שים לב שסיימתי בנקודה בה אגרון רק יצא.
את הפרק השני אני עומד להוציא היום.
פרק 2:
אגרון יצא מהפוקדור בתור הפוקימון הראשון של ג'ובאני.
"אגרון!" שאג אגרון בקולו הצרוד והמכני וסדק עד הרס את השטח בו הוא דרך.
"מי זה הפוקימון הזה?!" שאלה בהתפעלות רבה וענה לה אן: "זהו אגרון."
"אגרון? מעולם לא ראיתי פוקימון שכזה...!" אמרה והוציאה את הפוקידע וכיוונה אותו אליו:
"אגרון, פוקימון שריון הברזל והצורה האחרונה של ארון. אין לו שום רחמים כלפי אויביו ומאוד טריטורילי."
"אגרון...." אמרה בחשש שכזה שהסתכלה על אגרון האימתני.
"אגרון, אה? אפשר להביס אותו במהירות ע''י התקפת לחימה ולסאמוראט יודע רק אחת, אז חשוב לעייף אותו ורק אז להשתמש במכה." הדהד אש בראשו ומיד זרק את המילים מפיו: "סאמוראט, רוץ סביב אגרון והשתמש בדחיפה!"
"סאמו!" רעם סאמוראט ורץ אליו במקסימון מהירות סביב אגרון שמנסה להתמקד בסאמוראט תוך כדי שהוא חוטף מכות מאחור ומלפנים, אך המכות האלו בקושי מוזיזות לאגרון הענק.
"אגרון, השתמש במיקוד אנרגיה!" צווה ג'ובאני ומיד, גופו של אגרון התחיל להלבין וניהיה זוהר בעוד שסאמוראט המשיך להתקיף את אגרון.
"זה יקח לא הרבה זמן עד שהוא יסיים למקד את הכוח שלו, צריך להגביר הילוך!" הדהד אש ואמר: "סאמוראט, השתמש בפעימת מים!" סאמוראט יצר כדור כחול מול פיו תוך כדי שהוא באוויר ואז הוא זורק אותו בצרורות תוך כדי שהכדורים מתרחבים אל כיוון אגרון, אך הפעם אגרון נפגע קשה יותר, אך הבעת פניו הקשיחה לא מראה זאת.
"אוקיי, זה הרגע, עכשיו שהוא לא מוכן." אש הדהד פעם נוספת ואמר: "עכשיו, סאמוראט, השתמש במכה האחרונה!" אמר אש, השליח את ידו ובאוויר אז סאמוראט ראה את הנוכחות של מאמנו, מה שעומד להגביר את עוצמת המכה. הברזלים הכסופים של אגרון מתחילים לזהור בכחול, גופו של סאמוראט זהר בכתום, תוך כדי שגם הוא נעלם מהצבע העז ורק צורתו בולט עכשיו ואז, הוא רץ אל אגרון במהירות מקסימום תוך כדי שהוא צועק "סאמו.ראט!", אך לפתע פתאום אמר ג'ובאני, שבמשך כל הקרב לא הוציא כמעט הגה: "אגרון, השתמש ברעש ברקים!" - "מה?!" הופתע לגלות אש שאגרון יודע את המקתפה הזו. אגרון כבר סיים את מיקוד האנרגיה שלו וכאשר ג'ובאני הכריז על המהלך הבא, אגרון מיקד אנרגיה חשמלית כחולה בין שניי קרניו, סאמוראט קופץ על אגרון ואגרון משחרר את רעש הברק שיוצר התנגשות ענקית בין "המכה האחרונה לבין "רעש ברקים" מה שגורם לפיצוץ חזק כאן.
בינתיים, מעל שערי גאדלג';
צוות רוקט מעופף באוויר ע''י הסילונים שלהם ונעים כאן למשימה הבא, שלפתע הם רואים את אש, ליד שערי גאדלג'.
"מה הנודניק הזה עושה כאן?" שאלה ג'סי.
"אני חושב שהוא מתאמן עם חבריו." אמר ג'יימס והמשיך: "והפקיאצ'ו שלו תמים כמו תמיד.".
"הוא לא סתם נלחם נגד מישהו, הוא נלחם נגד הבוס שלנו!" הופתע ועוצבן מיאו לגלות זאת.
"מה?!" השתתפה ג'סי באווירה יחד עם ג'יימס ששואל "מה הוא עושה כאן לעזאזל?"
"בואו נילך לבדוק!" אמר מיאו והצוות ירדו במהירות למטה.
הפיצוץ גרם להדף ולהעפת האבק שהיה בשביל הניצחון. אש מסתיר את פניו בעזרת ידו כתוצאה מההדף, בניגוד אליו, ג'ובאני לא עושה כלום. האבק מתחיל להתפזר ואפשר לראות שאגרון נמצא על הרגלים, מוטש לא מעט וכשהאבק מתפזר לגמרי, גופו של סאמוראט נמצא על הרצפה, מחוסר הכרה.
"סאמוראט!" אמר אש בדאגה כשהוא רואה את חברו הטוב על הרצפה, חסר הכרה. הוא מחזיר אותו אל הפוקדור ומנחם אותו "הייתה טוב, עכשיו תנוח.".
"אגרון, תחזור!" אמר ג'ובאני והחזיר את אגרון לפוקדור.
"למה הוא החזיר אותו?" הדהד אש בראשו.
"ואוו, סאמוראט ואש עבדו בכימיה מושלמת!" התלהבה הילדה.
"אני יותר הודהמתי מאגרון עצמו. הוא ללא ספק פוקימון מדהים בכוחו." אמר אן.
"היי, נודניק, תעוף מפה!" שמעו כולם קול מוכר. רגע אחר כך, הגיע צוות רוקט למקום.
"צוות רוקט!", "פיקא!" תקפו אש ופיקאצ'ו את הצוות.
"תסתום את הפה שלך, אידיוט, ותעיף את המבט שלך מהבוס שלנו!" כעס מיאו עד כדי כך.
"הבוס שלכם?! על מה אתם מדברים?" תהה אש.
"ג'סי, ג'יימס, מיאו....אני אמרתי לכם, לעולם אל תפריעו לי בעבודתי!" התרגז ג'ובאני על הצוות וכיווץ את ידו מכעס.
"בוס? מה קורה כאן, ג'ובאני? גם אתה מהצוות שלהם?!" שאל אש בכעס.
"האם אני מהצוות שלהם אש? לא...." אמר והוריד את את מעילו מגופו וחשף את חליפתו שבצדדה השמאלי מופיע האות "R" האופיינית של צוות רוקט.
"אבל אני כן הבוס שלהם...." אמר ג'ובאני, מה שהפתיע את כולם, מלבד צוות רוקט.
פרקים נחמדים ביותר.
יש כמה שגיאות בהקלדה, אבל נהניתי לקרוא את זה.
קבל ח"ח
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
בגלל זה אמרתי:
פרק יפה מאוד.אני מקווה שהמשך תראה התפעלות של שני השותפים מהפוקימון "אגרון" וכל שאר הפוקימונים מהדורות הקודמים, בכל זאת אין פוקימונים כאלו באונובה.
חוץ מזה, פרק נחמד..
אני חושב שזה לא כזה הגיוני שאש לא יזכור.. בכל מקרה, הוא פגש את ג'יאובני הרבה פעמים לא? בכל מקרה, פרק מעולה.
המשך כך.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)