Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: מה דעתכם הפוליטית

מצביעים
18. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • ימין

11 61.11%
  • מתכחש (מרכז)

6 33.33%
  • שמאל

1 5.56%
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 89 מתוך 89
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    דרוזים הם אחלה, רובם גם שונאים את הערבים המוסלמים (שזה הסוג שאני שונא מאחרים לא ממש אכפת לי)

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    דרוזים הם אחלה, רובם גם שונאים את הערבים המוסלמים (שזה הסוג שאני שונא מאחרים לא ממש אכפת לי)
    אז למה אתה משתמש בהכללה ערבים ?יש גם ערבים נוצריים, ולא יש ערבים מוסלמים קיצוניים ויש כאלה שלא, הערבים שאני דיברתי עליהם דווקא כן היו מוסלמים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: רן
    יש לי שאלה אליך גיל: (בעצם לא רק גיל,גם לכל מי שחושב כמו גיל)
    אתה תתן שטחים של המדינה שלך- ואל תגיד לי זה מנדט זה מסופח זה לא חוקי, מצדי תקרא לזה חרבטושקס- בשביל פלסטינאים שאפילו איזור של מטר מרובע לא יכולים לנהל כמו שצריך? חוץ מזה אין לך מה להגיד- הם לא רוצים אותך פה! עכשיו אני יודע זה לא כולם יש כאלה ממש נחמדים ויש כאלה שיכולים להיות החברים הכי טובים שלי וכו'...אבל השלטון שלהם זה חמאס וכמו שאמרת- צריכה להיות להם איזושהי תמיכה מקרב הציבור. חוץ מזה תצטרך להשקיע מליונים בפינוי כל ההתנחלויות ולהציב שם גדר או גבול וחיילים שישמרו עלינו, כי השתנה הגבול. ונגיד שנגיע להסכם שהם יעשו איתנו שלום- אתה תאמין להם. האמנו בהסכמי אוסלו, ולא היה ממש מוצלח..
    אתה באמת רוצה לעשות את זה?
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    יש לי שאלה אליך גיל:
    אתה תתן שטחים של המדינה שלך- ואל תגיד לי זה מנדט זה מסופח זה לא חוקי, מצדי תקרא לזה חרבטושקס- בשביל פלסטינאים שאפילו איזור של מטר מרובע לא יכולים לנהל כמו שצריך? חוץ מזה אין לך מה להגיד- הם לא רוצים אותך פה! עכשיו אני יודע זה לא כולם יש כאלה ממש נחמדים ויש כאלה שיכולים להיות החברים הכי טובים שלי וכו'...אבל השלטון שלהם זה חמאס וכמו שאמרת- צריכה להיות להם איזושהי תמיכה מקרב הציבור. חוץ מזה תצטרך להשקיע מליונים בפינוי כל ההתנחלויות ולהציב שם גדר או גבול וחיילים שישמרו עלינו, כי השתנה הגבול. ונגיד שנגיע להסכם שהם יעשו איתנו שלום- אתה תאמין להם. האמנו בהסכמי אוסלו, ולא היה ממש מוצלח..
    אתה באמת רוצה לעשות את זה?
    החמאס שולטים רק בעזה ~~
    והחיזבאללה בלבנון ><
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    החמאס שולטים רק בעזה ~~
    והחיזבאללה בלבנון ><
    זה באמת היה קשור?
    בכל מקרה, לתת מדינה לעם הפלסטיני זה באמת לתת מדינה לאירגוני טרור שלא בדיוק יעשו לאזרחים שלהם טוב...
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    אני לא מתייחס אליו, כי אני לא בטוח שאני חושב כמוהו, ואני לא רואה צורך לדבר כמו שהוא מדבר.
    לטענתך שהיהודים רובם לא נולדו שם, אז שתדע, שגם הרוב המוחלט של הערבים שגרים שם, לא נולדו שם ולא חיים שם הרבה זמן בכלל. מרביתם הגיעו רק אחרי שהיהודים הגיעו לשם, וגם חלקם רצו לעזוב אבל הוועד הערבי אמר להם להישאר ושיכנע אותם בזה שמי שילך יוגדר כבוגד בעם הערבי.

