למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ברונו קסלר
המדריך מסתכל עליך וצועק: "רוחות רפאים?!" הוא נהיה המום, ברק נתפס על הכף יד שלו והוא משגר על 8 רוחות שבעיגול. "We are uner attack!" הוא צועק וכל צוות N רץ, אתה רואה שזה צוות של אנשים בגודל עצום של 3 מטר עם חרבות בוערות אדירות, הם שולפים אותם ומיד החרבות מתחילות לבעור. הרוחות מתחילות להסתער. המדריך גדל לגובה 5 מטר, שולף גרזן בגודל X4 ממך, הגרזן מתחיל לבעור בצבע של קרח. אתה רואה את שני היחידות מסתערות בזמן שעוד ועוד רוחות ואנשים מגיעים, מגיעים לשם אנשים שמטילים כל מיני קרנות וכדורים, רשתות ועוד, מגיעים מוטאנטים משוריינים עם כלי נשק חזקים. הרוחות הטירוניות נתפסות, אבל אתה רואה שהרוחות היותר מוכשרות אשר מגיעות נגד ענק, עוברות דרך רגיל, נוגעות בגבו כאשר נראה משהו כמו ניצוץ, הענק חוזר לגודל נורמאלי והחרב חוזרת להיות רגילה, והרוח הורגת את האיש במכות.
אייס
בעוד אתה מחפש את חדר המנהלת, אתה שומע פיצוצים ומכות בחוץ. אתה רואה אישה שנראת חלשה מאוד מגיעה ואומרת: "מבריז מאמצע קרב?! בוא אלי לחדר מייד אחרי שננצח אותם!" היא זורקת אותך לבחוץ. אתה רואה ענקים, קוסמים מכונות מלחמה ועוד מוטאנטים.
סקוט גרין
"אם אתה לא תקשיב לי, אתה תירקב שוב בכלא לעוד מאסרי עולם." אומר לך השוטר ומכניס אותך לתא האחורי, עליו הוא שומר ביחד עם עוד מישהו.
"לכלא סמית" אומר אחד השוטרים שנמצא מקדימה. הרכב מתחיל לנסוע, ואתה רואה את האופנוע אחרי חצי דקה של נסיעה מונח על קיר. השוטר מוציא את אקדחו, הוא תופס בפיהו של השוטר השני, מוריד לו בעיטה ל*** נותן מכה עם האקדח בראשו והוא מתעלף. הוא מוציא מפתח ומשחרר לך את הרגליים, שם אתה הופך אותך למסורים וחותך את השאר.
השוטר פותח את התא הקדמי, אתה מיד הופך את שתי ידיך לרובים ומכוון על ראשם, התומך שלך יוצא ולוקח להם את הנשק ולאחר מכן מנגש את שתי ראשם כך שהם מתעלפים. מופיע בידו דינמיט והוא מרכיב אותה על הרצפה. לאחר מכן, מופיע בידו אקדח גדול, הוא הולך לנהג ומכוון על ראשו, לוקח לו את הנשק וזורק לך. "אם אתה לא תקשיב ליף תמות. אם תתנגד, גם אם אני אמות וגם אתה תמות."
"למחנה המוטאנטים" הוא אומר לשוטר.
דילן
אתה רואה איש מבוהל שאומר "רוחות!" האיש השרירי שלידו צועק משהו מוזר, וכל צוות M רצים עליכם, גדלים לגובה 3 מטר ומוציאים חרבות לוהטות. כמובן שהרוחות האחרות, מסתערות גם. אבל אתה, רץ ובורח. אתה רואה מוטאנט עם יד כחולה, משגר עליך קרן ירוקה שפוגעת בך ואתה משתתק עם רשת על הרצפה (אתה לא יכול לברוח או לזוז) הקרב ממשיך ואיש רץ עליך. הוא מוציא אקדח שנראה קצת שקוף, מכוון עליך ואומר: "פרטים."
"תשמעו אני לא יודע מה קורה פה אבל אני הולך לקרוע אותכם!" אתרחק מהאישה ואתקרב למוטאנטים, הקוסמים ומכונות המלחמה, אתן אגרוף על הרצפה ואגרום לטורנדו של אש מסביבי. "אתם רוצים קרב?! אני אראה לכם מה זה קרב!" בתוך הטורנדו אני אתן אגרוף לאוויר ואגרום לדרקון ענק מאש לצאת מהיד "קבלו את זה! דרקקקוווןןןן אאששש!" ואכוון לכיוון המוטאנטים הקוסמים ומכונות מלחמה.
*אפשר לשנות כוח?כי הרוחות נארות ממש מגניבות(אלא אם כן הן מהרעים ואז אני לא אשנה).ברונו קסלר
המדריך מסתכל עליך וצועק: "רוחות רפאים?!" הוא נהיה המום, ברק נתפס על הכף יד שלו והוא משגר על 8 רוחות שבעיגול. "We are uner attack!" הוא צועק וכל צוות N רץ, אתה רואה שזה צוות של אנשים בגודל עצום של 3 מטר עם חרבות בוערות אדירות, הם שולפים אותם ומיד החרבות מתחילות לבעור. הרוחות מתחילות להסתער. המדריך גדל לגובה 5 מטר, שולף גרזן בגודל X4 ממך, הגרזן מתחיל לבעור בצבע של קרח. אתה רואה את שני היחידות מסתערות בזמן שעוד ועוד רוחות ואנשים מגיעים, מגיעים לשם אנשים שמטילים כל מיני קרנות וכדורים, רשתות ועוד, מגיעים מוטאנטים משוריינים עם כלי נשק חזקים. הרוחות הטירוניות נתפסות, אבל אתה רואה שהרוחות היותר מוכשרות אשר מגיעות נגד ענק, עוברות דרך רגיל, נוגעות בגבו כאשר נראה משהו כמו ניצוץ, הענק חוזר לגודל נורמאלי והחרב חוזרת להיות רגילה, והרוח הורגת את האיש במכות.
"מה קורה פה?" אשאל את המוטנטית שלידי ולאחר מכן אלך אל הרוח ואגיד לה:"תשמע, אני לא יודע מה זה כל העניין הזה, ואני לא יודע מי אתה.הדבר היחיד שאני יודע זה שהרגת את האיש הזה שבכלל לא עשה לך דבר מה!" ואפיל חפץ כבד וגדול על הרוח שהרגה את האיש.
NYO HO HO BITCH
בקונו קסלר
תאמין לי, יש כוחות הרבה הרבה הרבה הרבה יותר חזקים אם אתה רוצה לשנות.
--
אתה הולך לרוח עם פרצוף נחמד, חייכני ומדבר איתה. הרוח כמובן לא מקשיבה לך, תופסת אותך עם האצבעות שלה בבטן שלה ומוציאה סוג של ניצוץ. אתה מנסה להפיל חפץ גדול, אבל אתה פשוט לא מצליח, כאילו הכוחות שלך מנוטרלים.
הרוח ממשיכה בתוכנית ה100ממת שלה, היא מורידה לך אגרוף כוחני שמעיף אותך על הקיר, לאחר מכן היא רצה על קוסם, ונעלמת. אתה רואה את הקוסם מכוון עליך את ידו ומשגר אנרגיה סגולה. האנרגיה פוגעת בך ויוצרת מן רשת, הגורמת לזה שאתה דבוק לקיר.
סקוט גרין
אתה חוזר להיות אדם רגיל (שבידו אקדח...), הנהג מתחיל לנסוע בפגז, אתם מגיעים לאזור דשא גדול, האוטו נעצר. "המעבר הוא רק למוטאנטים." אומר השוטר שבעדך. הנהג, יוצא מן הרכב ומתחיל בהליכה איתכם. השוטר, מזמן אקדח בזמן שאתם הולכים ויורה בדינמיט. "בום!" אתה שומע, רואה רסיסים עפים בכל מקום ועשן בכל האזור. אתה מרגיש חום גדול סורר. "אני צריך אותך בתור אופנוע ל-3 אנשים, לא מיוחד.." הוא אומר לך.
דילן
"את האמת!" הוא צועק, דורך את האקדח. אתה רואה שרוח מסתערת לכיוונך, האיש לא שם לב אליה, אך לפתע אתה רואה אותו מסתובב, הרוח בזינוק על, הוא יורה לה בראש. הרוח נופלת על הרצפה ולא תזכה לצורת חיים יותר בעולם הזה.
"פרטים" הוא אומר שוב.
אייס
בעוד אתה דופק נאום, רוח קופצת עליך. אתה משתתק לרצפה. היא נוגעת עם האצבעות שלה בראשך, אתה מרגיש סוג של ניצוץ אבל לא של אש. היא מנסה לחנוק אותך, עד שאתה מנסה לעשות דרקון אש. אתה מרגיש כאילו אין לך כוחות, אתה לא מצליח. כן, היא ממשיכה לחנוק אותך.
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-26-2011 בשעה 11:24 AM
סקוט גרין
תבין, אתה לא יכול להפוך כל חלק מהגוף שלך למה שבא לך.. אם אתה רוצה להיות אופנוע, אז אתה צריך שכל הגוף שלך יהיה אופנוע ולא רק חלק, ואם תרצה להוסיף אליו משהו תצטרך להוריד לו דברים אחרים. בתגובה תראה מה קורה אם אתה הופך רק חלק מהגוף.
--
אתה הופך את האחוריים שלך לאופנוע, מזל טוב, יש לך במקום אחוריים קופסת איחסון של אופנוע.
"תהיה רציני קצת!" אומר לך זה שעזר לך (שאני אקרא לו מעכשיו ארגון) וקטנוע מירוצים מופיע לפניו. הוא עולה ואומר: "אחרון שמגיע נמצא בצוות X!". הוא מזמן גם רימון עשן, זורק אותו על הרצפה ובורח. אתה רואה שהנהג(שעכשיו אקרא לו אלדור) נעלם ונהיה אופנוע, בלי המקום לרגליים ובלי קופסת האיחסון. הוא מתחיל לנסוע מיד אחרי ארגון ומתחיל להשוות איתו, ארגון זורק 6 מוקשים ולאחר מכן אלדור שקרוב אליו במטר כמו מזנק למעלה, חוזר להיות בן-אדם (ללא רגליים) עם פרופלור על גבו. הוא עושה שוונג של מטר וחוזר להיות אופנוע. לאחר מכן הוא מוציא 2 משגרי טילים ויורה 14 טילים נגד ארגון. אתה רואה שארגון עושה קיר אנרגיה שנוצר נגד הטילים.
דילן
אתה מתחיל לדבר עם האיש, אך לפתע אתה רואה סוג של עיגול סגול ענק עם חורים קצת לבנים שזזים באיטיות מופיעים מאחורי גבו של האיש. מין שער האנרגיה יוצא איש בעל סכין ורובה קשת קצת מזנק משם מגובה 2 מטר. הוא תוקע בלב את סכינו באיש השני שמאיים עליך ולוקח את האקדח השקוף. "תמיד רציתי כזה, הוא טוב נגד הרבה יצורים.." הוא מכניס אותו לחולצת הבד וכמו קורע את הרשת עם הסכין המדממת. הרשת נפתחת והוא יוצא, הוא אוחז באצטרובל, סוג של שובר אותו ונעלם. אתה רואה את השער הסגול מאחורי חבורה של 3 מוטאנטים שמשגרת אינסוף קרנות בצבעים שונים. הוא נופל עם סכינו על המוטאנט שמשגר קרנות אדומות, לאחר מכן מוריד בעיטה מסובבת לראש לאחד השני ובשלישי יורה ברובה קשתו. אתה רואה את ידו בצורת אגרוף, הוא מופיע שוב אצלך. "תפוס מחסה@!$!@#$!" הוא צועק בעוד ששוב עושה את תנועת האגרוף, מחבק אותך ושובר את מה שבכף ידו. נוצר מגן סגול. כל האסור מתחיל לבעור מדרקוני אש רבים שעפים לכל עבר, הוא עוזב אותך. אתה רואה שמולך יש מוטאנטים גם עם מגנים רק כחולים, שנמצאים בקבוצות.
הוא מסתכל עליך ומושיט את ידו, משם יוצא בפתאומיות משהו בגודל בלוט.
"אתה רואה את הקוסם מימין עם החבורה הזאת?" הוא שואל. "תסתכל עליהם ותחשוב לאן אתה רוצה להשתגר, ולאחר מכן תשבור את ה'בלוט'. תשתלט על הקוסם, תחזור לכאן שאתה בגוף של הקוסם ככה שלכל החבורה הזאת לא היה הגנה והם ימותו." הוא מצחקק ומופיע בלוט שני.
המראה שלו הוא:
http://www.google.co.il/imgres?q=Her...1t:429,r:3,s:0
רק עם סכין ביד השנייה.
אייס
אתה נותן לרוח בעיטה. הרגל שלך מכה בבטנו של הרוח, היא עפה ואתה נושם. היא קופצת עליך שוב, ואתה כמובן בועט שוב. אתה מרגיש משהו ממש מוזר, אתה רואה שהרגל שלך עם ניצוץ, אבל לא של אש, כמו שהרוח עשתה לך, אתה פוגע ברוח ולאחר שניה של המגע הרגל שלך בוערת, נוצר פיצוץ. הרוח פשוט עפה לה "למרחקים, מחוץ לגבולות, הרוח עפה מהמממממממממצולות.." רוח אחרת קופצת עליך, משגרת מידה ברק מאותו ניצוץ. הברק פוגע בך ושוב אתה מרגיש חסר כוחות (מתרגלים..) הרוח צועק: "מחססססססססססססה, דרקקון אעעעעעש!" אתה רואה שמוטאנט עם כמו שובל מאחורי רגליו רץ אליך, הוא רץ במהירות לפחות 1200 קמ"ש. כבר בתחילת הדרך הוא עושה בלימה, קופץ ואז פשוט ההדף מעיף אותו עליך. הוא תופס אותך עם ידו ונוצר עיגול אנרגיה כחול ענק. כל האזור מתחיל לבעור ודרקונים מסתובבים להם, כל האזורים מתפוצצים בזמן שהרוח צוחק בקול רם. הדרקונים שואגים ואתה רואה שיש עוד קבוצות של מוטאנטים עם המגנים האלה.
קצת קשה לי לעכל את מה שקרה, יכול ליהיות שאני אתבלבל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחזיק את הבלוט, מנסה לדמיין את עצמי עומד ליד ה"קוסם" ומנסה לשבור את הבלוט 'אנשים משוגעים, מה בלוט כבר יכול לעש...' (זה הרגע בו השתגרתי XD) אני הופך למצב רוח ונכנס לתוך הקוסם, אני כמה שיותר מהר מדמיין אותי נמצא איפה שהייתי קודם ושובר את הבלוט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני יכול להשתמש בכוחות של מוטנטים שאני משתלט עליהם ?
נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 10-29-2011 בשעה 10:56 PM
'הרוחות האלה מציקות חבל על הזמן! אבל מה שיותר חשוב זה איך האש לא פגעה בו?, ומה זה המגן הזה?!, איזה רמאים.. הם לא יודעים להילחם כמו שצריך.' אחשוב לעצמי ואצעק "מה זה המגנים האלה?!". אתקדם אל עבר האישה שראיתי ממקודם ואשאל אותה "איך זה שלהם יש מגנים ולי לא?, אני גם רוצה XD, ואיך בדיוק אני אמור לתקוף ולנצח אם יש להם את המגנים האלה?!"
"מה לעזאזל קורה פה?" אומר בתהיה "למה הכוחות שלי מנורטלים?מי זה הקוסם הזה?".לאחר מכן אצעק:"הצילו! שמישהו יעזור לי!"בקונו קסלר
תאמין לי, יש כוחות הרבה הרבה הרבה הרבה יותר חזקים אם אתה רוצה לשנות.
--
אתה הולך לרוח עם פרצוף נחמד, חייכני ומדבר איתה. הרוח כמובן לא מקשיבה לך, תופסת אותך עם האצבעות שלה בבטן שלה ומוציאה סוג של ניצוץ. אתה מנסה להפיל חפץ גדול, אבל אתה פשוט לא מצליח, כאילו הכוחות שלך מנוטרלים.
הרוח ממשיכה בתוכנית ה100ממת שלה, היא מורידה לך אגרוף כוחני שמעיף אותך על הקיר, לאחר מכן היא רצה על קוסם, ונעלמת. אתה רואה את הקוסם מכוון עליך את ידו ומשגר אנרגיה סגולה. האנרגיה פוגעת בך ויוצרת מן רשת, הגורמת לזה שאתה דבוק לקיר.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)