Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: מה דעתכם הפוליטית

מצביעים
18. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • ימין

11 61.11%
  • מתכחש (מרכז)

6 33.33%
  • שמאל

1 5.56%
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 89
  1. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    ימין

And If You Don't Know, Now You Know

2. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    זה יותר מזה.
    אותם ערבים שעבדו קודם בחקלאות בגוש קטיף בשביל היהודים, ניכנסו לאותם מכשירים בדיוק ולאותן חממות לאחר גירוש היהודים. אבל נחש מה? מאותה שנה רמת היבולים שלהם ירדה מהאיכות הכי גבוהה בארץ ל... אפס! שום תוצרים.
    אצלך מפתחים עדיין, נכון, אומנם הפיתוח בגליל הוא נמוך מבשאר הארץ, אבל עדיין מפתחים.
    ולגבי קשר לאדמה ספציפית, גם למתנחלים יש קשר לאותה אדמה בדיוק שממנה רוצים לגרש אותם ולהקים שם מדינה לפלסטינים שיבואו להתישב שם, כאלה שמעולם לא גרו שם.
    אז כנראה שזה לא היה לאותם מכשירים ולאותם חממות. והתגובה שלך נגועה בגזענות כמעט, לידיעתך.
    והפלסטינים לא מפתחים? מפתחים. אבל תשאל כל פלסטיני ברחוב ותגלה שכמו בכל מדינה נחשלת אצל הפלסטינים יש שחיתויות גדולות מאוד. בגלל זה הפיתוח שלהם נמוך יותר מבנגב ובגליל. אבל לפי השמועות רמאללה התפתחה מאוד יפה בשנים האחרונות.
    ובקשר למתנחלים, זה כבר עניין אחר. העובדה היא שהם אומנם קשורים לאדמה ריקה, אבל האדמה הזאת מוקפת באדמה פלסטינית. זה לא בטיחותי, ואני לא מוכן שישלמו מהכיס שלי בשביל שאיזה בחור יוכל לחיות על גבעה בלב המדינה הפלסטינית. אז אולי למתנחלים יש זכות על האדמה, אבל רק בתנאי שהם יסכימו לגור בשקט במדינה הפלסטינית. ואני כבר יודע שאתה עומד להגיד לי על כמה אנטישמים מהרשות שאמרו שהם לא רוצים יהודים בפלסטין, עזוב אותם. הם טיפשים וגזענים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

3. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    לפחות בפורום הזה אין שמאלנים מטומטמים...
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    מרכז
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה
    חוץ מההודעה הזאת, כל ההודעות פה מקובלות עלי. אתם דנים בנושא אבל בלי לרדת לרמות של קללות ומריבות אישיות. ראה הוזהרת.

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pizza צפה בהודעה
    אז כנראה שזה לא היה לאותם מכשירים ולאותם חממות. והתגובה שלך נגועה בגזענות כמעט, לידיעתך.
    והפלסטינים לא מפתחים? מפתחים. אבל תשאל כל פלסטיני ברחוב ותגלה שכמו בכל מדינה נחשלת אצל הפלסטינים יש שחיתויות גדולות מאוד. בגלל זה הפיתוח שלהם נמוך יותר מבנגב ובגליל. אבל לפי השמועות רמאללה התפתחה מאוד יפה בשנים האחרונות.
    ובקשר למתנחלים, זה כבר עניין אחר. העובדה היא שהם אומנם קשורים לאדמה ריקה, אבל האדמה הזאת מוקפת באדמה פלסטינית. זה לא בטיחותי, ואני לא מוכן שישלמו מהכיס שלי בשביל שאיזה בחור יוכל לחיות על גבעה בלב המדינה הפלסטינית. אז אולי למתנחלים יש זכות על האדמה, אבל רק בתנאי שהם יסכימו לגור בשקט במדינה הפלסטינית. ואני כבר יודע שאתה עומד להגיד לי על כמה אנטישמים מהרשות שאמרו שהם לא רוצים יהודים בפלסטין, עזוב אותם. הם טיפשים וגזענים.
    שישלמו מהכיס שלך? האנשים האלו מסתכנים ומוסרים את הנפש שלהם ובזכות זה אתה מוגן יותר.
    תחשוב על זה, אתה אומר שזה לא בטיחותי לחיות בין כל כך הרבה שטח עויין, אבל מה שאתה עושה בגירוש זה רק להגדיל את כמות השטח העויין סביב ישראל. סליחה שאני לא מוכן לשלם על זה.
    ומסתבר שאנחנו (המדינה) לא חושבת לא כמוני, ולא כמוך. לדעתה יש לערבים יותר זכויות על הארץ מאשר לערבים, וזה בכלל עצוב.
    מפנים ישוב שנבנה על "אדמות פרטיות" שכביכול שיכות לצאצאיו של מלך ירדן, דבר שאפילו לפי החוק הירדני לא נכון, לעומת זאת, אם זה ערבים שהתיישבו על אדמה יהודית פרטית, חסר למי שיגע בהםץ.
    וזה לא שלמתנחלים יש זכות על האדמה. בזכותם לכל ישראל יש זכות על האדמה, לפלסטינים לא הייתה שום טענת ביסוס למדינה, הייתה להם בתוכנית החלוקה של האו"ם, הם הרסו אותה כשהם יצאו למתקפה על ישראל במטרה למחוק אותנו.
    תאמין לי, יהיה הרבה יותר טוב לפלסטינים תחת משטר ישראלי מאשר תחת משטר ערבי (שישלט על ידי אירגון טרור מן הסתם). ובטח שפלסטינים תחת משטר ישראלי יזכו לשגשוג ולהבנה רבה בהרבה מיהודים שחיים בריבונית ערבית, תאמין לי שקשה להאמין שהם יצאו חיים (כן, מיד יפי הנפש האלה).
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    שישלמו מהכיס שלך? האנשים האלו מסתכנים ומוסרים את הנפש שלהם ובזכות זה אתה מוגן יותר.
    תחשוב על זה, אתה אומר שזה לא בטיחותי לחיות בין כל כך הרבה שטח עויין, אבל מה שאתה עושה בגירוש זה רק להגדיל את כמות השטח העויין סביב ישראל. סליחה שאני לא מוכן לשלם על זה.
    ומסתבר שאנחנו (המדינה) לא חושבת לא כמוני, ולא כמוך. לדעתה יש לערבים יותר זכויות על הארץ מאשר לערבים, וזה בכלל עצוב.
    מפנים ישוב שנבנה על "אדמות פרטיות" שכביכול שיכות לצאצאיו של מלך ירדן, דבר שאפילו לפי החוק הירדני לא נכון, לעומת זאת, אם זה ערבים שהתיישבו על אדמה יהודית פרטית, חסר למי שיגע בהםץ.
    וזה לא שלמתנחלים יש זכות על האדמה. בזכותם לכל ישראל יש זכות על האדמה, לפלסטינים לא הייתה שום טענת ביסוס למדינה, הייתה להם בתוכנית החלוקה של האו"ם, הם הרסו אותה כשהם יצאו למתקפה על ישראל במטרה למחוק אותנו.
    תאמין לי, יהיה הרבה יותר טוב לפלסטינים תחת משטר ישראלי מאשר תחת משטר ערבי (שישלט על ידי אירגון טרור מן הסתם). ובטח שפלסטינים תחת משטר ישראלי יזכו לשגשוג ולהבנה רבה בהרבה מיהודים שחיים בריבונית ערבית, תאמין לי שקשה להאמין שהם יצאו חיים (כן, מיד יפי הנפש האלה).
    מוגן יותר? ממה בדיוק? אני לא רואה איך הם מצילים את הנפש שלי.
    הם רק מעצבנים את הערבים, מלבים את שנאתם וזה מגיע בסופו של דבר אלינו, תושבי ישראל.
    שטח עוין? חוץ מסוריה ולבנון ועוד מדינות כמוהם, אחרי הקמת המדינה הפלסטינית לא יהיה לערבים תירוץ לשנוא אותנו. תאמין לי. לערב הסעודית לא תהיה. לא למדינות המפרץ, ולא למדינות צפון אפריקה, תורכיה ועוד רבות וטובות. ואמרתי כבר. בקטעים כאלה לא משנה העבר, לפי האמת ההיסטורית אין לערבים באמת זכות של ממש על הארץ, אני מדבר על העובדות בשטח שאומרות שיש כמה מיליונים של פלסטינים שרוצים מדינה. לא משנה אם הייתה להם או לא.
    בקשר לזה שיהיה להם יותר טוב תחת שלטון ישראלי, אני מסכים. בהרבה. אם פלסטיני ישאל אותי אני אגיד לו שתכלס עדיף להם ללכת על אוטונומיה ולא על מדינה. אבל הם רוצים מדינה, בסדר, תן להם להרוס את עצמם.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה
    למה לקלל?
    ודרך אגב אתה לא יודע כמה יש...

פיצה...
    אחרי שהם יקבלו את המדינה שלהם מה נראלך שהם ירצו? עוד שטחים, עוד ועוד ועוד! ויצאו לעוד מלחמות...
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 10-19-2011 בשעה 08:09 PM

9. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pizza צפה בהודעה
    מוגן יותר? ממה בדיוק? אני לא רואה איך הם מצילים את הנפש שלי.
    הם רק מעצבנים את הערבים, מלבים את שנאתם וזה מגיע בסופו של דבר אלינו, תושבי ישראל.
    שטח עוין? חוץ מסוריה ולבנון ועוד מדינות כמוהם, אחרי הקמת המדינה הפלסטינית לא יהיה לערבים תירוץ לשנוא אותנו. תאמין לי. לערב הסעודית לא תהיה. לא למדינות המפרץ, ולא למדינות צפון אפריקה, תורכיה ועוד רבות וטובות.
    הם לא רק מעצבנים את הערבים, זה שטח של מדינת ישראל- מותר לגור שם. אתה לא יכול שיהיה מקום ללא בעלות: או שזה שלנו או שלהם. בינתיים זה שלנו.
    הערבים לא צריכים תירוץ לשנוא אותנו. וגם אם הם כן צריכים יש להם מספיק (ששת הימים, לבנון ה1,2...המשט). זה לא שהם יושבים וחושבים: "בואו נמצא תירוץ לשנוא את ישראל...". הם תמיד ישנאו. ככה זה, העם היהודי תמיד היה נרדף ולא רצוי אצל חלק מהעמים. כשתהיה מדינה פלסטינית היא תוכל להתחמש טוב יותר בעזרת מדינות ערב, ואז אפילו לצאת למלחמה.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אני קורא לעצמי שמאלני שמאמין בזכות היהודים להתיישב בכל חלקי הארץ Xd
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    המהות השמאלנית היא לעבור לגבולות 67... אז אתה כנראה לא שמאלני...

בואו ניקח לדוגמא את עזה... למה אנחנו מביאים להם מים? מזון? אנחנו חייבים להם משהו? אם רע להם כלכך בעזה אני מציע שיעברו לאיזה מדינה ערבית כמו מצריים או משהו...

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    המהות השמאלנית היא לעבור לגבולות 67... אז אתה כנראה לא שמאלני...

בואו ניקח לדוגמא את עזה... למה אנחנו מביאים להם מים? מזון? אנחנו חייבים להם משהו? אם רע להם כלכך בעזה אני מציע שיעברו לאיזה מדינה ערבית כמו מצריים או משהו...
    האמת בזה אתה צודק...אם כל כך רע להם-שידאגו לעצמם.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

13. bbuuuii
    שם: עידן
    מתכחש, ואני לא מתכוון לשום מרכז אלא למתכחש בלבד.
    אין לי ראש לזה, אני רוצה לחיות בדרך שלי וזה בכלל לא מעניין אותי אם מגיע לערבים שטחים או לא. זה לא משהו שאני רוצה להשפיע בו ואני מעדיף להשאיר את זה לאנשים שמתעסקים בזה.

Spoiler ספוילר

14. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    פיצה...
    אחרי שהם יקבלו את המדינה שלהם מה נראלך שהם ירצו? עוד שטחים, עוד ועוד ועוד! ויצאו לעוד מלחמות...
    אתה רואה את זה באופן פשטני כשזה מאוד מורכב.
    לא. הם לא יבקשו עוד ועוד. זה ניתוח מאוד ילדותי של המצב. הם לא חיות. הם לא חזירים.
    הם לא יצאו לעוד מלחמות וירצו עוד שטחים. במקרה הכי גרוע יהיו מהומות, אבל מלחמה טוטאלית? לא.

ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    הם לא רק מעצבנים את הערבים, זה שטח של מדינת ישראל- מותר לגור שם. אתה לא יכול שיהיה מקום ללא בעלות: או שזה שלנו או שלהם. בינתיים זה שלנו.
    הערבים לא צריכים תירוץ לשנוא אותנו. וגם אם הם כן צריכים יש להם מספיק (ששת הימים, לבנון ה1,2...המשט). זה לא שהם יושבים וחושבים: "בואו נמצא תירוץ לשנוא את ישראל...". הם תמיד ישנאו. ככה זה, העם היהודי תמיד היה נרדף ולא רצוי אצל חלק מהעמים. כשתהיה מדינה פלסטינית היא תוכל להתחמש טוב יותר בעזרת מדינות ערב, ואז אפילו לצאת למלחמה.
    זה לא שטח של מדינת ישראל. זו בדיוק הבעיה.
    השטח מצוי תחת ריבונות ישראלית, אבל לא סופח לישראל, בניגוד לרמת הגולן ומזרח ירושלים.
    זו הסיבה היחידה שהממשלה מפנה התנחלויות- זו עבירה על החוקים הבינלאומיים והמקומיים.
    מדינות ערב לא יחמשו את המדינה הפלסטינית, אפילו לא יתמכו בהן כלכלית. אין להם אינטרס ובכלל, יש להם דברים יותר חשובים על הראש. למשל (רק זורק רעיון) להתחיל לטפל באזרחים שלהם לפני שהם זורקים אותם לעזאזל. ובקשר לזה שתמיד ישנאו אותנו, זה טיפשי. יש הרבה מדינות שלא בהכרח אוהבות יהודים אבל הם חברות טובות של ישראל. ייקח להם זמן, אבל אם יהיה הרבה זמן של שקט הם ירגעו וישכחו שהם שנאו פעם יהודים. בסך הכל, הנטייה הטבעית של אדם היא לשלום ולא למלחמה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    אז כנראה שאתה מרכז או מרכז-ימין.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

15. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    שמאל

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •