אמא שלי קנתה איפה שהוא מין ספרון כזה שיש עליו הסבר על כל הפצעי בגרות האלה... וכתוב שם בפירוש שהגלת הסיכויים לפצעי בגרות מאכילת שוקולד ומאכלים שומניים היא 100% מיתוס ואין שום הוכחה לטענה זו... אם הספר טועה תרצחו את הכותב לא אותי
אמא שלי קנתה איפה שהוא מין ספרון כזה שיש עליו הסבר על כל הפצעי בגרות האלה... וכתוב שם בפירוש שהגלת הסיכויים לפצעי בגרות מאכילת שוקולד ומאכלים שומניים היא 100% מיתוס ואין שום הוכחה לטענה זו... אם הספר טועה תרצחו את הכותב לא אותי
כל הכבוד על ההשקעה.
יש אנשים שפחות או יותר כבר פועלים על פי רוב הדברים שרשמת בלי לקרוא את זה. בצבא יש הרבה מגבלות מהדברים שרשמת כמו הקטע של הג'ינסים וכו'.. חח אבל כל הכבוד בכל מקרה.
תודה מאמי...
עכשיו טיפ ממני:
תעשו בדיוק ההפך ממה שכתוב פה.
אף פעם אל תתנו לבחורה מה שהיא רוצה.
סורי ניצן,אבל מה שנכון,נכון
אבל סעמק,מתי חזרת לכתוב פה בלי להגיד?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
בקשר למשחות לחצ'קונים-יש גם אפלומיצין שניתן להשתמש בה וזה עוזר מאוד לחצ'קונים ופצעים אחרים בעור[אני משתמש בה לחצ'קונים ולשאר פצעים שיש לי בעור, אם לדוגמא יורד דם או משהו לפני פלסטר ניתן לשים].
בקשר לשחורים-רוב רובי הבנים לא יודעים מה זה הדבר הזה וחושבים שהוא מלאך המוות של הבנות.הסבר יהיה מאוד שימושי כאן.
בגדים-סנדלים שולטים.
תספורת-לידיעתך רוב הבנים שאני מכיר מתקלחים לפני יציאות/כל יום[אישית אני מתקלח רק פעם ביום].
משקל-רזה[הרבה] זה שמעקסי?
NYO HO HO BITCH
אני אגיד לך את דעתי
סנדלים זה יותר לילדים קטנים/קיבוצניקים אתה יכול לאהוב ולשים לא אמרתי שלא אבל אני נותנת לך את זה מנקודת מבט של נערה תל אביבית ממוצעת
שחורים הם סוג של הצטברות שומן מתחת לעור שנראים כמו נקודות שחורות,יש כאלה קטנים בצורת נקודה ויש גדולים יותר שנראים במבט עמוק כמו סוג של חור שמגיע לשכבת העור השניה
יש כאלה שיש להם יותר ויש כאלה שפחות
ד"א ככה מדביקים באף
לדעתי רזה תמיד עדיף משמן
אבל גם שחיף זה לא כזה טוב
עדיף אבל לא בהרבה
לבנות יש משיכה לקוביות כמו שלבנים יש משיכה לחזה
יש הקבלה
רוב הבנים יעדיפו מישהי רזה עם חזה גדול
מאשר מישהי אנורקסית עם חזה קטן או מישהי עם חזה גדול שהיא שמנה,כאילו החזה בעיקר מהשומנים
And If You Don't Know, Now You Know
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)