Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 351
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ייק וקווין-

ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו
    אני אלך אחריו

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ג'ייק וקווין-
    אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ייק וקווין-
    אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם
    'זיכרונות טובים' אחשוב לעצמי 'טוב זה לא הזמן לזה' אמשיל לחשוב ואז אומר לקווין(קוראים לו קווין לא יונתן נכון?)"בוא נילחם" ואוציא את הקשת

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ג'ייק וקווין-
    זעם עולה בי.
    אני רץ עם הפטיש ומרסק את המסך ואז רץ אל עבר ג'סי ומוציא אותה מהמכונה .

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. student of Gakuen Alice
    קווין -
    שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.גשת אלייך ואומרת ''זה היה מאוד אמיץ אצה יודע.. כל הכבוד לך, אשמח עם נלך לאכול יחד פעם'' והיא מסלקת
    בדרך לביתן מיה ני

ג'ייק-שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.
    סיינה ניגשת אלייך ונושקת לך על הלחי ואומרת ''דאגתי, הייתה אמיץ מאוד ג'ייק''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    לואי-מתוך הכרכרה יוצא ילד בעל עיינים אפורות ושיער בלונדיני שאומר ''כנס'' אתה נכנס אחרי הילד לכרכרה כאשר אלף שאלות מתרוצצות בראשך, היד אומר לך ''אני שון בן אתנה, נדבר כשנגיע למחנה החצויים, רק שם תהיה מוגן לעט עתה''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לואי-מתוך הכרכרה יוצא ילד בעל עיינים אפורות ושיער בלונדיני שאומר ''כנס'' אתה נכנס אחרי הילד לכרכרה כאשר אלף שאלות מתרוצצות בראשך, היד אומר לך ''אני שון בן אתנה, נדבר כשנגיע למחנה החצויים, רק שם תהיה מוגן לעט עתה''
    אנסה להראות קול ולא לפחד. רק אנסה לעכל את מה שעבר אליי, ואחשוב 'חצויים? מה זאת אומרת?' אביט על שון 'בן אתנה? מהמיתולוגיה היוונית?'
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    קווין -
    שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.גשת אלייך ואומרת ''זה היה מאוד אמיץ אצה יודע.. כל הכבוד לך, אשמח עם נלך לאכול יחד פעם'' והיא מסלקת
    בדרך לביתן מיה ני

ג'ייק-שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.
    "בשמחה" אגיד, אחייך, אלך לאחי ואספר להם על המאוראות.

9. student of Gakuen Alice
    לואי- ''אני יודע שזה יישמע לך מוזר, אבל האלים היוונים הם אמיתיים, כל המפלצות שמיתולוגיה גם קיימות, ואתה חצוי בן של אל ובן של אדם, אמא שלי היא אלת החוכמה, אתנה אבל אבא שלי הוא בן אדם רגיל שעובד באיזה חברת מחשבים''

רווין-אתה הולך אלייהם ואומר להם את מאוראו היום, הם מסתכלים עלייך בהערצה ואז כולם בבת אחת מסתובבים והלכים ואתה לא מבין למה, אתה מסתובב לאחור ומגלה, מיה באה לשם היא באה ללחוש לך משהו בל במקום זאת נושקת לךעל הלחי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    לואי- ''אני יודע שזה יישמע לך מוזר, אבל האלים היוונים הם אמיתיים, כל המפלצות שמיתולוגיה גם קיימות, ואתה חצוי בן של אל ובן של אדם, אמא שלי היא אלת החוכמה, אתנה אבל אבא שלי הוא בן אדם רגיל שעובד באיזה חברת מחשבים''

רווין-אתה הולך אלייהם ואומר להם את מאוראו היום, הם מסתכלים עלייך בהערצה ואז כולם בבת אחת מסתובבים והלכים ואתה לא מבין למה, אתה מסתובב לאחור ומגלה, מיה באה לשם היא באה ללחוש לך משהו בל במקום זאת נושקת לךעל הלחי
    אסמיק. "וואו" אגיד "קצת מוקדם, לא?" אבל אחייך אליה להראות לה שזה בסדר.

11. היורתמים לא תמיד מנצחים

"תודה" אומר ואסמיק "מה השעה עכשיו?" אשאל את סיינה

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לא אסתיר את ההתלהבות שלי. "וואוו! איזה מגניב!! הכל נכון?! רגע, גם כל היצורים? המפלצות? האגדות? ספר לי הכל!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    קוווין-מיה מסמיקה והולכת, ואתה הולך לישון אתה מוצא את עצמך בחלום בנפחייה ולידך לא אחד מאשר אבא שלך

ג'ייק-כמעט חצות למה?'' שואלת סיינה

לואי- ''שנגיע למחנה החצויים נביר לך הכל'' אתם נוחתים ליד בית חווה ופתאום שון מביט מעל לראשך אחוז תדהימה ופחד

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    [quote;1251172]

ג'ייק-כמעט חצות למה?'' שואלת סיינה

[/quote]

"בגלל שעכשיו יש כיבוי אורות" אומר לה, אפרד ממנה ואלך לביתן שלי

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. student of Gakuen Alice
    ג'ק-''כן בטח'' אומר הילד ומציג את עצמו ''אני תומר, בן איריס'' ואז אומר ''קח'' ומושיט לך פיגיון ארד ואומר ''זה פיגיון שחישל הפייטוס בעצמו!'', אתה מתלהב והולך אחרי תומר שמראה לך את המגרש של הכדורגל, את מחסן הנשק ועוד.. לבסוף אתם מגיעים לקבוצת ביתנים

ג'ייק-''לילה טוב ג'ייק'' אומרת סיינה בקולה הנעים ויוצאת מהביתן, אתה נרדם ומוצא את עצמך בעמק שחור ואתה שומע צחוק עמוק

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •