Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Yu-Gi-Oh GX-The Shadow Ruler

הקדמה
    *הסיפור מתרחש אחרי הניצחון של ג'יידן על Darkness והקרב נגד יוגי בחיים לא היה*
    מזימה חדשה להשתלטות על העולם.
    כוח הרסני כזה לא היה מעולם,הכוח של 12 חלקי מראת הטרור נשלחו ל-12 המימדים השונים,כול חלק מהמראה שייך לכוח הרסני שאיים על העולם.
    ביום הדין,אם 12 החלקים יחוברו ויהיו במראת הטרור שליט האפלה מראת הטרור תושמד לעד ואל האופל יצא וישתלב עם נבחר הצללים,ביחד נבחר הצללים ואדונו יחד עם חמשת אבירי הכאוס יצאו להילחם בקרב אחד ויחיד נגד נבחר האור וחמשת דוכסי האור.
    הקרב האחרון מתקרב...

מדריך דמויות:
    בקרוב...

פרק ראשון:
    27.10

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    למה להשאיר במתח?פליזזז תפרסם מחר!!!!

3. משתמש מנוסה
    אני מפרסם מחר היום ה-26 מחר הפרק הראשון שמו הוא "לפנות בוקר"

4. משתמש מנוסה
    פרק ראשון-לפנות בוקר:
    'נשאר עוד שבוע אחד לחופש,אחריו תתחיל השנה האחרונה שלי באקדמיית הדו-קרב,השנה החמישית שלי,בשנה הראשונה הייתי צריך להציל את העולם מפני כוחות של רוכבי הצללים,בשנה השנייה הייתי צריך להציל את העולם מפני אור ההרס,בשנה השלישית נלחמתי נגד יובל ועברתי למימד אחר,בשנה הרביעית שלי הייתי צריך להציל את כול העולם מפני החשכה,אני רוצה שנה אחת של שקט' חשב לעצמו ג'יידן יוקי,תלמיד בית סלייפר אדום אך אם זאת מצטיין בכול דו-קרב,בסוף השנה השלישית שלו התמזג עם נשמת דו-קרב Yubel,שהייתה הקלף האהוב עליו שהיה ילד קטן,אחרי המיזוג הזה כול פעם שג'יידן בסכנה יובל לוקחת את הענייניים לידיים והופכת את ג'יידן לנאו ג'יידן שהוא חזק הרבה יותר מהג'יידן הרגיל.
    השמש אפילו לא זרחה כשג'יידן התעורר,וזה מאוד לא שגרתי כי אפילו ביום ג'יידן ישן,אך ברגע שהוא חזר מהמימד האחר עם יובל בתוכו הוא השתנה,הוא הפך להיות מסוכן יותר וקיצוני ביותר,לא היה לו אכפת מה אחרים חושבים.

עלם צעיר,בן 25 ירד מהאונייה,היו לו עיניים מימיות כחולות מדהימות,היה לו שיער אפור-לבן-כסוף,הוא לבש חליפה לבנה מהודרת במיוחד,לאותו אחד קראו דרייק,דרייק קלאון.
    'מקום נחמד,אני למדתי באקדמיית הדו-קרב שנמצאת בעיר הדומינו החדשה לפני כעשר שנים,נחמד לראות ששומרים על אווירת האיים הישנה,מעניין עם השמועות ששמעתי נכונות,שפה התנהלו קרבות של חיים ומוות,מוזר שבכול אחד מהמלחמות האלה הופיע נער בשם ג'יידן יוקי' חשב דרייק בזמן שסייר באקדמיה,הוא מצא את עצמו ליד החדר של ג'יידן,הוא הסתכל במעד לחלון וראה את ג'יידן בזמן שחשב את המחשבות על השנים הקודמות,'זה הילד שהציל את העולם פעמים רבות כול כך?צחקו עליי נכון?'.
    ג'יידן פתח את עיניו וראה את האיש שמסתכל עליו,דרייק ברח מהמקום במהירות וג'יידן קם בעקבותיו,אך הוא לא רץ הוא הלך באיטיות ובשעמום,הוא מלמל לעצמו:"אני שונא הרפתקאות" הוא ארגן את החפיסה שלו והתכונן לקרב של פתיחת שנה.

דרייק חיכה לג'יידן מתחת למגדלור הגלים הכו במזח עיניו של ג'יידן בהו באור ירוק-כתום,הוא הפך להיות נאו ג'יידן,נאו ג'יידן הסתכל על האיש המבוגר ממנו בשמונה שנים ואמר:"אתה יודע מי אני נכון,אתה הסתכלת בחלון לחדר שלי בגלל שאתה יודע מי אני,אתה פה בגלל שאתה מחפש אותי" דרייק צחק ואמר:"כן ולא,אני פה בשביל לפגוש אותך אבל גם בשביל ללמד פה,נעים מאוד,פרופסור דרייק קלאון,אני משתמש בחפיסת "Spirit" שמצאתי ליד חורבות האי קאיבה,לפי מה שגיליתי,אחיו החורג של סטו קאיבה,נואה קאיבה הוא החזיק את הקלפים האלה,גיליתי שהקלפים האלה הם נשמות של קלפים קדומים "Hino-Kagu-Tshuchi" זה הקלף החזק ביותר שלי וזה גם קלף הרוח החזק ביותר במשחק בעל יותר מ-2500 התקפה כמובן שברגע שמסתיים תורי כמו כול מפלצות ה-"Spirit" הוא חוזר ליד בסוף התור".
    נאו ג'יידן אמר:"סיימנו את השיעור על קלפי "Spirit" או שיש לך משהו להוסיף?".

השמש התחילה לזרוח,הר הגעש התחמם שבפסגת ההר שלידו נמצאת האקדמיה,מה שאיש לא ידע,שבתוך ההר נרקמת מזימה מסוכנת במיוחד,מזימה יותר מסוכנת ממה שג'יידן עבר בכול חייו,משימה שאפילו הכוחות של נאו ג'יידן לא יוכלו לעמוד בהם בלי עוד עזרה.
    הכוח של אל האופל.

אירועים מיוחדים:
    Spoiler ספוילר

קלפים שהופיעו\הוזכרו בפרק:

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    פרק נחמד, אני אעקוב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. משתמש מנוסה
    אין הצעות לשיפור?

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    כרגע לא אני אתן לך בהמשך.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    שם הפרק הבא "יום הדין" הוא יפורסם מחר או מחרתיים,אם יגיבו שלושה משתמשים שונים אני אפרסם עוד היום

9. Just a prank bro
    שם: דור
    אהבתי אני אעקוב!
    אני מחכה כבר לדו קרב הראשון..
    הדמויות נשארו אותם דמויות? (סיירוס, אלקסיס וכ'ו)

10. משתמש מנוסה
    הדו-קרב הראשון יהיה לא לפני פרק 4 רק שתדעו [בסיפור הקודם ביקשו יותר עלילה מקרבות ואני לומד מזה]
    ובעיקרון כן,כול הדמויות בערך.
    וגם הופעת אורח מיוחדת ממישהו מעונה 3 [לא ג'סי]

11. משתמש מנוסה
    פרק נחמד בלי שום תפניות או משהו כזה פרק רגיל
    וצריך לשפר את הקפיצות האלו שמהרגע שגיידן קם הוא הגיע למורה הזה והפך לרוח הזאת ותוסיף תמונה שלו במצב הרוח

12. משתמש מנוסה
    אף אחד לא הפך לרוח.
    ואני לא אוסיף את "המקום...הזמן..." בסדר?

13. משתמש מנוסה
    הוא הפך ליובל הזאת ואמרת רק במצבים קריטים או משהו כזה הוא הופך אליה

14. משתמש מנוסה
    הוא לא הפך ליובל,היא אחת משלושת הרוחות השומרות שלו,וכן רק במצבים קרטיים הוא הופך לנאו ג'יידן [הג'יידן עם העיניים של יובל זה שילוב של ג'יידן ויובל]

15. משתמש מנוסה
    הנה הקפיצה:
    דרייק חיכה לג'יידן מתחת למגדלור הגלים הכו במזח עיניו של ג'יידן בהו באור ירוק-כתום,הוא הפך להיות נאו ג'יידן,
    למה הוא הפך פתאום לנאו?הרי באותו רגע הוא הגיע?

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •