ג'ייק- ''לא!'' צועקים לך מכל עברי המחנה, הכימרה נראה שמח ומראה החץ כאילו מא סוף סוף סיבה להילחם הוא גדל וגדל ורעמת אריה מקיפה את ראשו ובמקום זנב יש לו נחש (כן,כן נחש מה***)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ייק-מלמולים של הסכמה נשמעו מכל פינה והאז הכימרה הסתער עלייך
דאל מאסטר-תדבר עם אופק, ואז אני ידבר איתו על כך שהוא צריל להיות יותר מחובר סבבה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ייק- אתה יורה חץ אחד לפה הכימרה שמתחיל להשתולל מזעם, הכימרה מתקרב אלייך וקצף מתחיל לעלות מזווית פיו, והוא מזנק אלייך בנשיכה
דאל מאסטר-בבקשה זה ספאם, ברגע שהוא יתחבר אני ידבר איתו
(וסורי דאני קוראת לך דאל מאסטר התרגלתי)
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
קווין- כל חברי הביתן מחייכים ואומרים ''בנו של הפייטוס, זה הכישרון שלך'' אתה מחייך ואומר להם תודה ואז הם שואלים אותך ''אתה רוצה שזה יהיה המגן שלך או לתת למישהו אחר?''
ג'ייק- כל החצויים מהנהנים ומגמגמים במבוכה ותוקפים, תוך כמה שניות בוא נאמר רק שהרבה איכור היה בחול אבל שום כימרה לא נראה באזור, כולם שמחים ומריעים ואז מישהו שואל ''איך הוא חצה את הגבול?!'', כל המחנה משתתק וכירון עובר ואומר ''מה קרה פה?!''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
קווין- כל הביתן צחק ואמרוכולם כפה אחד ''זה ארד דמיימי, הוא יתפרק רק עם ייפגעו בוא בכובד של יותר משש מאות קילו, ואז שמעתה קול ''חלוקה חלוקה''
יצאתה החוה וראיתה-
![]()
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)