דרוזים הם אחלה, רובם גם שונאים את הערבים המוסלמים (שזה הסוג שאני שונא מאחרים לא ממש אכפת לי)
יש לי שאלה אליך גיל: (בעצם לא רק גיל,גם לכל מי שחושב כמו גיל)
אתה תתן שטחים של המדינה שלך- ואל תגיד לי זה מנדט זה מסופח זה לא חוקי, מצדי תקרא לזה חרבטושקס- בשביל פלסטינאים שאפילו איזור של מטר מרובע לא יכולים לנהל כמו שצריך? חוץ מזה אין לך מה להגיד- הם לא רוצים אותך פה! עכשיו אני יודע זה לא כולם יש כאלה ממש נחמדים ויש כאלה שיכולים להיות החברים הכי טובים שלי וכו'...אבל השלטון שלהם זה חמאס וכמו שאמרת- צריכה להיות להם איזושהי תמיכה מקרב הציבור. חוץ מזה תצטרך להשקיע מליונים בפינוי כל ההתנחלויות ולהציב שם גדר או גבול וחיילים שישמרו עלינו, כי השתנה הגבול. ונגיד שנגיע להסכם שהם יעשו איתנו שלום- אתה תאמין להם. האמנו בהסכמי אוסלו, ולא היה ממש מוצלח..
אתה באמת רוצה לעשות את זה?
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אני יודע שהערבים לא באמת נולדו שמה, בגלל זה רשמתי קטן בסוגריים "לטענתם".
ואמרתי כבר, לי יש דעה אחת ולך דעה אחרת. אני מאמין שהערבים לא יבקשו עוד שטחים, ואם כן, מי יתמוך בהם בדיוק? מדינה הם קיבלו, שיסתפקו במה שיש. למישהו אכפת מהסכסוך של צ'ילה ופרו?
ואתה מאמין שהערבים הם חזירים שרוצים רק שטח וכל היום חושבים איך להוציא עוד שטח מהיהודים האלה...
ואני לא מפחד מהטילים. הטילים לא מכריעים מלחמות כמו שחילות אויר לא. יש לי ביטחון בצה"ל ובעוצמתו ואני סומך עליו ועל מנגנוני הביטחון הפלסטינים שימגרו נסיונות כאלה. (יש להם אינטרס להפסיק את זה, זה ערעור על שלטון הממשלה)
אמרתי כבר, לבדואים אין מחויבות אבל זה לא אומר שחלקם לא מרגישים הזדהות עם המדינה.
חלקם מתגייסים לצה"ל. והעובדה היא שהם לא מזדהים בצורה שניתן היה לצפות מערבים מוסלמים סונים עם אחיהם הפלסטינים.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
גם במלחמת העצמאות הם קיבלו מדינה, הרבה יותר גדולה ממה שהם רוצים עכשיו, והם עדיין תקפו.
אני לא חושב על הערבים כחזירים שכל הום רק חושבים על זה, אני כן חושב על מנהיגי האירגונים השליטים של הערבים והטרור הקרוב לארתץ ככאלה. תאמין לי, לפחות חלק מסדר היום שלהם מוקדש לדיון על "הבעייה הישראלית", כן ככה הם קוראים לזה.
ולגבי האזרחים, אנחנו מדברים על מדינה ערבית, עד לפני "המהפכה" (שהיא עדיין לא ברורה) לפרטים לא הייתה שום חשיבות לגבי כל פעולה שהיא במדינה וביחסים בין מדינות, וכנראה שהם עוד לא הפנימו את זה שהפרטים יכול להחליט על הכלל, למרות שזה לרוב לא ככה, וזה גם לא כל כך טוב שהפרטים יקבעו את הכלל.
לכן אני אומר שאין טעם לדבר על כמה שמרבית אפילו מהערבים הם טובים ויש להם אינטרסים בעד ישראל, בכלל הם מדינת אויב.
ואין להם שום איטרס להפסיק את הטילים, אפילו זימזום תיקשורתי הכי קטן הם לא עושים ביימינו, בטח שאתה לא חושב שהם משמעותיים אבל הם משמעותיים, פשוט לא לדעת הקהל שבמדינה.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אני לא יודע איך להגיב לזה כי זו הדעה שלך. ואמרתי לך שהדעה שלי אומרת בדיוק את ההפך.
ויש להם אינטרס לדעתי, הטרור הזר מאיים על אחיזתו של השלטון (וכל שלטון שהוא) שכן הוא מעודד אנשים לקחת את החוק לידיים או לבצע מעשים מנוגדים לרצון העם. לכן החמאס שונא את הג'יהאד האיסלאמי וישמח לשתף פעולה עם ישראל נגדו. לכן האש"ף שונא את חמאס ומסגיר אנשי חמאס ברשות לישראל.
הם לא יכולים לעשות טררם תקשורתי, כי אז הם יאבדו את תמיכת העם. הם עושים את זה בשקט ובלי שאף אחד שם לב.
ואמרתי, למי אכפת מלחמת העצמאות. אני מדבר על עכשיו ולא על מלחמת העצמאות. זה טעות לשפוט אדם על פי מעשים קודמים, במיוחד לאור העובדה שסביר שהוא למד מטעויות.
כמה מלחמות היו לנו מאז יום כיפור עם מדינה ערבית כלשהי? אפס. כולם היו כנגד ארגון טרור זה או אחר (חוץ ממלחמת המפרץ, שיותר ראוי לקרוא לה "בהלת המפרץ". זו אפילו לא הייתה מלחמה מבחינת ישראל)
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)