תאמין לי שכשאתה אומר שהחיים שלך היו יותר בטוחים בלי שהמתנחלים היו שם אין לך מושג על מה אתה מדבר (למרות שבצורה האנוכית שלך אולי אתה צודק). לך לא מזיז שום דבר ממה שקורה שם כי שום דבר שם הוא לא עילה למשהו שיפריע לך איפה שאתה נמצא (אני לא יודע איפה, אבל הזכרת משהו על עמק יזרעאל), לא משהו שהיה או שיהיה יקרה שם בעקבות המצב בשטחים (אולי רק יקחו ממך פחות מיסים, אבל גם זה לא בטוח).
    מה שכן קורה, זה שפתאום האזורים שמסביב לאזור שבו היה גוש קטיף (סתם דוגמא), לפתע גם הוא אזור סיכון וגם אליו עפים טילים וגם אותו הערבים מתחילים לדרוש (או כל פעם נתח אחר בשטחים), בהתחלה בשקט, ובסוף ברעש גדול שאין אחד בעולם שלא יכול להיזדעק נוכח אותם האומללים שיורים עלינו טילים.
    אם יתנו את כל האזורי ה"לא מוגדים" לערבים, תאמין לי שגם הבית שלך יהיה בסוף על הגבול וגם הוא יוגדר בסיכון. בכלל, כל ישראל תהיה בשאלת בעלות, האם יש משהו "מסריח" במדינה שמוותרת כל כך בקלות על שטחים? על אזרחים? למה היא הסכימה לזה כל כך בקלות? אם היא לא חושבת שמגיע לה, אולי באמת לא מגיע לה? אולי גם מה שהיא עדיין טוענת שמגיע לה גם לא מגיע לה והכל בלוף?
    אני יודע שהערבים לא באמת נולדו שמה, בגלל זה רשמתי קטן בסוגריים "לטענתם".
    ואמרתי כבר, לי יש דעה אחת ולך דעה אחרת. אני מאמין שהערבים לא יבקשו עוד שטחים, ואם כן, מי יתמוך בהם בדיוק? מדינה הם קיבלו, שיסתפקו במה שיש. למישהו אכפת מהסכסוך של צ'ילה ופרו?
    ואתה מאמין שהערבים הם חזירים שרוצים רק שטח וכל היום חושבים איך להוציא עוד שטח מהיהודים האלה...
    ואני לא מפחד מהטילים. הטילים לא מכריעים מלחמות כמו שחילות אויר לא. יש לי ביטחון בצה"ל ובעוצמתו ואני סומך עליו ועל מנגנוני הביטחון הפלסטינים שימגרו נסיונות כאלה. (יש להם אינטרס להפסיק את זה, זה ערעור על שלטון הממשלה)

ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    לא.. דרוזים הם הנחמדים~ הם מתגייסים לצה"ל ותומכים במדינת ישראל.
    לבדואים אין שום מחויבות למדינת ישראל ולכן אין להם בעיה לפגוע בה.
    ועל זה אתה שופט אם הם נחמדים? >> ע"פ תה?
    בעקרון לפי הדת שלהם בדואים חייבים לתת לך הכנסת אורחים ולדאוג שלא יחסר לך דבר (גם אם אתה אויב משפחה) אבל ברגע שתעזוב הם יכולים להרוג אותך.
    אמרתי כבר, לבדואים אין מחויבות אבל זה לא אומר שחלקם לא מרגישים הזדהות עם המדינה.
    חלקם מתגייסים לצה"ל. והעובדה היא שהם לא מזדהים בצורה שניתן היה לצפות מערבים מוסלמים סונים עם אחיהם הפלסטינים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pizza צפה בהודעה
    אני יודע שהערבים לא באמת נולדו שמה, בגלל זה רשמתי קטן בסוגריים "לטענתם".
    ואמרתי כבר, לי יש דעה אחת ולך דעה אחרת. אני מאמין שהערבים לא יבקשו עוד שטחים, ואם כן, מי יתמוך בהם בדיוק? מדינה הם קיבלו, שיסתפקו במה שיש. למישהו אכפת מהסכסוך של צ'ילה ופרו?
    ואתה מאמין שהערבים הם חזירים שרוצים רק שטח וכל היום חושבים איך להוציא עוד שטח מהיהודים האלה...
    ואני לא מפחד מהטילים. הטילים לא מכריעים מלחמות כמו שחילות אויר לא. יש לי ביטחון בצה"ל ובעוצמתו ואני סומך עליו ועל מנגנוני הביטחון הפלסטינים שימגרו נסיונות כאלה. (יש להם אינטרס להפסיק את זה, זה ערעור על שלטון הממשלה)

אמרתי כבר, לבדואים אין מחויבות אבל זה לא אומר שחלקם לא מרגישים הזדהות עם המדינה.
    חלקם מתגייסים לצה"ל. והעובדה היא שהם לא מזדהים בצורה שניתן היה לצפות מערבים מוסלמים סונים עם אחיהם הפלסטינים.
    גם במלחמת העצמאות הם קיבלו מדינה, הרבה יותר גדולה ממה שהם רוצים עכשיו, והם עדיין תקפו.
    אני לא חושב על הערבים כחזירים שכל הום רק חושבים על זה, אני כן חושב על מנהיגי האירגונים השליטים של הערבים והטרור הקרוב לארתץ ככאלה. תאמין לי, לפחות חלק מסדר היום שלהם מוקדש לדיון על "הבעייה הישראלית", כן ככה הם קוראים לזה.
    ולגבי האזרחים, אנחנו מדברים על מדינה ערבית, עד לפני "המהפכה" (שהיא עדיין לא ברורה) לפרטים לא הייתה שום חשיבות לגבי כל פעולה שהיא במדינה וביחסים בין מדינות, וכנראה שהם עוד לא הפנימו את זה שהפרטים יכול להחליט על הכלל, למרות שזה לרוב לא ככה, וזה גם לא כל כך טוב שהפרטים יקבעו את הכלל.
    לכן אני אומר שאין טעם לדבר על כמה שמרבית אפילו מהערבים הם טובים ויש להם אינטרסים בעד ישראל, בכלל הם מדינת אויב.
    ואין להם שום איטרס להפסיק את הטילים, אפילו זימזום תיקשורתי הכי קטן הם לא עושים ביימינו, בטח שאתה לא חושב שהם משמעותיים אבל הם משמעותיים, פשוט לא לדעת הקהל שבמדינה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    חוץ מההודעה הזאת, כל ההודעות פה מקובלות עלי. אתם דנים בנושא אבל בלי לרדת לרמות של קללות ומריבות אישיות. ראה הוזהרת.
    ראיתי הוזהרתי...

ואני רוצה להבין....מי רשם שהוא שמאלני!!?!?!?!?
    (הפעם אני ישתדל לא לקלל)
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    גם במלחמת העצמאות הם קיבלו מדינה, הרבה יותר גדולה ממה שהם רוצים עכשיו, והם עדיין תקפו.
    אני לא חושב על הערבים כחזירים שכל הום רק חושבים על זה, אני כן חושב על מנהיגי האירגונים השליטים של הערבים והטרור הקרוב לארתץ ככאלה. תאמין לי, לפחות חלק מסדר היום שלהם מוקדש לדיון על "הבעייה הישראלית", כן ככה הם קוראים לזה.
    ולגבי האזרחים, אנחנו מדברים על מדינה ערבית, עד לפני "המהפכה" (שהיא עדיין לא ברורה) לפרטים לא הייתה שום חשיבות לגבי כל פעולה שהיא במדינה וביחסים בין מדינות, וכנראה שהם עוד לא הפנימו את זה שהפרטים יכול להחליט על הכלל, למרות שזה לרוב לא ככה, וזה גם לא כל כך טוב שהפרטים יקבעו את הכלל.
    לכן אני אומר שאין טעם לדבר על כמה שמרבית אפילו מהערבים הם טובים ויש להם אינטרסים בעד ישראל, בכלל הם מדינת אויב.
    ואין להם שום איטרס להפסיק את הטילים, אפילו זימזום תיקשורתי הכי קטן הם לא עושים ביימינו, בטח שאתה לא חושב שהם משמעותיים אבל הם משמעותיים, פשוט לא לדעת הקהל שבמדינה.
    אני לא יודע איך להגיב לזה כי זו הדעה שלך. ואמרתי לך שהדעה שלי אומרת בדיוק את ההפך.
    ויש להם אינטרס לדעתי, הטרור הזר מאיים על אחיזתו של השלטון (וכל שלטון שהוא) שכן הוא מעודד אנשים לקחת את החוק לידיים או לבצע מעשים מנוגדים לרצון העם. לכן החמאס שונא את הג'יהאד האיסלאמי וישמח לשתף פעולה עם ישראל נגדו. לכן האש"ף שונא את חמאס ומסגיר אנשי חמאס ברשות לישראל.
    הם לא יכולים לעשות טררם תקשורתי, כי אז הם יאבדו את תמיכת העם. הם עושים את זה בשקט ובלי שאף אחד שם לב.
    ואמרתי, למי אכפת מלחמת העצמאות. אני מדבר על עכשיו ולא על מלחמת העצמאות. זה טעות לשפוט אדם על פי מעשים קודמים, במיוחד לאור העובדה שסביר שהוא למד מטעויות.
    כמה מלחמות היו לנו מאז יום כיפור עם מדינה ערבית כלשהי? אפס. כולם היו כנגד ארגון טרור זה או אחר (חוץ ממלחמת המפרץ, שיותר ראוי לקרוא לה "בהלת המפרץ". זו אפילו לא הייתה מלחמה מבחינת ישראל)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

