Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 145
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    [b]

סקוט גרין
    אתה מוציא רשת חשמלית, יורה בה נגד המחסום אבל נתקע בו. אתה עף ושוטרים רצים עליך. אחד מכוון את ידו ואתה מרגיש כאילו אתה עף. בגלל העשן של הרימונים, השוטרים קצת מטושטשים. אתה שם לב שהאיש היה עליך בורח. "בפעם הבאה תקשיב לי" הוא אומר, אתה רואה שהוא מוציא סכין ודוקר שוטר ליד אופנוע. הוא בועט לו בגב ובורח עם האופנוע." "מה זה?! מי אתה?!" אומרים השוטרים
    "תחזור לפה חתיכת גנב בן-!" אני צועק ואז שם לב לשוטרים."שמי לא חשוב לכם,אבל תקראו לי killmachine!" אני צועק ומחזיר את כל הנשקים שלי. אחרי שהם מתקרבים קצת אני שולף מקלע לייזר עוצמתי ומתחיל לרסס את כל מי שבטווח שלי."כדאי להסתלק!" אני חושב לעצמי,מחזיר את מקלע הלייזר,והופך את גבי למעין מסוק דו מדחפי כדי שאני אוכל לעוף משם.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-21-2011 בשעה 05:53 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    דילן
    אתה רץ לעבר המכונית, כנראה שרואים אותך, אתה רואה שחלון הנוסעים נפתח ויוצא משם יד. איך שאתה מזנק, ומפעיל מעבר דרך קירות, קרן סגולה פוגעת בך ישירות בבטן, אתה עף וסוג של רשת סגולה מאנרגיה כולאת אותך. היד שולחת אנרגיה שוב, היא פוגעת בדשא ופורצת שריפה.

סקוט גרין

"הוא בורח!" 2 שוטרים אומרים ומסתכלים אחורה, אתה משתתק לרכב משטרתי. אתה חוזר לצורה הרגילה שלך, השוטר משאיר אותך על הבניין ואומר: "מאחורי הרכב, הוא יכול לירות הרבה דברים מכאיבים." הוא נכנס לתוך הרכב, פותח את החלון ואומר: "מאשינקילר, אתה מואשם בבריחה מהכלא, הריגת 37 שוטרים, 12 סוהרים, דריסת 13 זקנות, גניבת נשקים צבאיים, ניסיון להתעמתות עם שוטרים, שימוש בנשקים לא חוקיים וניסיון להריסת תחזוקת הצבא והמשטרה. הוא יורה עליך כדור מוזר בגודל מצלמה, הכדור פוגע בך ואוזק אותך. אתה לא יכול להפעיל שום נשק. "אדוני! קיבלתי קריאה דחופה!" אומר שוטר שמכוון את אקדחו באזור. הוא בא מהר להכניס אותך לרכב, ואומר לך: "מקווה שהפעם תקשיב לי."

טיגרארו
    "איך נרוץ עכשיו 2 יבשות מבלי שישימו לב לנו ולא נמות? אתה לא רוצה בשר עסיסי? האנשים האלה מענים אותנו!" אתה מסתכל על האנשים שמחזיקים אותך, ורגע אחרי זה אתה רואה כמה נקניקיות ובשר עסיסי שמריח נהדר.
    *אתה טיגריס, יש לך יתרונות, ויש חסרנות. הרצון שלך חזק מדי כדי להתנגד לאכול את זה.

ברונו קסלר
    אתה נכנס לרכב, האישה מוציאה מן אחד השודדים את המפתח. בתוך הרכב יש כמה שקי מזומנים, רובים שימושיים מאוד כמו קאלצ' עם לפחות 1000 כדורים וכמה אבנים מוזרות. היא מתחילה לנסוע, שום דבר מיוחד לא קורה..

אייס

אתה מתחיל ללכת לעבר הבניין שניצח, בזמן שהאנשים מסתדרים באותיות. "אבל אין מי שיפוצץ את המטרה הזאת!" אתה שומע מX, ממשיך מהבניין. "תביאו לי מישהו שיכול לפוצץ מטרה בכוח המחשבה!" אתה שומע בראשך. אתה מגיע לפני הבניין אך לפתע איש שרירי מופיע לידך. "למה אתה מבריז מאימון?!" הוא צועק עליך.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-21-2011 בשעה 09:51 PM

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    דילן
    אתה רץ לעבר המכונית, כנראה שרואים אותך, אתה רואה שחלון הנוסעים נפתח ויוצא משם יד. איך שאתה מזנק, ומפעיל מעבר דרך קירות, קרן סגולה פוגעת בך ישירות בבטן, אתה עף וסוג של רשת סגולה מאנרגיה כולאת אותך. היד שולחת אנרגיה שוב, היא פוגעת בדשא ופורצת שריפה.
    'כנראה שהכוחות שלי לא עוזרים נגד האנרגיה הזאתי' אני מנסה עוד פעם לעבור דרך הרשת, אם לא עובד אני מנסה פשוט לרחף איתה משם.

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. היכל התהילה
    טיגרארו
    "איך נרוץ עכשיו 2 יבשות מבלי שישימו לב לנו ולא נמות? אתה לא רוצה בשר עסיסי? האנשים האלה מענים אותנו!" אתה מסתכל על האנשים שמחזיקים אותך, ורגע אחרי זה אתה רואה כמה נקניקיות ובשר עסיסי שמריח נהדר.

*אתה טיגריס, יש לך יתרונות, ויש חסרנות. הרצון שלך חזק מדי כדי להתנגד לאכול את זה.
    בצורה האנושית שלי אני לא טיגריס אתה יודע
    חוץ מזה שאתה הוספת לי את כוח ההפיכה לטיגריס..
    ---
    "אני לא צריך את האוכל הזה" אגיד להם ואחזור לצורה האנושית שלי לרגע ואז אהפוך בחזרה לטיגריס "תאכלו אתם" אחזור לצורה האנושית ואסתלק בחזרה לאותו בניין, לחפש את האיש.

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברונו קסלר
    אתה נכנס לרכב, האישה מוציאה מן אחד השודדים את המפתח. בתוך הרכב יש כמה שקי מזומנים, רובים שימושיים מאוד כמו קאלצ' עם לפחות 1000 כדורים וכמה אבנים מוזרות. היא מתחילה לנסוע, שום דבר מיוחד לא קורה..
    "תגידי, מי את?לאן אנחנו נוסעים?" אשאל את המוטאנטית תוך כדי שאחשוב לעצמי:'וואו, לא ידעתי שיש לי עוצמות כאלה.אני מקווה שהדברים האלה לא יקרו שוב.'
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    אייס

אתה מתחיל ללכת לעבר הבניין שניצח, בזמן שהאנשים מסתדרים באותיות. "אבל אין מי שיפוצץ את המטרה הזאת!" אתה שומע מx, ממשיך מהבניין. "תביאו לי מישהו שיכול לפוצץ מטרה בכוח המחשבה!" אתה שומע בראשך. אתה מגיע לפני הבניין אך לפתע איש שרירי מופיע לידך. "למה אתה מבריז מאימון?!" הוא צועק עליך.
    "אני לא הברזתי משום אימון!, אני חדש פה.. ורק עכשיו מצאתי את בניין ההרשמה זה שמאחוריך." אומר לאיש השרירי. 'בטח הולכים להיות לי אימונים קשים... אם זה המאמן אני מת!' אחשוב לעצמי. "אפשר לעבור כדי שאוכל להירשם?" אשאל אותו ואחכה שהוא ייתן לי לעבור.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    דילן
    אתה מנסה להפוך לרוחני, ולא מצליח. לפתע הרכב עוצר לידך, יוצא האיש הבא:

ואומר: "רוח רפאים! בואי איתי." הוא מכוון עליך את כף ידו וקרן סגולה פוגעת ברשת, תופסת אותה וגוררת אותך. אתה נכנס לרכב, שמבפנים הוא בגודל כמה חדרים, משהו מוזר בהחלט, שם נמצאים לפחות 40 אנשים, מקדימה יש סוג של קיר שמכווץ לאט לאט עד שיש מעבר ברזל, ושם נמצא הנהג. "הקלשון הזה יכול להרוג אותך בכל מצב, רוח." אומר האיש שמוציא את אקדחו מהנודן. אתה שומע כמה יריות ומרגיש שריטות ברכב "יורים בנו!" הוא אומר ופותח את החלון. הוא משגר 8 כדורים ואתה שומע כמה חלונות שהתנפצו. אתה רואה 4 רכבי משטרה ללא נהג, ושהשריפה מתפרצת. "קחו אותו לחדר האימון!" הוא אומר ו2 אנשים בריונים בגובה 2 מטר וחצי מגיעים ותופסים את הרשת. הם לוקחים אותך לתוך חדר שם אתה רואה עוד רוחות רפאים, הם משחררים אותך והולכים.

"קדימה! תעברו את הקיר הזה!" אתה שומע מאיש שנראה כך

ורוח רוח, הם מתחילים לרוץ, לקפוץ לגובה, לרוחק ולאחר מכאן לדפוק ספרינט ולעבור דרך קיר ברזל.
    "מי שמצליח הכי טוב מקבל פרס!" המאמן אומר. מגיע תורך.

דניס- הסברתי לך למה לערוך את התגובה. הדמות זאת שרוצה לאכול, לא השחקן. תערוך ואני אעשה לך המשך..

ברונו קסלר
    "למחנה האימונים שלך. אתה תלמד איך מעיפים בניין, שוברים בונקר ומפוצצים קירות בכוח המחשבה." היא אומרת. "אתה מוזמן לקחת את מה שהשודדים לקחו, זה לא משנה לעולם האנושי במיוחד שזה חפצים של מוטאנטים. הרובים מאוד טובים, (הכי טוב שם, קאלצ'ניקוב עם מחסנית של 300 יריות+כוונת לייזר+רעל.) אתה גם מוזמן לקחת קצת כסף (יש 10 שקים של בוחטות) כל עוד תבזבז אותם נכון. אתה מגיע ל3 בניינים גדולים, אתה רואה שברחבת הדשא יש כל מיני מוטאנטים בצורת X-man. בדלת לאחד הבניינים אתה רואה איש בגובה 4 מטר שרירי בטרוף, צועק על מוטאנט קטן ומפוחד. "תקח כרצונך ותצא." אומרת לך המוטאנטית, שלוקחת את האבנים ויוצאת מן הרכב.

אייס
    "אל תשקר לי!, פושטק!" צועק עליך האיש. אתה רואה שהוא מתחיל לגבוה, הוא מגיע לגובה של בערך 4 וחצי מטרים נהיה עוד יותר שרירי. "תפוצץ את המטרה הזאת!" הוא זורק מטרת עץ בגודל ראש סיכה, ולאחר שנייה היא גדלה ומגיעה לגובה של מטר וחצי. "אתה גם יכול לירות בה!" הוא אומר וזורק לך רובה בגודל ראש סיכה, שכמובן גם הוא גדל רק לגודל רגיל של רובה. זה M-16

8. משתמש מנוסה
    אייס
    "אל תשקר לי!, פושטק!" צועק עליך האיש. אתה רואה שהוא מתחיל לגבוה, הוא מגיע לגובה של בערך 4 וחצי מטרים נהיה עוד יותר שרירי. "תפוצץ את המטרה הזאת!" הוא זורק מטרת עץ בגודל ראש סיכה, ולאחר שנייה היא גדלה ומגיעה לגובה של מטר וחצי. "אתה גם יכול לירות בה!" הוא אומר וזורק לך רובה בגודל ראש סיכה, שכמובן גם הוא גדל רק לגודל רגיל של רובה. זה M-16
    "אני לא משקר לך!" אצעק אליו בחזרה ואומר "גם את ה M16 הזה אני לא צריך.." אזרוק את ה M16 על הרצפה, אצור בזוקה מהאש וארה על הבול עץ עד שלא ישאר דבר. "עכשיו אני יכול להיכנס?, אני צריך להירשם כדי שאוכל להתאמן פה!" אומר לו.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אייס
    "אני לא מאמין! תפסיק לשקר!" הוא אומר לך, תופס אותך בידיו הענקיות וזורק אותך על האדמה. הטיל פוגע במטרה, היא מתפוצצת לחתיכות ונשער ממנה רק עפר. "כל פעם שתשקר לי יהיה לך יותר קשה!" הוא אומר ועושה מטרה בגודל 3 מטר. שאת זה כבר בזוקה לא יכולה להרוס. "תתאמץ קצת!, כי בשקרים אתה גרוע אז לפחות תהיה במשהו טוב!"

10. משתמש מנוסה
    אייס
    "אני לא מאמין! תפסיק לשקר!" הוא אומר לך, תופס אותך בידיו הענקיות וזורק אותך על האדמה. הטיל פוגע במטרה, היא מתפוצצת לחתיכות ונשער ממנה רק עפר. "כל פעם שתשקר לי יהיה לך יותר קשה!" הוא אומר ועושה מטרה בגודל 3 מטר. שאת זה כבר בזוקה לא יכולה להרוס. "תתאמץ קצת!, כי בשקרים אתה גרוע אז לפחות תהיה במשהו טוב!"
    אסתכל עליו בעודי עצבני ואומר "תשמע, אני לא יודע מי אתה או מה אתה אבל אם אתה רוצה לראות כוח אני אראה לך מה זה כוח!" אכוון את ידי כלפי מעלה לשמיים ואצור כדור אש ענק בגודל של בניין ההרשמה ואזרוק אותו על העץ ואגרום לכך שלא ישאר אפילו פירור מהעץ. "זה מספיק טוב בשבילך?!" אצעק אליו ואסתכל לו בעניים.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    ברונו קסלר
    "למחנה האימונים שלך. אתה תלמד איך מעיפים בניין, שוברים בונקר ומפוצצים קירות בכוח המחשבה." היא אומרת. "אתה מוזמן לקחת את מה שהשודדים לקחו, זה לא משנה לעולם האנושי במיוחד שזה חפצים של מוטאנטים. הרובים מאוד טובים, (הכי טוב שם, קאלצ'ניקוב עם מחסנית של 300 יריות+כוונת לייזר+רעל.) אתה גם מוזמן לקחת קצת כסף (יש 10 שקים של בוחטות) כל עוד תבזבז אותם נכון. אתה מגיע ל3 בניינים גדולים, אתה רואה שברחבת הדשא יש כל מיני מוטאנטים בצורת X-man. בדלת לאחד הבניינים אתה רואה איש בגובה 4 מטר שרירי בטרוף, צועק על מוטאנט קטן ומפוחד. "תקח כרצונך ותצא." אומרת לך המוטאנטית, שלוקחת את האבנים ויוצאת מן הרכב.
    *אני לא ממש מבין ברובים,זה לא משנה לי..
    "אוקיי." אומר למוטאנרטית "אבל לפחות תגידי לי את שמך?" ואקח את הרובה ושני שקים של כסף מהשלל של השודדים ואצא מין המכונית.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    דילן
    אתה מנסה להפוך לרוחני, ולא מצליח. לפתע הרכב עוצר לידך, יוצא האיש הבא:

ואומר: "רוח רפאים! בואי איתי." הוא מכוון עליך את כף ידו וקרן סגולה פוגעת ברשת, תופסת אותה וגוררת אותך. אתה נכנס לרכב, שמבפנים הוא בגודל כמה חדרים, משהו מוזר בהחלט, שם נמצאים לפחות 40 אנשים, מקדימה יש סוג של קיר שמכווץ לאט לאט עד שיש מעבר ברזל, ושם נמצא הנהג. "הקלשון הזה יכול להרוג אותך בכל מצב, רוח." אומר האיש שמוציא את אקדחו מהנודן. אתה שומע כמה יריות ומרגיש שריטות ברכב "יורים בנו!" הוא אומר ופותח את החלון. הוא משגר 8 כדורים ואתה שומע כמה חלונות שהתנפצו. אתה רואה 4 רכבי משטרה ללא נהג, ושהשריפה מתפרצת. "קחו אותו לחדר האימון!" הוא אומר ו2 אנשים בריונים בגובה 2 מטר וחצי מגיעים ותופסים את הרשת. הם לוקחים אותך לתוך חדר שם אתה רואה עוד רוחות רפאים, הם משחררים אותך והולכים.

"קדימה! תעברו את הקיר הזה!" אתה שומע מאיש שנראה כך

ורוח רוח, הם מתחילים לרוץ, לקפוץ לגובה, לרוחק ולאחר מכאן לדפוק ספרינט ולעבור דרך קיר ברזל.
    "מי שמצליח הכי טוב מקבל פרס!" המאמן אומר. מגיע תורך.

M-16
    אני מנסה לעכל את כל מה שקורה, ולהתרכז. אני אנסה לעבור את "המרוץ" מכשולים, או מה שזה...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אייס
    אתה בטוח שאתה רוצה לפוצץ את כל הבית ספר?
    --
    אתה יוצר כדור אש ענק, הוא מתחיל בגובה של סיכה, גדל לגובה 2 מטר, 4 מטר, 8 מטר, 13 מטר, 20 מטר, 40 מטר! אך כל הפנטזיות, החלומות וההוצאת אגרסיות נהרסיות בכך שהוא עושה קליק והכדור נהיה שוב בגודל ראש סיכה.
    "לך מיד למנהלת!" הוא צועק עליך, חוזר לגובה רגיל עדיין עם שרירים של גובה 4 וחצי מטר. הוא תופס אותך ומתחיל להכנס לבניין, זורק אותך על הקיר ואומר: "תלך למנהלת או שאני אעניש אותך!"

ברונו קסלר
    "השם שלי חסוי, מטעם ההגנה לציבור." היא אומרת לך.
    אתה לוקח את הקאלצ' המאוד מאוד טוב ו2 שקי כסף (תתחדש, יש לך 30,000$) ויוצא מן הרכב. אתה רואה את המדריך הענק יוצא מן אחד הבניינים, הוא חוזר לגודל נורמאלי אבל לאחר שנייה אתה רואה אותו לידך. "מאחרים?!" הוא צועק עליך. "איזה דרגה אתה?!" הוא צועק שוב. אתה רואה לידך שכל שנייה מגיעות רוחות רפאים משום מקום.

דילן
    אתה רץ, לאחר מכן קופץ לגובה (שזה מטר 60) בהצלחה, עובר את מכשול האש בקפיצה לרוחק, לוקח את הספרינט של החיים שלך ונתקע בקיר. אתה מרגיש מוזר לכמה שניות, אתה רואה שאתה בכלל במקום אחר. אתה רואה לידך את שאר הרוחות, מקדימה נמצאים עוד מוטאנטים שיוצרים את המילה "X-man" לידך עומד איש עם 2 שקי כסף ענקיים ורובה, ולידו נמצא המאמן צועק עליו.

14. NYO HO HO
    ברונו קסלר
    "השם שלי חסוי, מטעם ההגנה לציבור." היא אומרת לך.
    אתה לוקח את הקאלצ' המאוד מאוד טוב ו2 שקי כסף (תתחדש, יש לך 30,000$) ויוצא מן הרכב. אתה רואה את המדריך הענק יוצא מן אחד הבניינים, הוא חוזר לגודל נורמאלי אבל לאחר שנייה אתה רואה אותו לידך. "מאחרים?!" הוא צועק עליך. "איזה דרגה אתה?!" הוא צועק שוב. אתה רואה לידך שכל שנייה מגיעות רוחות רפאים משום מקום.
    "מה דרגה?אין לי שום דרגה." אומר למדריך ואשאל את המוטנטית:"מה קורה פה?מי זה הצעקן הזה ומה אלה רוחות הרפאים הללו?"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    אייס
    אתה בטוח שאתה רוצה לפוצץ את כל הבית ספר?
    --
    אתה יוצר כדור אש ענק, הוא מתחיל בגובה של סיכה, גדל לגובה 2 מטר, 4 מטר, 8 מטר, 13 מטר, 20 מטר, 40 מטר! אך כל הפנטזיות, החלומות וההוצאת אגרסיות נהרסיות בכך שהוא עושה קליק והכדור נהיה שוב בגודל ראש סיכה.
    "לך מיד למנהלת!" הוא צועק עליך, חוזר לגובה רגיל עדיין עם שרירים של גובה 4 וחצי מטר. הוא תופס אותך ומתחיל להכנס לבניין, זורק אותך על הקיר ואומר: "תלך למנהלת או שאני אעניש אותך!"
    חח לא תכננתי להרוס את הבית ספר, תכננתי רק לפגוע בעץ.
    ~~~~~~
    "על מה?! לא עשיתי כלום! עשיתי מה שאמרת לי לעשות!" אצעק עליו ואחשוב 'עדיף שאני אלך למנהלת ויסביר לה את כל העניין מאשר הענק הזה יציק לי עוד פעם...' ואומר לו "טוב בסדר אני הולך למנהלת איפה זה רק?"

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •