Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: מה דעתכם הפוליטית

מצביעים
18. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • ימין

11 61.11%
  • מתכחש (מרכז)

6 33.33%
  • שמאל

1 5.56%
עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 89
  1. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pizza צפה בהודעה
    זה לא שטח של מדינת ישראל. זו בדיוק הבעיה.
    השטח מצוי תחת ריבונות ישראלית, אבל לא סופח לישראל, בניגוד לרמת הגולן ומזרח ירושלים.
    זו הסיבה היחידה שהממשלה מפנה התנחלויות- זו עבירה על החוקים הבינלאומיים והמקומיים.
    מדינות ערב לא יחמשו את המדינה הפלסטינית, אפילו לא יתמכו בהן כלכלית. אין להם אינטרס ובכלל, יש להם דברים יותר חשובים על הראש. למשל (רק זורק רעיון) להתחיל לטפל באזרחים שלהם לפני שהם זורקים אותם לעזאזל. ובקשר לזה שתמיד ישנאו אותנו, זה טיפשי. יש הרבה מדינות שלא בהכרח אוהבות יהודים אבל הם חברות טובות של ישראל. ייקח להם זמן, אבל אם יהיה הרבה זמן של שקט הם ירגעו וישכחו שהם שנאו פעם יהודים. בסך הכל, הנטייה הטבעית של אדם היא לשלום ולא למלחמה.
    הוא תחת ריבונות ישראלית= שטח של ישראל. לא חשוב איך הוא תחת ריבונות ישראל וכו'. עובדה.
    למדינות ערב כן יש אינטרס לחמש והוא- הם שונאים אותנו. הם לא רוצים שנהיה פה, אז הם יעשו את זה דרך המדינה הפלסטינית. הם שונאים אותנו לא כי כבשנו שטח של פלסטינים מסכנים, אלא כי כבשנו אותם, לחמנו בהם, סתם שונאים ציונים וכו'.
    כל עוד אתה פה הם לא ישכחו אותנו. הם רק רוצים להרוג אותנו. (אני מדבר על מדינות ערב). הנטיה הטבעית של אדם היא לשלום-זה נכון. אבל בין ישראל למדינות ערב יש גורם- שנאה- שגורם לנו לא לפנות אל דרך השלום בתור נטייה טבעית.(כי היא לא טבעית יש גורם אחר, מקווה שהסברתי את זה טוב). בני אדם ובמיוחד קבוצות גדולות לא ממהרות לשכוח ולסלוח.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

2. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    הוא תחת ריבונות ישראלית= שטח של ישראל. לא חשוב איך הוא תחת ריבונות ישראל וכו'. עובדה.
    למדינות ערב כן יש אינטרס לחמש והוא- הם שונאים אותנו. הם לא רוצים שנהיה פה, אז הם יעשו את זה דרך המדינה הפלסטינית. הם שונאים אותנו לא כי כבשנו שטח של פלסטינים מסכנים, אלא כי כבשנו אותם, לחמנו בהם, סתם שונאים ציונים וכו'.
    כל עוד אתה פה הם לא ישכחו אותנו. הם רק רוצים להרוג אותנו. (אני מדבר על מדינות ערב). הנטיה הטבעית של אדם היא לשלום-זה נכון. אבל בין ישראל למדינות ערב יש גורם- שנאה- שגורם לנו לא לפנות אל דרך השלום בתור נטייה טבעית.(כי היא לא טבעית יש גורם אחר, מקווה שהסברתי את זה טוב). בני אדם ובמיוחד קבוצות גדולות לא ממהרות לשכוח ולסלוח.
    אבל שאתה מוקף בערבים,שכל יום מנסים לפגוע בך זה מצריך יותר הגנה,יותר כוחות באיזור הזה,יותר הרוגים פשוט יותר השקעה וביזבוז משאבים וחיי אנוש.

אני מרכז וקצת ימני,וחוץ מהקטע של גבולות 67,אני חושב בדיוק כמו פיצה.

קרדיט ענק לרועי!

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אז זהו שלא.
    יש שתי מצבים לשטח- כבוש (משמע, אינו שייך למדינה, חוקיה לא חלים בו וכמובן שאסור לאזרחי המדינה לגור בו) ומסופח (סופח למדינה, הוא חלק ממנה). רמת הגולן ומזרח ירושליים מסופחות למדינת ישראל, לעומת זאת שאר הגדה היא שטח במעמד "כבוש". בנוסף להסכמי אוסלו למעשה הביטחון והחוץ בידיים של ישראל וכל השאר בידיי הרשות הפלסטינית. שזה כולל ענייני פנים כולל מגורים.
    אתה לא יודע איזה קל זה לשנות דעות של אספסופים. הכל תקשורת ותעמולה. הנאצים הפכו את גרמניה בשש-שבע שנים ממדינה שמרנית עם מיעוטים קומונסיטים גדולים למדינה נאצית-קיצונית ביותר באופן הומוגני כמעט.
    ובכלל, אני לא התחיל להיכנס ללמה בדיוק מדינות ערב לא יחמשו את המדינה הפלסטינית, כי זה הרבה יחסי כוחות בינלאומיים והרבה מדע מדינה, אבל הרעיון הכללי הוא שכפי שכבר אמרתי הפערים במדינות ערב עצומים, כמו בהרבה מדינות עולם שלישי. בנוסף לתשתיות הגרועות והתחושה (המוצדקת) שהם לא הולכים לשום מקום זה הגורם לאביב העמים הערבי שפרץ לאחרונה. הערבים רואים בזה שינוי אבל זה תחילת הקץ, פשוטו כמשמעו.
    זה אומר שמעתה יהיו מדינות ערב כמו כל מדינות העולם השלישי מפולגות, מפוררות ועם כלכלה גרועה. גם מדינות המפרץ הפרסי הם חלק מהעניין בעקבות העלייה במחירי הנפט (שגורם להאצת המחקרים בנוגע למקורות אנרגיה חלופיים או לקניית יתר של גז ופחם). במילים אחרות, לרוב מדינות ערב יהיו דברים חשובים יותר מאשר חימוש מדינה צעירה וחלשה. לא יעזור כמה שהם שונאים אותנו.
    אני יכול להמשיך ולחפור ולהגיד שבעקבות כך תבוא מדינה מוסלמית שאינה כל כך נפגעת מהדברים שלמעלה (איראן או טורקיה) ותשלוט על המזרח התיכון. ואם היא לא תאהב אותנו(כי נגרום לה לא לאהוב אותנו, לכל אלה שחושבים שאנחנו יכולים על הטורקים) הגיוני ביותר שהיא תחמש את הפלסטינים. אבל זה כבר סיפור אחר ויקרה בעוד שנים.
    מה שחשוב הוא שאתה רואה את זה בצורה ילדותית. מלחמות לא פורצות "כי הם שונאים יהודים" אלא כי לכל מדינה שתקפה היה אינטרס משלה לתקוף. אם לא היה לה אינטרס שכזה היא לא הייתה תוקפת.
    הערבים ילמדו לאהוב אותנו, יש עמים שזה יקח להם חמש שנים ויש כאלה שחמישים שנה. אבל זה יקרה. במיוחד אם הם יפסיקו לשדר בטלויזיה דברים אנטי-ישראלים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אז זהו שלא.
    יש שתי מצבים לשטח- כבוש (משמע, אינו שייך למדינה, חוקיה לא חלים בו וכמובן שאסור לאזרחי המדינה לגור בו) ומסופח (סופח למדינה, הוא חלק ממנה). רמת הגולן ומזרח ירושליים מסופחות למדינת ישראל, לעומת זאת שאר הגדה היא שטח במעמד "כבוש". בנוסף להסכמי אוסלו למעשה הביטחון והחוץ בידיים של ישראל וכל השאר בידיי הרשות הפלסטינית. שזה כולל ענייני פנים כולל מגורים.
    אתה לא יודע איזה קל זה לשנות דעות של אספסופים. הכל תקשורת ותעמולה. הנאצים הפכו את גרמניה בשש-שבע שנים ממדינה שמרנית עם מיעוטים קומונסיטים גדולים למדינה נאצית-קיצונית ביותר באופן הומוגני כמעט.
    ובכלל, אני לא התחיל להיכנס ללמה בדיוק מדינות ערב לא יחמשו את המדינה הפלסטינית, כי זה הרבה יחסי כוחות בינלאומיים והרבה מדע מדינה, אבל הרעיון הכללי הוא שכפי שכבר אמרתי הפערים במדינות ערב עצומים, כמו בהרבה מדינות עולם שלישי. בנוסף לתשתיות הגרועות והתחושה (המוצדקת) שהם לא הולכים לשום מקום זה הגורם לאביב העמים הערבי שפרץ לאחרונה. הערבים רואים בזה שינוי אבל זה תחילת הקץ, פשוטו כמשמעו.
    זה אומר שמעתה יהיו מדינות ערב כמו כל מדינות העולם השלישי מפולגות, מפוררות ועם כלכלה גרועה. גם מדינות המפרץ הפרסי הם חלק מהעניין בעקבות העלייה במחירי הנפט (שגורם להאצת המחקרים בנוגע למקורות אנרגיה חלופיים או לקניית יתר של גז ופחם). במילים אחרות, לרוב מדינות ערב יהיו דברים חשובים יותר מאשר חימוש מדינה צעירה וחלשה. לא יעזור כמה שהם שונאים אותנו.
    אני יכול להמשיך ולחפור ולהגיד שבעקבות כך תבוא מדינה מוסלמית שאינה כל כך נפגעת מהדברים שלמעלה (איראן או טורקיה) ותשלוט על המזרח התיכון. ואם היא לא תאהב אותנו(כי נגרום לה לא לאהוב אותנו, לכל אלה שחושבים שאנחנו יכולים על הטורקים) הגיוני ביותר שהיא תחמש את הפלסטינים. אבל זה כבר סיפור אחר ויקרה בעוד שנים.
    מה שחשוב הוא שאתה רואה את זה בצורה ילדותית. מלחמות לא פורצות "כי הם שונאים יהודים" אלא כי לכל מדינה שתקפה היה אינטרס משלה לתקוף. אם לא היה לה אינטרס שכזה היא לא הייתה תוקפת.
    הערבים ילמדו לאהוב אותנו, יש עמים שזה יקח להם חמש שנים ויש כאלה שחמישים שנה. אבל זה יקרה. במיוחד אם הם יפסיקו לשדר בטלויזיה דברים אנטי-ישראלים.
    אתה לא מבין, הייתה להם היזדמנות למדינה והם תקפו אותנו בכל הכוח... אם ניתן להם מדינה זה ייתן פלאש בק למלחמת העצמאות...

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    אתה לא מבין, הייתה להם היזדמנות למדינה והם תקפו אותנו בכל הכוח... אם ניתן להם מדינה זה ייתן פלאש בק למלחמת העצמאות...
    מאיפה הגעת לזה?
    אם ניתן להם מדינה, הם לא יחזרו על מלחמת העצמאות.
    הם לא טיפשים, כפי שאולי אתה חושב, הם לא חוזרים על אותה הטעות פעמיים.
    וגם אם יתקפו אותנו בכל הכוח, אז מה? צה"ל יותר חזק מהצבא הפלסטיני, והצבא הסורי, והלבנוני. ירדן ומצרים לפחות לעכשיו לא יכולות לתקוף.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

6. משתמש מנוסה
    מאיפה הגעת לזה?
    וגם אם יתקפו אותנו בכל הכוח, אז מה? צה"ל יותר חזק מהצבא הפלסטיני, והצבא הסורי, והלבנוני. ירדן ומצרים לפחות לעכשיו לא יכולות לתקוף.
    חוץ מזה שהם יתקפו, גם הם לא מספיק מוכנים למדינה. אין להם שלטון נורמלי, שום דבר שאפשר לבסס עליו מדינה. יהיה שם כאוס ובלאגן.

Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

7. מִיסְטֵר פִיזַָה
    חוץ מזה שהם יתקפו, גם הם לא מספיק מוכנים למדינה. אין להם שלטון נורמלי, שום דבר שאפשר לבסס עליו מדינה. יהיה שם כאוס ובלאגן.
    עדיין אני לא מבין למה אתם חושבים שהם יתקפו. ומה אכפת לכם אם הם לא מוכנים למדינה. הם רוצים מדינה. מבחינתי, שיקבלו את המדינה שהם רוצים ויסתדרו לבד.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

8. משתמש מנוסה
    עדיין אני לא מבין למה אתם חושבים שהם יתקפו. ומה אכפת לכם אם הם לא מוכנים למדינה. הם רוצים מדינה. מבחינתי, שיקבלו את המדינה שהם רוצים ויסתדרו לבד.
    חחחח מתכחש גאה XD.
    איכפת כי אם אתה נותן להם שטחים, אתה לא רוצה שתהיה שם מדינה לא מסודרת ובלאגן וחרטה ברטה. זאת לפחות דעתי. אני לא אתן שטחים כדי שהם יקימו שם מדינה לא מאורגנת ומסודרת. זה כמו לתרום כסף לארגון צדקה לא טוב ויעיל. די בזבוז.
    נערך לאחרונה על ידי Ace Ventura, 10-20-2011 בשעה 07:42 PM

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

9. Because lizards can swim
    מאיפה הגעת לזה?
    הם לא טיפשים כמו שאני חושב אתה צודק... הם אפילו יותר...
    הם יעשו את זה שוב הם לא יפסיקו עד שכל המדינה הקטנה שלנו תהיה שלהם

10. מִיסְטֵר פִיזַָה
    בקיצור שניכם חסרי אמונה בבני אדם אתם חדורים באמונה שאם ניתן להם שטחים הם ירצו יותר, דבר טיפשי לדעתי כי רובם, כמו כל עם, מעוניינים בשלום ובשלווה ומסתפקים רק בחצי מהשטח. הם לא יצאו למלחמה כי הם לא טיפשים הם יודעים שישראל תנצח. ותחליטו- זה או פיגועים ומצב מלחמה תמידי או "לבזבז" חצי מהשטח ולתת להם מדינה שבה הם יוכלו להשמיד את עצמם בדרך שבה הם רוצים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אז זהו שלא.
    טעות גמורה.
    לפי החוק הבין לאומי, שטח כבוש שייך למדינה הכובשת במאה אחושים.
    יותר מזה, אין שום דרך אחרת להשיג עוד שטח למדינה, מה שקורה עם ישראל והערבים זה חריג ולר קרא בשום מקום אחר (מלבד מבמלחמת העולם הראשונה שבה בכריחו את גרמניה לוותר על מלא שטחים כבושים).
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    טעות גמורה.
    לפי החוק הבין לאומי, שטח כבוש שייך למדינה הכובשת במאה אחושים.
    יותר מזה, אין שום דרך אחרת להשיג עוד שטח למדינה, מה שקורה עם ישראל והערבים זה חריג ולר קרא בשום מקום אחר (מלבד מבמלחמת העולם הראשונה שבה בכריחו את גרמניה לוותר על מלא שטחים כבושים).
    ברור שזה שייך למדינה הכובשת במאה אחושים.
    אבל אל תחרטט לי, אני מעולם לא שמעתי על זה שכיבוש שטח לפי החוק הבינלאומי מוביל לשייכות מלאה של המדינה, כי זה לא.
    הסברתי כבר על ההבדל בין שטח כבוש למסופח. ההבדל בין ישראל והערבים לבין כיבושים דומים זה שרוב המדינות שכבשו מדינות אחרות גם סיפחו אותם אוטומטית. (ולידיעתך היו הרבה כיבושים בעולם מאז מלחמת העולם השנייה. תסתכל על עיראק, לדוגמא.)
    עיראק לא סופחה לארצות הברית כי היא "שטח כבוש" או "משטר צבאי". אותו הדבר קורה ביהודה ושומרון (שוב, חוץ ממזרח ירושליים) שמצויים גם הם תחת "משטר צבאי" (באזורים שבהם לא הוחלפה השליטה הצבאית עם הרשות הפלסטינית).
    אז בבקשה, אל תחרטט לי שטויות.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

13. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ברור שזה שייך למדינה הכובשת במאה אחושים.
    אבל אל תחרטט לי, אני מעולם לא שמעתי על זה שכיבוש שטח לפי החוק הבינלאומי מוביל לשייכות מלאה של המדינה, כי זה לא.
    הסברתי כבר על ההבדל בין שטח כבוש למסופח. ההבדל בין ישראל והערבים לבין כיבושים דומים זה שרוב המדינות שכבשו מדינות אחרות גם סיפחו אותם אוטומטית. (ולידיעתך היו הרבה כיבושים בעולם מאז מלחמת העולם השנייה. תסתכל על עיראק, לדוגמא.)
    עיראק לא סופחה לארצות הברית כי היא "שטח כבוש" או "משטר צבאי". אותו הדבר קורה ביהודה ושומרון (שוב, חוץ ממזרח ירושליים) שמצויים גם הם תחת "משטר צבאי" (באזורים שבהם לא הוחלפה השליטה הצבאית עם הרשות הפלסטינית).
    אז בבקשה, אל תחרטט לי שטויות.
    שום שטיות, התכוונתי לזה שהמקרה היחיד ששטח בין עבר בין מדינות בעקבות הסכמים, חוץ מבמלחמת העולם הראשונה (או שהיו מעט הסכמים אחרים, אבל כולם יושמו בעקבות אכיפה של כוח צבאי, ודרך אגס, כמעט כולם נכשלו), זה כאן בארץ שאנחנו נותנים שטחים לערבים. לכן לא צריך איזו שהיא הסכמה בשביל ששטח יהיה שלך.
    אם צריך רק הסכמה של המדינה עצמה לשטח (אם לזה התכוונת בסיפוח), אז אריאל שרון בתחילת זמנו כראש הממשלה דאג כמה שהוא רק יכל לפיתוח ההתנחליות וחיזוקן, אז זה כן שטח שמוכר על ידי מדינת ישראל.
    עירק לא חלק מאמריקה כי הם לא רוצים לכבוש, יש שם מעיין "מנדט" כמו שהיה עם בריטניה בארץ, רק ששם זה לא בהסכמה מהאום אלה הם החליטו לבד.
    הם נמצאים שם כדי לעזור למדינה וכדי להוריד את הטרור שבה, כשהם יסיימו לפתח ולתחזק את המדינה, לפי התיכנון, הם אמורים לעזוב ולהשאיר את המדינה עצמאית.
    זה נקרא "שילטון צבאי".
    אין אפשרות אחרת לשייך אדמות למדינה מלבד כיבוש במהלך מלחמה. תביא אפשרות אחת אחרת.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    שום שטיות, התכוונתי לזה שהמקרה היחיד ששטח בין עבר בין מדינות בעקבות הסכמים, חוץ מבמלחמת העולם הראשונה (או שהיו מעט הסכמים אחרים, אבל כולם יושמו בעקבות אכיפה של כוח צבאי, ודרך אגס, כמעט כולם נכשלו), זה כאן בארץ שאנחנו נותנים שטחים לערבים. לכן לא צריך איזו שהיא הסכמה בשביל ששטח יהיה שלך.
    אם צריך רק הסכמה של המדינה עצמה לשטח (אם לזה התכוונת בסיפוח), אז אריאל שרון בתחילת זמנו כראש הממשלה דאג כמה שהוא רק יכל לפיתוח ההתנחליות וחיזוקן, אז זה כן שטח שמוכר על ידי מדינת ישראל.
    עירק לא חלק מאמריקה כי הם לא רוצים לכבוש, יש שם מעיין "מנדט" כמו שהיה עם בריטניה בארץ, רק ששם זה לא בהסכמה מהאום אלה הם החליטו לבד.
    הם נמצאים שם כדי לעזור למדינה וכדי להוריד את הטרור שבה, כשהם יסיימו לפתח ולתחזק את המדינה, לפי התיכנון, הם אמורים לעזוב ולהשאיר את המדינה עצמאית.
    זה נקרא "שילטון צבאי".
    אין אפשרות אחרת לשייך אדמות למדינה מלבד כיבוש במהלך מלחמה. תביא אפשרות אחת אחרת.
    בדיוק. כאן בארץ יש לנו מנדט על הרשות הפלסטינית.
    אנחנו אמורים לטפל בהם עד שהם ירצו מדינה.
    סיפוח זה יותר מהסכמה של מדינה עצמה לשטח, זה להחיל עליו את חוקי המדינה ונתינת אזרחות מלאה ליושבים בו.למשל, טורקיה סיפחה את צפון קפריסין ונתנה לתושביו אזרחות טורקית (ואח"כ זו הוחלפה באזרחות צפון-קפריסאית, כי הוחלט בטורקיה להקים שם ממשל עצמאי למיטב זכרוני).
    אבל סיפוח גם צריך להיות מוכר ע"י העולם והאו"ם. ולכן במפות בינלאומיות מדי פעם לא מציירים את הגולן בשטח ישראל (כי הסיפוח שנוי במחלוקת).
    יהודה ושומרון לא חלק מישראל, לתושביה אין אזרחות ישראלית (למרות שלחלקם יש, אני מניח), הצבא שולט בשטחים רבים, יש מערכת חוקים שונה ומעולם לא הוכרז על סיפוח (משמע, מדובר בשטח כבוש). אם זה לא משטר צבאי אני תרנגולת.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

15. Because lizards can swim
    בקיצור שניכם חסרי אמונה בבני אדם אתם חדורים באמונה שאם ניתן להם שטחים הם ירצו יותר, דבר טיפשי לדעתי כי רובם, כמו כל עם, מעוניינים בשלום ובשלווה ומסתפקים רק בחצי מהשטח. הם לא יצאו למלחמה כי הם לא טיפשים הם יודעים שישראל תנצח. ותחליטו- זה או פיגועים ומצב מלחמה תמידי או "לבזבז" חצי מהשטח ולתת להם מדינה שבה הם יוכלו להשמיד את עצמם בדרך שבה הם רוצים.
    יצר האדם רע מטבעו, האדם רוצה לשלוט בכמה שיותר ואצל הערבים זה אפילו יותר גרוע... למה אנחנו צריכים להביא להם שטח יקר של מדינת ישראל... הם יבקשו מאיתנו מים ואספקה ומי יודע מה עוד...
    אתה ממש לא מרכז... אתה שמאל, אתה הדוגמא הכי טובה למתכחש גאה...

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •