פורסם במקור על ידי
Starmie
משלושתם לא שיחקתי עם אמפרוס, יש לו מתקפות טובות שהן לא מסוג חשמל? (אני יודע שבשביל הסטורי לא צריך סטים טובים, אבל יותר מדי מתקופות מאותו הסוג...זה דיי משעמם לדעתי)
כן, רק שרוב מהלכי המים והעשב הן מיוחדות, אז הגנה פיזית גבוה לא תעזור להם במקרים האלה, ובאשר ליכולת, יש אותה רק לצורה לראפיריור בלבד, אז רק אם אני אפתח אותו לראפיריור מתקפות מים ועשב ישפיעו פחות.
אבל בחרתי את סאנדסלאש מטעם אישי, אני מעדיף אותו על פני פוקמוני אדמה רבים אחרים מדורות 1-2.
בקשר לזובאט, זה דיי נכון מה שאתה אומר, אני יכול לאמן אותו בקלות נגד פלספראוטים פראיים או נגד בלספראוטים של מאמנים מהמגדל ההוא, אבל זה דיי ייקח זמן בגלל שעד רמה 13 המהלכים שלו דיי עלובים.
לזה התכוונתי בכך שיהיה לי קשה לאמן אותו, אבל הוא אכן יעזור לי במכון השני וגם נגד היריב שיהיה לו בייליף/מגניום.
בקשר לפוקמון אש, יצא לי להשתמש בוולפיקס ובגרולייט, וכמו כן גם בהתפתחות של מגמר ככה שמגמר פחות מעניין אותי, פוקמון האש היחיד שלא השתמשתי בו לדעתי זה פלראון, אבל זה ייקח זמן אם בכלל עד שאני אשיג אבן אש אז אין על מה לדבר בכלל.
בקשר לפוקמון רעל, אני יכול להעזור בקרובאט גם בתור פוקמון רעל, הוא יכול ללמוד cross poison או משהו בסיגנון (למרות שאני דיי אצטרך להשיג heart scale בשביל זה)
וכן, יש לי אפשרות ל wi-fi, אבל אני לא מתכוון לבנות שישייה גם לשם, וחשבתי שאת סיל/דיוגונג אני יכול ללכוד באיים שבין העיר עם מכון הפלדה לבין העיר עם מכון הלחימה, לא? או שאני צריך HM ספציפי כדי להגיע לשם?
עם egg moves אין מה לדבר, אני מתכנן לשחק בשביל להנות ולא בשביל לשבור את הראש על דברים כאלה, מריל יכול להיות נחמד, הבעיה היא שלפי סרבי האחוז למצוא אותו ממש נמוך, בלי סווארם הביכוי הוא רק אחוז אחד בלבד.
עם ג'ינקס לא ניסיתי לשחק עדיין, אולי אני ייקח אותה, מתקפות על חושיות יעזרו לי נגד האליט פור השני שיש לו בעיקר פוקמוני רעל.
בפוקמוני עשב אני לא כל כך אוהב להשתמש ויש רק מעטים שאני אוהב כמו שיפטרי או רוזרייד, שלא כל כך רלוונטים למשחקים האלה.
ועם מגנטון ואברה יצא לי כבר לשחק.
בינתיים הצוות שלי הולך להיות-
קרובאט
דיוגונג/גולדאק
סאנדסלאש
ג'ינקס