10. Because lizards can swim
    אני לא יודע איך להגיב לזה כי זו הדעה שלך. ואמרתי לך שהדעה שלי אומרת בדיוק את ההפך.
    ויש להם אינטרס לדעתי, הטרור הזר מאיים על אחיזתו של השלטון (וכל שלטון שהוא) שכן הוא מעודד אנשים לקחת את החוק לידיים או לבצע מעשים מנוגדים לרצון העם. לכן החמאס שונא את הג'יהאד האיסלאמי וישמח לשתף פעולה עם ישראל נגדו. לכן האש"ף שונא את חמאס ומסגיר אנשי חמאס ברשות לישראל.
    הם לא יכולים לעשות טררם תקשורתי, כי אז הם יאבדו את תמיכת העם. הם עושים את זה בשקט ובלי שאף אחד שם לב.
    ואמרתי, למי אכפת מלחמת העצמאות. אני מדבר על עכשיו ולא על מלחמת העצמאות. זה טעות לשפוט אדם על פי מעשים קודמים, במיוחד לאור העובדה שסביר שהוא למד מטעויות.
    כמה מלחמות היו לנו מאז יום כיפור עם מדינה ערבית כלשהי? אפס. כולם היו כנגד ארגון טרור זה או אחר (חוץ ממלחמת המפרץ, שיותר ראוי לקרוא לה "בהלת המפרץ". זו אפילו לא הייתה מלחמה מבחינת ישראל)
    אם לא נשפוט אדם לפי מעשיו הקודמים לפי מה נשפוט אותו?

11. מִיסְטֵר פִיזַָה
    אם לא נשפוט אדם לפי מעשיו הקודמים לפי מה נשפוט אותו?
    לפי מעשיו בהווה וכוונותיו לעתיד לבוא.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

12. Because lizards can swim
    לפי מעשיו בהווה וכוונותיו לעתיד לבוא.
    איך נדע את כוונותיהם הזדוניות של אויביינו, אין כזה דבר הווה (כמו שאין כזה דבר מרכז...)

13. מִיסְטֵר פִיזַָה
    איך נדע את כוונותיהם הזדוניות של אויביינו, אין כזה דבר הווה (כמו שאין כזה דבר מרכז...)
    אין דבר כזה הווה? אתה נמצא בו, למען השם.
    אתה חושב שכוונותיהם זדוניות כי אתה גזען, ועם גזענים אין טעם להתווכח.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

14. Because lizards can swim
    אין דבר כזה הווה? אתה נמצא בו, למען השם.
    אתה חושב שכוונותיהם זדוניות כי אתה גזען, ועם גזענים אין טעם להתווכח.
    אני לא גזען אני מציאותי מה אתה מגדיר כהווה?

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •