ס'ת
ערוך, אינך יכול לעוף.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
שם במשחק: ניקולאי
שם משתמש: Conscript עוד מעט משתנה לSoviet
גיל במשחק: 25
מדינת מוצא: רוסיה
הכוח של המוטאנט: מהירות בלתי רגילה אך לא מהירה מדי משהו כמו50-30 קמ"ש קפיצה גם דיי גבוהה אך לא מדיי, 2.5-3.5 מטרים, יכולת טיפוס (לא נדבק לקירות).
מראה: רזה לא מאוד אבל כן, לא שרירי, מה שמסביר את זה שהוא לא חזק במיוחד. לבן אבל לא לגמריי, צלקת קטנה בצבע שחור על האצבע מה שמראה שהיה בארגון הקגב הסודי החדש ביחידת המתנקשים... משקפי שמש שחורים כל הזמן לובש אותם גם בתוך בניינים,הוא נוהג ללכת בשחור..
רקע: לניקולאי היו חיים רגילים ברוסיה, הוא חיי דווקא דיי טוב, הייתה לו משפחה עמידה הם חיו בבית פרטי גדול, היה לו כלבת האסקי יפה החיים היו דבש... עד שקרה האסון!!!! (וואו איזה קיטצ'י) ניקולאי יצא עם מישקה (דובה ברוסית) כלבתו לטיול, לייד מבנה מוזר כזה שהיה נטוש ואף אחד לא ידע מה יש שם, הם לא ידעו שארגון סובייטי ישן עורך שם ניסויים, על אנשים... הוא שמע קול מוזר בוקע מהבית ואז היה הפיצוץ, מישקה ברחה לבור והצליחה להינצל אבל ניקו (אין לי כוח לניקולאי) נפגע, הוא ראה שכמעט כל הרחוב שלו הושמד בפיצוץ, הלך לביתו, מדמם והרהר למה לא מת בפיצוץ, ראה שכולם מתים וחוץ ממנו וממישקה אף אחד לא שרד... הסוכנים של הקגב לקחו אותו וצירפו אותו לשירותם אחרי שגילו שקיבל מוטציה מיוחדת... לאחר 5 שנים של שירות ואימונים בקגב ברח משם עם מישקה לארה"ב
כסף:100$
חפצים: לא לגעת.
הערות\הארות\ביסלי גריל:לא נראלי
ניק
"תתכוננו להתקפה, צוות B" אומר המפקד, הוא מחלק לכל אחד מכם Ak74, באותו זמן אתם מסתכלים על מסך הפלזמה. משם אתם רואים את הקרב בין הבית ספר לכוחיתיכם, נראה כי אנשי האנרגיה השחורה מצליחים, אתה מבחין בימין באחד שהצליחו להקפיא ולהרוג, אחד מהם זה איש ששולט במים, אחד בעשבים ואחד בברקים. האיש ששולט בברקים נראה פצוע. משמאל אתה רואה את וולברין רב נגד חבורה של 7 לוחמי אנרגיה, מפרק להם את הצורה בסכינים שנשלפים מידיו. מקדימה יש כמה לוחמי אנרגיה שנראה כי די מסתדרים, מפרקים במכות תלמדים שנה ב' שהחליטו לנסות להלחם. חבריך, אלדור ושנוזל, מסתכלים במבט כמעט מגרה. "נלך על הימין, שאני יפעיל את היכולת שלי על הנוב שעושה מים זה יהיה משעשע." אומר אלדור, בעוד יוצר כדור אנרגיה. כוחותיו של אלדור הם יצירת אנרגיה לצורות, לשימושים, אך חסרונו שזה מוריד קלוריות כמו ריצת מרתון. כבר אתה רואה אותו אוכל בוטנים ואוכל בעל הרבה קלוריות, סופגניות, מה לא. "אם אקבל את קיר הברזל, אקרע את איש הברק הזה. גם את איש הצמח הזה." אומר שנוזל, מסתכל עליהם. נראה כי יכולתו, שליטה במתכת, תהיה מאוד שימושית." המפקד מסתכל לעברך, נותן לך 2 כמו כפפות רק גדולוץ אתה רואה במתחת של הכפפות נמצא כמו תא מטען ומשגר. "אלו משגרי סכינים, נראה כי תצטרך אותם אם לא יהיה לך סיכוי עם נשק". הוא אומר. "אבל, יש לך מספר מוגבל של סכינים. אתה יכול להכיל רק 5 סכינים בכל יד, וגם אתה חייב לטעון בכל פעם. זה מאוד מוסתר בבגדי הקומאנדו של הצוות שלך, כך שאין דאגה לגילוי של הנשק הזה." הוא אומר, מסתכל על כל היחידות ואומר. "אנחנו צריכים כמה שיותר חטופים, ולכן תירו רק ברגליים. סכינים אפשר גם באזור הכתף, אולי קצת בלמטה של החזה. ותזכרו, עדיף ציפור על היד מאשר שני ציפורים על העץ", הוא אומר. מתחיל ללכת. תאי הצניחה מתחילים להפתח, אך גם תאי קוסמי האש נפתחים. הם הולכים קדימה ומתחילים במתקפה.
אני מסתכל על היחידה שלי והולך בעקבותיהם, מסתכל על התלמידים שנגדנו ומהרהר לרגע אם זה נכון להילחם באנשים שכמוני... הגעתי למסקנה שלא אכפת לי ואני ממשיך להסתכל, לחפש נקודה חלשה, קופץ לגובה של 30 מטר ויורה סכין לכתפו של איש הברק שכבר פצוע,מכין את הסכין ביד השנייה למי שאני הולך ליפול עליו...
אני אוסף מים מתחתי ואני עומד על שיכבה קפואה שלהם. אני מרים את עצמי על המים שאני מייצר מתחתי (ואני מגביה אותם בעזרת הכוחות שלי אם זה לא ברור, אבל הם עדיין על הרצפה) כדי לראות יותר טוב.
'מטוסים זה אומר צנחנים' אני חושב לעצמי 'אלא אם הם לא מספיקים להתקרב לפני שהם נופלים...'
"ג'וש!" אני צועק אליו, "אתה חושב שתוכל להצמיח סקויות גבוה מספיק בשביל ללעשות גרסה אווירית של הטיטאניק?" אני בעמצי בודק אם יש מקור מספיק קרוב של מים בשביל להקפיא חלקים גדולים שלו ולעשות "קרחונים צפים" באוויר. אני יורד מהגל כדי לרכז את כל כוחי במשימה.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
שם במשחק: סטייל מאן
שם משתמש: erans
גיל במשחק: 18
מדינת מוצא: איי הבתולה
הכוח של המוטאנט: אנרגיית חור שחור
מראה: עיני "רוצה לצאת איתי לצימר בצפון?", משקפי שמש, אפרו חום, חולצה ורודה זוהרת עם נצנצים, מכנסיים חומים. (בקיצור: אפרומן)
רקע: כשהייתי קטן, פגשתי את עצמי בן 40. נוצר חור שחור בין הזמן והיקום, ובגלל שאבא שלי היה מוטאנט של אנרגיה הוא שיגר אותי עם מגן אנרגיה לתוך החור שחור. נוצר לי כוח אדיר של בין החלל לזמן ואנרגיה, גייסו אותי למחתרת נגד הX-man ואני חיי בעושר ואושר.
כסף:
חפצים:
הערות\הארות\ביסלי גריל: משחק נהדר!
נערך לאחרונה על ידי erans, 12-23-2011 בשעה 02:21 AM
ניק
הקוסמי אש מתחילים להתקיף. מהפתחים נוצרים גלי אש ענקיים שיוצאים מהיידים שלהם, יוצאים מהספינה האווירית ושורפים כל דבר ברדיוס קילומטר. המטוסים מתחילים לטוס במהירות שיא, מוכנים עם הפצצות, זמן האנשים לקפוץ. אתה רואה כי יש איש עם כמו גוש קרח, איש החשמל ואיש העשב. הצוות שלך מזנק, המצנחים פועלים. אתה מנסע לשגר סכין לעבר איש החשמל, אך צמח גדול פוגע בסכין ומעיף אותו בחזרה עליך. הסכין פוגעת לך ליד ה***, בנתיים אתה כבר רואה שאלדור מתחיל בקרב נגד איש העשב, משגר לעברו כדור בצבע כחול-טורקיז, שפוגע לו ישירות בבטן. נראה כי הכדור ממיס, וכי בטנו של איש העשב נראת כמו חור. אלדור מתחיל להתפס בחבורת צמחים ענקיים וקוצניים שחונקים ודוקרים אותו. באותו הזמן איש הברק משגר ברק על שנוזל, שנוזל כי כבר נראה כאיש ברזל חוטף את הברק, מזיז את גופו משחרר את המטען החשמלי שבברזל לעבר איש החשמל בחזרה. איש החשמל תופס בחזרה את הברק, ונראה כי טוען אותו על הרצפה. אתה רואה כי המטען החשמלי טס מתוך הרצפה בחזרה נגד שנוזל. המטוסים מתחילים להפציץ, אתה רואה שמהמטוסי אש נעמד איש שנראה כמו אפרו- אמריקאי.
ס'ת
אתה יוצר שכבה של מים, עולה איתה לגובה ומקפיא אותה בקצוות, כך שנוצר מגדל מים. מלמעלה יותר יש עוד קצת קרח, כדי שהמים לא יפלו, וכך אתה יכול לראות את המראה המזעזע. 5 מטוסי ירי טסים במהירות כמו חללית, בעלי טיל מוכן שעוד שנייה ישוגר. מאחוריהם, נמצאות 3 ספינות אוויר ענקיות שמשגרות אש ברדיוס קילומטר מרובע. מאגר המים היחיד שיש זהו השירותים, שמחוברים למרכז המים הציבורי- בקיצור מאגר מים דיי ענק. אתה רואה כי יש פתחים מתוך הספינות אוויר לקוסמי אש, ומשם יש לפחות 3 בכל ספינת אוויר שפשוט שורפים עד היסוד את כל האזור. מהספינות צונחים חיילים, 3 חיילים לעברכם. חייל ראשון עוד מהאוויר משגר סכין שטסה לעבר דרק, ג'וש מוציא צמח ענק שבולם את הסכין ומטיס את הסכין חזרה שפוגעת לו ברגל. חייל שני שנראה כי עוף בברזל רץ לעבר דרק, דרק משגר ברק לעברו, נראה כי הוא תופס את הברק ומחזיר אותו על דרק. דרק תופס את הפירוק החשמלי ושם אותו באדמה, כנראה למתקפה נגד איש הברזל. ג'וש בקרב נגד איש בריח נהדר משגר כדור סגול-טורקיז, הכדור פוגע לג'וש בבטן ונראה כאילו ריסס לו אותה. צמחים משתוללים חונקים ודוקרים את איש האנרגיה. אתה רואה כי יש איש שנחת, הוא מכוון את ידו עליך.
סטייל מאן:
בגלל שאני זה שכתב לך את הרקע ב-14 שניות (על סטופר), רשום.
התחלה שלך:
ספינת הקרב המרכזית נוסעת לה, קוסמי האש משגרים את קילומטר האש, אתה לובש את בגדי הקואמנדו-חסיני חום "אתה בא למשגר המרכזי?" שואל סאוראן, המפקד של הצבא העכשוי. תא נפתח מתוך ספינת האוויר ורואים כי אחד מקוסמי האש הלך, כדי לפנות לך מקום. "חברך ק'ס כרגע משתלט על הספינה. הוא משתמש בה בדרך הטובה ביותר." הוא אומר, מסתכל עליך. "נצטרך את החור שחור שלך כדי למחוק את כל האזור החיי, תלך בבקשה לעמדה. אתה הסיכוי היחיד שלנו להצליח." לפתע, מגיע במהרה חברך לי עם מוט העץ הסיני שלו, הוא מדרבן אותך לבחוץ "אני כבר מת להתקיף!! לך!!" הוא אומר לך, מדרבן אותך לתא.
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-23-2011 בשעה 04:21 AM
בלי לחשוב אני שולח סכין קרח לבטן של האיש וזרם מים על היד כדי להשאיר אותה קפואה בתנוחה שלה (הסכין הייתה יותר כמו הטעייה).
אני מקפיא את עמוד המים לגמרי.
אני מתרכז בשירותים ומתחיל להוציא משם נחשולי מים שיכבו את האש ויגיעו גם אל הקוסמים לבסוף (ואם אפשר גם יפלו את המטוס, אני יודע שזאת די משאלת שווא).
אני יורד לעזור לג'וש שנראה הכי זקוק לעזרה.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אני מעוניין להירשם למשחק... בעיקר שX מן לאחרונה חביב עלי מאוד...
שם במשחק: אדם
שם משתמש: The Charmander
גיל במשחק: 23
מדינת מוצא: אנגליה
הכוח של המוטאנט: המוטאנט הוא תקשור ישיר למקומות בגוף. מה שמקנה לו את היכולת לשלוט ברגש של הזולת, אינו יכול להשתלט על מוחם של בני האדם אבל לרוב הרגש מתגבר על השכל, לא ככה? וכן היכולת להתרפות ולרפא תוך כדי יצירת קשר עין.
מראה: גוף בריא וחזק, רזה ובגלל המוטאנט שלו משום מה, עיניו ירוקות.
רקע: לא ברור איך הוא עשה זאת, אבל אדם הינו בחור מוצלח מאוד. סטודנט לפסיכולוגיה מהטובים שבאוניברסיטה של מנצ'סטר. כל הסטודנטים תמיד היו סביבו. הוא מעולם לא ציין דבר אודות משפחתו ובכלל לא ידעו המון עליו, אבל מה שבטוח היה זה שהוא ידע המון על אחרים. כמעט כולם הרגישו חשופים סביב אדם, כל אחד חלק את סודו הכמוס ביותר.
כדי לכסות על כך, בחרו כולם להסתובב סביבו.
אדם עצמו סך הכל אהב את כולם. הוא אוהב כיצד בני אדם מנהלים את עצמם. הוא ממש ניזון מהעובדה שכולם רודפים אחרי הרגש שלהם. משליכים את חייהם על הכף כדי להשיג את מבוקשם.
הוא הבחין בכוחותיו בגיל צעיר יחסית, כשיום אחד הוא נפל מהאופניים ונחבל בראשו. הוא ידע מה עליו לעשות מיד וגופו החלים בן רגע...
יום אחד הוא חזר מהאוניברסיטה לדירת השותפים שלו באיזור האוניברסיטות במרכז העיר מנצ'סטר כשגילה שהדירה נפרצה ואחד מחבריו הטובים שכב דומם על הרצפה. הוא הושיט את ידו והתרכז, פצעיו של חבריו נסתמו במהרה אך הוא היה מוטל על הרצפה, ככל הנראה שללא רוח חיים. אדם לא מסוגל להשיב מתים חזרה...
לפתע, נשמע רעש מחדר השינה. אדם נלחץ והסתתר מאחורי המקרר כשנער ג'ינג'י צעד בביטחון עם אקדח שלוף.
"עצור!" קרא אדם מתרכז בלחדור לליבו של הנער "לאן אתה ממהר? אני ממליץ לך לנוח קצת... לשתות קפה אולי..."
"החרא הזה לא יעבוד עלי, אידיוט!" צרח הנער ושלח ידו הצידה כשחלק מהקיר פשוט עף לעברו של אדם.
את הקטעים הבאים אדם זוכר במעורפל... סופת ברקים פרצה את דלת הדירה... בחורה בעלת שיער לבן כסוף הרימה אותו והם ריחפו באויר... טירה נאה ומזג אויר קר... פרופסור קירח...
כסף: 100$
חפצים: כלום.
הערות\הארות\ביסלי גריל: אני מקווה להתקבל ולהנות...
אדם-
ברררור שאתה רשום
ההתחלה שלך:
"הם לא מוכנים לגלות", אומר לך המפקד. המקלט שאתה נמצא בו כנראה שהוסגר, ולכן אתה תצטרך לברוח ממנו כמה שיותר מהר עם השבוי. רק הבעיה, שבלי שהוא יגיד מה כמות הטאקו שהגנרל סאוראן אוכל, אסור לו לצאת מהמקלט. "עזבו אתכם, זה שטותי." אומרת סקתך (כאילו סטורם, אם אתה רוצה שזה ישאר סטורם תגיד לי...). היא מסתכלת על האסיר ומורידה לו כאפה מצלצלת, רעשים נשמעים מבחוץ. "יש כאן מישהו, חמוש." אומר דילן. כוחותיו של דילן שהוא יכול להתגנב ולרצוח במיומנות רבה. אך מה שכוחו המוטאנטי, זה כך שהוא יכול מבחינה גופנית ואקרובאטית לעשות ולשפר בערך פי 250. הוא מנקה את סכינו רחב המימדים, טובל אותו ברעל. ושם בנודן\נידן (מה שזה לא יהיה)."לפקודה שלכם אם אני אעשה קצת הנאה." אומר דילן, בנתיים המפקד שלכם פותח את יציאת החירום. "כמה טאקו סאוראן אוכל בצהרייים?!" שואל המפקד בצעקה, נראה שחסר לו כמה ברגים על השאלה שהוא נתן וציווה עליכם.
--
תגיד אם אתה רוצה שסופה (חיחיח) תהיה סטורם או סקתך.
סטייל
אתה הולך בהליכה קלה לעבר מתקן העמידה. מתיחה, עניינים, קצת סושי, בחורה עם ענבים. אבל אתה מקפל את שרבוולך, מתחיל את הכיף. מ2 ידיך יוצא גל אש שחור שמשתלב עם שאר האש הכחולה שיוצאת מהקוסמים האחרים, הצבע של האש ביחד נהפכת לסגול. ברגע שהאש פוגעת באדמה, כל האדמה נהפכת לסגולה ונהרסים בה כל החיים. כל יער האימונים שהיה לבית הספר נהרס מאש החיילים, אתה רואה כי מתכונים לפוצץ את הספינות. מתוך הבית ספר יש 2 כמו מירטי מטוסים רק עם שרשרת ארוכה בעלת 4 מחומשים. זה צריך טעינה, אבל כאשר זה נטען זה משגר את השרשרת. שזה יפגע בנו, השרשרת תימשך בחזרה וניפול. וגם ניחתך ל-4. אומר ק'ס.
סטורם."הם לא מוכנים לגלות", אומר לך המפקד. המקלט שאתה נמצא בו כנראה שהוסגר, ולכן אתה תצטרך לברוח ממנו כמה שיותר מהר עם השבוי. רק הבעיה, שבלי שהוא יגיד מה כמות הטאקו שהגנרל סאוראן אוכל, אסור לו לצאת מהמקלט. "עזבו אתכם, זה שטותי." אומרת סקתך (כאילו סטורם, אם אתה רוצה שזה ישאר סטורם תגיד לי...). היא מסתכלת על האסיר ומורידה לו כאפה מצלצלת, רעשים נשמעים מבחוץ. "יש כאן מישהו, חמוש." אומר דילן. כוחותיו של דילן שהוא יכול להתגנב ולרצוח במיומנות רבה. אך מה שכוחו המוטאנטי, זה כך שהוא יכול מבחינה גופנית ואקרובאטית לעשות ולשפר בערך פי 250. הוא מנקה את סכינו רחב המימדים, טובל אותו ברעל. ושם בנודן\נידן (מה שזה לא יהיה)."לפקודה שלכם אם אני אעשה קצת הנאה." אומר דילן, בנתיים המפקד שלכם פותח את יציאת החירום. "כמה טאקו סאוראן אוכל בצהרייים?!" שואל המפקד בצעקה, נראה שחסר לו כמה ברגים על השאלה שהוא נתן וציווה עליכם.
--
תגיד אם אתה רוצה שסופה (חיחיח) תהיה סטורם או סקתך.
אדם
"אני לא אוותר עד שהוא לא יגיד לי את התשובה!" צועק המפקד, אם היו אנשים הם יודעים איפה אתם. וכמובן, בשביל החפלה, יש. "עלו עלינו", אומר דילן. הוא קופץ לפתח סודי שנמצא מעל הדלת. משם הוא מפעיל את המלכודת הפשוטה ששמה: 'גרזן בכניסה לבית', סוגר את התא בקרה ונעלם בפנים. "צריך ללכת!" אומרת סטורם, מקפיאה את הדלת. "אני לא זז מכאן עד שאין לי תשובה" אומר המפקד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)