלט על ידי אירגון טרור מן הסתם). ובטח שפלסטינים תחת משטר ישראלי יזכו לשגשוג ולהבנה רבה בהרבה מיהודים שחיים בריבונית ערבית, תאמין לי שקשה להאמין שהם יצאו חיים (כן, מיד יפי הנפש האלה).
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
מוגן יותר? ממה בדיוק? אני לא רואה איך הם מצילים את הנפש שלי.
הם רק מעצבנים את הערבים, מלבים את שנאתם וזה מגיע בסופו של דבר אלינו, תושבי ישראל.
שטח עוין? חוץ מסוריה ולבנון ועוד מדינות כמוהם, אחרי הקמת המדינה הפלסטינית לא יהיה לערבים תירוץ לשנוא אותנו. תאמין לי. לערב הסעודית לא תהיה. לא למדינות המפרץ, ולא למדינות צפון אפריקה, תורכיה ועוד רבות וטובות. ואמרתי כבר. בקטעים כאלה לא משנה העבר, לפי האמת ההיסטורית אין לערבים באמת זכות של ממש על הארץ, אני מדבר על העובדות בשטח שאומרות שיש כמה מיליונים של פלסטינים שרוצים מדינה. לא משנה אם הייתה להם או לא.
בקשר לזה שיהיה להם יותר טוב תחת שלטון ישראלי, אני מסכים. בהרבה. אם פלסטיני ישאל אותי אני אגיד לו שתכלס עדיף להם ללכת על אוטונומיה ולא על מדינה. אבל הם רוצים מדינה, בסדר, תן להם להרוס את עצמם.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
הם לא רק מעצבנים את הערבים, זה שטח של מדינת ישראל- מותר לגור שם. אתה לא יכול שיהיה מקום ללא בעלות: או שזה שלנו או שלהם. בינתיים זה שלנו.
הערבים לא צריכים תירוץ לשנוא אותנו. וגם אם הם כן צריכים יש להם מספיק (ששת הימים, לבנון ה1,2...המשט). זה לא שהם יושבים וחושבים: "בואו נמצא תירוץ לשנוא את ישראל...". הם תמיד ישנאו. ככה זה, העם היהודי תמיד היה נרדף ולא רצוי אצל חלק מהעמים. כשתהיה מדינה פלסטינית היא תוכל להתחמש טוב יותר בעזרת מדינות ערב, ואז אפילו לצאת למלחמה.
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אתה רואה את זה באופן פשטני כשזה מאוד מורכב.
לא. הם לא יבקשו עוד ועוד. זה ניתוח מאוד ילדותי של המצב. הם לא חיות. הם לא חזירים.
הם לא יצאו לעוד מלחמות וירצו עוד שטחים. במקרה הכי גרוע יהיו מהומות, אבל מלחמה טוטאלית? לא.
זה לא שטח של מדינת ישראל. זו בדיוק הבעיה.
השטח מצוי תחת ריבונות ישראלית, אבל לא סופח לישראל, בניגוד לרמת הגולן ומזרח ירושלים.
זו הסיבה היחידה שהממשלה מפנה התנחלויות- זו עבירה על החוקים הבינלאומיים והמקומיים.
מדינות ערב לא יחמשו את המדינה הפלסטינית, אפילו לא יתמכו בהן כלכלית. אין להם אינטרס ובכלל, יש להם דברים יותר חשובים על הראש. למשל (רק זורק רעיון) להתחיל לטפל באזרחים שלהם לפני שהם זורקים אותם לעזאזל. ובקשר לזה שתמיד ישנאו אותנו, זה טיפשי. יש הרבה מדינות שלא בהכרח אוהבות יהודים אבל הם חברות טובות של ישראל. ייקח להם זמן, אבל אם יהיה הרבה זמן של שקט הם ירגעו וישכחו שהם שנאו פעם יהודים. בסך הכל, הנטייה הטבעית של אדם היא לשלום ולא למלחמה.
אז כנראה שאתה מרכז או מרכז-ימין.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)