Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה

סאזנורוס, האל הראשון שהעז לפקפק בכוחותיהם של אליי היצירה, הוענש סוף סוף אחרי חמישה מלניומים. כוחו של סאזנורוס היה לחולל סדר, אך במקום זאת, יצר את המלחמה שהביאה לקץ הימים. טוסוז וגרנוץ', שהיו שומרי בית המקדש של האלים, נרדפו ע''י סאזנורוס ולבסוף נשפטו ע''י בלי כל ידיעה מאליי היצירה. סאזנורוס רצה להיות מלך העולם החדש וליצור את העולם שתמיד רצה ובכך שיגנוב את כוחתם של אליי היצירה, אך אליי היצירה הכל יודעים עצרו אותו והעמידו אותו למשפט שעונשו היה להיות אדם בעולם שיצר. כעת, מטרתו של סאזנורוס היא להגיע לתואר האלילי שלו שוב, בכך שיצליח להגיע לכוח ע''י השגת חפצי יום הדין ותבוסתם של הלוחמים הקדושים.

סאזנורוס - האל שהועמד למשפט ע''י הפרת החוקים של האלים והעונשו היה להיות אדם. אך הוא לא סתם אדם שנוצר, אלא לוחם חזק ואנטי גיבור שמטרתו היא להשיג את כוחו מחדש בכך שיביס את הלוחמים הקדושים וישיג את חפצי יום הדין. יש לו נשק יחודיי, העשוי משרשראות שחורות ובראשו צבת בעל ארבעה 'אצבעות' אדומות וזוהרות. הוא מומחה בסוג לחימה של מסתורין. בפרק הראשון הוא הצליח להשתלט על דורדאורס.

מונחים:
    - גרייב: העולם החדש שבוא סאזנורוס נמצא.
    - דורם: העולם האפל.
    -הולד: העולם של בני האנוש.
    - עולם המתים: העולם שבו המתים נמצאים.
    - טורמים: חפץ המתואר כקפסולה המחזיק בתוכו כוח כלשהו, בינהם כמה כוחות:
    *כוח טכניקה: ריקוד, משחקי ידים, הגברת כוח וכו'.
    *כוח אשליה: עדיין לא ידוע.
    *כוח חפץ: מסוגל לזמן חפץ כלשהו.
    *כוח מימד: מסוגל להביא למקום אחר כהגדרת הטורם.
    *כוח שמיים: הגברת דרגה (וכוח) / שינוי צורה.
    - בייד: כפפה, חגורה, כובע, חולצה, חליפה הנועדה להפעיל את הכוח של טורמים.
    נערך לאחרונה על ידי Dia, 10-26-2011 בשעה 05:28 AM

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    נשמע נחמד, אקרא פרק ראשון ואחליט אם לעקוב.
    למה פרשת מהסיפור הקודם שלך?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    פרק ראשון:
    רגל אחת, קשוחה ומוגנת במגף שחור וכבד, המצופה באבני זוהר אדומות ואפלות, מרסקת את האדמה ולא משאירה לה שום חיים. הרגל מובילה לגוף תוצרת אדם, נראה גדול ומפותח, גובהו נישא ל-1.90 מ', יחד עם הגלימה הקרועה העוטפת את מגן הפלדה השחור ומכושט באבני זוהר אדומות שעל גופו העליון, מוביל גם את כתפיו, העטופות במגן קוצני השטני ועל ראשו, מסיכה עבה ושריונית המכסה את כל פניו בצורת גולגולת אימתנית מלבד עיניו הבוערות והחדות, שאדומות כמו דם האש. השריון חנוק בשרשראות פלדה שחורות, ועל בטנו התחתונה מופיע צבת אדום בעל ארבעה 'אצבעות' אדומות ואפלות, המחוברות אל השרשרת. האדם מהלך לו על הקרקע, ללא שום סימן של קושי כבדות ולפתע, הוא נעצר. מולו, עומדים סלעים עצומים ומעוצבים בכתב מוזר. הוא נוגע בפסל ומחליק את ידו מטה ומוציא את המשפט "סריניה, ארץ הולדתי." והולך הלאה. לאחר כמה עשרות מטרים, הוא שומע רעש רעידה ולא אחת מסוגי האדמה. הוא עוצר ומשתמש בעינו החדה כדי לראות מקרוב, שבכיוון של כ-40 מטרים, רץ אליו רדופלצת מפלצת מגודלת ואדומה, בעלת לסת תחתונה עצומה המכילה שיניים קטלניות וחדות ובגבו הוא נושא גיבנת ענקית שבעצם מכילה צאצאים. הוא מגיע אל מול הלוחם המסתורי ומרסק את ידו עליו, אך זה פוגע באדמה ריקה. הרדופלצת מסתכל למעלה ורואה את הלוחם במרחק של 50 מטרים מעל הקרקע נוחת על ידו עם אגרוף עוצמתי למדי ומשתק את ידו של המפלצת. הרדופלצת שואג וצועק בקול חד ומחריד, הלוחם המסתורי מתכופף ומסתובב בבעיטה עצבנית שמפילה את הרדופלצת. המפלצת האדומה הזו מנסה לקום ולהתאושש, אך הלוחם מזריק ניתור קל, מוציא את השרשארת ממקומה ומשליך אותה לתוך צווארו של הרדופלצת ובאותו רגע, עיניו של הרדופלצת מתגלגלות אחורנית והוא מאבד את נשמתו שנשרפת בסריניה. לא עברה דקה והלוחם ממשיך בדרכו תוך כדי שהוא מחזיק בידו את ראשו של הרדופלצת. העננים זזים במהירות והלילה מגיע.

כבר ניהיה קר, הלוחם מדליק מדורה קלה, מוריד את השריון שעל גופו העליון ונשאר עם חולצה מלוכלת, המחממת את גופו החסון. הוא מחממם את ראשו של הרדופלצת חסר השיניים מעל האש ותוקע בו מקל חד ונוגס בתאבון רב. הוא מניח את ראשו על שריונו ועוצם את עיניו. בחלומותיו, הוא צופה בחבורה של סוסים דוהרים ועלייהם אבירים לוחמים שרצים בתוך האבק הסמיך של סירינה ואז, חלומו נהפך לשחור והוא מפסיק לחלום. השמש זורחת, אך האור נחסם ע''י העננים שנוצרו מהאבק הסמיך שבסירינה. הוא לובש את שריונו ושולף מכיסיי מכנסיו הכבדים גם כן חוסם פגיעות לידיו, הנושאים איתם גם כפפות. הוא חובש אותם בידיו ודופק ניתור חזק שמוביל אותו בשמיים. תוך כדי שהוא באוויר, הוא צופה בנדידת
    דורדאורסים, חיות דמויות סוסים לבנים, בעלי רעמה זהובה והם מופיעים באגדות בתור חברי נשמה, שמשאירים את הלב של אסיריי האלים פתוח. הלוחם המסתורי לא נראה בעניין של נשמה, אז הוא מוציא את השרשרת ממקומה ונועץ את צבת בצווארו של אחד מדורדאורסים. הדורדאורס נוחת יחד עם הלוחם תוך כדי שהוא מנסה להתנגד ולברוח, אך הם נוחתים על האדמה וגל הדף חזק של אבק נוצר כתוצאה מזה. האבק מתחיל להעלם ודם הדורדאורס הכחול נוזל מעניו, אלו השניות האחרונות שלו כאן לפני שנשמתו תשרף. אך לפני שהסוס מת, הלוחם המסתורי דוחף את ידו אל תוך בשרו של הסוס ליד עמוד השדרה מוזיז לו את ראשו מבפנים. כמה צלילי קנאקים מצמררים נשמעו מראשו של הסוס, אך לפתע פתאום, הסוס קם על רגלו כמו חדש! הוא מתייצב על רגליו ונהפך לשחור ודמו הכחול נספג בגופו. "טכניקת מערכת העצבים של הדורדאורסים שונה משלי, אך אני מסוגל להפנות אותם למטרה שלי." אמר הלוחם המסתורי ועלה על הסוס שהתחיל לדהור באוויר מעל העננים. במהירות רבה הדורדאורס של הלוחם המסתורי דוהר לו למערב שלפתע פתאום, שניי קרנים, אחד בצבע ירוק והשני בכחול, עפים כמו שניי מטאורים ליד הלוחם המסתורי. הלוחם עוצר את הדורדאורס בפתאומיות ומסתכל על שניי האורות שעברו פה לפני רגע. הם מתקרבים אליו ומתגלים אליו שני שדונים, נשאים לגובה 1.6 ס''מ, שנייהם עם קרבולת לבנה על ראשיהם, אחד בצבע כחול והשני בירוק. יש להם עגילים רבים על אוזנייהם וגופם בולט מהילה לבנה העוטפת אותם.

"נו, חוזר לארץ המקוללת שלך, אה, סאזנורוס?" שאל השדון הירוק בזלזול.
    "רק אל תבכה, או שבעצם תבכה, כי במילא איבדת הכל!" אמר גם השדון הכחול.
    "טוסוז' וגרנוץ', לא הספיק לכם להיות בעולם המתים? תעפו מפה." אמר להם סאזנורוס.
    "מה קרה, אתה לא יכול לאחר אנשים בארץ הולדתך שהרסת במו ידך?" המשיך טוסוז'.
    "גרנוץ', טוסוז', עולם המתים הוא רב עוצמה, במיוחד "משתק המלתעות" שמחסל טירונים כמוכם" אמר סאזנורוס.
    "טירונים? חהחהחהח! אתה חושב שאתה הלוחם הכי חזק עלי אדמות?! הצחקת אותי! במיוחד כאן, בסריניה, כבר לוחם אחד בשם סקופיוב, שיכול לגרום לך לבקר כאן ולהחזיר אותך להתעללות נוספת!" אמר טוסוז'.
    "סקופיוב כל כך חזק, שהוא יכול להשתמש בתורת החיה ולהפוך בעצמו למפלצת חזקה יותר ממה שתוכל לדמיין!" איים גרנוץ'.
    לפתע, נשמעה שאגה חזקה ממרחק של קילומטר.
    "הינה הוא מגיע, סאזנורוס!" אמר טוסוז' בהתלהבות.
    "לתהראות, פראייר!" אמר גרנוץ' וברח יחד עם חברו לעולם המתים.
    העננים מתחילים להעלם וגל של אבק רציני מתגלגל לכיוונו של סאזנורוס ומחביא אותו מפני השטח. סאזנורוס מעיף את האבק מעניו ולפתע פתאום, הוא רואה מולו את הלוחם ששמע עליו לפני רגעים ספורים.

נערך לאחרונה על ידי Dia, 10-25-2011 בשעה 02:56 AM

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    הכתיבה נחמדה, הסיפור מעניין.
    זה בכוונה שאנחנו לא מבינים כמעטכלום כי הכל מושגים? אני מקווה שבקרוב מרבית הדברים יובנו.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    מה יש לשפר ומה לא הבנת?

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אני אפילו לא יודע אם המפלצת הולכת על שתיים או על ארבע, מה ההגדרה של מפלצת בעולם הזה?
    מה אלו התכניקות האלו שאתה מדבר אליהם?
    שים לב שאתה לא משתמש במושגים יותר מדי.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אה, כן, בקשר לטכניקה אני פותח אותה בשניי פרקים הראשונים. בקשר למפלצת, אמרתי שהיא בעלת גיבנת, אז סביר להניח שמדובר ביצור שעומד על 2.

8. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    קראתי את הפרק ה1 ונורא אהבתי את הכתיבה ואת השימוש שלך בסלנג ובשמות עתיקים כאלה ...
    אמשיך לקרוא D:
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

9. משתמש מנוסה
    פרק 2:

ענן של אבק מכסה את כל האזור כולו. סאזנורוס מעיף את האבק מעיניו החדות אך הרגישות ואז, הוא צופה בלוחם האימתני שעליו שמע לפני רגע מטוסוז וגרנוץ'. הוא רוכב אל קאבוס, יצור דמוי כלב, שטני ושרירי, בעל שלושה ראשים, המסוגל לשאוג כה חזק, שכוח קולו יכול לפגוע במוח השומע. אך החשש המרכזי כאן הוא לא הקאבוס, אלא הרוכב שלו - סקופיוב, לוחם-מתנקש, לבוש בסרבל שחור מתחת ומעליו שריון לוחיות, כמו הנינג'ות ביפן, החולק את לבושו המאיים כפפות עד שריריי הידיים, מגפיים משוריינים, חגורה שעלייה מופיע קוביה צהובה, שנושאת את הצבע צהוב-שחור ופניו מוסתרות ע''י מסיכה שאת הלסת מסתיר גם שריון צהוב. עורו השחור משתלב היטב עם צבע השחור והצהוב עם סירינה ההרוסה.
    "אתה....אתה העזת לחולל את האדמה שלי?" שאל סקופיוב באיום רב.
    "האדמה שלך או לא, זו עיר הולדתי." אמר סאזנורוס ותפס חלק בשיחת האגו.
    "האדמה הזאת קדושה, אתה לא." אמר סקופיוב ונראה כאילו הוא עומד לתקוף.
    "נדמה לי שאני אצטרך לפגוע בך כדי שתבין היטב עם מי אתה מדבר." תקף מילולית סאזנורוס.
    "אתה באמת חושב שאם זו עיר הולדתך, אז אתה יכול להשתייך הינה? אני אקח את זה כעלבון ואף אחד לא נותן לי את היחס הזה בטירטוריה שלי." אמר סקופיוב והוציא שניי חרבות שהסתתרו מאחורי גבו.
    "הטירטוריה הזאת....תכבש בפעם הראשונה ע''י ילידייה." אמר את דבריי החוכמה ואז הוציא את השרשראת הקטלנית שלו.
    סקופיוב רץ אל סאזנורוס עם שניי חרבותיו, סאזנורוס נותן קידה, אך לא לסקופיוב, אלא זאת טכניקת המסתורין, שגורמת לו תנאי זימון שונים. סאזנורוס נפגע קלות ממטר אגרופים של סקופיוב, אך לפתע, ידו מחזיקה בשרינגן עצום, מוזהב וחד כמו שיניי כריש, ככה שהוא מצליח להדוף את התקפת החרבות של סקופיוב. סאזנורוס נמצא בתנועת לחימה משלו, כמו סקופיוב, אך בניגוד לסאזנורוס, סקופיוב מחזיק בקוביה בעלת כוחות נסתרים.
    "לוחם ארור, מנת היתר שלך מוכנה." אמר סקופיוב והוציא מחגרותו קוביה צהובה, אותה הוא מסובב במהירות בלתי יאומנת ובין שניות ספורות היא נפתחת ויחד איתה, מביאה את השניים למקום חדש, מקום ללא סוף, שבו המרחב נראה כמו רשת ירוקה.
    "לוחם, אין לך סיכוי. הקוביה הביאה אותך למימד שבו אין שום טכניקות." אמר סקופיוב בביטחון.
    השרינגן של סאזנורוס נעלם מידיו כאילו לא היה.
    "השרשרת שלי הולך לגמור אותך." סאזנורוס היה גם הוא מלא ביטחון שהחזיק שוב את השרשראת שלו.
    סקופיוב מחזיר את החרבות במהירות אל גבו ואז רץ אל סאזנורוס תוך כדי שהוא יוצר כדור צהוב דמוי להבה מאנרגיה שהוא אוסף, וגם סאזנורוס רץ אליו, אך עם הנשק הקר והאכזרי שלו. הכדור של סקופיוב מגיע לגודל המכוון והוא זורק אותו במהירות אל סאזנורוס כמו אבן, סאזנורוס קופץ אל הכדור ותופס אותו עם צבת הנשק שלו ואז הוא מתגלגל באוויר מעלה והכדור נזרק ישרות אל סקופיוב שלא מצליח להתחמק מהמתקפה וכתוצאה מכך עף אחורה, אך נעזר בקרקע כדי להתייצב על רגליו. רגע אחד של שקט....
    "תרגיל יפה, אך זה לא אחד שיצליח לערער עליי." אמר סקופיוב ורץ שוב אל עבר סאזנורוס, אך הפעם, עם גופו בלבד ואומנות הלחימה המיוחדת שלו. סאזנורוס כבר מתכנן על לתקוע לסקופיוב את הצבת בגרונו, אך כאשר הוא מבצע זאת, סקופיוב תופס בצבת בשניי ידיו, מה שמפתיע את סאזנורוס ואז, סקופיוב תופס את שרשרת ונותן ברכית עוצמתית לפניו של סאזנורוס שמופתע לגלות מעוצמתו של סקופיוב, אך זה לא מפסיק כאן, סקופיוב ממשיך במטר אגרופים אדיר למדי, סאזנורוס מנסה להתחמק, אך אינו מהיר וגם שריונו לא מספיק חזק כדי להדוף לגמרי את המכות של סקופיוב. סאזנורוס נופל על הקרקע, סקופיו מנצל את המצב וגופו מתמלא בהילה דמוית להבה צהובה, מה שנראה כהגברת כוח. סאזנורוס מופתע, סקופיוב משליח את הרגל שלו אל כיוון ביטנו של סאזנורוס, אך ברגע השיא, סאזנורוס יוצר קרן אדומה בידו שפוגעת בסקופיוב בעוצמתיות, מה שגורם לסקופיוב לעוף אחורה, אך שוב נעזר בקרקע כדי להיות יציב. סאזנורוס מנסה להתאושש וקם כאשר הוא אומר את המילים הבאות: "סופך קרב ותבוסתך אצלי."
    "סופי קרב בקרב הזה, אך רגעיו של העקרב רק החלו!" אמר סקופיוב ושילב את כפות ידיו והחל לאגור אנרגיה בגופו. סאזנורוס לא מבין מה קורה כאן כי גופו של סקופיוב עולה בלהבות אמיתיות וחמות! מילים עתיקות יוצאות מפיו של סקופיוב תוך כדי שגופו מתחיל להעלם בלהבה. סאזנורוס מבין שהולך לקרות משהו נורא. הוא לוקח את השרשרת שלו ורץ איתה אל כיוון סקופיוב שרגליו מתחילות להעלם בלהבה! סאזנורוס לא יגיע בזמן בקצב שבוא סקופיוב נעלם, אז הוא זורק את הצבת אל כיוון ראשו של סקופיוב, אך גם השרשרת נעלמת בלהבה! עיניו של סקופיוב לבנות, מסכתו נקרעה ורואים את ראשו כגולגולת מאיימת וצורחת! סאזנורוס נדהם ומבולבל בו-זמנית וכעת, אור אדום מופיע במקומו של סקופיוב תוך כדי שהלהבות מסתובבות סביבו ונראה כמו עמוד אור. סאזנורוס מייצב את כוחותיו וברגע שהאור נעלם, מופיע האויב העוצמתי החדש וענק, עקרב האש הצהוב!

נערך לאחרונה על ידי Dia, 10-26-2011 בשעה 03:50 PM

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •