Digimon Xross Wars-Bugramon's Revenge!
לוגו בקרוב.
אישור משלומי/מגניום:
הקדמה:פששש משחק מעניין מאוד ויחיד במינו!
יש אישור
המשחק יעסוק באנימה דיג'ימון קרוס וורס, הסדרה השישית של דיג'ימון.
לא צריך להכיר את דיג'ימון בשביל להתקבל.חשוב רק לדעת בכללי מה קרה באנימה, ממולץ גם לראות אותה.
רקע:
השנה היא 2011.צבא בגרה הגיע ליום הגדול,D5-יום השמדת האנושות(ראשי תיבות באנגלית של Dimension Delete and Deadly Destruction Day). טאיקי קודו וצוות קרוס הארט המאוחד(עם תוספת של יו), נכנסו לקרב נגד באגראמון וניצחו עם החזק מכולם, שאוטמון X7 Superior mode.בכך, הפכו את הדיג'ימון המנהיג של הצוות, שאוטמון, למלך הדיג'ימונים.
השנה היא 2014, 3 שנים לאחר ניצחונו של טאיקי וקרוס הארט נגד באגראמון והכתרת שאוטמון למלך הדיג'ימונים, אך זה מה שהם חשבו עד כה.
"הם חשבו שהם ניצחו אותי." נשמע קול עמוק המבשר רעות, קול שמהדהדת איתו כמות רשע עצומה "אך הם טעו, כל הימים האלה בארץ הכלא, השתלמו.הצבא שלי חוזר לחיים!"
עלילה
השנה היא 2014.אתם נערים בני 13,רגילים לחלוטין.יום אחד, אתם הולכים ברחוב ורואים לרגע שפתאום העולם נהפך זוהר ושעל הבניינים נהיה מין עובש.לאחר כמה רגעים אתם שומעים גם קול בראש שלכם.זהו סימן להתחלה חדשה..
חוקים:
1)כל חוקי חת"ם+גלובאליים תקפים גם כאן.
2)לשאול שאלות רק בתגובה שלכם במשחק(מרגע שהמשחק מתחיל), כלומר שהשאלה מלוות בתגובה שלכם להמשך שלי.
במקרה של לפני המשחק, לשאול בה"פ.
3)לצטט כל תגובה שלי.מאוד עוזר אם גם תצטטו את ההמשך שלכם בלבד.
4)אני לא מכריח אתכם להשתמש ב" לדיבור וב' למחשבה, אבל שיהיה דפוס קבוע(כלומר-אם בתחילת המשחק השתמשתם ב" לדיבור וב' למחשבה, תשמרו על כך כדי שאוכל להבין יותר טוב).
5)לא לקלל, כמובן.
6)אם לא מקבלים אתכם אל תתווכחו על כך, פשוט תקבלו זאת.
7)אם לא מגיבים למשך זמן מבלי להודיע לי אתם יוצאים מהמשחק.
8)והכי חשוב-להינות!
תפקידים במשחק+דיג'ימונים התחלתיים:
גנרל.
גנרל הוא טיימר(מאמן) שיכול להחזיק יותר מדיג'ימון אחד.בד"כ גנרל מנהיג צבא של דיג'ימונים.הגנרל משתמש בעיקר בטכניקת השילוב, Digixros,המאחדת כמות דיג'ימונים שאתם בוחרים לאחד.
התחלתיים לגנרל(ההתחלתיים מחולקים לצוותים,לא תוכלו להרכיב צוותים משל עצמכם):
1)(שאוטמון Shoutmon)
(באליסטאמון Balistamon)
(דארולומון Dorulumon)
תפוס!
2)(גריימון Greymon)
(מיילבירדרמון Mailbirdramon)
(דקארדרמון Deckerdramon)
תפוס!
3)(סקולנייטמון Skullknightmon)
(דדליאקסמון Deadlyaxemon)
(דאממון Damemon)
תפוס!
טבלאות Digixros ינתנו בהמשך לכל אחד בנפרד.
צייד.
צייד הוא בעצם טיימר רגיל, בעל דיג'ימון אחד.צייד לא יכול ללכוד עוד דיג'ימונים.
דיג'ימונים התחלתיים לצייד:
1)(שאוטמון Shoutmon)
2)(דאממון Damemon)
3)(גאמדראמון Gumdramon)=>תפוס!
טופס הרשמה:
שם משתמש:זה ברור מאליו.
שם במשחק:שם יפני או אמריקאי, לא ישראלי.
רקע:חשוב מאוד!ברקע צריך להיות משהו שמשפיע על החיים שלכם בצורה משמעותית, שייתן לכם סיבה מוצדקת להיות גנרלים או ציידים!הרקע צריך להיות באורך של 5-6 שורות.
מקצוע:צייד או גנרל.
דיג'ימון התחלתי:תגידו רק את המספר שבחרתם.
מראה:תביאו תמונה של הדמות שלכם(כמובן לא של אחת הדמויות מהסדרה) ולא משנה אם ספרייט או תמונה, רק לא גדול מדי.
צבע הקרוס לוודר:הקרוס לוודר יהיה הדיג'יכלי שלכם.הוא יכיל את הדיג'ימונים שלכם ואם תהיו גנרלים גם את קודי הכתר(יוסבר במשחק).חשוב שתגידו לי מה הצבע למשחק עצמו.
ציוד:קרוס לוודר בצבע___, אוהל, מצית, אולר.(לא לגעת)
כסף:5,000$(לא לגעת).
הערות/הארות:
טופס ריק:
לא להגיב!שם משתמש:זה ברור מאליו.
שם במשחק:שם יפני או אמריקאי, לא ישראלי.
רקע:חשוב מאוד!ברקע צריך להיות משהו שמשפיע על החיים שלכם בצורה משמעותית, שייתן לכם סיבה מוצדקת להיות גנרלים או ציידים!הרקע צריך להיות באורך של 5-6 שורות.
מקצוע:צייד או גנרל.
דיג'ימון התחלתי:תגידו רק את המספר שבחרתם.
מראה:תביאו תמונה של הדמות שלכם(כמובן לא של אחת הדמויות מהסדרה) ולא משנה אם ספרייט או תמונה, רק לא גדול מדי.
צבע הקרוס לוודר:הקרוס לוודר יהיה הדיג'יכלי שלכם.הוא יכיל את הדיג'ימונים שלכם ואם תהיו גנרלים גם את קודי הכתר(יוסבר במשחק).חשוב שתגידו לי מה הצבע למשחק עצמו.
ציוד:קרוס לוודר בצבע___, אוהל, מצית, אולר.(לא לגעת)
כסף:5,000$(לא לגעת).
הערות/הארות: