Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: מה דעתכם הפוליטית

מצביעים
18. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • ימין

11 61.11%
  • מתכחש (מרכז)

6 33.33%
  • שמאל

1 5.56%
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 89
  1. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    יצר האדם רע מטבעו, האדם רוצה לשלוט בכמה שיותר ואצל הערבים זה אפילו יותר גרוע... למה אנחנו צריכים להביא להם שטח יקר של מדינת ישראל... הם יבקשו מאיתנו מים ואספקה ומי יודע מה עוד...
    אתה ממש לא מרכז... אתה שמאל, אתה הדוגמא הכי טובה למתכחש גאה...
    אמרתי כבר, ימני יסתכל על המרכז ויגיד "זה שמאל".
    השמאלי יסתכל על המרכז ויגיד "זה ימין".
    ביחס אליך, כן, אני שמאל. אבל בכללי אני במרכז.
    ואתה התחלת להיות גזען, ועם זה אני כבר לא מוכן לדבר. "ואצל הערבים זה אפילו יותר גרוע" זה כבר גזענות.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pizza צפה בהודעה
    אמרתי כבר, ימני יסתכל על המרכז ויגיד "זה שמאל".
    השמאלי יסתכל על המרכז ויגיד "זה ימין".
    ביחס אליך, כן, אני שמאל. אבל בכללי אני במרכז.
    ואתה התחלת להיות גזען, ועם זה אני כבר לא מוכן לדבר. "ואצל הערבים זה אפילו יותר גרוע" זה כבר גזענות.
    הם מודים שהם רוצים להפוך את כל העולם למוסלמים! הם אומרים שהם בחיים לא יכירו במדינת ישראל! וגם שמאלני יחשיב אותך כמשלו השמאל או "אנשי השלום" במילים יפות יותר אך לגמרי לא נכונות מטרתו היא מדינה פלסטינית ואתה גם מצדד בזה! ואתה לא הצגת סטיריאוטיים על ימנים? מי אמר שאנחנו נגד עיסקת שליט (אני כן בלי קשר שאני ימני) מי אמר שאנחנו בעד תג מחיר? יש דרכים ההרבה יותר מתורבתות לפגוע באויב.... זה כמו לרדת לרמה של הערבים לעשות את זה...

3. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    בדיוק. כאן בארץ יש לנו מנדט על הרשות הפלסטינית.
    אנחנו אמורים לטפל בהם עד שהם ירצו מדינה.
    סיפוח זה יותר מהסכמה של מדינה עצמה לשטח, זה להחיל עליו את חוקי המדינה ונתינת אזרחות מלאה ליושבים בו.למשל, טורקיה סיפחה את צפון קפריסין ונתנה לתושביו אזרחות טורקית (ואח"כ זו הוחלפה באזרחות צפון-קפריסאית, כי הוחלט בטורקיה להקים שם ממשל עצמאי למיטב זכרוני).
    אבל סיפוח גם צריך להיות מוכר ע"י העולם והאו"ם. ולכן במפות בינלאומיות מדי פעם לא מציירים את הגולן בשטח ישראל (כי הסיפוח שנוי במחלוקת).
    יהודה ושומרון לא חלק מישראל, לתושביה אין אזרחות ישראלית (למרות שלחלקם יש, אני מניח), הצבא שולט בשטחים רבים, יש מערכת חוקים שונה ומעולם לא הוכרז על סיפוח (משמע, מדובר בשטח כבוש). אם זה לא משטר צבאי אני תרנגולת.
    זה לא מנדט, אנחנו כן אחראיים עליהם, אבל זה רק בגלל שהם החליטו להישאר כאן אחרי שנתנו להם אפשרות לעזוב, עכשיו הם כפופים לחוקים שלנו ולמדיניות שלנו, ואם נרצה נוכל להתרחב גם לשם.
    אנחנו שומרים על התושבים שם רק מרצון טוב, וביהודה ושומרון יש אזרחות ישראלית למי שנמצא שם, חלקם מסרבים לקבלת אזרחות.
    אם ישראל יחליטו לתמוך בהתנחלויות זה לא יסתור כלום, יש לנו שם מדינה, אנחנו רק לא נותנים להתיישב שם, לכאורה זה נראה שזה בגלל הלחץ ובטענה לגבי "שטחי בבעלות לא ודאית" אבל לדעתי זה יותר מזה, זה בגלל שהממשלה שלנו באמת מתחשבת באזרחים הלא יהודיים שם, אבל זה בהחלט פוגע באזרחים היהודיים בתוך שטחי המדינה.
    "מי שמרחם על אכזרים, סופו שיתאכזר לרחמנים", רק תראו איך מתייחסים ליהודים לעומת לערבים במקרה של בנייה לא חוקית לדוגמא, ולא משנה איפה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    הם לא טיפשים כמו שאני חושב אתה צודק... הם אפילו יותר...
    הם יעשו את זה שוב הם לא יפסיקו עד שכל המדינה הקטנה שלנו תהיה שלהם
    שמעת פעם על המילה גזענות ?

יצר האדם רע מטבעו, האדם רוצה לשלוט בכמה שיותר ואצל הערבים זה אפילו יותר גרוע... למה אנחנו צריכים להביא להם שטח יקר של מדינת ישראל... הם יבקשו מאיתנו מים ואספקה ומי יודע מה עוד...
    אתה ממש לא מרכז... אתה שמאל, אתה הדוגמא הכי טובה למתכחש גאה...
    לכל אחד יש את הדעה שלו, אתה לא יכול להגיד לו מה הוא ולא בעולם הזה אין שחור ולבן יש גם אפור.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    זה לא מנדט, אנחנו כן אחראיים עליהם, אבל זה רק בגלל שהם החליטו להישאר כאן אחרי שנתנו להם אפשרות לעזוב, עכשיו הם כפופים לחוקים שלנו ולמדיניות שלנו, ואם נרצה נוכל להתרחב גם לשם.
    אנחנו שומרים על התושבים שם רק מרצון טוב, וביהודה ושומרון יש אזרחות ישראלית למי שנמצא שם, חלקם מסרבים לקבלת אזרחות.
    אם ישראל יחליטו לתמוך בהתנחלויות זה לא יסתור כלום, יש לנו שם מדינה, אנחנו רק לא נותנים להתיישב שם, לכאורה זה נראה שזה בגלל הלחץ ובטענה לגבי "שטחי בבעלות לא ודאית" אבל לדעתי זה יותר מזה, זה בגלל שהממשלה שלנו באמת מתחשבת באזרחים הלא יהודיים שם, אבל זה בהחלט פוגע באזרחים היהודיים בתוך שטחי המדינה.
    "מי שמרחם על אכזרים, סופו שיתאכזר לרחמנים", רק תראו איך מתייחסים ליהודים לעומת לערבים במקרה של בנייה לא חוקית לדוגמא, ולא משנה איפה.
    מילים כדורבנות...
    אני עדיין לא מבין למה קוראים לזה התנחלויות כאיל זה לא שטח שלנו...

6. מִיסְטֵר פִיזַָה
    הם מודים שהם רוצים להפוך את כל העולם למוסלמים! הם אומרים שהם בחיים לא יכירו במדינת ישראל! וגם שמאלני יחשיב אותך כמשלו השמאל או "אנשי השלום" במילים יפות יותר אך לגמרי לא נכונות מטרתו היא מדינה פלסטינית ואתה גם מצדד בזה! ואתה לא הצגת סטיריאוטיים על ימנים? מי אמר שאנחנו נגד עיסקת שליט (אני כן בלי קשר שאני ימני) מי אמר שאנחנו בעד תג מחיר? יש דרכים ההרבה יותר מתורבתות לפגוע באויב.... זה כמו לרדת לרמה של הערבים לעשות את זה...
    זה נקרא הכללה, הנשק האהוב ע"י גזענים.
    ויודע מה, בשבילך, אני אהיה שמאלני! כן! אז צריך להרוג אותי, נכון? כי אני בוגד!
    ולא סתם שמאלני, שמאלני שהיה ברצון יורה בקרל מרקס! שמאלני שלא מאמין בסוציאליזם ומאמין שהאדם צריך לשרת את המדינה ולא ההפך! שמאלני שחושב שכבר מזמן היינו צריכים לפוצץ את מתקני הגרעין באיראן ותומך בהחלפת אוכלוסין עם המדינה הפלסטינית העתידית (משהו שאף שמאלני בחיים לא יסכים לו, לעקור אנשים מביתם?).

ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    שמע, אם כל מה שאתה אומר נכון, הרי שאני בור בהיסטוריה ובמשפטים ועד לרגע האחרון חייתי בבועה העמק-יזרעאלית שלי בעודי מאזין לצלילים הנהדרים של המואזין מהכפר הסמוך באמצע הלילה.
    אבל לאור העובדה שבשנים האחרונות הייתי מעודכן בפוליטיקה וחקרתי את הנושא ובדקתי, ולאור העובדה שאני די טוב בהיסטוריה ובמשפט, אני מאמין שאני לא הבור פה.
    בקיצור, ייאשתם אותי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

7. Because lizards can swim
    אתה אומר ששמאלני לא יסכים לעקור אנשים מבייתם? הוא שאני לא מבין אותך נכון.... כנראה שאני לא מבין אותך נכון אבל אם כן, השמאלנים רוצים לעקור את כל המתנחלים מבתיהם החוקיים...

ואני גזעני, כן תתמודד....

מתכחש גאה, אני עדיין צוחק רק שתדע...
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 10-21-2011 בשעה 02:07 PM

8. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    זה נקרא הכללה, הנשק האהוב ע"י גזענים.
    ויודע מה, בשבילך, אני אהיה שמאלני! כן! אז צריך להרוג אותי, נכון? כי אני בוגד!
    ולא סתם שמאלני, שמאלני שהיה ברצון יורה בקרל מרקס! שמאלני שלא מאמין בסוציאליזם ומאמין שהאדם צריך לשרת את המדינה ולא ההפך! שמאלני שחושב שכבר מזמן היינו צריכים לפוצץ את מתקני הגרעין באיראן ותומך בהחלפת אוכלוסין עם המדינה הפלסטינית העתידית (משהו שאף שמאלני בחיים לא יסכים לו, לעקור אנשים מביתם?).

שמע, אם כל מה שאתה אומר נכון, הרי שאני בור בהיסטוריה ובמשפטים ועד לרגע האחרון חייתי בבועה העמק-יזרעאלית שלי בעודי מאזין לצלילים הנהדרים של המואזין מהכפר הסמוך באמצע הלילה.
    אבל לאור העובדה שבשנים האחרונות הייתי מעודכן בפוליטיקה וחקרתי את הנושא ובדקתי, ולאור העובדה שאני די טוב בהיסטוריה ובמשפט, אני מאמין שאני לא הבור פה.
    בקיצור, ייאשתם אותי.
    שים לב.
    ותומך בהחלפת אוכלוסין עם המדינה הפלסטינית העתידית (משהו שאף שמאלני בחיים לא יסכים לו, לעקור אנשים מביתם?).
    למה הדגשתי את זה?
    אמרת שאף שמאלני לא היה מסכים לעקור אנשים מבייתם. זה רק אני או שזה סתירה עצמית שמוכיחה את הטענה שלי?
    לעקור ערבים (אמרת "אנשים", אבל תקשיב עד הסוף) מביתם זה דבר נוראי, מהלך לא אנושי ולא הגיוני שאדם לא היה מעלה בדעתו להיות כל כך אכזרי לאחרים.
    אבל לעקור "מתנחלים" (יהודים, כמו שאני מעדיף להגיד), אנשים כאלו בזויים שמתעסקים בדברים לא להם, מביתם, מה הבעייה בכלל, זאת אשמתם שהם התיישבו שם.
    איך אתה יכול להילחם ככה על זכויות הערבים כשבאותה שנייה אתה מועך בלי למצמץ את זכויות היהודים, ועזוב את זה שאנחנו אותו עם, המדינה אמורה להגן על אזרחיה ולמרבית הערבים שם אין אזרחות לעומת כל המתנחלים שם שיש להם אזרחות ושם מקריבים את עצמם למען המדינה וחיים בחירוף נפש שם.

אתה מעדיף את זכויותיהם של אנשים שהרבה מהם אומרים את הסיסמא "מליון שהידים בשביל ירושלים" בלי בושה ומצהירים בפה מלא על רצונם להשתלט על כל המדינה, נכון, זה לא כולם, אבל זה לא יפריע גם לאחרים שלא אומרים את זה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אתה אומר ששמאלני לא יסכים לעקור אנשים מבייתם? הוא שאני לא מבין אותך נכון.... כנראה שאני לא מבין אותך נכון אבל אם כן, השמאלנים רוצים לעקור את כל המתנחלים מבתיהם החוקיים...

ואני גזעני, כן תתמודד....

מתכחש גאה, אני עדיין צוחק רק שתדע...
    וזה אנשים מה שבגללו יש מלחמות בעולם.

10. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    וזה אנשים מה שבגללו יש מלחמות בעולם.
    לא הבנתי ממש אבל אולי התכוונת שבגללי (לא רק אני הכוונה אנשים כמוני) יש מלחמות בעולם?

11. מִיסְטֵר פִיזַָה
    עכשיו אני מבין למה ייאשתם אותי.
    הכוונה שלי הייתה ששמאלני רואה במתנחלים מתנחלים. בעוד הערבים שגרים בישראל גרים שם מדי דורות (לטענתם) המתנחלים ברובם לא נולדו שם, ואני לא מדבר על הצעירים שנולדו למתנחלים.
    תפסיקו לקפוץ על כל זבוב ולנפח אותו לפיל.
    אני לא תומך בזכויותיהם של אלו שצועקים "מיליון שהידים צועדים לירושליים", ובקשר לאלה שלא אכפת להם. ומה, לך אכפת כאשר לוקאס אומר שהערבים טיפשים ונחותים מהערבים? בינתיים לא ראיתי התייחסות שלך למה שהוא אומר. האם ניתן להסיק שאתה תומך בדעותיו הגזעניות? שהאידיאולגיה שלך קרובה יותר לאדולף היטלר מאשר לבן-גוריון?
    ואם המתנחלים חיים בחירוף נפשם למעני, אני מוותר על העונג. החיים שלי יהיו כנראה יותר בטוחים (ועשירים) אם הם לא יהיו שם.

ולוקאס, דבר ראשון סיכמנו שבתיהם לא חוקיים, ויש לי בעיה עם גזענים.
    גזענים הם גרועים לא פחות מטרוריסטים. בעזה יש הרבה גזענים (באופן יחסי, אחרת איך עלה חמאס לשלטון? הוא צריך תמיכה עממית כלשהי.), אתה יכול ללכת לשם להיות עם בני מינך.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    לא הבנתי ממש אבל אולי התכוונת שבגללי (לא רק אני הכוונה אנשים כמוני) יש מלחמות בעולם?
    הכוונה זה לאנשים גזענים,
    היטלר גם היה גזען שהחליט לקחת את זה רחוק ותראה לאן הוא הגיע...
    עכשיו תגיד מה אתה משווה בין היטלר לבין מה שאני עושה!
    זהו שיש קשר כל דבר מתחיל ממשהו קטן, תתאר לך שיקום מנהיג יהודי שיחליט להעלים את כל הערבים שיש בישראל,
    ואז הוא ימשיך למדינות השכנות וכו'

13. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    הכוונה זה לאנשים גזענים,
    היטלר גם היה גזען שהחליט לקחת את זה רחוק ותראה לאן הוא הגיע...
    עכשיו תגיד מה אתה משווה בין היטלר לבין מה שאני עושה!
    זהו שיש קשר כל דבר מתחיל ממשהו קטן, תתאר לך שיקום מנהיג יהודי שיחליט להעלים את כל הערבים שיש בישראל,
    ואז הוא ימשיך למדינות השכנות וכו'
    זה בילתי אפשרי....
    יש יותר מידי ערבים הוא ימות לפני שיצליח....

ופיצה שאני אבין אתה קורא לי ערבי?

ואני מבין ששניכם קוראים לי אדולף היטלר ג'וניור... יפה מאוד, יפה מאוד...

יש הבדל קל בין גזענים לטרוריסטים: גזענים כמוני שונאים ערבים (או כל משהו אחר אבל לא משנה) אבל אין להם את האומץ לעשות עם זה משהו, גזענים כמו טרוריסטים, מתפוצצים ו/או מפוצצים דברים...
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 10-21-2011 בשעה 02:25 PM

14. אמאש'ך פלאפי ):
    זה בילתי אפשרי....
    יש יותר מידי ערבים הוא ימות לפני שיצליח....

ופיצה שאני אבין אתה קורא לי ערבי?
    חחחח
    מזה שש מיליון יהודים ליד נאצי אחד קטן ?
    לא הוא קורא לך גזען

15. the bitch is back
    זה תלוי באיזה נושא.. כאילו אין לי בעיה למשל עם ערבים אבל אם הם עושים פיגועים וכאלה אני יכול להשמיד את כולם ^^
    אז אני באמצע לרוב אבל נוטה לימין...
    כל השמאלנים האלה איפפפ חח
    גיל! 3>

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •