Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 10 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 145
  1. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    ברור שאתה יודע..!

--
    אייס

הוא מתחיל לנסוע. האוטו מהיר, משהו לא הגיוני, אתה שומע להקה בריטית ברקע וברכב נמצאים כמה נשקים למקרה של לחימה. "שמי הוא שנוזלפארטונברגשנאצולפרנטישאבסולארד." הוא אומר. אנחנו לוקחים אותך עכשיו למחנה אימון של הכוחות שלך, שם תלמד גם מה קורה אם יש רימוני מים עליך בזמן שמסי מבקיע. אתה רואה שהוא עובר באדום ולא מקשיב לתנועה, "קוראים לך דחוף, האימונים רוצים להתחיל. אתה עוד תלמד איך אתה מפוצץ בניינים בעזרת המחשבה." הוא דופק מהירות של 400 קמ"ש ולאחר 10 דקות אתם מגיעים לשטח גדול של גינה. אתה רואה שם כמה אנשים מסתובבים, הולכים, רצים, עפים, זוחלים או מרחפים בעזרת גרעפס שיוצר בום על קולי. הנהג עוצר. "צ'או." הוא אומר ונוסע.
    "וואו! אז זה מחנה האימונים של אקס-מן!" אצעק בהתלהבות 'כנראה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד... איך שהנהג הזה נלחם זה היה משהו לא נורמאלי לאנשים לא נורמאלים!, וכמובן שלא נשכח את השם הארוך הזה שלו..' אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מצחקק. "הגיע הזמן ללמוד איך להשתמש בכוחות שלי בצורה טובה יותר ולהשתפר מכל הבחינות!" אומר לעצמי בביטחון בעודי מחפש את האחראיים על האימונים.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. היכל התהילה
    אתה נמצא לך בסמטה דיי חשוכה, יושב ומחפש בפחים את ארוחת הצהריים שלך. ברחוב אתה מריח בשר טוב, ושומע מצעד מרחוק. אתה יכול להבין שהמצעד על פילים, ושם מוחזקים 2 נמרות בנגליות, 4 גמלים דו דבשתיים, 20 בני אדם והמון קונפטי. אתה שומע חצוצרות, טרומבונים, סקסופונים, טובות, ועוד. מחנות הטלוויזיה אתה שומע: "מבצע צבאי חדש באפגניסטן נעשה על ידי הצבא בהצלחה רבה. יש חשד לניסיון פיגוע באיזור ניו-יורק שנית ליד מגדל התאומים. התושבים מתבקשים לשמור על הגנתם ועל האחרים.
    ''איכס!'' אבהל ממה שאני עושה ''לא יכולתי לצוד סנאי או משהו?''
    אתקדם בחשאיות מוחלטת לאחזור מגדלי התיאומים.
    ---
    שכחתי שיש לי כריות בכפות הרגליים והידיים כך שאי אפשר לשמוע אותי הולך.
    ערכתי את הטופס שלי (זה במראה)

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]

סקוט גרין
    אתה הופך לאופנוע. החלק הקדמי שלך הוא של אופנוע רגיל, באמצע יש מקום לאיש אחד ומאחורה בסביבות סוף האמצע יש 2 רובים אוטומאטים, את האופנוע מכסה סוג של יהלום בצורת קשת. האיש יורה מהר וזורק רימון, הוא רץ ועולה עליך. יוצא מן הידיים שלו 2 רימונים, הוא מחבר אותם איכשהו לגוף שלך ומתחיל לצאת עשן מהרימונים. הוא תופס את הקשת וכמו מוריד אותה למטה, יורדים מאיין 2 מסכים שמגנים מהצדדים. "תן גז!" אתה שומע ומיד לאחר מכן אתה דופק מהירות. כל המאחורה שלך מטושטש מעשן, המקדימה מלא מכוניות רגילות. אתה שומע סירנות משטרה מאחוריך והאיש תופס ב-2 הרובים ויורה לאחור. הוא מוציא מידיו בקבוק שמן ושופך על הרצפה. לאחר מכן הוא מוציא גפרור ורובה חצי נשיפה, מכניס את הגפרור הבוער ויורה. "בום!" אתה שומע וחום מגיע עליך. עשן סורר בכל האזור בזמן שהאיש מכוון אותך. אתה רואה מקדימה מחסום של המשטרה, מלא ברכבים משוריינים וחיילים.

"אוקיי,זה הזמן לפוצץ!" אני קורא בהתרגשות והופך את היד שלי למטול טילים,ויורה על המחסום טיל. אחרי שהטיל מתפוצץ אני נותן פול גז ומשאיר את המחסום מאחוריי. "לאן לנסוע?" אני שואל את האיש שמאחוריי.אם הטיל לא עובד אני מסתובב ויורה על החיילים הנותרים מטח של טילים,שיתפוצצו טוב טוב.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-21-2011 בשעה 01:31 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברונו קסלר
    "אל תעשה ממני צחוק! אתה לא רואה שאני יכול להרוג אותך!" אחד השודדים צועק ויורה לשמיים. מתוך הבנק אתה שומע יריה ולאחר מכן צרחה של ילדה ולאחר מכן של אישה, אתה רואה את שני השודדים מרותקים לרצפה ע"י המוטאנטית חסרי נשק. השוטרים מתחיל לצאת לכיוון של השודדים שאצלך. "זרקו את הנשק!" השוטרים צועקים. השודדים מתחבאים מאחורי הרכב מחכים לאות של אחד מהם לירי. "אתה! בוא לכאן או שתצא מכאן לא בחיים!" צועק עליך אחד השודדים. אתה רואה שהוא מוריד את שרוולו ומשם יש קעקוע סגול של דרקון.
    *רק בגלל שאני בניו יורק זה לא אומר שצריך להביא דברים מצבי הנינג'ה Xd
    "לא!אני בצד של הטובים!אני הולך אל השוטרים!" אומר לשודד וארוץ אל השוטרים ואתחבא במקום בטוח.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    הי, לא ראיתי את זה קודם.
    זה בסדר אם אני אשתמש בבסיס שהיה לי במ"ת של מאשינאקס? השקעתי בו הרבה ולא היה לי זמן לנצל אותו באמת.

שם במשחק: סת' קינגלר.
    שם משתמש: RabbiKingler.
    גיל במשחק: 18.
    מדינת מוצא: אמריקה.
    הכוח של המוטאנט: הופך למים, שולט במים, מייצר מים וחש במקורות מים קרובים בשביל לנצל יותר מים משהו יוכל לייצר בזמן קצר.
    מראה: גבוה, רזה, גמיש, מעדיף נוחות ויעילות, דבר שמתבטא בבגדים שלו, מכנסי דגמ"ח, חולצת טריקו וסנדלי שורש. רקע: סת' היה בן למשפחה רגילה לגמרי. היה לו אח גדול ושתי אחיות קטנות שכולם היו קרובים לגיל אחד של השני בשנה אחת.
    סת' מעולם לא ידע שהוא מוטאציה עד שיום אחד... עזבו, אני אספר לכם עליו קודם.
    האדם היחיד שידע על היותו של סת' מוטאציה הייתה אימו. כשסת' היה תינוק כשכל עניין המוטאציות עוד היה הרבה פחות מובן ויותר מסובך אמא שלו שכחה אותו באמבטיה, היא גם שכחה את הברז פתוח כך שהמים התחילו לעלות מעל לסת' ואמא שלו לא שמה לב לכלום. לפתע המים התחילו לגלוש החוצה מהאמבטיה ואמא פתאום הבינה.
    היא הסתובבה לאמבטיה בחיפוש אחר בנה והיא ראתה אותו בתוך המים. היא מיד הוציאה אותו והיא ראתה שלו קרא לו כלום (הוא יכול לנשום מתחת למים). אחרי רגע סת' שינה את עצמו למים ונפל תוך הבריכה וחזר שוב למצב שלו. אמא שלו נרגעה ונשבעה שלעולם לא תחשוף את בנה לסכנות שיש למוטאנטים ולא תגלה לאף אדם וגם לא לסת' על כוחו.
    סת' גדל להיות ילד טוב וחכם בלי בעיות מיוחדות.
    קרה מקרה בערך בכיתה י"ב, סת' היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. אבל הוא היה שם מבחירה.
    הוא עקב אחרי הסוחר שהגיע לבית הספר ומכר לתלמידים דברים גנובים ודברים לא חוקיים וגם דברים לא חוקיים גנובים. סת' רצה להפיל (לא פשוטו כמשמעו) את הבן אדם ולכן ניסה לעקוב אחריו ולגלות עליו עוד מידע. הוא התגלה די במהירות, אבל אז ברגע של מצוקה הוא הרגיש משיכה אינסטנקטיבית ולא מוסברת לנחל שהיה במרחק קפיצה משם. הוא קפץ לנחל ונתן לגוף שלו לעשות את שלו. הוא הפך למים וזרם משם ואז הוא הבין שהוא מוטאציה ושהחיים שלו הולכים להיות הרבה יותר קשים משהו חשב, אבל אולי גם יותר מהנים.
    כסף:100$
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: למה לא נתת מקום לאופי? חבל. בכל מקרה, תדע שאני שומר שבת. אני גם יודע לכתוב תגובות טובת. אני גם מוכן לשנות את הרקע אם תמצא שהוא משעמם או לא מקורי.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אייס
    בעוד שאתה מתפעל 2 ילדות רצות עליך. "שלום" אומרת אחת מהן ובאה לנשק אותך.
    איך שהיא עוד שנייה מנשקת, הילדה הופכת לבן, הוא לא מנשק אותך וצוחק עליך. הוא הופך לברדלס ופשוט רץ באטרף עד שאתה מאבד את הראייה שלו. הילדה השנייה הולכת רגיל ואתה נשאר לבדך.

"כולם להתאסף בצורת X!" קול מהדהד בראש שלך. "קבוצת M, להתאסף לידם, קבוצה A ליד אם, וקבוצת N להיות ליד A. כל החדשים, נא להיכנס לבניין להרשמה ולשירותים.
    תודה!" מולך לפתע מופיעים 3 בניינים ענקיים, בכל אחד מהם יש תמונה של איש מפורסם אחר, אפילו על אחד דוגמנית משהו "בר ארפאלי" אתה רואה שבשלושת הבניינים יש 3 אנשים עם חליפות שחורות ואדומות שעושים תחרות טיפוס, ולאחר מכן קופצים את כל הבניין ללמטה.

ברונו קסלר
    האמת.. לא חשבתי על זה, אבל העלית לי משהו מצחיק.
    --
    הקעקוע הסגול של הדרקון מתחיל לזהור, אתה רואה אנרגיה מתחילה לעלות על האדמה. האנרגיה תופסת צורה ולאחר מכן ממש מתממשת, זהו שרדר! "אל תזוז מכאן!" הוא אומר לך ותופס אותך, זורק אותך על הרכב ואומר: "יש לנו בן ערובה! תנו לנו את המוטאנטית ואת האבנים ונלך!" אחד החיילים מסמן V והם פותחים בירי חלש וחוזרים מאחורי האוטו.

סקוט גרין
    אתה לא יכול להיות גם אופנוע, גם רובים, גם משגרי טילים וגם רובי לייזר. שלא נדבר על זה שיש לך הגבלת נשק.. הרי אין לך אינסוף טילים, וגם אם אתה משגר טיל זה חלק ממך.
    --
    אתה מוריד את שני הרובים ומשם מוציא משגר טילים, 5 טילים מתפוצצים על המחסום. "בום!" אתה שומע, אך רואה שהרכבים לא נפגעו. השוטרים, שהיו מאחורי הרכבים לא נפגעו גם. "תפעיל נטרו (או השם של זה, זה דלק מאוד מאוד לא חוקי) תחזיר את המשגר טילים לגופך ומהמקדימה של האופנוע תחבר כמו מגרפה לקדימה של רכב המשטרה, תנתק את המגרפה מהגוף ואז ברגע שתהיה בשיפוע למעלה תפעיל את הנטרו ותחבר אליך את המגרפה!

טיגרארו
    אתה יוצא מהסמטה, מתחיל לרוץ לבנייני התאומים (למרות שאין בזה צורך..) אתה שומע את הטיגריסיות עושות את הקול שהטיגריסים הבנגלים עושים (מיאו?) ושומע שהן קוראות לך. "בוא לכאן! מענים אותנו! הצילו! שהפילים רואים נמר הם משתגעים! אבל בגלל שאנחנו כלואות אנחנו לא יכולות לברוח!" התזמורת מחליפה שיר לשיר ששמו "הטיגריס העומלל" והם מתחילים להגיע לאזור שלך. אתה מרגיש שמשהו תופס אותך בכתפיים, ולאחר שנייה אתה עף למעלה ועומד על בניין. "השתגעת?!" אתה רואה שאיש צועק עליך. "אסור שיראו שאתה מוטאנט! זה יכול להסגיר את כולנו! אתה תמות ככה!" הוא אומר ונעלם.

גלעד- כמו שאמרתי, אין מקום.

7. היכל התהילה
    טיגרארו
    אתה יוצא מהסמטה, מתחיל לרוץ לבנייני התאומים (למרות שאין בזה צורך..) אתה שומע את הטיגריסיות עושות את הקול שהטיגריסים הבנגלים עושים (מיאו?) ושומע שהן קוראות לך. "בוא לכאן! מענים אותנו! הצילו! שהפילים רואים נמר הם משתגעים! אבל בגלל שאנחנו כלואות אנחנו לא יכולות לברוח!" התזמורת מחליפה שיר לשיר ששמו "הטיגריס העומלל" והם מתחילים להגיע לאזור שלך. אתה מרגיש שמשהו תופס אותך בכתפיים, ולאחר שנייה אתה עף למעלה ועומד על בניין. "השתגעת?!" אתה רואה שאיש צועק עליך. "אסור שיראו שאתה מוטאנט! זה יכול להסגיר את כולנו! אתה תמות ככה!" הוא אומר ונעלם.
    "אני חייב לשחרר את הטיגריסים" אגיד לעצמי ואשאל את האיש איפה שלא יהיה "מי אתה?"
    אהפוך לטיגריס וארוץ אל הטיגריסיות, אחזור להיות עצמי ואפרוץ את המנעול עם טפריי, אברח משם.

8. NYO HO HO
    ברונו קסלר
    האמת.. לא חשבתי על זה, אבל העלית לי משהו מצחיק.
    --
    הקעקוע הסגול של הדרקון מתחיל לזהור, אתה רואה אנרגיה מתחילה לעלות על האדמה. האנרגיה תופסת צורה ולאחר מכן ממש מתממשת, זהו שרדר! "אל תזוז מכאן!" הוא אומר לך ותופס אותך, זורק אותך על הרכב ואומר: "יש לנו בן ערובה! תנו לנו את המוטאנטית ואת האבנים ונלך!" אחד החיילים מסמן V והם פותחים בירי חלש וחוזרים מאחורי האוטו.
    *נקרעתי מצחוק בגללך עכשיו..
    "הצילו!" אומר ואזכור שיש לי כוחות.אני אגיד לשוטרים:"תחזיקו במשהו יציב!",אחזיק באוטו ואשנה את כוח המשיכה לכיוון הבניין שמולי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    אייס
    בעוד שאתה מתפעל 2 ילדות רצות עליך. "שלום" אומרת אחת מהן ובאה לנשק אותך.
    איך שהיא עוד שנייה מנשקת, הילדה הופכת לבן, הוא לא מנשק אותך וצוחק עליך. הוא הופך לברדלס ופשוט רץ באטרף עד שאתה מאבד את הראייה שלו. הילדה השנייה הולכת רגיל ואתה נשאר לבדך.

"כולם להתאסף בצורת X!" קול מהדהד בראש שלך. "קבוצת M, להתאסף לידם, קבוצה A ליד אם, וקבוצת N להיות ליד A. כל החדשים, נא להיכנס לבניין להרשמה ולשירותים.
    תודה!" מולך לפתע מופיעים 3 בניינים ענקיים, בכל אחד מהם יש תמונה של איש מפורסם אחר, אפילו על אחד דוגמנית משהו "בר ארפאלי" אתה רואה שבשלושת הבניינים יש 3 אנשים עם חליפות שחורות ואדומות שעושים תחרות טיפוס, ולאחר מכן קופצים את כל הבניין ללמטה.
    "איכס! כמעט נישקתי בן! או שזה היה ברדלס?!..." אומר לעצמי בעודי מסתכל על שלושת הבניינים ואחשוב 'טוב, אף אחד לא אמר לי אם אני בקבוצה.. אז אני מניח שאני חדש אז כדי שאתקדם לכיוון בניין ההרשמה, אבל איזה מהבניינים הוא בניין ההרשמה?' אסתכל מסביב ואשאל אנשים איפה בניין ההרשמה.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [b]

סקוט גרין
    אתה לא יכול להיות גם אופנוע, גם רובים, גם משגרי טילים וגם רובי לייזר. שלא נדבר על זה שיש לך הגבלת נשק.. הרי אין לך אינסוף טילים, וגם אם אתה משגר טיל זה חלק ממך.
    --
    אתה מוריד את שני הרובים ומשם מוציא משגר טילים, 5 טילים מתפוצצים על המחסום. "בום!" אתה שומע, אך רואה שהרכבים לא נפגעו. השוטרים, שהיו מאחורי הרכבים לא נפגעו גם. "תפעיל נטרו (או השם של זה, זה דלק מאוד מאוד לא חוקי) תחזיר את המשגר טילים לגופך ומהמקדימה של האופנוע תחבר כמו מגרפה לקדימה של רכב המשטרה, תנתק את המגרפה מהגוף ואז ברגע שתהיה בשיפוע למעלה תפעיל את הנטרו ותחבר אליך את המגרפה!

[/size]
    אני יודע, זה טעות שלי ששכחתי לכתוב שאני מחזיר את הרובה לייזר XD

"מה...?" אני אומר לאיש מאחורי. אני בכל זאת מחזיר את רובה הטילים והופך את ידי לרובה רשת חשמלית. אני יורה את הרשת הכי גדולה שאני יכול (בערך בגודל של שלשו ניידות) ולוחץ על הכפתרו ברובה שמפעיל את הרשת.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    טיגרארו
    אתה מזנק לבית השני, השלישי, ורואה את המצעד. בתחילה יש 3 פילים, מאחוריהם 5 גמלים, מאחוריהם נמצאים 4 אנשים שמחזיקים עגלה עם 2 טיגריסות בנגליות בתוך כלוב.
    מיד אתה קופץ לעגלה, שהאנשים רק שמים לב למשקל, מנסה לשחרר אותן. "חייב לשחרר!" אתה אומר לעצמך, מנסה לשרוט את הכלוב (שמברזל..) ולא מצליח 'חייב לשחרר!' אתה חושב שוב ולא מצליח 'חייב!' אתה צועק והילה כתומה מקיפה אותך, אתה מתחיל לעמוד על 2, הניבים שלך מתחדדים וכל פרוותך סומרת. אתה שורט את הכלוב עם הציפורניים, הסורגים נחתכים לשניים והטיגריסיות יוצאות. "מעוניין בארוחת צהריים? תבחר במה." אחת אומרת לך.

ברונו קסלר
    אתה מהר תופס את הרכב, השוטרים מסמנים: "מי שיכול תופס!" ואתה מפעיל את היכולת. שרדר והשודדים מתחילים לעוף במהירות שיא לכיוון הבניין הקרוב. והם מתחילים לירות בך! אבל מה? גם הכדורים עפים! כל הכדורים שכאמור עפים עליך עפים בחזרה עליהם וכולם נופלים גוססים חוץ משרדר. כאשר הוא נתפס על הבניין. הוא אומר: "אני עוד ארצח אותך!" אתה מרגיש שמשהו משתלט לך על הכוחות, ושרדר מתנגד לך ובא אליך. "לא!" צועקת המוטאנטית וקופצת על שרדר בבעיטה. היא לא פוגעת בו מכיוון שהוא חוזר להיות אנרגיה ונעלם.
    "אתה צריך לבוא למחנה דחוף! תכנס לרכב!"

אייס
    אתה הולך ושואל ברדלס שבאזור, הוא אומר לך: "הראשון", אתה הולך לילדה מרחפת והיא אומרת לך: "השני" ואתה הולך לגבר שרירי במיוחד והוא אומר: "השלישי", אתה רואה שאחד האנשים שמטפס קופץ ומנצח בתחרות. "בניין ההרשמה ניצח!" אומר מישהו.

דילן
    אתה יושב על ספסל, קורא עיתון. יום רגיל וסימפתי, עד כאשר שאתה רואה מרדף משטרה. "תעצור מיד!" קוראת המשטרה. השודד פותח את החלון ומוציא את ידו. משם, יוצאת אנרגיה סגולה שפוגעת ברכב המשטרה והופכת אותו. לאחר מכן האנרגיה מתחילה למעוך ולפוצץ את רכב המשטרה. "השודד בורח! תפסו אותו!" אתה שומע.

סקוט גרין
    אתה מוציא רשת חשמלית, יורה בה נגד המחסום אבל נתקע בו. אתה עף ושוטרים רצים עליך. אחד מכוון את ידו ואתה מרגיש כאילו אתה עף. בגלל העשן של הרימונים, השוטרים קצת מטושטשים. אתה שם לב שהאיש היה עליך בורח. "בפעם הבאה תקשיב לי" הוא אומר, אתה רואה שהוא מוציא סכין ודוקר שוטר ליד אופנוע. הוא בועט לו בגב ובורח עם האופנוע." "מה זה?! מי אתה?!" אומרים השוטרים
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-21-2011 בשעה 05:35 PM

12. NYO HO HO
    ברונו קסלר
    אתה מהר תופס את הרכב, השוטרים מסמנים: "מי שיכול תופס!" ואתה מפעיל את היכולת. שרדר והשודדים מתחילים לעוף במהירות שיא לכיוון הבניין הקרוב. והם מתחילים לירות בך! אבל מה? גם הכדורים עפים! כל הכדורים שכאמור עפים עליך עפים בחזרה עליהם וכולם נופלים גוססים חוץ משרדר. כאשר הוא נתפס על הבניין. הוא אומר: "אני עוד ארצח אותך!" אתה מרגיש שמשהו משתלט לך על הכוחות, ושרדר מתנגד לך ובא אליך. "לא!" צועקת המוטאנטית וקופצת על שרדר בבעיטה. היא לא פוגעת בו מכיוון שהוא חוזר להיות אנרגיה ונעלם.
    "אתה צריך לבוא למחנה דחוף! תכנס לרכב!"
    "אוקיי." אומר למוטאנטית ואכנס איתה לרכב.
    NYO HO HO BITCH

13. היכל התהילה
    אתה מזנק לבית השני, השלישי, ורואה את המצעד. בתחילה יש 3 פילים, מאחוריהם 5 גמלים, מאחוריהם נמצאים 4 אנשים שמחזיקים עגלה עם 2 טיגריסות בנגליות בתוך כלוב.
    מיד אתה קופץ לעגלה, שהאנשים רק שמים לב למשקל, מנסה לשחרר אותן. "חייב לשחרר!" אתה אומר לעצמך, מנסה לשרוט את הכלוב (שמברזל..) ולא מצליח 'חייב לשחרר!' אתה חושב שוב ולא מצליח 'חייב!' אתה צועק והילה כתומה מקיפה אותך, אתה מתחיל לעמוד על 2, הניבים שלך מתחדדים וכל פרוותך סומרת. אתה שורט את הכלוב עם הציפורניים, הסורגים נחתכים לשניים והטיגריסיות יוצאות. "מעוניין בארוחת צהריים? תבחר במה." אחת אומרת לך.
    ''אני אוותר, תרוצו למקום שיחזיר אותכן לבית- לאסיה''אענה ואהפוך בחזרה לאנושי, אחזור לגג של אותו בניין.

14. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    טיגרארו
    דילן
    אתה יושב על ספסל, קורא עיתון. יום רגיל וסימפתי, עד כאשר שאתה רואה מרדף משטרה. "תעצור מיד!" קוראת המשטרה. השודד פותח את החלון ומוציא את ידו. משם, יוצאת אנרגיה סגולה שפוגעת ברכב המשטרה והופכת אותו. לאחר מכן האנרגיה מתחילה למעוך ולפוצץ את רכב המשטרה. "השודד בורח! תפסו אותו!" אתה שומע.
    אני רץ אל עבר המכונית וכשהיא עוברת לידי אני קופץ נהיה ב"מצב רוח" (בו אני יכול לעבור דרך קירות) וברגע שאני בתוך המכונית אני חוזר לעצמי, ומתחיל להרביץ לנהג (XD)

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אייס
    אתה הולך ושואל ברדלס שבאזור, הוא אומר לך: "הראשון", אתה הולך לילדה מרחפת והיא אומרת לך: "השני" ואתה הולך לגבר שרירי במיוחד והוא אומר: "השלישי", אתה רואה שאחד האנשים שמטפס קופץ ומנצח בתחרות. "בניין ההרשמה ניצח!" אומר מישהו.
    ' אנשים טיפשים יש פה, כל אחד אומר לי משהו אחר....' אחשוב ואוסיף 'שמעתי שמי שניצח זה בניין ההרשמה וראיתי את מי שניצח, אז כנראה שאני הולך לבניין הזה!' אחייך ואלך להירשם.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 10 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •