למרות שלא ראיתי gx אני אעקוב, פרק יפה בכ"מ.
פרק שני-יום הדין:
השמש התחילה לזרוח,הר הגעש התחמם שבפסגת ההר שלידו נמצאת האקדמיה,מה שאיש לא ידע,שבתוך ההר נרקמת מזימה מסוכנת במיוחד,מזימה יותר מסוכנת ממה שג'יידן עבר בכול חייו,משימה שאפילו הכוחות של נאו ג'יידן לא יוכלו לעמוד בהם בלי עוד עזרה.
הכוח של אל האופל.
הר הגעש:
"ידידיי היום הגיע,הכוכבים הסתדרו בצורה מיוחדת שתסתיים בעוד שנה בערך,בדיוק אז יגיע יום הדין הכוח של אל האופל חייב להיות אצלנו רק אחרי ששנים עשר חלקי מראת הטרור יהיו מחוברים המראה תישבר והאפלה תשתחרר,הכוח של נבחר האור לא יעמוד מול הכוח של נבחר האופל ושליט האופל,רק עם הוא ישיג את כוחו של אדון האור,רק שיש בעיה אחת,שאדון האור נעלם לעד!" שמח נבחר האופל,'מסכת האבן' הוא דיבר אל חמשת משרתיו הנאמנים,חמישה אחים,כולם דומים אחד לשני,חמישייה [כמו תאומים רק של חמישה אחים] שלכול אחד יש צלקת נפשית אחרת,חוץ מזה שברגע שאמם ילדה את התינוק האחרון היא נפטרה במקום,בגיל חמש עשרה אביהם נטש אותם לחיות לבד,האח הבכור V היה הראשון שדיבר אחרי הנאום של אדונם:"אחרי שנבחר האופל ושליט האופל ישמידו את נבחר האור..." V לא סיים את דבריו ו'מסכת האבן' אמר:"אני לא מתכוון להשמיד את נבחר האור,אני מתכוון לקח לו את הכוחות וככה לא רק הצללים יהיו בשליטתי אלא גם האור" V המשיך:"אוקיי,אחרי שכוחות הצל ישתלטו על כוחות האור כול 12 המימדים ישולבו כמו שהנבואה הקדומה רצתה,אחרי יום הדין יהיה שליט אחד וזה אתה אדון" אחיו הצעיר של V,IV אמר:"ואל תשכח את העסקה שלנו אדון,אנחנו מביאים לך את 12 החלקים ואתה נותן לנו חלק מכוחך העצום שיהיה לך".
מסכת האבן שינה במהירות את נושא השיחה מה שהעלאה את החשד של V,"I,הסוכן נשלח לאקדמיה?" I האח הצעיר והנאמן ביותר לאדונו אמר:"הסוכן DK נשלח לאקדמיה,לפי מה שאנחנו יוצאים הוא מרגל אחרי ג'יידן ברגעים אלה".
הנמל:
באותו זמן נאו ג'יידן הסתכל בעיניים הכחולות של דרייק קלאון וחייך,עיניו של נאו ג'יידן חזרו להיות כתומות-חומות,נאו ג'יידן חזר להיות ג'יידן,דרייק חייך ואמר:"ג'יידן,נתראה בכיתה" והמשיך,בזמן שעבר את ג'יידן הפיל קלף,ג'יידן הרים את הקלף 'זה גיבור חדש,'Vision Hero Trinity' צריך בשבילו מיזוג של שלושה 'Hero' ובתור שהוא מזומן ההתקפה שלו היא 5000,התקפה אחת ישירה שלו וליריב לא נשאר הרבה סיכויים לניצחון' ג'יידן הכניס את הקלף החדש שלו לחפיסה שלו והוא ראה פלאש זריז מאוד,אחריו הוא התעורר במקום שלא היה הרבה זמן.
במדבר.
המשך יבוא...
אירועים מיוחדים:
ספוילר
קלפים חדשים:
ספוילר
שם פרק 3 "המלך הנעלה".
לא האמנת שאקרא סיפור של יוגיהו, אני צודק?
אבל קראתי, והסיפור נחמד.
יש כמה שיפורים, אתה עושה את כל הסיפור כאילו הוא קרה בעבר ועכשיו הכל(כולל ה-כ-ל) השתנה, והנה דוגמא מצוינת לכך:
עלם צעיר,בן 25 ירד מהאונייה,היו לו עיניים מימיות כחולות מדהימות,היה לו שיער אפור-לבן-כסוף,הוא לבש חליפה לבנה מהודרת במיוחד,לאותו אחד קראו דרייק,דרייק קלאון.
ועכשיו הוא קירח, בלי עיניים והוא שינה את השם, נכון?
מבין מה הבעיה פה? אתה רושם את זה בצורה שנראה שהוא לגמרי השתנה מאז, וכך כל הסיפור בעצם. במקום, היה הרבה יותר טוב אם היית רושם את זה כך:
עלם צעיר,בן 25 ירד מהאונייה,עיניו הכחולות ושיערו האפור שיוו לו מראה יוצא דופן באופן חיובי, והחליפה הלבנה המהודרת שלבש החמיאה למראהו אפילו עוד יותר. אותו אדם, ששמו דרייק קלאון,....
רואה מה יצרתי פה? למרות שזה בלשון עבר, נראה שזה המראה התמידי שלו.
עכשיו, להבא, אני ממליץ לך להשתמש במה שאמרתי לך. זה מאוד יעזור, ורמת הכתיבה שלך תשתפר במידה ניכרת.
בהצלחה בהמשך, אני אקרא גם את הפרקים הבאים.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
פרק שלישי-המלך הנעלה:
המדבר:
ג'יידן התעורר,הוא הסתכל לשמיים וראה שלוש שמשות,'לא שוב!' חשב ג'יידן בזעם הוא ניסה לזמן את יובל אך לא הצליח,הוא ניסה את פרופסור בנר,הרוח המגנה השנייה שלו,נשמה של מורה לשעבר שלו שהיה רוכב צללים בשם אמנאל,אחריי שהובס נשמתו נכנס לחתול שלו,פרעה,אחרי שהחתול מת מזקנה הנשמה השתחררה והחליטה לשמור על ג'יידן,אך גם הוא לא הופיע,הוא ניסה לזמן את "Winged Kuribo" השותף שלו והרוח המגנה האחרונה שלו שקיבל ממלך המשחקים בכבודו ובעצמו,יוגי מוטו,אך גם הוא לא זומן.
"אז מה ג'יידן,אתה לא הצלחת לזמן את חבריך?"ג'יידן הסתובב ואמר בפחד:"לא אתה שוב!" מולו עמד מישהו עם שריון שחור בגובהו של ג'יידן,היה זה המלך הנעלה,הצד האפל של ג'יידן,שנוצר ביקום המקביל,"אל תדאג ג'יידן,אני לא פה בשביל לפגוע בך,אתה ואני חייבים להיות אחד" אמר המלך הנעלה "לא!עם אני ואתה נהיה אחד אתה תשלוט בי!"המלך ענה לו:"בעולם הזה רק אתה ואני פה,הרוחות המגנות שלך נמצאות בכדור הארץ,אתה לא מוגן,וגם אם אני אנסה לשלוט בך יובל תעצור אותי,שאתה נאו ג'יידן אתה חזק יותר ממני,עכשיו תחשוב שילוב של המלך הנעלה ונאו ג'יידן,המלך נאו ג'יידן,ביחד נהיה האיש החזק ביותר עלי אדמות,תוכל להיות נאו ג'יידן בכול זמן שאתה תרצה ולא רק בסכנה" 'יובל תגן עליי,היא לא תיתן לכוחות המלך הנעלה לשלוט בי מחוץ לעולם הזה' ג'יידן הנהן המלך הנעלה השתמש בקלף הקסם "Super polymerization" והשתמש בכוח המיוחד שלו בשביל למזג את ג'יידן ואותו,המלך נעלם,ג'יידן נפל על הרצפה.
הנמל:
כשהתעורר מצא את עצמו ליד המזח,מעליו היה סיירוס טרוסדייל חברו הטוב ביותר מאז שהתקבל לאקדמיה,ג'יידן פתח את עיניו וסיירוס נרתע לאחור,הוא אמר:"ג'יי ג'יידן העיניים שלך הם של המלך הנעלה!" ג'יידן הסתכל על חברו ואמר:"סיירוס,שוב הגעתי למדבר,פגשתי את המלך הנעלה והוא אמר לי שבשביל להיות חזק אנחנו חייבים להיות אחד,התמזגנו וחזרנו לפה,עכשיו אני צריך להפוך לנאו ג'יידן ואז אני אהיה 'נאו ג'יידן האולטימטיבי'!" עיניו הצהובות של ג'יידן נעלמו והם חזרו להיות כתומות,הילה שחורה נוצרה נשמע קול שאמר:"ג'יידן!כוחי לא מסוגל להיות בתוכך,אתה חלש מדי לצערי,ואם אני אכנס שאתה תהיה נאו ג'יידן הכוח שלי ישלוט בך ואתה תהיה מסוכן מדי,מעכשיו גם אני אשמור עליך וכול פעם שתצטרך אני אהיה" וההילה השחורה נעלמה.
הר הגעש
"מה!זה לא היה אמור לקרות!המלך הנעלה אמור להיות אחד מהשברים!עם הוא הצטרף לצד של הטובים בחיים לא נוכל להרכיב את מראת הטרור,V צא למשימה תביא לי את המלך הנעלה!" "כן אדוני" אמר V לאדונו,'אני אשתלט על הכוח של המלך ואני אראה לך מי האדון ומי המשרת הכוח של 'Evil Hero' תמיד היה בגדר אגדה וגם מי ששולט בה,וברגע שאני אשלוט בהם אני אהיה אגדה!' חשב V ברשעות.
המשך יבוא...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)