טוב, נראה לי מיצינו.
רותם ביקש לא להדרדר למריבות אישיות, ויש לי תחושה שמפה זה רק ילך ויחמיר.
טוב, נראה לי מיצינו.
רותם ביקש לא להדרדר למריבות אישיות, ויש לי תחושה שמפה זה רק ילך ויחמיר.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אני לא מתייחס אליו, כי אני לא בטוח שאני חושב כמוהו, ואני לא רואה צורך לדבר כמו שהוא מדבר.
לטענתך שהיהודים רובם לא נולדו שם, אז שתדע, שגם הרוב המוחלט של הערבים שגרים שם, לא נולדו שם ולא חיים שם הרבה זמן בכלל. מרביתם הגיעו רק אחרי שהיהודים הגיעו לשם, וגם חלקם רצו לעזוב אבל הוועד הערבי אמר להם להישאר ושיכנע אותם בזה שמי שילך יוגדר כבוגד בעם הערבי.
תאמין לי שכשאתה אומר שהחיים שלך היו יותר בטוחים בלי שהמתנחלים היו שם אין לך מושג על מה אתה מדבר (למרות שבצורה האנוכית שלך אולי אתה צודק). לך לא מזיז שום דבר ממה שקורה שם כי שום דבר שם הוא לא עילה למשהו שיפריע לך איפה שאתה נמצא (אני לא יודע איפה, אבל הזכרת משהו על עמק יזרעאל), לא משהו שהיה או שיהיה יקרה שם בעקבות המצב בשטחים (אולי רק יקחו ממך פחות מיסים, אבל גם זה לא בטוח).
מה שכן קורה, זה שפתאום האזורים שמסביב לאזור שבו היה גוש קטיף (סתם דוגמא), לפתע גם הוא אזור סיכון וגם אליו עפים טילים וגם אותו הערבים מתחילים לדרוש (או כל פעם נתח אחר בשטחים), בהתחלה בשקט, ובסוף ברעש גדול שאין אחד בעולם שלא יכול להיזדעק נוכח אותם האומללים שיורים עלינו טילים.
אם יתנו את כל האזורי ה"לא מוגדים" לערבים, תאמין לי שגם הבית שלך יהיה בסוף על הגבול וגם הוא יוגדר בסיכון. בכלל, כל ישראל תהיה בשאלת בעלות, האם יש משהו "מסריח" במדינה שמוותרת כל כך בקלות על שטחים? על אזרחים? למה היא הסכימה לזה כל כך בקלות? אם היא לא חושבת שמגיע לה, אולי באמת לא מגיע לה? אולי גם מה שהיא עדיין טוענת שמגיע לה גם לא מגיע לה והכל בלוף?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
לא.. דרוזים הם הנחמדים~ הם מתגייסים לצה"ל ותומכים במדינת ישראל.
לבדואים אין שום מחויבות למדינת ישראל ולכן אין להם בעיה לפגוע בה.
ועל זה אתה שופט אם הם נחמדים? >> ע"פ תה?
בעקרון לפי הדת שלהם בדואים חייבים לתת לך הכנסת אורחים ולדאוג שלא יחסר לך דבר (גם אם אתה אויב משפחה) אבל ברגע שתעזוב הם יכולים להרוג אותך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)