Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 351
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    קווין-''השיחה שלך עם מיה, דבר פרטים!'' אמר ילד אחד, ''לא מסתירים סודות מפני האחים שלך'' אמרה ילדה אחרת, ''ראינו כמה אדום הנייתה ויך מיה הסמיקה דבר!'' אמרו כולם כמקהלה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    קווין-''השיחה שלך עם מיה, דבר פרטים!'' אמר ילד אחד, ''לא מסתירים סודות מפני האחים שלך'' אמרה ילדה אחרת, ''ראינו כמה אדום הנייתה ויך מיה הסמיקה דבר!'' אמרו כולם כמקהלה
    "לא היה שם כלום דיברנו על זה שהיא הבת של איריס ועל פגסוסים, אמרתי לה שהיא יפה וזהו." אגיד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. student of Gakuen Alice
    קווין- נערה גבוהה ושרירית שזכרתה במעומעם ששמה שלי קמה אלייך, שמה יד על הכתף שלך ואומרת ''אתה בן הפייטוס, כלומר שאתה מאוהב אתה מרעיד את הרגל בלי סוף, ושאתה מסתיר סוד כנ''ל עם היד'', אתה מסתכל על הרגל שלך ושם לב שהיא רועדת בלי שליטה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    קווין- נערה גבוהה ושרירית שזכרתה במעומעם ששמה שלי קמה אלייך, שמה יד על הכתף שלך ואומרת ''אתה בן הפייטוס, כלומר שאתה מאוהב אתה מרעיד את הרגל בלי סוף, ושאתה מסתיר סוד כנ''ל עם היד'', אתה מסתכל על הרגל שלך ושם לב שהיא רועדת בלי שליטה
    "אני לא מסתיר אף סוד" אגיד בהפתעה.

5. student of Gakuen Alice
    ג'ייק- אתה מסמיק כולך וגם סיינה שאומרת בקול חלוש ''רוצה..אמ...כאילו..לצאת?''

קווין-''ניסיתה להתחיל איתה נכון?'' היא שאלה שוב, הודתה בזה וכל הביתן התפקע ואמרו ''בהצלחה אחי, היא קשה להשגה מניסיון''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    "ב....בטח, ל....למה לא?" אגיד לסיינה שאשתדל לא לגמגם או להזיל ריר

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. student of Gakuen Alice
    ג'ייק-סיינה מחיית חיוך מאולץ ואומרת ''אתה חייב להפסיק לגמגם ולהזיל ריר אתה יודע'', ואז היא שרה לך שיר ממש יפה, ואתה נרדם, אתה שומע מעלייך רק קול ''אופסי'' של סיינה ושוקע בשינה, אתה רם בחדר שלך שסיינה שרה לידך, אבל שיר שונה לא אותו אחד ששרה במדורה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ייק-סיינה מחיית חיוך מאולץ ואומרת ''אתה חייב להפסיק לגמגם ולהזיל ריר אתה יודע'', ואז היא שרה לך שיר ממש יפה, ואתה נרדם, אתה שומע מעלייך רק קול ''אופסי'' של סיינה ושוקע בשינה, אתה רם בחדר שלך שסיינה שרה לידך, אבל שיר שונה לא אותו אחד ששרה במדורה
    "אני באמת אנסה לא לגמגם" אומר ואקרוץ לסיינה "מה זה השיר הזה?" אשאל את סיינה

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה

קווין-''ניסיתה להתחיל איתה נכון?'' היא שאלה שוב, הודתה בזה וכל הביתן התפקע ואמרו ''בהצלחה אחי, היא קשה להשגה מניסיון''
    "טוב לדעת" אומר ואלך לחדר שלי יחד עם ג'סי.
    "את פגסוסית מאוד חמודה" אגיד לה "אני יונתן ואני המאסטר שלך"

10. student of Gakuen Alice
    ג'ייק-''אה.. טוב אתה מבין אני וסיירה יכולות לשיר הרבה, אבל השיר ששרתי מקודם טוב זה היה בטעות והוא די מרדים אנשים'' היא תאמר ותסמיק כהוגן

קווין-ג'סי תסתכל עלייך בתמיהה ותנסה לעופף מעט, אבל בגלל שהיא תינוקת היא נופלת על הארץ ודמעות זולגות על פניה כאשר היא מסתכלת לשמיים ורואה פגסוס עף

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ג'ייק-''אה.. טוב אתה מבין אני וסיירה יכולות לשיר הרבה, אבל השיר ששרתי מקודם טוב זה היה בטעות והוא די מרדים אנשים'' היא תאמר ותסמיק כהוגן

קווין-ג'סי תסתכל עלייך בתמיהה ותנסה לעופף מעט, אבל בגלל שהיא תינוקת היא נופלת על הארץ ודמעות זולגות על פניה כאשר היא מסתכלת לשמיים ורואה פגסוס עף
    "אל תדאגי קטנה, אני אלמד אותך לעוף מחר אבל עכשיו אני צריך ללכת לנפחייה וזה קצת מסוכן בשבילך אז אני אביא אותך למיה ואחרי הנפחייה אני אהיה איתך הרבה" אגיד ואלך למיה.
    "את יולה לשמור אליה כשאני בנפחייה?" אשאל את מיה בחיוך ואמסור לה את ג'סי

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    "התכוונתי מה היה השיר ששרת עכשיו ומי זו סיירה?(הדמות לא יודעת את זה נכון?)" אשאל את סיינה

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

13. student of Gakuen Alice
    קווין-''לא, העשן מסוכן מידי בשבילג'סי, שהיא תגדל היא תוכל לעמוד בזה אבל לא כרגע'', מיה לוקחת את ג'סי ושמה אותה באורוות, אתה הולך לנפחייה ועושה כל מיני משימות שהוטלו עלייך כמו להכין מגנים למען חצויים או חרבות, פתאום מיה נכנסת בבהלה לנפחייה ואומרת ''קווין, ג'סי..היא..הי\א...''

ג'יי'-''סיירה היא התאומה שלי כמובן'' היא אומרת בחיוך ומוסיפה ''זה שיר שאני וסיירה המצאנו יחדיו אתה אוהב אותו?''

נ.ב תסתכל בעמ' 1 יש מדריך דמויות עם סיינה וסיירה והכל

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    קווין-''לא, העשן מסוכן מידי בשבילג'סי, שהיא תגדל היא תוכל לעמוד בזה אבל לא כרגע'', מיה לוקחת את ג'סי ושמה אותה באורוות, אתה הולך לנפחייה ועושה כל מיני משימות שהוטלו עלייך כמו להכין מגנים למען חצויים או חרבות, פתאום מיה נכנסת בבהלה לנפחייה ואומרת ''קווין, ג'סי..היא..הי\א...''

ג'יי'-''סיירה היא התאומה שלי כמובן'' היא אומרת בחיוך ומוסיפה ''זה שיר שאני וסיירה המצאנו יחדיו אתה אוהב אותו?''

נ.ב תסתכל בעמ' 1 יש מדריך דמויות עם סיינה וסיירה והכל
    "היא מה?" אשאל בלחץ

15. student of Gakuen Alice
    קווין- מיה תביט בך, ואתה רואה אימה בעייניה והיא אומרת ''כמה דקות אחרי ששמת אותה באורווה שמעתי רעש מוזר, נכנסתי וראיתי איש עטוי מסכה עם שק שממנו הציצץ ראשה של ג'סי, ב'יצור היא ניחטפה''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •