Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 145
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה צפה בהודעה
    כבר מזמן אמרתי שאתה רשום, את הסנורלקס עשיתי בכוונה שהוא ינצח...

התחלה חדשה (כי הפעם יש לי זמן):

ישיבה בסוויטה הפרטית שהשכיר לך הבית ספר, והבריכה האולימיפית זה באמת חלום של אחד. איתך נמצאים 2 חבריך ג'וש ודרק, שניהם כידוע לך מוטאנטים גם. דרק יודע לשלוט בחשמל, וג'וש יודע לשלוט בעשב. כשדרק לידך, אתה לא רוצה לריב איתו. כבר קרו מקרים שהוא שלח עליך חשמל סטטי בכמות גבוהה, לא נעים. ג'וש יותר ידידותי, וכמובן שמאוד אקולוגי. יש לו אוטו חשמלי, מנורות משפיריות שאוכולת עשבים שהוא נותן. ביתו הוא בית עץ עצום בגודלו, וכל פעם שהוא נמצא בבית שלך ורואה את כמות החשמל הוא מעיר לך על זה שאולי תעבור להיות אקולוגי. דרק נכנס למים, מתחיל לשחות בקלילות עד שנעצרת הבריכה והמים שלה מפסיקים להתחלף, זה לא ג'וש. "אנחנו מותקפים, תבואו מהר." אתה שומע, הבריכה מתחילה כמו משהו להפתח. אתה רואה שם מפקדה קטנה בעלת 3 אופנועים על דלק לא חוקי. ג'וש דומע.
    אני יודע שעשית בכוונה שסנורלקס ינצח, אבל לפעמים עושים בדיוק אותו דבר במ"תים.

רק כדי להיות בטוח, כבר יש לי נסיון כאקס-מן?
    הטקסט התחיל בסדר, עד הקטע שהבריכה נעצרה שלא הבנתי מה זה או איך רואים את זה.
    לא הבנתי מה לא ג'וש. דלק לא חוקי זה כמו נייטרו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה ג'וש" אני מעודד אותו "אין לנו זמן, בטח נוכל להשיג תחלופה אחר כך".
    אני יורד אל האופנועים ומתיישב על אחד מהם ובודק אם יש שם איזשהו מכשיר ניווט שיסביר לאן ללכת.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    סת'
    הבריכה נפתחה, נשאבו כל המים ושם נמצא מפקדה.
    - יש לך ניסיון כמוטאנט, בגלל זה אתה שולט בדברים.
    - ג'וש הוא מוטאנט שמתמחה בטבע וצמחים, כמו שאתה מתמחה במים. בגלל זה שהוא רואה דלק מזהם מאוד שהוא עומד להשתמש בו הוא דומע.
    - ערבוב של דברים לא חוקיים כמו נייטרו ועוד.
    ----------
    "תן לי את הזמן שלי", הוא משיב. דרק קופץ בצהלה לתוך אחד האופנועים, מנסה לאחוז בידיות ונראה כי ממש שמח. "איזה מגניב!" הוא אומר, וכאשר הוא לוחץ על כפתור הgps, יוצא כמו מסך הולוגרמה מצד ימין שמסמן מטרה. מתכונן ממישהו שיושב במחשב ושולט על הgps. לאחר מכן, הוא כמו מסובב קדימה את הידיות, נפתח תא המשגר טילים. מצד שמאל יש גם לוח הולגורמה שמסמן את הירייה של הטילים, וכאשר הוא לוחץ על מה שנראה כמו בלמים של אופניים, הטילים ישוגרו. כאשר הוא לוחץ על כפתור עם הרגל (ליד הבולם של הרגל), יוצא מנוע טורבו. "זה אחד החזקים!" הוא אומר לך, מחייך בהנאה. באותו זמן אתה נכנס לאופנוע, דיי נוח יחסית לאופנוע. מדד הדלק מלא, מקסימום הקמ"ש עולה מעל 600. ג'וש מפסיק לדמוע ויורד גם לאופנוע הנותר. לפתע נפתח מתוך המפקדה כמו מנהרה עולה, אשר תוביל לכביש הראשי. דרק וג'וש מפעילים את הgps ומחכים לך. "אתה מוכן?" דרק שואל.

3. משתמש מנוסה
    סת'
    הבריכה נפתחה, נשאבו כל המים ושם נמצא מפקדה.
    - יש לך ניסיון כמוטאנט, בגלל זה אתה שולט בדברים.
    - ג'וש הוא מוטאנט שמתמחה בטבע וצמחים, כמו שאתה מתמחה במים. בגלל זה שהוא רואה דלק מזהם מאוד שהוא עומד להשתמש בו הוא דומע.
    - ערבוב של דברים לא חוקיים כמו נייטרו ועוד.
    ----------
    "תן לי את הזמן שלי", הוא משיב. דרק קופץ בצהלה לתוך אחד האופנועים, מנסה לאחוז בידיות ונראה כי ממש שמח. "איזה מגניב!" הוא אומר, וכאשר הוא לוחץ על כפתור הgps, יוצא כמו מסך הולוגרמה מצד ימין שמסמן מטרה. מתכונן ממישהו שיושב במחשב ושולט על הgps. לאחר מכן, הוא כמו מסובב קדימה את הידיות, נפתח תא המשגר טילים. מצד שמאל יש גם לוח הולגורמה שמסמן את הירייה של הטילים, וכאשר הוא לוחץ על מה שנראה כמו בלמים של אופניים, הטילים ישוגרו. כאשר הוא לוחץ על כפתור עם הרגל (ליד הבולם של הרגל), יוצא מנוע טורבו. "זה אחד החזקים!" הוא אומר לך, מחייך בהנאה. באותו זמן אתה נכנס לאופנוע, דיי נוח יחסית לאופנוע. מדד הדלק מלא, מקסימום הקמ"ש עולה מעל 600. ג'וש מפסיק לדמוע ויורד גם לאופנוע הנותר. לפתע נפתח מתוך המפקדה כמו מנהרה עולה, אשר תוביל לכביש הראשי. דרק וג'וש מפעילים את הgps ומחכים לך. "אתה מוכן?" דרק שואל.
    "נולדתי מוכן!" אני אומר את המשפט הראשון שעולה לי לראש, למרות שהוא די נדוש.
    אני מתחיל לנסוע "בואו נבדוק בכמה שניות הדבר הזה עובר מ 0 ל 100" אני צועק ומתחיל להאיץ.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ס'ת
    "אני מוכן יותר ממך", אומר דרק שמתחיל בנסיעה. הוא נמצא בסערה מקדימה, אתה נמצא באמצע בניסיון לעקוף אותו וג'וש מאחורה בפרצוף מבואס. מה שאתה שוכח, זה שאתה על הכביש הראשי. אין מה שאתה לא עושה: עוקף בלי לאותת, עובר באדום, ובעיקר: עובר את המהירות המותרת. אתה בערך נוסע על 250, אך זה חלקי עד שמגיע משטרה. כשהמשטרה מגיעה מאחורי ג'וש, אתה מבין כי הבחינו בכם. ג'וש מתחיל לתפוס תאוצה ולעקוף אותך, המשטרה בעקבותיכם. "אני חושש שנצטרך לעשות את הקיצוני ביותר" אומר דרק, מסובב את הבלמים קדימה. תאי הטילים נפתחים, דרק כבר מכוון בדיוק מושלם על המשטרה, המכונה מסתובבת ומחכה לאישור ירי. "זה עניין של זמן עד שתבוא המשטרה השנייה וישימו לנו מחסומים. יש לנו עוד 200 קילומטר נהיגה." אומר ג'וש,שגם הוא פותח את תא הטילים. "תאשר ירי". אומר דרק.

5. משתמש מנוסה
    ס'ת
    "אני מוכן יותר ממך", אומר דרק שמתחיל בנסיעה. הוא נמצא בסערה מקדימה, אתה נמצא באמצע בניסיון לעקוף אותו וג'וש מאחורה בפרצוף מבואס. מה שאתה שוכח, זה שאתה על הכביש הראשי. אין מה שאתה לא עושה: עוקף בלי לאותת, עובר באדום, ובעיקר: עובר את המהירות המותרת. אתה בערך נוסע על 250, אך זה חלקי עד שמגיע משטרה. כשהמשטרה מגיעה מאחורי ג'וש, אתה מבין כי הבחינו בכם. ג'וש מתחיל לתפוס תאוצה ולעקוף אותך, המשטרה בעקבותיכם. "אני חושש שנצטרך לעשות את הקיצוני ביותר" אומר דרק, מסובב את הבלמים קדימה. תאי הטילים נפתחים, דרק כבר מכוון בדיוק מושלם על המשטרה, המכונה מסתובבת ומחכה לאישור ירי. "זה עניין של זמן עד שתבוא המשטרה השנייה וישימו לנו מחסומים. יש לנו עוד 200 קילומטר נהיגה." אומר ג'וש,שגם הוא פותח את תא הטילים. "תאשר ירי". אומר דרק.
    "ממש לא!" אני צועק אליהם "לא פוגעים סתם כך באנשים, בטח שלא במשטרה שעושה את העבודה שלה כמו שצריך! יש לי פיתרון."
    אני משאיר שובל של מים מאחורי ומקפיא אותם כדי לעקב את המשטרה על המשטח החלקלק.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ס'ת
    כמובן שאתה לוחץ על מנוע הטורבו, כך גם דרק וג'וש. מהאופנוע יוצא מנוע טורבו שמשגר אש לא חוקית ומוציא קצת עשן, אתה מתחיל לעלות למשהו כמו 500-600 קמ"ש. אתה מרגיש שקרוב לך יש שירותים ציבוריים. ולכן, לפני שהמשטרה מגיעה אתה שם את הקרח. המשטרה מגיעה לקרח, אך אתה רואה שהגלגלים שלה מסתדרים איתה בצורה נהדרת. דרק משגר טיל על 2 תאי השירותים הציבוריים והם נופלים על המשטרה מהצדדים, נזק לא נגרם למשטרה אבל היא נעצרה. "יש לנו עוד 180 קילומטר, אלמלא היה לנו משהו שהיה נותן לנו לעוף בשמיים... כמו רמפה כזאתי מתמשכת.." אומר ג'וש, נראה שיש לו רעיון.

7. משתמש מנוסה
    ס'ת
    כמובן שאתה לוחץ על מנוע הטורבו, כך גם דרק וג'וש. מהאופנוע יוצא מנוע טורבו שמשגר אש לא חוקית ומוציא קצת עשן, אתה מתחיל לעלות למשהו כמו 500-600 קמ"ש. אתה מרגיש שקרוב לך יש שירותים ציבוריים. ולכן, לפני שהמשטרה מגיעה אתה שם את הקרח. המשטרה מגיעה לקרח, אך אתה רואה שהגלגלים שלה מסתדרים איתה בצורה נהדרת. דרק משגר טיל על 2 תאי השירותים הציבוריים והם נופלים על המשטרה מהצדדים, נזק לא נגרם למשטרה אבל היא נעצרה. "יש לנו עוד 180 קילומטר, אלמלא היה לנו משהו שהיה נותן לנו לעוף בשמיים... כמו רמפה כזאתי מתמשכת.." אומר ג'וש, נראה שיש לו רעיון.
    "עבודה טובה" אני אומר לדרק. "לך על זה!" אני אומר לג'וש.
    אני מאטטיפה ומתמקם מאחורי ג'וש בשביל לצפות למהלך שלו.
    ביינתים אני בודק מה המרחק עד ליעד ומה כמות הדלק שנשארה.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ס'ת
    כמות הדלק שנשארה סבירה, כמות הזמן ליעד: 120 דקות.
    ג'וש נוסע במהירות לפני דרק, פונה לפתע לפארק. מהפארק נצמח עשב שעושה כמו רמפה גדולה, הוא לוקח סיבוב שבו הוא שם סופר טורבו ונוסע על הרמפה, ג'וש מתחיל לנסוע עם ברקסים באוויר ומרוב שהוא התקדם אתה כבר מאבד אותו. דרק גם מפעיל מהירות, אתה רואה שמהיידים שלו יוצאות להבות מטורפות של חשמל ואש ביחד. הוא טס כבר וגם הוא קצת נעלם באופק, ועכשיו מגיע תורך.

9. משתמש מנוסה
    ס'ת
    כמות הדלק שנשארה סבירה, כמות הזמן ליעד: 120 דקות.
    ג'וש נוסע במהירות לפני דרק, פונה לפתע לפארק. מהפארק נצמח עשב שעושה כמו רמפה גדולה, הוא לוקח סיבוב שבו הוא שם סופר טורבו ונוסע על הרמפה, ג'וש מתחיל לנסוע עם ברקסים באוויר ומרוב שהוא התקדם אתה כבר מאבד אותו. דרק גם מפעיל מהירות, אתה רואה שמהיידים שלו יוצאות להבות מטורפות של חשמל ואש ביחד. הוא טס כבר וגם הוא קצת נעלם באופק, ועכשיו מגיע תורך.
    מהפארק נצמח עשב?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מאיץ ושם טורבו על הרמפה "יאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייאיייייייי" אני צועק בתקווה להאצה הצפוייה.
    אני טס במעלה הרמפה כשאני מכוון מים מגופי לצור כיפה חרותית מלפני שחותחת את הרוח כמו חץ שתקטין את החיכוח.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    סת'
    נו באמת ><"
    --
    כן. הצליח לך התעופה, אתה רואה שכבר דרק וג'וש כבר נעלמו מהאופק. בgps מסומן כי הגיעו למקום. לאחר כמה דקות של נסיעה, אתה מגיע גם אתה.

עכשיו, נשאלת השאלה.
    האם אתה רוצה להיות בבית ספר, ולהגן עליו
    או להיות במוטאטנים הרעים, ולנסות לשלוט על העולם?

11. משתמש מנוסה
    סת'
    נו באמת ><"
    --
    כן. הצליח לך התעופה, אתה רואה שכבר דרק וג'וש כבר נעלמו מהאופק. בgps מסומן כי הגיעו למקום. לאחר כמה דקות של נסיעה, אתה מגיע גם אתה.

עכשיו, נשאלת השאלה.
    האם אתה רוצה להיות בבית ספר, ולהגן עליו
    או להיות במוטאטנים הרעים, ולנסות לשלוט על העולם?
    המונחים המקצועיים הם סופר הירו'ס וסופר וילנ'ס. בוחר להישאר בבית הספר, אבל מה לגבי ההמשך?

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי HeavySnorlax צפה בהודעה
    המונחים המקצועיים הם סופר הירו'ס וסופר וילנ'ס. בוחר להישאר בבית הספר, אבל מה לגבי ההמשך?
    כתבתי לך את תחילתו, והנה סופו.
    --

אתה מגיע לבית ספר, שם אתה רואה תלמידים נחמדים, מורים. סתאאאם, לא. אתה רואה קרב. דרק וג'וש על האופנועים שלהם, דרק מוריד מטחי טילים על מכוניות שנמצאות סמוך לך. ג'וש ככל הנראה מנסה למצוא כמה שיותר עשבים, הוא קופץ מהאופנוע שלו לתוך שיח, מתכונן להפתעה. דרק נראה כמו איש, עשוי מברק. כל אזור הכניסה של בית הספר, מלא במוטאנטים שנראה כי רבים, חלקם משגרים כל מיני סילונים, מעיפים אחד את השני, אחדים לבושים בבגדים סגולים- שחורים, הם משגרים כדורים שחורים ששואבים כל מה שבאזור, כאשר יורים בהם- הם עושים כמו צורת מגן עם הידיים, נוצר כמו פתח שחור מהידיים שלהם והמתקפה נשאבת לבפנים. לאחר מכן, אתה מבין מה קורה אחרי זה. דרק משגר ברק לעבר איש שחור, הברק טס מגופו של דרק על האיש, אך אתה רואה את האיש מפעיל את צורת המגן עם היידים. הברק נשאב לתוך החור, ולאחר שנייה יוצא ברק סגול אפל שפוגע קשות בדרק. הוא עף 20 מטר אחורה ומתרסק קשות על האדמה.

13. משתמש מנוסה
    כתבתי לך את תחילתו, והנה סופו.
    --

אתה מגיע לבית ספר, שם אתה רואה תלמידים נחמדים, מורים. סתאאאם, לא. אתה רואה קרב. דרק וג'וש על האופנועים שלהם, דרק מוריד מטחי טילים על מכוניות שנמצאות סמוך לך. ג'וש ככל הנראה מנסה למצוא כמה שיותר עשבים, הוא קופץ מהאופנוע שלו לתוך שיח, מתכונן להפתעה. דרק נראה כמו איש, עשוי מברק. כל אזור הכניסה של בית הספר, מלא במוטאנטים שנראה כי רבים, חלקם משגרים כל מיני סילונים, מעיפים אחד את השני, אחדים לבושים בבגדים סגולים- שחורים, הם משגרים כדורים שחורים ששואבים כל מה שבאזור, כאשר יורים בהם- הם עושים כמו צורת מגן עם הידיים, נוצר כמו פתח שחור מהידיים שלהם והמתקפה נשאבת לבפנים. לאחר מכן, אתה מבין מה קורה אחרי זה. דרק משגר ברק לעבר איש שחור, הברק טס מגופו של דרק על האיש, אך אתה רואה את האיש מפעיל את צורת המגן עם היידים. הברק נשאב לתוך החור, ולאחר שנייה יוצא ברק סגול אפל שפוגע קשות בדרק. הוא עף 20 מטר אחורה ומתרסק קשות על האדמה.
    "דרק!" אני צועק ומכוון סילון של מים אל עבר האחד שפגע בו.
    אני יודע שהסילון לא יפגע, לכן אני מרחיב אותו ודואג שהוא יקיף את אותו האיש לגמרי, ואז אני מקפיא את המים כדי שאם הוא ינסה לשאוב אותם הדבר היחיד שהוא יוכל לשאוב זה את האוויר שלו והוא ייחנק.
    אני מגשש עם החושים של איפה אפשר למצוא מקור מים גדול שיעזור לי.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ס'ת
    סילון מים רותחים טס לעבר האיש, כאשר המים מגיעים אליו אתה מנסה לפזר אותם, בכישלון מטורף, אך למזלך, המים עדיין מתפזרים. האיש משנה את ידיו לאנרגיה סגולה, וממרחק 2 מטר עושה סביבו את המים כדי לעשות עליך קומבו רצחני. ושוב, למזלך ההרבה יותר מדי טוב (מתעב קוביות) אתה רואה להב חשמלית משסעת את האיש. מרחוק אתה רואה את דרק, צולע ברגלו הימנית ומדמם מהצלעות. באותו הרגע, אתה מקפיא את המים המים עוטפים את האיש, ונקפאים. האיש תקוע שקרח חשמלי מתפרק עליו. הגראנד פינאלה מגיע, ואתה רואה את ג'וש יוצא מהאדמה, עושה עם ידיו 2 חבטות, וברגע שידו זזה, יוצא שורש ענק וקוצני שמשסע את האיש ל-2. "אני חושד שמגיעה תגבורת", צועק דרק, אתה שומע קולות מטוסי ענק.
    --
    אתה לא תאמין.. בקובייה יצא לי לסילון מים 15- הצליח, אחרי זה להרחבה- 1, פספוס קריטי, ולהפיכה לקרח- 20, פגיעה קריטית.

15. משתמש מנוסה
    ס'ת
    סילון מים רותחים טס לעבר האיש, כאשר המים מגיעים אליו אתה מנסה לפזר אותם, בכישלון מטורף, אך למזלך, המים עדיין מתפזרים. האיש משנה את ידיו לאנרגיה סגולה, וממרחק 2 מטר עושה סביבו את המים כדי לעשות עליך קומבו רצחני. ושוב, למזלך ההרבה יותר מדי טוב (מתעב קוביות) אתה רואה להב חשמלית משסעת את האיש. מרחוק אתה רואה את דרק, צולע ברגלו הימנית ומדמם מהצלעות. באותו הרגע, אתה מקפיא את המים המים עוטפים את האיש, ונקפאים. האיש תקוע שקרח חשמלי מתפרק עליו. הגראנד פינאלה מגיע, ואתה רואה את ג'וש יוצא מהאדמה, עושה עם ידיו 2 חבטות, וברגע שידו זזה, יוצא שורש ענק וקוצני שמשסע את האיש ל-2. "אני חושד שמגיעה תגבורת", צועק דרק, אתה שומע קולות מטוסי ענק.
    --
    אתה לא תאמין.. בקובייה יצא לי לסילון מים 15- הצליח, אחרי זה להרחבה- 1, פספוס קריטי, ולהפיכה לקרח- 20, פגיעה קריטית.
    חחחחח. אני מניח שיש לי מזל.
    רק מסוקים או מטוסים? ממטוסים צונחים ומסוקים הם סתם מסוכנים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני הופך לאיש מים ועף כלפי מעלה לבדוק מה קורה.
    כשאני מזהה את האיום אני מייצר קרח ומנסה להפוך אותו לצורת מראה מבהיקה (וגדולה) כדי לסנוור את כלי הטייס.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •